Alle innlegg Sukkerforum

Fy fy albumbilder!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 22:47

Først vil jeg si (for å være litt diplomatisk) at det er mange bra menn her inne. Flotte, fine menn. Denne tråden har jeg kun laget som et velmenende råd. Jeg er sikker på at ganske mange av dere ødelegger for dere selv ved å putte helt feil bilder i albumet deres. Så her kommer en liste det er lurt å følge. Jeg har måttet dele den i to, for den var visst for lang, så den andre delen ligger under i kommentarfeltet.

FAIL:
1. Alle bildene inneholder deg omsvermet av damer. Dette er noe av det mest idiotiske og søkte jeg ser. Flott at du har jentevenner, men det er ikke det du er interessert i å få frem. Du er interessert i å virke som en person som tiltrekker deg damer, for å prøve å gjøre deg mer interessant for andre damer. Dette lyser igjennom, og det får deg til å virke usikker og en smule patetisk.
2: Masse bilder av navnet til fotball-laget du digger (helst ingen). At du liker sport kan være positivt for mange, men det har du sannsynligvis fått frem i profilen din. Vi er interessert i å se bilder av deg.
3: Ikke ha bilder av barna dine. Punktum. Det er flott at du er stolt av de, og det kan du gjerne skrive i profilen, men barn skal slippe å være fotomodeller på en datingside.
4: Selfies. NEI! Dette er så turnoff. Jeg blir like skuffet hver gang jeg har lest en profil som kan virke interessant også er albumet stappfullt av bilder du har tatt av deg selv. Enten er du utrolig selvopptatt eller utrolig usikker. Begge deler like lite tiltrekkende. Det er greit med en selfie eller to hvis den er morsom eller hvis du ikke har noe annet nærbilde av deg selv. Det kan skje. Men aller helst få en kompis til å ta det!

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 22:47

5: Bar overkropp/biceps (se punkt fire)
6: Ikke ha hele albumet fullt av naturbilder. Naturbilder kan være utrolig vakre og stemningsfulle, og har du et bilde du er ekstra stolt av, eller som kan si noe om deg som person, kan det rette bildet være et friskt pust. Men det holder med ett eller to. Vi vil se deg!
7: Ikke ha albumet fullt av bilder hvor du poserer med alkohol (hvis du ikke er 25 år eller under).
8: Ikke post bilder av deilige undertøysmodeller. Face it, du er på sukker, du kommer aldri til å få en sånn dame. Ingen sånne damer vil ha deg.
9: Ikke ha flere bilder av bikkja di enn av deg selv. Hunder er fine dyr, men igjen, vi vil se deg.
10: Aldri lag duckface. Aldri! Jeg trodde ikke det fantes noe mer usjarmerende enn jenter med duckface, men jo, menn med duckface er faktisk hakket verre.
11: Ikke poser med bilde på bilde av dyr du har skutt. Greit at du liker å jakte, men å poste bilde av deg selv med foten oppå en elg med blod ut av nesa gjør at du fremstår som et menneske uten empati og respekt for dyr og natur.
12: Ikke legg ut bilder av alle tatoveringene dine. Det er ikke veldig interessant.
13: Ikke legg ut bilde av bilen din. Det er en grunn til at det kalles penisforlenger..
og viktigst av alt:
14: Bilde av en bulende boxershorts. Det er greit at du kun er ute etter sex. Fair enough. Men ingen, og jeg gjentar INGEN er interessert i å se bilde av penisen din. Spar oss, vær så snill.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 22:49

Sånn, disse retningslinjene burde være greie å følge ;) legg gjerne til flere fails hvis det er noe jeg har glemt. Og dere menn er hjertelig velkommen til å gi oss kvinner liknende råd!

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 24 mars 2015 22:56

@ts
Fail: Lange lister med krav.
;p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 mars 2015 23:04

Haha.. Du og du..

Jeg har ingenting av det du nevner, men det ser ikke ut til å hjelpe en dritt.
Faktisk så tror jeg heller at det er gutter som har mye av det du nevner som får seg dame her inne.

Og dere jenter er ikke noe særlig bedre. Mange av dere har akkurat de samme type bildene. Men vet du hva, jeg gir faktisk faen.
Orker ikke henge meg opp i det. Enten gir de bildene meg et variert syn på jenta eller så blir hun uaktuell.

Hvorfor henger dere dere opp i alle de som IKKE er aktuelle i følge dere selv?
Er det fordi det er så mange hunks dere gjerne skulle hatt, men som har disse bildene og dermed blir uaktuelle og dere blir sure?

Kanskje dere ikke hadde vært her inne lenger om dere fokuserte på de som var AKTUELLE og ikke de som er UAKTUELLE?
Bare en tanke...

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 23:04

@arneand flott bidrag, men nå var det snakk om bilder ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 23:10

@powpowgutt som sagt så blir man kanskje blendet av alle bildene i albumet også mister man lysten til å bli bedre kjent. Kanskje. Og hva jenter har i albumet sitt vet jo ikke jeg, det var derfor jeg spurte :) Ikke bli så sur da ;)

Når det er sagt så ligger det jo en viss irritasjon bak dette. Jeg synes dette går igjen hos veldig mange menn jeg får henvendelser fra, så dette var min måte å få ut litt steam på. Også er det lærerrikt i tillegg ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 23:11

@Haakon alt annet enn det jeg har skrevet her funker. Jeg er ikke så kravstor ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 mars 2015 23:13

@Jente 32

Men hvorfor irriterer det deg? Bare gå videre til neste profil. Er jo tusenvis av profiler her inne. Bare gå videre til en profil som IKKE har alle de bildene.

