Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan komme videre...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 14:40

For ca 3 måneder siden, så gjennomgikk/(gjennomgår fortsatt), et samlivsbrudd etter 7 år. Jeg var vel mer eller mindre parten som ble forlatt. Og det var og er sårt den dag i dag. Jeg har hatt kjærlighetssorg før, men aldri opplevd noe som dette. Jeg tenker på henne hele tiden og jeg savner henne vært et øyeblikk som går.

Hun har gått videre, funnet seg en forelskelse, en å være intim med. Jeg på den andre hånd prøver å holde meg så aseksuell som mulig. (Noe som IKKE er lett, og hvis det først er sex i hodet mitt, så er det bare, hva kameraten min kalte "pornofilm stedet" i hodet, hvor hun og nye typen har hovedrollene.)

Hva kan jeg gjøre, for jeg blir mildt sagt gal. Jeg prøver å komme opp på hesten igjen ved å være på sukker og andre sider, men fuck det. Jeg finner jo søte jenter som virker spennende, men hele tiden er det savn og tanker om henne.

Hjelp....

Skjult ID med pseudonym Voksendame to. 26 mars 2015 14:53

Beklager, et råd du sikkert ikke vil høre, men; tid. Det er bare tid. Om ett år vil smerten være annerledes. Imens må du leve og tvinge deg selv til gjennomføre det du tidligere syntes var hyggelig å gjøre, enten alene eller sammen med andre.

Skjult ID med pseudonym my to. 26 mars 2015 15:22

Enda en med hjertesorg. Er den noe annerledes enn han i den andre tråden som heller ikke kan glemme. Ikke for å gni det inn (jo forresten), men hvorfor skulle du slutte å savne henne så fort?
De samme rådene som ble gitt i den andre tråden gjelder for deg også (mine råd, altså).
Du har ellers min fulle sympati og medfølelse, jeg forstår deg. Bli bare ikke gal i mellomtiden, med mindre du blir litt "vill og gal" - det er lov.

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 15:41

Jeg vil ikke glemme. Det er det at jeg ikke vil være så trist og nedstemt hele tiden. Jeg tenker jo ikke på annet enn henne og klarer ikke fokusere på megselv. I stedet for å glede meg over at jeg kan flørte å ligge med hvem jeg vil, så kjører jeg hodet på hva henne og han gjør. 😖🔫

Skjult ID med pseudonym Rage to. 26 mars 2015 17:04

Har vært igjennom det samme, det var mildt sagt ett helvete. Jeg brukte ca 2år på å komme meg videre eller før jeg begynte å tenke på andre damer. Mitt tips, jobb med sorgen, gå masse turer, hør på musikk som ellers gjør deg godt humør, ikke snakk med exén og godta at livet blir dritt en stund fremover. Jeg lover deg at ting blir bedre etterhvert :)

Skjult ID med pseudonym my to. 26 mars 2015 19:03

Du kunne trenge en bestevenninne å snakke med. En som ikke vekker sextanker, og som du skal snakke om alt annet enn kjærlighetssorg med, men som - når du før eller siden kommer inn på temaet ex'en - tåler at du projiserer dine tanker om ex'en på henne (fordi hun er en hun), uten å bli fornærmet eller lei.
I tillegg er det helt riktig som sagt over; gå turer, lytt til musikk. Cry your eyes out i blant, skriv eller tegn til god musikk - både "sint" og "snill" musikk. Hvis du kan; gjør noe nytt. Gå på et kurs i noe du ikke kan, og lær deg noe du ikke visste noe om fra før. Gjør det selv om du kanskje ikke kommer til å følge opp kunnskapen senere.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne to. 26 mars 2015 19:10

@spinvill
Ikke rart hun har gått fra deg når du har vært på sukker i hele deres lange forhold.

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 19:46

@EiKvinne hva er det å anta!?! Kjøp nye briller bestemor. Jeg ble medlem her og på andre datingsider en måned ETTER bruddet i et tappert forsøk på å komme meg på hesten igjen. Hadde da aldri vært her om jeg var i et forhold! Jeez...

Skjult ID med pseudonym aleccore to. 26 mars 2015 20:43

Det beste du kan gjøre i din situasjon er å forbli singel.
Finn en hobby slik at du har noe annet å tenke på osv.

Skjult ID med pseudonym my to. 26 mars 2015 20:48

...men i et nanosekund var du kanskje mer forbanna enn trist? Og på andre tanker, selv om det der var et dirty triks fra EiKvinne.

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 21:11

Jeg sier som Hulken: jeg er alltid forbanna.

