Alle innlegg Sukkerforum

Godt å få en diagnose...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tja. sø. 22 mars 2015 16:28

Jeg leste artiklene "Incel - hva er det?" og "Det gjør jævlig vondt" i DatingMagasinet (her på Sukker, du finner det under ¨Post/Forum/Chat') og kjente meg dessverre igjen (stort sett). Det vil si, jeg har IKKE forakt for kvinner, og jeg er ikke en narsissistisk seriemorder(!). Men når det gjelder kjennetegnene på en som er "Incel", så matcher en del for meg, og det har alltid vært sånn.

Jeg klipper og limer litt fra "Incel - hva er det?":

"Selve definisjonen på Incels er at de er ellers friske og relativt veltipassede mennesker, om enn ikke så vellykkede på kjønnsmarkedet. Man er Incel hvis man er ute av stand til å finne en seksualpartner i løpet av seks måneder, samme hva grunnen er."

- Lever folk flest i en verden der de lett finner seg en partner, eller i det minste en seksualpartner, innenfor hver seks måneders periode? Altså at de går maks seks måneder uten enten et forhold eller en seksualpartner?

Opplever du gjensidig flørting med andre, gjerne ukjente, nærmest daglig? Altså ikke bare vennlige smil, men med sensuelle / seksuelle under- eller overtoner?

Hvis et forhold ikke skjer, finner du da en ny seksualpartner ganske fort / ofte? Hvor i så fall? På byen? På jobben? På fest? På nettet? All of the above? Jeg vil jo tro det, siden det å være en "Incel" er utenom normen. Eller?

Jeg skrev først en del om meg selv her, men jeg tror jeg heller overlater mikrofonen til dere. Er det flere som kjenner seg igjen i definisjonen av en Incel? Og som føler at det egentlig ikke burde være sånn, med tanke på hvordan man er, hvordan man ser ut osv.?

Gå gjerne til www.love-shy.com og se litt på hva som står der.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 mars 2015 16:43

Hvis det der er definisjonen på Incel, så er jeg tydeligvis det.
For jeg er en frisk og veltilpasset kar, men jeg klarer IKKE å finne ei som er interessert i forhold eller bare sex på seks måneder bare så det er sagt. :P

Skjult ID med pseudonym spinvill sø. 22 mars 2015 17:01

Incel - check.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 22 mars 2015 18:25

@Powpowgutt sø. 22 mars 16:43
+1

@my sø. 22 mars 16:55
Tror neste er 6 år, for så å doble til 12 år, og deretter til 24 år, osv...
Hvilke diagnoser det innebærer aner jeg ikke ass :p
6 år: To tired to care 12 år: Why did I even bother with all that noise again? 24 år: Sex? Let me wiki that. BRB.

Skjult ID med pseudonym PHMann sø. 22 mars 2015 19:16

/r/theredpill

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 mars 2015 19:49

Ny sjekkereplikk?

"Halla snuppa! Jeg er incel, skal vi stikke hjem til meg? ;)" :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 mars 2015 20:19

@my

Da ville jeg i det minste fått en reaksjon, i motsetning til idag. :P

Skjult ID med pseudonym Kraftballe sø. 22 mars 2015 22:53

Takk gud for gledespiker som spiller inn blåfilmer ;)

Skjult ID med pseudonym Bender ma. 23 mars 2015 00:00

Check!

Nå er det 5 år siden sist jeg var borti noen for mer enn en klem. Før det var det vel 3 år, og før det 5 år igjen, som var første gang.
Da har den mannlige jomfruhinnen grodd igjen og blitt sterkere enn noensinne. Det hjelper ikke at man har et behov som man aldri får fred fra heller. Uansett hvor mye jeg fokuserer på andre ting.

Så ja, har vel sett igjennom det meste på nett flere ganger nå.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 mars 2015 15:04

Nå som vi har fått en diagnose, kan jeg få en lege til å skrive ut en resept på kjæreste eller ei lekevenninne for å kurere Incel'en?

Hadde vært kjekt å bli kvitt det liksom.. :P

Skjult ID med pseudonym Undrende ma. 23 mars 2015 17:54

Alltid like morro når jeg hører fra venninner eller kamerater klager over hvor lenge siden de hadde sex, 1måned - 6måneder... lurer på hva de hadde sagt hvis de hadde vist det er over 9 år siden for meg...

Opplever "endel" ganger at damer kaster seg regelrett i armene på meg så blir det selvsagt litt kyssing, tafsing fra begge parter å så kommer det til enden av kvelden på byn å jeg blir fryktelig usikker på hva gjør jeg nå? Så ender det som det alltid gjør med at jeg ikke våger å gjøre noe mer - er jo 9 år siden er tanken som går igjen, er altfor flink til å overtenke til å så ender det med at jeg ikke handler..

Skjult ID med pseudonym Råd ti. 24 mars 2015 12:42

For mange trur jeg ikke mangel på nærhet fra jenter er verst. Men det er veldig mye sosialt press for men å kunne vise til at de kan få seg dame.