Skjønner ikke at folk gidder å irritere seg over sånt. Skulle jeg irritert meg over alt som er galt med jenteprofilene her inne så kunne jeg bare gitt faen i å bruke tid på noe annet. :P

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 23:20

@powpowgutt, dette var mest ment som humor altså, med bittelitt alvor iblandet. Det er irriterer meg nok fordi som sagt nesten samtlige av menn jeg får henvendelser fra har album med disse bildene jeg nevner. Og jeg nekter å tro at det bare finnes sånne menn her inne. Eller så tiltrekker jeg meg bare feil menn. Men nå prøver jeg å endre andre først, for det er mye mer behagelig for meg. (det siste var en spøk)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 24 mars 2015 23:27

Såeh, da kan vi legge inn mase hoppebilder, fra fjelltopper, hytter, strender osv, bilder hvor vi er innom et eller annet fattig område og får tatt et bilde med masse fattige barn rundt oss, for ikke å glemme en eller annen dyrepark med ett eller annet kattedyr vi kan klappe litt på. Alle selvfølgelig med shvære solbriller.
Jepp jepp, vi får sette i gang dere... o.0
*shrugs*
Selv drøyer jeg det der ass, men det stod ikke på listen, og er å finne overalt hos profilene jeg ser innom, så da må det være det dere vil se? ;p

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 24 mars 2015 23:29

@Jente 32 ti. 24 mars 23:20
http://tinyurl.com/q6fu5oz

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 mars 2015 23:30

@Jente 32

Det er ikke sikkert det er du som tiltrekker deg slike menn, men snarere slike menn som tiltrekkes av jenter som deg.
Isåfall så er du shit out of luck, for da er det ingenting du kan gjøre for å redusere antall henvendelser fra slike profiler.

Hvis du syns vedkommende virker allright ellers, hva med å prøve og ignorere bildene i albumet og bli kjent med han for det?
For noen av de punktene du nevner må jo være mer tull enn sant og dermed kan sees mellom fingrene på, mens andre skjønner jeg faktisk kan være dealbreakere.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 24 mars 2015 23:35

@ts
Ikke hør på Powpowgutt ti. 24 mars 23:30!
Det er ham du bør fiske etter!
Go get him!

*henter popcorn*

@Powpowgutt
*shrugs*
Oh well
Jeg kan alltids hjemsøke forumet om du finner veien ut ass
No worries
;p

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 23:36

@powpowgutt, joda, en og annen av disse er ikke absolutte dealbreakere, og dette var veldig satt på spissen. Men ut av nysgjerrighet, kan jeg spørre hvilke du tenker at må være tull? Interessant å høre.. :)

Og jeg skal innrømme at jeg overdrev, jeg får absolutt henvendelser fra masse ålreite menn, men hvis jeg hadde sagt det hadde jeg ikke hatt noen unnskyldning for å poste denne artige lista. ;) Pluss at jeg helt oppriktig synes at det hadde vært interessant å høre hva menn irriterer seg over.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 ti. 24 mars 2015 23:38

@arneand come again?

(mann 47 år fra Hordaland) on. 25 mars 2015 00:02 Privat melding

Du gir altså råd til menn du i utgangspunktet ønsker å luke bort om hvordan de skal "innynde" seg hos deg? Sært:)

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 00:21 Privat melding

Har riktignok ikke så mange albumbilder, men føler meg ikke truffet av lista her. Kun sånn delvis når det gjelder naturbilde.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 00:23

@stypryg , nei, da missforsto du innlegget mitt. Dette er ikke kun min pesonlige mening, jeg kan garantere deg at de fleste oppegående kvinner reagerer på det samme som meg. Dette var kun lite tips. Kanskje enkelte menn ikke helt har skjønt hva vi kvinner ser etter, og da er det greit med litt veiledning. :) Beklager at du følte deg truffet av innlegget mitt, men da har du kanskje litt å lære du også :)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 00:28

@aleccore, interessant lesning :) hmm, vet ikke helt hvorfor noen kvinner skriver det. Kanskje fordi det hos noen blir sett på som mindre mandig å være innadvendt eller sjenert. Eller kanskje de rett og slett bare mener at du vil ha en mann som er utadvendt i tillegg til maskulin?

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 00:31

@klippekort, som sagt, naturbilder er veldig flott, missforstå meg rett, men hvis det BARE er naturbilder får vi jo ikke sett bilder av den personen vi potensielt har lyst til å bli kjent med, nemlig deg :) men hvis det er bilde av deg i naturen er jo det bare supert. Hvis man er et naturmenneske selv :)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 00:33

@spitfire , flott at du er enig :) ;)

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 00:44 Privat melding

Ja, har ikke bilde kun av natur. Jeg setter pris på humor i bilder. Og kreativitet. Og naturlige settinger. Oppstilt er kjedelig. Ingenting jeg irriterer meg over, men måten man fremstår på har jo litt å si. Liker jeg det ikke går jeg videre. Har man kun bilder av seg selv i speilet er nok sjansen stor for det, men om man har andre bilder i tillegg må man jo vurdere helheten.

Profilbildet mitt har jeg tatt selv (aka selfie), noen ganger funker det å ta bilder selv, andre ganger ikke. Jeg liker godt å ta bilder, men har stort sett ikke så stort behov for å være med på bilder. Selve uttrykket selfie er ei historie for seg selv (grøss og gru).