Skjult ID med pseudonym Akkove to. 26 mars 2015 21:15

Spinvill....Å kunne flørte å ligge med hvem en vil, er nok ikke det som gir livet mest mening da! :) Da begynner du i feil ende! Du må finne frem andre sider ved deg selv....noe som virkelig gjør at du trives med deg selv. Hva kan du? Hva like du å gjøre før? Er det noen andre
( fam. eller venner) som trenger hjelp, noe du kan bruke tid på som får fokus bort fra sjalusi og hevntanker!
Verden er full av "søte" damer sier du...men det hjelper lite om du leter bare for å lete! ( du vett vel kanskje ikke hva du leter etter en gang? En kopi av noe som var?) Vel....Prøv å "søk" noe i stede! ;)
Jeg synes det er vanskelig å gi folk råd i slike situasjoner som din, når jeg ikke vett bakgrunn eller alder? Hvorfor ble det brudd? Har dere felles barn? osv....Og det er ikke sikkert at en annen hadde trivdes i ditt selskap heller, hvis du har hodet en "annen" plass! ;)
Å kaste seg inn på Sukker etter bare noen mnd som singel, er muligens ikke det smarteste! Mitt råd.....legg ned "jakten" ei stund...jobb heller med å komme deg ut av "offerrollen"! Tenk du står på startstreken til noe nytt!! ;) Tenk at du skal videre og fremover! Så skal du se det går bedre...Våren og Sommeren er din! Grip den! ;))

Skjult ID med pseudonym my to. 26 mars 2015 21:17

Hulken: Født forbanna eller blitt det nå?

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 22:16

@akkove det er jo ikke bare for å ligge med noen eller bare flørte. Jeg prøver å holde meg så aseksuell som mulig. Mange måter man får nærhet på.

@my født forbanna? Tror jeg...? ;)

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 22:17

@akkove men takk for fint innspill. Du sier mye bra der.

Skjult ID med pseudonym my to. 26 mars 2015 22:35

hulken: født forbanna er fint. Da kan du ha et kreativt raseri fremfor deprimert stillestand. Energi til å lære noe nytt. Finne noe annet å konsentrere deg om. Tilbakefall kommer, men i mellomtiden har hulken gjort noe han ikke kunne før. Har prøvd det selv og det virker.

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 22:37

@my Hulken har ikke prøvd noe annet enda, men har ting han har lyst til prøve.

Skjult ID med pseudonym my to. 26 mars 2015 22:51

Hulken: Matkurs, jegerkurs, vomme- og stykkekurs (her spyr en del av damene i forumet), tegnekurs, klatrekurs, dykkekurs, flykurs, trailerkurs, macramékurs, sykurs, mekkekurs, båtførerkurs, seilekurs (nei, det blir vel for mye "inte tänka på vännen sin, utan att fälla tårar" drit i den), snekkerkurs, malekurs, skrivekurs (Min kamp trenger en overmann), trefellingskurs, vinsmakingskurs, pianokurs, sangkurs, dansekurs..
Noe som traff, eller kan du alt?

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 26 mars 2015 23:32

@my: mye uprøvd der. Har lekt med tanken på jegerkurs faktisk. Begynne å gå på jakt. Og en eller annen dustete kampsport.

Skjult ID med pseudonym my to. 26 mars 2015 23:46

Anbefaler jegerprøven.
Taekwondo er ganske elegant, gir fin kroppsbeherskelse *sakte film*.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 00:19

@my har trua på muay thai. (Av alle ting). Det virker heftig.

Ellers så snurrer jeg en film på laptop'en.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 00:53

@my skriver mye låter da, men så er det å finne krefter til det.

Hvorfor har ikke du fått Hooker opp er inne lurer jeg på, du virker jo skap, morsom og generellt ganske kul.

(mann 43 år fra Akershus) fr. 27 mars 2015 01:57 Privat melding

Ser masse fine råd her. Men fra hva du skrev i starten av din trå spimvill, så lurer jeg på om du har gitt deg selv tid til å faktisk sørge over det du har mistet ? Det er noe vil alle må gi oss selv tid til ågjøre når vi opplever sorg, om det er kjærlighetssorg eller andre typer sorg. for vis vi går å dytter sorgen foran oss, så snur sorgen sei tilslutt runt og biter hart.
Så¨tillat deg selv å kjen og gå igjenom sorgen. Og når du så kommer ut av den så går restena v sei selv. Men tillat deg selv å sørge.
Det er mitt råd til deg.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 03:20

@fønix_74 jeg aner ikke hva jeg driver med, for å være helt ærlig.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 03:22

@my svarte aldri på som mitt ;p

Skjult ID med pseudonym my fr. 27 mars 2015 09:41

@spinvill
Jeg sover litt innimellom.
Å skrive låter er perfekt (eller dikt som kan tonesettes senere, tenker jeg slik er det i hvert fall lettere for meg å skrive). Selvfølgelig har du krefter til det, men velg de rette omgivelsene.

Spørsmålet(?) ditt?

(mann 43 år fra Akershus) fr. 27 mars 2015 09:42 Privat melding

@ts Kjønner, sett deg og tillat deg selv å være trist, grine og kjenne på savnet, men ikke la alt overta livet ditt. Men respekter at nå er det slik. Kjen på følelsen av alt det som kjer, men ikke løp fra følelsene. De er ikke farlige og du har rett på de. Og når du så føler at det blir lettere i seg. Så kan du gå videre.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 14:41

@my hvorfor har ikke du hooket opp med noen her inne? Du virker jo helt rå.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 14:51

@Fønix_74 :'( takk!