Er blitt litt for mye en kultur at du ikke er skikkelig mann hvis du ikke for deg noe. Dette er en kultur som ikke bare vil skade menn, men også kvinner når menn ikke for rom og tid til å modne å utvikle seg selv.

Min oppfordring er å skape en kultur hvor en definerer verdien til en mann på et helt annet grunnlag en hans evne til å nedlegge damer.

Skjult ID med pseudonym Menneske ti. 24 mars 2015 13:25

Kjenner meg litt igjen her, men føler at eg forlater denne statusen meir og meir.

Då eg først meldte meg på sukker fikk eg ikkje til NOKO. Ingen kontakt, ingen besøk, ingenting. Som mann er det jo uansett meininga at eg skal ta kontakt, så eg gjorde jo det, men opptrådte veldig, veldig clingy med en gong litt kontakt oppsto. Ingen sjølvtillit.

Gradvis gikk det bedre. Eg har alltid vore flink med ord, og oppdaga at eg plutselig vart veldig populær etter å ha skreve ei god tekst. Jentene begynte faktisk å kontakte meg, eg innsåg at det alltid ville kome fleire sjansar, og sjølvtilliten økte.

Sidan har det berre blitt bedre, eg er no ganske flink også person til person (dates). Eg er faktisk på veg inn i eit forhold akkurat no

Innsjå at
1. Det er ikkje den du er som er problemet, du er bra nok!
2. Grunnen ligg i korleis du opptrer.

Det er så enkelt som å opptre sjølvsikkert. Gå for det du vil ha, og suksess er eit tidsspørsmål. Det var det for meg :)

(mann 30 år fra Troms) ti. 24 mars 2015 14:07 Privat melding

Så flott menneske :) Selv har jeg nokk en lag veg å gå selv x) Men men er bare å ta den tiden en trenger.

Du for bare se til å holde deg i forholdet i mens da ;) Trenger ikke enda en kjekkas å konkurrere mot :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 24 mars 2015 16:33

Dere burde sette dere i problemet før dere setter dere i denne diskusjonen . Preben har skrevet en meget bra artikkel som gjelder de fleste av oss faktisk.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 24 mars 2015 19:01

@Eikvinne
Må smile, det er vel å dra det langt? En artikkel som gjelder de fleste av oss? Mener du det? La oss si en "vanlig person her inne", som har vært singel i tre år. To år etter samlivsbruddet var han / hun klar for noe nytt. Men det har bare ikke klaffet ennå, ingen som har tent den store gnisten. Er den personen Incel? Det kan jeg ikke tro?

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 25 mars 2015 15:22

Ja, @Wille, de fleste men ikke alle, skjønner du. Eller skjønner du ikke?

Selv er jeg "incel" i perioder, jepp! Og da er det laaaange perioder. Og jeg er voksen og kvinne og har ikke særlig bra av det der... For jeg ønsker å være kvinne for en mann. Skjønner?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mars 2015 15:44

@EiKvinne

Er det frivillig? Jeg nekter å tro at du som kvinne ikke klarer å finne deg en fyr å ha sex med i løpet av 6 måneder.

En er ikke incel om en dropper å ha sex av egen fri vilje.
Incel handler om de som ikke klarer å finne seg en partner i løpet av 6 måneder, samme hvor mye de prøver og ønsker det.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 25 mars 2015 15:59

Vet ikke, kanskje, ja, nei,@Powpowgutt.

Jeg er en attraktiv kvinne.Har ingen problem å finne meg en mann egentlig, men.. hva slags mann skal det være? En som røyker og drikker for mye, en som er opptatt av bare fotball i perioder? Da takker jeg blankt nei og går videre i dvale. En som er opptatt av seg selv eller sine egne interesser? Egoister? Firkantede? NEI TAKK!

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 25 mars 2015 16:00

Nerder? DET spørs...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mars 2015 16:05

@EiKvinne

Da er du jo ikke incel. En ting er at du ikke syns det er lett å finne deg en kjæreste.
Men når en snakker om incel, så handler det om at en ikke en gang finner noen å bare ha sex med i løpet av 6 måneder.

Du vil jo overhodet ikke ha noen problemer med å finne deg en fyr for kun litt sex. Men du velger å ikke gjøre det og det er helt greit. Det gjør deg derimot ikke til en incel.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 25 mars 2015 16:23

Nei, nei, kvinner har ikke noe problem å finne seg en for sex. Men vi snakker ikke sex her, vi snakker forhold. Og perioden må ikke være så begrenset. Kan like bra være 3 eller 4 ganger 6 mnd...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mars 2015 16:34

@EiKvinne

Du snakker om forhold ja, men forhold har ikke noe med incel å gjøre.

Jeg siterer fra artikkelen til Preben på Datingmagasinet;
"Man er Incel hvis man er ute av stand til å finne en seksualpartner i løpet av seks måneder, samme hva grunnen er.".

Ergo er du ikke incel. Enkelt og greit.

At menn og kvinner kan ha vanskeligheter for å finne det de mener er en passende partner til et forhold er noe helt annet.
Og det skjer faktisk ganske ofte. Stadig oftere også virker det nesten som.