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 00:45

@durr innlegget var også arrogant ment ;) men helt ærlig, for å være litt seriøs, så er det nok mange menn som har misforstått hva kvinner flest (og nå generaliserer jeg) blir tiltrukket av hos en mann. Også legger de ut bilder av det de tror kvinner vil se. Du har helt rett i at et fåtall kvinner tennes av f.eks bulende boxershorts eller bilder kun av overkroppen din, men det er, som sagt, et fåtall. Kanskje man når litt flere og har større sjanse for å lykkes hvis man gjør noen små endringer. Men det er klart, hvis hele livet ditt dreier seg om manchester united, så for all del, legg ut kun bilder av det. Men da tror jeg du vil få problemer med å finne den riktige dama. Mulighetene innskrenkes. (og nå mener jeg ikke deg)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 00:48

@durr Synd du ikke så humoren i innlegget. Men jeg hadde regnet med en del sånne svar. Som jeg skrev over her var dette satt på spissen, og ganske overdrevet. Mest ment som humor og for å skape litt diskusjon. :)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 00:54

@durr og når jeg skriver "jeg tiltrekker meg feil menn" så er det jo ganske innlysende at jeg mener at det må være noe feil på MIN profil. Jeg tiltrekker meg menn som jeg ikke passer sammen med. Altså, vi er ingen god match. Men det er mulig det ikke kom godt nok fram at jeg tullet og overdrev med den kommentaren. Jeg skrev også det i en kommentar lenger ned, at jeg absolutt har fått mye henvendelser fra bra menn. Ikke ta alt så seriøst, dette er et chatteforum på en datingside, og jeg er anonym.. ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 01:00

@klippekort enig i mye av det du sier. Og jeg har full forståelse for at mange menn ikke er så interessert i å være med på bilder. Det ser jeg på som et kvalitetsstempel ;) og tar man fine bilder skjønner jeg fodt at man vil legge de ut og vise de frem. Dette viser jo også på mange måter hvem man er. Det punktet, sammen med de fleste andre av punktene, var satt på spissen. :p Nå gjentar jeg meg selv her. Poenget var egentlig det at det aller mest interessante er å se bilde av personen, for, la oss innse det, vi er alle noen overflatiske jævler ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 01:01

@spitfire10 , flott, da kjører jeg på ;) man må tulle og tøyse (og kanskje en liten smule trolle) bittelitt ;)

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 01:03 Privat melding

Ingen større betydning, spitfire10. Tatt litt ut av løse lufta, tror jeg (er noen måneder siden så husker ikke tankeprosessen). Ikke så mange som har hengt seg opp i det.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 01:04

@durr take a chill pill.. Takk for nyttig livsvisdom, nå satte du meg virkelig på plass.

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 01:06 Privat melding

Så da har jeg innpass hos deg da jente 32, siden du ikke er så kravstor ;).

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 01:10

@klippekort Haha, ja, definitivt. :D Men det store spørsmålet er, har en person med såpass lite krav innpass hos deg? ;) Det er forsåvidt irrelevant, for jeg kan aldri vise min sanne identitet etter at jeg postet dette innlegget. Jeg fremstår faktisk galere enn jeg er, tro det eller ei. :D

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 01:17 Privat melding

Dine krav spiller ikke så mye inn på mine krav. Lite kravstor kan dessuten komme godt med i enkelte deler av forholdet. Jenter med høye krav til ditt og datt kan fort bli masete/slitsom.

Du virker ikke så gal på meg.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 01:30

@durr bann ivei, det var ikke det jeg reagerte på, mer at det virket som om du tok det vanvittig seriøst. Det er klart det er mine preferanser og mine irritasjoner jeg skriver om. Deilig å få ut litt frustrasjon. ;) Derfor trenger du overhode ikke oppdra meg eller lære meg noe som helst. Jeg skjønner ganske mye på egenhånd. Er ganske flink sånn. Så hvis du vil ha det inn med teskje: dette var ment som gøy, jeg forventer ikke at noen skal endre på profilen sin etter å ha lest dette, dette var min måte å irritere meg på litt høylydt. Også visste jeg godt at folk uten min humor (les bra humor) kom til å føle seg truffet). Det er litt deilig å kjenne at man lever. ;) Men, ikke bli så sur a!

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 01:33

@klippekort nei, men det er en grunn til at jeg skrev dette anonymt. Visste at jeg kom til å tråkke enkelte på tærne. ;) innimellom er det deilig å gi seg ut for å være en annen enn den man er.. :p

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 01:42 Privat melding

Ja. Men du har rett, det er irrelevant. Flørting med anonyme jenter er ikke det jeg setter størst tiltro til akkurat. Men hvem vet...

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 01:48

@klippekort det tror jeg du gjør lurt i ;)

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 01:56 Privat melding

Jepp, for enten er du ikke nysgjerrig nok til engang å besøke profilen min, eller så matcher vi ikke.

Velvel. Till tomorrow...

(mann 36 år fra Akershus) on. 25 mars 2015 02:58 Privat melding

Jaja, har selfie som profilbilde... men jeg har i det minste fjernutløser.

Albumbilder der personen poserer på toppen av Everest mens fotografen står ved base camp, det er det litt mye av. Jeg vil se DEG, er ikke så ufattelig viktig med alt rundt. Vi kan utveksle feriebilder senere.