Skjult ID med pseudonym my fr. 27 mars 2015 18:23

@spinvill
Det var et av de beste komplimentene jeg har fått på lenge. Takk.
Tja, si det. For gammel antagelig. (Ikke si at jeg må kunne finne en jevnaldrende. Som er rå? Buhuu!)

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 18:57

@my kunne blitt kjent med deg anytime ;)

Skjult ID med pseudonym my fr. 27 mars 2015 19:22

@spinvill kan bli vennen din jeg :)

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 20:00

@my må bare finne ut hvem jeg er da ;)

Skjult ID med pseudonym my fr. 27 mars 2015 20:27

hmm, jeg er ikke så rå på å lete blandt profiler ved eliminasjonsmetoden, når jeg ikke har noe å gå etter. Eller kanskje jeg har det..? Må se..

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 20:36

Hund, tattoveringer og gitar. Litt å gå etter.

Skjult ID med pseudonym my fr. 27 mars 2015 20:38

will do :)

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 27 mars 2015 21:36

Korrekt :)

Skjult ID med pseudonym sfsgsw lø. 28 mars 2015 18:14

Aksept er greien her. Ikke at det nødvendigvis kommer seilende på en fjøl, men likevel en av grunnpillarene i livet. Det som har skjedd har skjedd. Det er historie, fortid, du kan ikke gjøre noe med det. Aksepter det. Et spørsmål, hvorfor i alle dager savne en som har forlatt deg og innledet et nytt forhold? Føler du ikke sviket? Hva er det med det du savner eller vil ha mer av? Dere hadde sikkert fine tider sammen tidligere, men det er ikke nå. Ting skjer, se dem i øynene og ta konsekvensene av dem. Det å sitte og synes synd på seg selv har du alt å tape på. Hvem er du? Hva er du? Hva liker du å gjøre? Ok, du har gått på trynet, helt greit, men reis deg. Sett en fot framfor den andre, ikke se deg tilbake, det er over; historie. Herfra og ut er ditt liv. Hva vil du gjøre? Du har alle muligheter, ikke rot dem bort på selvmedlidenhet. Tid, ja, men ta kontrollen, og ikke len deg tilbake og innbill deg at tiden leger alle sår. Om du forer dritten kan den leve i beste velgående lenge, og det vil du ikke. Straighten up soilder!

Ord, ja jeg vet, men jeg har vært ditt sted. På ett eller annet punkt håper jeg at dette velter inn over deg også. F hodet opp av vannet, se deg rundt og stak ut en krus. Alt annet er uakseptablt.

Skjult ID med pseudonym sfsgsw lø. 28 mars 2015 18:24

Spinvill, skrives forøvrig: spinnvill, men det er beside the point. Jeg forventer et innspill på mitt svar.

Skjult ID med pseudonym sfsgsw lø. 28 mars 2015 18:27

Nicket sfsgsw; So far, so good.... so what, Megadeath, 1989. Good shit:)

Skjult ID med pseudonym hj ti. 31 mars 2015 10:41

Det er ikke en lett prossess og ingen er like. Men det som har fungert for meg er:
- Fokusere på jobb, ta deg gjerne litt overtid/spar opp flex om det lar seg gjøre. Da kandet tas ut når dubfinner deg noen og spntant skal reise til Wien på romatisk tur.
- Ikke sitt alene uten å ha noe å gjøre. Vær med venner, helst ei god veninne som du ikke har sex med.
- bruk tid på trening. Det utløser hormoner i kroppen som gjør deg lykkeligere, en stund i herfall:)
- Ta deg den tiden du trenger, tiden leger alle sår og sånn er det bare

Skjult ID med pseudonym spinvill ti. 31 mars 2015 21:55

@sfsgsw vet hvordan spinnvill staves, er stavet feil med vilje. ;)

Straighten up soldier, straighten up.

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ti. 31 mars 2015 22:06

Aksepter bruddet og kom deg opp på hesten igjen. Dette gjør du ved å oppsøke nye situasjoner. Gjerne finn på noe du før ikke har turt. Sett deg oppnåelige mål og bruk hjernekapasiteten på det.
Når du ser de filmene i hodet tenk at bildene presses ned i en kjøttkvern og blir til ingenting. Det er en god tanke øvelse.
Å dvele ved fortiden gjør deg bare til den du ikke vil være og eksen har allerede valgt den personen bort. Eneste muligheten er å fortsette å gå fokusert i riktig retning.

Skjult ID med pseudonym my ti. 31 mars 2015 22:39

Skjønner hvor denne irriterende lignelsen med å komme seg opp på hesten kommer fra. Den dritthesten kaster deg av ved første anledning, det kan jeg (ikke) skrive under på! Finn på noe annet, jeg vil ikke høre et ord om hester akkurat nå!