Alle innlegg Sukkerforum

Gammle bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gladgutt fr. 27 mars 2015 11:45

Er det flere her som er lei profiler med gammle bilder. Selv gikk jeg på date, med en dame jeg hadde god dialog med. Jeg sto å ventet som avtalt men så henne ikke... Så kommer en dame (trodde jeg skulle møte ei jente jeg) bort til meg og spør om det var meg hun skulle møte. Joda.. kjente henne igjen da.. men da som en minst 10 år eldre utgave.. og det hadde ikke vært særlig gode år så det ut som. Gjennomførte daten, men trenger vel ikke si at det var ikke noe mer etter det.

Hva tenker folk som gjør slik? Har også erfart at enkelte har gammle bilder, og etter at man har pratet litt og man begynner å snakke om å møtes.. Så kommer det bilder på profilen som nærmer seg sånn de ser ut i dag, antaglig så vi ikke skal få sjokk.. Kjenner at jeg føler meg lurt. Needless to say.... Så er jo ikke dette særlig possitivt for de det gjelder. Får jo ikke lyst å date en som startet med å lure deg, uavhengi av om de fortsatt ser bra ut.

Hva tenker dere? Hadde vært gøy med noen historier om noen har.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 27 mars 2015 11:54 Privat melding

Så lenge profilbilde og de fleste andre er av nyere dato er jeg fornøyd. Et og annet gammelt for nostalgiens skyld er helt ok.

Lurer på hvorfor de er villig til å drite seg så grundig ut når man omsider treffes?

(kvinne 32 år fra Akershus) fr. 27 mars 2015 12:06 Privat melding

Hadde nok blitt litt satt ut ja og følt meg lurt. Er fint om folk kan ha hovedbilde oppdatert👍

Skjult ID med pseudonym gladgutt fr. 27 mars 2015 12:12

Enig.. Helt greit med et gammelt bilde om det er åpenbart at det er nettopp det, og øvrige bilder er av nyere dato.

Er folk så desperate at de synes det er greit å lure folk på date? Skjønner det ikke jeg..

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 27 mars 2015 12:13

Jeg har flere sånne historier å fortelle, men av erfaring lar jeg være. Har brent meg en gang eller to før på å bli litt for spesifikk og oppleve at tidligere dater faktisk har kjent seg selv igjen eller har visst hvem jeg er bak nicket mitt her uten at jeg var klar over det, og sent meg en sur melding eller skrevet noe dritt tilbake her på forumet. Og det har jo vært litt kjipt siden jeg ikke hadde noe ønske om å såre dem. Så jeg holder historiene mine for meg selv jeg :) Det får holde å si at bildene som legges ut eller det folk skriver om seg selv her, ikke alltid ligner helt på virkeligheten. På den annen side har jeg også blitt positivt overrasket noen ganger.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne fr. 27 mars 2015 13:32

Det var for lenge, lenge siden. Jeg skulle på en date men en mann som hadde et bilde av en svarthåret gutt i profilen. Jeg kom presis men fant ham ikke. Eller, jeg var klar over hvem mannen som ventet på meg var..
Han lignet ikke så jeg snudde og gikk fra denne mange år bedrageren.

Skjult ID med pseudonym aleccore fr. 27 mars 2015 13:38

Folk flest lyver så nesen kan brukes som fiskestang. Ingenting nytt.

Skjult ID med pseudonym Flua fr. 27 mars 2015 20:02

Men det er jo merkelig at folk later som med bildene?

Jeg ville ikke drømt om å screene bildene for å late som jeg så ut som noen annen enn den jeg faktisk er. Hensikten ved å være her inne er vel fordi man ønsker å treffe en som liker akkurat deg?

Og hadde jeg latet som, så hadde jeg aldri gått på dates iallefall *ler*

Skjult ID med pseudonym gladgutt fr. 27 mars 2015 21:53

Underlig at de ikke skjønner at det slår tilbake på dem. Jeg kunne aldri tenke meg å date en som lurer meg fra første stund. Men som du sier.. ikke har noen plan om å date noen.. Bare er her for å få oppmerksomhet og bruke masse tid på å chatte. Så er det kanskje veien å gå :-) Dritt om de finner drømmemannen og gjærne vil ha en date senere. Så blir det den nedturen.

Ærlighet varer lengst..

Skjult ID med pseudonym Tja. lø. 28 mars 2015 11:08

Enig i alt dette forsåvidt, men det slo meg plutselig at vi menn ihvertfall kommer på date med "What you see is what you get".
For selv om dama er lik seg selv på bilder her, hvor lik "seg selv" er hun når hun har fjernet sminken, løsvippene, løspuppene, løs-håret, hold-in strømpene, etc.?
Vi menn kan (i beste fall) fikse håret og (evt. fjerne) skjegget, være 'rene og pene' og kle oss OK. Dett er dett, liksom. Men dette er vel for en annen tråd, kanskje. Det var bare en strøtanke.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 28 mars 2015 11:17 Privat melding

Tror dette kommer av at dagens samfunn er blitt veldig mye mer opptatt av utseende en personligheten. Selv om fleste sier det motsatte. Så tror noe tenker at hvis jeg bruker et eldre bilde så får de lettere kontakt med det motsatte kjønn. Og så håper de at deres personlighet redder dem på en date. Noe som det sannsynligvis ikke vill gjøre.
Mener selv at ærligehet varer lengst. Og har derfor bilder av meg slik jeg er.

(mann 36 år fra Akershus) lø. 28 mars 2015 18:17 Privat melding

Jeg vil se hvem du er, ikke hvem du var.

Sånn, den setningen kan brukes i en dokumentar om nett-dating.