En jenteting er å sende bilde av en venninnegjeng og si "her er jeg". Hvem??? Og, har du samtykke til å legge ut bilde av andre? Søker dere orgie? I såfall er det helt fabelaktig, men jeg tviler litt på at det er tilfelle, så... beskjær bildet litt?

Duckface kan du bare droppe. Donald leser jeg andre steder.

Og, dette er en brannfakkel, en hjertesak: ROTER BILDET RIKTIG! Hodet mitt vokser ikke ut sidelengs ved hofta, og jeg har ingen intensjoner om å snu skjermen på høykant når jeg snoker i albumet ditt.

Takk for meg. :)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 03:38

Hahaha, flott Trapezius! :D Likte spesielt godt det mer orgie! :D

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 11:46

@durr selvfølgelig! når noen er enig med meg er jeg seriøs, og når noen er uenig spøker jeg.. det er vel ikke så vanskelig å forstå..

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 12:26

Det som gjør denne listen til et mesterverk er at den har så mange funksjoner: den sprer glede og visdom, men også sorger og frustrasjon, den inspirerer, den engasjerer, får folk til å le, får folk til å gråte, endrer liv, ender liv, tråkker folk på tærne (les durr) og løfter mennesker opp. Du velger selv hva den gjør for deg. :)

(mann 36 år fra Hordaland) on. 25 mars 2015 16:07 Privat melding

@ts

Nå er vi alle forskjellige, og å si at noe er helt sort eller hvit vil aldri fungere. Kanskje slike bilder tiltrekker deg, men det finnes nok noen som liker slike bilder du nevner ovenfor.

(Når det er sagt, så er jeg enig med stort sett alle punktene, men dette er også min subjektive mening :) )

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 mars 2015 16:35

Hvor er alle de andre kvinnene i denne tråden? Det er jo jente32 mot røkla av menn?

Vel, jeg er kvinne og i en annen aldersgruppe enn TS. Og jeg må si at lista er veldig god, i den forstand at dette er bilde-ekempler som kan "skremme vekk" når de faktisk er ment å tiltrekke. Er ikke det greit å bli gjort oppmerksom på da?

Hvis det er slik at f.eks bilder der du sitter på en hjort med tunga ut, er dine gjeveste og de du har på oeishylla, så bryr du deg kanskje ikke om noen faller fra som ikke liker å se på sånne bilder. Men hvis du mister din sjanse pga noe sånt (ja, alt skjer veldig rakst på nett), og du bare har jaktet to ganger i ditt liv, så er det liten vits i å fronte noe som mange jenter reagerer negativt på.

Dog går de fleste av rådene til begge kjønn: Det er aldri mer interessant å se 10 bilder av en labrador enn av den du skal date. Det er aldri morsomt med 10 avstandsbilder på en fjelltopp med solbrikker og lue. Det er ikke morsomt med 14 sydenbilder av tær og sand og drinker. Dette er gode råd. Synd at du ikke får applaus for jobben. :-)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 16:45

@badegakk , du har selvfølgelig helt rett! ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 16:47

@metoo takk for det! Jeg er ganske fornøyd med jobben selv ;) Flott med et perpektiv fra en annen kvinne. Endelig!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mars 2015 16:51

@metoo

For all del, mange av punktene hun skriver er gode råd.
Men dere fokuserer alt for mye på at damer blir drevet bort, osv. og glemmer helt at de som blir drevet bort av de bildene med stor sannsynlighet ikke er den type dame de ønsker å tiltrekke seg i utgangspunktet.

Poenget er jo å ha bilder som tiltrekker det en ønsker, ikke tiltrekke seg flest mulig.
Med annet du er veldig rund i smaken og egentlig ikke søker en spesiell type dame.

Og bare så det er sagt, INGEN av de punktene som @Jente 32 nevner er gjeldene for meg, så er på ingen måte truffet.
Jeg forstår bare ikke alt fuzzet rundt folk som allikevel ikke er interessante.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 mars 2015 17:23

Hadde du enda hatt rett, Pow pow. Men jeg tror du tar feil. Jeg tror ikke de fleste menn har så bevisst forhold til bildene de velger ut at de tenker på akkurat hvem de vil tiltrekke seg med de ulike bildene.
Når tre av bildene er fra Nadderud stadion, så tror jeg ikke at den som poster dette som egenreklame kun vil tiltrekke seg fotballgale Stabækk-fans. Ikke engang damer som digger at de er fotballgale Stabækk-fans.
Poenget er jo nettopp at bildene bør si noe om hvem du er. Som jeg var inne på med hjorte-eksemplet mitt også:

Dersom du er på Stabækks bortekamper og hjemmekamper og synger sangene i stua, så for all del - ha et bilde eller to av deg selv viftende med blått skjerf albumet. Men om du ikke tenker at det definerer i stor grad hvem du er i stor grad, så er det smart å styre unna det som gjør at du blir valgt bort. Det handler om balanse. Vi vil se hvem du er!

Skjult ID med pseudonym chay on. 25 mars 2015 17:30

Jeg er kvinne, og jeg håper at alle jeg har match med legger ut både selfies, duckfacebilder (viser at han ikke tar seg selv så høytidelig) bilder av tattoveringer om han har det og bilder av seg selv i bar overkropp/bicepsbilder.. Pluss bilder av seg selv på fjelltopper, fjerne himmelstrøk, på trening, i sofaen, på fest og andre bilder som viser hvordan han vil fremstå... og han kan godt slenge på et par naturbilder også, og har han dyr kan han godt legge ut bilder av de. Jaktbilder og bilder av ungene kan han derimot godt hoppe over.

