Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre fr. 27 mars 2015 00:07

Kan dere menn vennligst ha et bilde på profilen.Er det så vanskelig.Det er ekkelt å få billedløse menn som ser på meg.hva har dere å skjule?

Skjult ID med pseudonym my fr. 27 mars 2015 00:10

Here we go again.
Årsaker: Flau, gift/samboer, voksne barn som også er på sukker (flau), kjendis, flau, stygg, pen, kollegaer / venner som er på sukker (flau..), kikker, bare ute etter én ting - sjakkmedspiller f.eks, og sa jeg flau?
That about covers it.

Skjult ID med pseudonym oslojente sø. 29 mars 2015 01:07

hvor vanskelig kan det være å ha et profil bilde? eller bilder i albumet i/på profilen sin.

jeg liker og se hvem som er innom og personen jeg snakker med s profiler uten profilbilde eller bilder i albumet sitt er og blir enten blokkert eller merket som falsk profil.!!!

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 29 mars 2015 01:20

Har en markant økning i besøk på siden i de periodene jeg har testet ut å ikke ha profilbilde (har uansett bilder i album). Det betyr vel sikkert at profilbildet skremmer mer enn det tiltrekker, og de som alikevel oppsøker profilen når det ikke er profilbilde der snur i døra omtrent sånn som dette:

http://i.imgur.com/6IAPwW5.gif

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 31 mars 2015 02:42 Privat melding

Eller en som rett og slett vil veksle noen ord før han legger ut bilde? Hva vet jeg. Jeg liker å snakke litt med personene jeg møter her får jeg sender dem et bilde (ikke gyldig nå lenger,da), men det var i hvert fall min motivasjon;)

(mann 46 år fra Oslo) to. 2 april 2015 18:56 Privat melding

Er det noe mindre ekkelt med kvinner uten bilde da ? Jeg liker i hvert fall å vite hvem jeg har med å gjøre......