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 17:34 Privat melding

Kanskje trådene her burde hatt slik som på artiklene hos aftenposten: Denne tråden får meg til å... smile, le, rødme, bli sint, bli frustrert... osv...

PS: Jeg er på ingen måte imot Jente 32, og jeg forstår ikke fuzzet rundt fuzzet.

Lista til Jente32 gjelder nok for en god del (ikke alle, men ihvertfall for henne). Når man legger et bilde i albumet er det vel først og fremst fordi man skal vise sine gode sider slik at jenter får lyst til å kontakte en (eller er det ikke derfor man er her?). Ikke dermed sagt at man skal tilpasse alle bilder man legger ut til det man tror jenter vil ha.

For min del må folk legge ut det de vil i albumet sitt, det legger jeg meg ikke oppi.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 17:36

@durr, du har ikke skjønt essensen i mesterverket slik som @metoo. Du må grave litt dypere, min venn. Lese mellom linjene. Snuse nedi sprekkene. Prøv én gang til og stopp og tenkt litt innimellom. Løft blikket! Også må jeg bare få tilføye at hadde du ikke hatt problemer med å få deg dame så hadde du ikke vært her inne. Det gjelder for oss alle (unntatt meg, jeg er mest her for å opplyse). Så det er lurt å ta til deg all den kunnskapen du kan få, så kanskje du omsider får snøret i bånn en vakker dag.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 17:40

@klippekort , jeg liker deg. Du virker fornuftig! Og jeg må bare si at den eneste grunnen til at jeg ikke går inn på profilen din og snoker er fordi at da ser du hvem jeg er ;) jeg kan jo ikke røpe min sanne identitet nå ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mars 2015 17:43

@Jente 32

Haha, oki.. Jeg skjønner du liker å putte ting på spissen, spøke og provosere.

Og ja, listen din er bra og mange av punktene er jeg helt enig i, ihvertfall de seriøse punktene, mens andre er som du sier selv bare en spøk.
Det er helt greit ikke noe problem. Men.... Det er et ganske stort men her.
For til tross for hvor mye dere klager over håpløse albumbilder, osv. så er det merkelig nok nettopp de mennene som får seg dame.
Mens slike som meg selv om ikke har noen av eksemplene du nevner glatt blir hoppet over. Go figure... :P

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 17:56 Privat melding

Jente 32: Da ER du mer gal enn du gir deg ut for. Eller er det kun meg du ikke har lyst til å oute deg for? Jeg har da ingen interesse av å røpe din identitet på forumet.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 18:02

@powpowgutt, du har skjønt det! ;) hadde jeg vært helt seriøs hadde jeg ikke følt behov for å bruke pseudonym. Men, fra spøk til alvor. Kanskje svaret på det du lurer på er at det er vannvittig mange kvinner her inne med dårlig smak, og at de hopper over deg fordi du har en helt annen standard enn det de ser etter. De ser at du er over deres nivå. Nå har ikke jeg studert kvinneprofilene her inne, men kvinner som går etter menn med mange bilder av typen jeg beskrev innledningsvis er ofte white trash. Det er sannsynligvis ikke du iom at de ikke vil ha deg, og det skal du bare prise deg lykkelig over. :)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 18:03

*vanvittig. damn it!

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 mars 2015 18:08

Durr: Leste du i det hele tatt hva jeg skrev? (16:35) Jeg skrev jo nettopp det du sier…

Altså: HVIS jakt er viktig for deg, så kjør på - vis fram det døde kadaveret, bare sitt på det, gjør hva du vil - så lenge du føler det gjenspeiler deg og hvem du er og hva du gjør. Hvis ikke - dropp det for din egen del. (Og kanskje for hun som spolte forbi sin del også). :-)

Som TS sa, det er ikke det å gå på jakt som er problemet, men å framstille seg selv på en (i mange jenters øyne) smakløs måte.

(mann 46 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 18:12 Privat melding

Morsomt å lese dine bastante regler. Pr egen smak er jeg enig i endel, men bryter noen av dem ;-) Hva du synes om mine bilder? Albumets ultrakreative mangfold gjør kanskje at du tillater mine lovbrudd? :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mars 2015 18:13

@Jente 32

Ja, det er jo klart at de uansett ikke er noe for meg når jeg ikke er noe for dem. Men det må da finnes noen her inne som ikke går etter slike gutter, eller? :P

Og jeg syns jo det er litt drøyt å kalle jenter white thrash. De er jo ikke white trash om de syns tatoveringsbildene var kule, om de syns det var kult med bilder fra en engelsk/spansk fotballstadion eller andre litt lignende uskyldige ting.
Derimot om de liker bicepsbilder og bulende boxershorts, ja DA er hun definitivt ikke min type jente uansett.
Men det er fordi jeg ikke har noen synlig bul i boxershortsen, så det ville bare blitt forferdelig flaut for meg. :P

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 18:19

@Tresnitt, iom at du er enig i mange av reglene mine kan jeg nesten garantere at jeg digger profilen din. Ultrakreativt mangfold er det beste jeg vet. Men, som jeg har nevnt tidligere i denne tråden, så kan jeg ikke ta meg den friheten og gå inn på profilen din. Jeg kan ikke oute meg selv nå. Hadde dere sett hvor søt og yndig jeg ser ut så hadde jeg aldri blitt tatt seriøst igjen. Sånn fungerer dessverre patriarkiet. Jeg foretrekker å være en ansiktsløs mentor og veileder.

(mann 46 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 18:21 Privat melding

Haha, ok. ;-)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 18:22

@powpowgutt haha, du er morsom! Men jeg trodde du hadde gjennomskuet meg, jeg.. ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 mars 2015 18:34

@Jente 32

Jeg vet! Jeg er hysterisk morsom. Kan ikke skjønne at damene ikke står i kø altså! :P
Skal vi dra på kaffedate? ;)

(kvinne 31 år fra Møre og Romsdal) on. 25 mars 2015 19:13 Privat melding

synes denne lista var gøy jeg. Det at mange reagerer kraftig på den synes jeg er enda gøyere.

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 25 mars 2015 19:50 Privat melding

Viktig du ikke ha solbriller på hvert eneste bilde!
Og kjempellie av alle naturbildene og fjelltoppene alle har besteget!
Just my opinion...

Skjult ID med pseudonym Voksendame on. 25 mars 2015 19:58

@klippekort og@jente32, kanskje dere er "ment to be". Kom igjen da og gå inn på profilen hans, ikke feig ut
Forøvrig er jeg så enig så enig med din TS

(mann 35 år fra Oslo) on. 25 mars 2015 22:13 Privat melding

Bare for å ha sagt det, om albumbilder er en dealbreaker... Jeg har kun 2 albumbilder. Kan sikkert laste opp flere, men det ble de to som var små nok til å få plass som jeg følte jeg ville ha med. Og så har jeg ikke så mange gode bilder av meg selv da jeg heller tar bilder av andre ting :). På det ene bildet ser man meg kun skrått bakfra også (naturbilde :O). På det andre ser man meg forfra (antakelig etter hennes standard).

Men jeg gidder ikke bruke energi på det. Ikke sikkert hun hadde likt meg eller jeg henne engang selv om man er aldri så lite kravstor. Det er vel en grunn til at man sitter her inne ;).

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) on. 25 mars 2015 23:10 Privat melding

Oh, spennande! Ta å sjekk profilen min og gje beskjed viss eg har nokon totalt "neinei!" bilder ☺️?

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) on. 25 mars 2015 23:15 Privat melding

Haha, godt poeng ^^,

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 25 mars 2015 23:16

Bra med fisk på kaviarbildet. Hvordan fikk du Barbri til å delta?

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) on. 25 mars 2015 23:22 Privat melding

Kaviarbildet? 😜
Ditta båtbildet av meg og venninna mi?^^,

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 23:49

@Daling1 det finnes så absolutt massevis av neinei-bilder. Bra at du spør. Men jeg tipper at du ikke har noen, for du har skjegg, og menn som har skjegg kan ikke gjøre noe feil. Alt er ok når man har skjegg!

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 23:50

@glaneka87. Jeg digger deg og den gode humoren din!

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 25 mars 2015 23:55

*voksendame godt du er enig :) jeg tror de aller fleste jenter med normal smak er enig i denne lista..

Skjult ID med pseudonym Jente 32 to. 26 mars 2015 01:16

Haha! @Spitfire10, du er en artig skrue. Jeg liker deg. Jeg tror du skriver med mye engasjement og lidenskap. Også går det veldig fort i svingene.. Men vi skjønner sånn ca hva du mener :p

Skjult ID med pseudonym metoo to. 26 mars 2015 08:58

@Klippekort.

Ja, jeg lurer på hva du menet med at du ikke gidder. Jeg tror nemlig du ikke er alene om det. Menn sier gjerne dette: Jeg har ikke så mange bilder av meg selv. Men så få noen bilder av deg selv da! Det er da bare å be noen låne mobilen din et øyeblikk og ta et bilde - på cafe, i parken, ved en utsikt, hvor som helst! Hva er vanskelig med det? Når alle går rundt med kamera hele dagen holder det ikke å si at " jeg har ingen bilder". Vel i morgen kan du ha det - om du gidder.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 26 mars 2015 09:16

En annen ting: Jeg tror at de den grad menn velger ut bilder bevisst - så gjør de det de tenker er macho. Altså det som skiller dem fra kvinnen.
Og her kommer gjerne fotballkampen, det liter-store ølglasset, det blødende hjortehodet og den dopa tigeren inn i bildet.

Det er bare det at disse bildene ikke virker som de skal. De kunne kanskje egnet seg til å skaffe kompiser og likesinnede, det vet jeg lite om. Men kvinner i sin alminnelighet tiltrekkes ikke av dette. Hvorfor? Fordi vi ikke ser hvilken glede vi får av det selv. At du vil på kamp (og kankje prioriterer det), får vi liten glede av. At du skal ut på jakt med gutta, får vi liten glede av (lett å kjøpe kjøtt), at du klapper dopa tigere i dyrepark er virkelig bare dumt, og at du drikker med begge henda er ikke spesielt mandig det heller, det kan tvert i mot være en stor ulempe å vise fram.

Så hva er det menn BØR vise fram? Jo, det som gjør at vi kvinner kan oversette det vi ser med: Bra mann med gode verdier som vi kan ha glede og nytte av, og som vi blir nysgjerrrige på.

Og hva er det? Jo, det kan være en mann som hugger ved. (Her er det greit med bar overkropp hvis det ser varmt ut i været). Det er en mann med snekkerbelte. Det er en mann som smiler opp mens han kobler ledninger bak TV'en. Det er en mann som ler, en mann som ser tenksom ut, en mann som kikker opp fra boken sin, en mann som har en hund eller katt på fanget. En mann som går tur i Frognerparken. Altså vi vil se bilder av deg i hverdagssituasjoner - slik vi oftest vil se deg. Eller slik vi kan se deg hvis vi skrur på sjarmen. :-)

(mann 36 år fra Akershus) to. 26 mars 2015 11:37 Privat melding

Jeg presenterer meg som jeg vil. Det er lov å ikke like. :)

Ferdig med den saken.

(kvinne 35 år fra Aust-Agder) to. 26 mars 2015 11:48 Privat melding

Jeg føler meg truffet, big time! Har bare "selfies" av meg selv. Men jeg har ingen interesse av å spør vennene mine om å ta bilder av meg til enhver tid,kun for å tilfredsstille medlemmer på Sukker. Så det er hva jeg er. Ang. høyde og kroppsform så står det klart i profilen og kan ikke være så vrangt å gjøre seg opp en mening på det. Ikke hopper jeg i fallskjerm, klatrer eller snorkler med hvaler. Men neste gang jeg skal på en weekendtur, så skal jeg se om ikke Kaptein Sabeltann vil stille opp på ett bilde. From me to you. You're welcome.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 26 mars 2015 12:46

Hvorfor i all verden er det provoserende å få konkrete råd? Please enlighten me, for jeg skjønner det ikke.

Jeg skjønner at man kan bla forbi album man ikke liker. Og jeg skjønner at alle må få framstille seg akkurat som de selv vil. Men hva er det som gjør det provoserende å høre hva noen tenker om ulike bilde-typer?

Skjult ID med pseudonym metoo to. 26 mars 2015 13:22

Hei My.… La meg se om jeg forstår. Du sier at menn som framstiller seg med dopa tigere eller masse øl med gutta enten gjør det på humor (evt. vil markere seg så jenter ikke skal forandre dem) eller er Dumme som brød (hvis de gjør det i fullt alvor).

Vet du hva? Du går på en måte lenger enn meg her. Jeg tror at mange legger ut disse bildene i fullt alvor fordi de tror det er god markedsføring, mens altså du og mange andre ser dem og tenker at de framstiller seg som dumme brød (med mindre det er humor).

For deg kan en flanerende mann i Frognerparken virke i overkant homofilt. Ok. Ikke for meg, men det er derfor vi har en diskusjonstråd der vi diskuterer bildetyper. Er det ikke greit for andre å vite at du kan få sånne assiosisjoner? Du fortalte det oss nettopp uansett. Så hvorfor gjorde du det (korrigerte bildet mitt helt konkret) hvis vi ikke skal og bør mene noe om dette?

(mann 35 år fra Oslo) to. 26 mars 2015 15:26 Privat melding

For å oppklare litt: Når jeg sa jeg ikke gidder prøve, mente jeg ikke albumet, men å oppnå kontakt med Jente 32. For hun er tydelig ikke interessert i å besøke profiler. Hadde det vært noe reell interesse hadde det vel ikke spilt noen rolle om man "avslørte seg" på en profil eller to.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 to. 26 mars 2015 16:32

@ladyblabla selfies er kjedelige og usjarmerende. Ferdig snakka. At noen vil fremstille seg som en person uten andre interesser enn seg selv og sitt eget speilbilde er uforståelig. Få deg en hobby, min venn.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 to. 26 mars 2015 16:38

@my utifra det du skriver skjønner jeg at du er kvinne-varianten av disse mennene jeg beskriver. Da skjønner jeg godt at denne geniale listen ikke er noe for deg. Det er klart vi skal endre på menn. Men det er bedre å komme med noen tips og retningslinjer før vi går inn i et forhold med dem. Da kan de begynne på dette arbeidet selv, og det blir mindre arbeid på oss. Mer tid til sex og kos. Vinn/vinn for begge parter. :)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 to. 26 mars 2015 17:05

@my tro meg, menn elsker det! :) Bare synd de ikke vet hvem jeg er :/

(kvinne 35 år fra Aust-Agder) to. 26 mars 2015 18:34 Privat melding

@Jente 32: Hobbyer har jeg masse av, men tviler på at noen er intr.i se meg sitte å sy, være på styremøter, politiske møter eller bilde av joggesko.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 27 mars 2015 08:40

Dette handler ikke om å forandre på noen. Han som klappet den dopa tigern med lenke rundt halsen i parken har jo valgt å gjøre det og er stolt av det, og jo før jeg finner ut sånt jo bedre.

Jeg skal ikke endre en mann som digger fotballkamper og vil gå på det hver eneste helg - og i de tilfellene er det helt naturlig å ha tre albumbilder av laget og lagkapteinen og Gud vet hva. For da er det antakelig også det jeg får se og høre om i stua. Men som tips: Vis fram det som er deg, som virkelig er deg, det du gjør ofte.

Det er ikke en bestilling fra min side. Det er råd. Hvorfor er det så vanskelig å se forskjellen? Om folk vil følge råd er helt opp til dem. Jeg forundres av at det er mulig å reagere så negativt på å få tips som kan være nyttige..

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 27 mars 2015 09:02

Skjønner ikke hvor innlegget ditt kommer fra @aleccore

Jeg sier at det er lurt å ha bilder som er representative for den du er… Og så er oppfølgingsspørsmålet om jeg vil ha 10 år gamle bilder fra aktiviteter du ikke lenger liker??

Jeg visste at kommunikasjon var vanskelig. Men SÅ vanskelig?

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 27 mars 2015 09:36

@aleccore

Ok. Men jeg kan heller ikke se hvor TS oppfordrer til å ha bilder som er gamle eller viser noe du ikke bryr deg om? Jeg tolker TS som at det ikke er aktivitetene som er det viktige men bilder av DEG uansett hvor de er tatt (TS liker ikke selfies, men jeg tenker at om bildet ble bra, er det ikke så farlig hvem som tok det).

Men det er noe med hvor man legger fokus. Ett bilde fra ulike settinger og dager er ofte det beste. Da er det lettere å danne seg et inntrykk av en person. Og det må jo være poenget.

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 27 mars 2015 19:32 Privat melding

Da har jeg lært noe nytt. Jeg er en looser! Hvorfor? Jeg har tatt bildene i albumet mitt selv - aka selfies, og selfies er tydeligvis totalt ut.
Er det definisjonen av selfie vi er uenige om her, eller mener dere seriøst at folk er selvopptatte og utrolig usikre om de tar bilder av seg selv istedenfor å be noen om å ta bilde av dem? Hva i all verden er det med selfies som gir folk disse kvalitetene?

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 27 mars 2015 19:47 Privat melding

@my, jeg har skummet gjennom tråden og fant flere som sier de ikke ser problemet med selfies, men ingen som har forklart hvorfor de ikke synes det. Nærmest kommer vel spitfire som virker å tro at det ikke er et selfie ved mindre man gjør seg til.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 27 mars 2015 19:57 Privat melding

Inspirert av tråden skal jeg nå lage duckface-selfie og putte det i galleriet.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 27 mars 2015 20:16 Privat melding

@Trapezius
Hvis du skal lage Dolly Duckface så husk rosa sløyfe. Ellers, hvis du synes Minney Mouseface er like sexy må du lime på stekepanner til ører. Spør sukker om du kan få en trippel-sirkel til forumansikt :B

Skjult ID med pseudonym Iselinn lø. 28 mars 2015 14:17

Hahahaha, fantastisk innlegg. Fikk meg en god latter. Skulle likt å se en mann skrive den lista for å se hva vi damene gjør galt :D

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 28 mars 2015 16:29

Føler for å forsvare TS litt. Hun etterlyser faktisk at det blir laget en tilsvarende liste for kvinner. Og helt ærlig, synes jeg det hadde vært nyttig lesning.

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 28 mars 2015 16:39 Privat melding

Er ikke enig med TS men det er hennes ønsker så det får vi respektere. Men ikke snakk for meg, jeg ser gjerne masse selfies, sports bilder og bilder av barna, jeg får da ett helhetsbilde av denne personen og det er jo det bilde jeg bruker om jeg vil treffes eller ikke :) Jeg har selv albumet fullt av selfies og de som ikke liker det får bare hoppe videre :)

Skjult ID med pseudonym Jente 32 sø. 29 mars 2015 05:07

@Linheia, hvis du synes det er uproblematisk å legge ut bilder av uskyldige, uvitende barn på en datingside er det noe galt med deg også. Da håper jeg du ikke har barn, og at du heller ikke får det før du for guds skyld er moden nok til det ansvaret. Barn er individer og har rettigheter på lik linje som alle andre mennesker. Jeg synes det er kvalmende hvordan foreldre sprer bilder av barna sine helt ukritisk på nettet. Skam dere!

Skjult ID med pseudonym Jente 32 sø. 29 mars 2015 05:17

@my, som metoo skriver etterlyser jeg en sånn liste. Jeg påberoper meg ingen enerett. Men jeg tviler på at listen blir like god og lærerrik som min. Den har nok endret mange liv og åpnet mange øyne. Det er så deilig å dele litt av egen kunnskap og livsvisdom i ny og ne. Men ikke alle innehar denne egenskapen, og det er svært få som kan fungere som en mentor slik som jeg. Du burde ikke prøve. Du har nok ikke det som skal til er jeg redd. metoo derimot, hun er en klok kvinne..

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 29 mars 2015 14:31 Privat melding

@jente32

Har du en dårlig dag ikke ta det ut over meg :)

Det finnes faktisk mennesker som ikke ukritisk legger bilder ut av barna, jeg har avtale med mine barn at skal jeg legge bilder på nett er det etter avtale med dem. Jeg legger ikke ut bilder på slike nettsteder, men jeg dømmer heller ikke folk fordi de gjør det, betyr ikke at de er dårlige mennesker. Så et bilde av en pappa med to barn her og det var så nydelig og så fint, at hadde han ikke bodd så langt unna hadde jeg sendt en melding. Det var noe med det bilde som fikk meg til å føle at han var en utrolig god person. Ingen er perfekte og skal man dømme alle for alt man selv mener er feil ja da får man lete lenge etter den rette.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 29 mars 2015 14:38

*waves hand slightly @Jente 32 sø. 29 mars 05:17*
These aren't the sheep you are looking for... ;p

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 29 mars 2015 19:12 Privat melding

Jeg har et bilde der barna mine er med, men man ser ikke ansiktene deres, og ville ikke kjent igjen hverken meg eller dem. Er dette ukritisk utbretting av barnas liv på en datingside, eller er det innenfor? Bildet er der fordi jeg synes det er pent og sier noe om meg, ikke fordi jeg vil vise frem barna.