Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lurer.. fr. 27 mars 2015 22:58

Vel, jeg lurer på en ting.. det er mange som skriver i sin profil at de er ganske opptatt av kropp og trening, men så ser man på bildene at tja.. det er litt ølmager og lignende ute å går, ikke at det gjør noen ting egentlig.. men mener de da at det er viktig at den andre har en bra kropp og er opptatt av trening? Det er bare et spørsmål jeg er ikke veldig tren akkuratt så ville aldri satt det på profilen min..

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 27 mars 2015 23:18 Privat melding

Betrakter meg selv som litt "småchubby" men har hatt et aktivt yrkesliv og drevet med sport i alle år. Jeg har mer enn en gang fått bevist at når det skal jobbes er jeg seig som faen å få ting gjort mens de slanke og "treningsnarkomane" støtt og stadig må ha seg en vannpause. Så skinnet bedrar. Noen kan ta sin øl og burger å ji faen i hvordan de ser ut men være jævlig trent og spreke allikevel. Det kalles vel vilje ?

Skjult ID med pseudonym Lurer.. fr. 27 mars 2015 23:23

Hehe, joda ser jo den og vil vel si at jeg er litt i samme båt.. kan holde ut mye lengre enn mange av mine "slankere" venninner.. men føler litt at her inne er det liksom ikke det som legges i det.. kan være jeg tar feil, skal inrømme det, ikke første gangen;)

(mann 35 år fra Oslo) fr. 27 mars 2015 23:27 Privat melding

Kanskje de som er opptatt av kropp er opptatt av å ha ølmage da... Trening kan jo være så mangt.

(mann 35 år fra Oslo) fr. 27 mars 2015 23:27 Privat melding

Om man ikke spesifiserer hva slags kropp man er opptatt av å ha...

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 27 mars 2015 23:35 Privat melding

Vi kan ikke alle være partysvensker, lol :P

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 27 mars 2015 23:37

Tror du kan dele dem inn i to grupper:

Du har de jentene som vil ha en som kan blir med på gåturer, skiturer og annen vanlig fysisk aktivitet.

Også har du de som må tilfredsstille venninnegjengen, hvor dem har pratet mye om at dem må ha ditt og datt, hvor det er poppis å ha en som trener mye. Og dette må jenta følge opp for å ikke miste ansikt i veninnegjengen.

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 27 mars 2015 23:47 Privat melding

Streetcred er viktig CPU !

Og oss andre vet at det skal mere til en som så.

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 27 mars 2015 23:51

Integritet er viktig!

Skjult ID med pseudonym aleccore lø. 28 mars 2015 00:09

Handler egentlig mer om kosthold enn trening.
Men kombinerer du dem så er det veldig bra.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 28 mars 2015 02:43

Kan underskrive på siste innlegg. Har litt ølmage selv, selv om jeg trener 4 til 6 dager i uka. Men er glad i mat og drikker nok øl litt for ofte også.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. lø. 28 mars 2015 09:49

Kan vel si det sånn at jeg har en følelse at det er mer greit for gutter og skrive det og ikke helt leve opp til standaren enn det er for jenter.. tar jeg feil??

Skjult ID med pseudonym aleccore lø. 28 mars 2015 10:41

Ja, du tar feil.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. lø. 28 mars 2015 10:48

Hehe, er visst delte meninger;)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 28 mars 2015 13:52

Dette med kroppsform er jo delvis subjektivt da. Noen er vel klare nok, som de som ser ut som toppidrettsutøvere med kraftige muskler og markert sixpack, men mange andre ligger sikkert et sted mellom dette og neste kategori den ene eller andre veien. Jeg for min har valgt bare sette "gjennomsnittlig". Tror jeg er der omtrent nå, i betydningen aktiv og gjennomsnittlig godt trent, trener som nevnt flere ganger i uka og har gjort det i mange år, men med et par kg ekstra (eller for fem) som jeg godt kunne ha kvittet meg med og som stort sett sitter på magen. For to - tre år siden var jeg også her en periode, og da lå jeg vel på 6 - 8 treningsøkter i uka, masse styrke, kettlebells, klatring, litt kickboksing, roing og flere ukentlige løpeturer - noen ganger opp til halvmaraton i lengde. Men jeg hadde heller ikke da så lav fettprosent at jeg hadde synlig sixpack, og jeg var vel bare et par cm smalere rundt livet enn jeg er nå (kan fortsatt bruke de samme buksene, skjønt de sitter litt trangere nå så mer komfortabelt med ett nummer større i lovet). Så jeg lot det stå "gjennomsnittlig" den gangen også husker jeg. Tror aldri den dagen kommer hvor jeg ville ha satt atletisk eller muskuløs her, omtrent uansett hvor veltrent jeg måtte være. Så slank som det jeg synes atletisk innebærer i tillegg til å være veltrent blir jeg nok aldri, og så stor at jeg ville kalle meg muskuløs blir jeg nok heller ikke.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 28 mars 2015 14:11

Jeg for min del tenker slank, men med definerte muskler. Slik mange jenter har nå for tiden etter at styrketrening ble så populært blant jenter også. Marit Bjørgen er mer muskuløs synes jeg. Men hun er jo en toppatlet, så absolutt atletisk også. Igjen, dette blir veldig subjektivt. Mange jenter som spiller for eksempel håndball eller fotball er jo ikke veldig slanke, men likevel absolutt atletiske. De er jo proffe idrettsutøvere, så vanskelig å kalle dem noe annet.

Så igjen, dette med kroppsform er ganske subjektivt.

Skjult ID med pseudonym Bender lø. 28 mars 2015 18:15

Selv har jeg fått bekreftet fra legen at alt på innsiden er helt tipptopp, noe som er det stikk motsatte av det jeg regnet med. Jeg blir mer enn gjerne med på turer og liker godt å trene for styrkens skyld, men ser ut som en pudding.

Så... sprek mann i lat kropp? Teller det?

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 28 mars 2015 19:24

Det må jo telle det. Det betyr jo gode gener.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 29 mars 2015 00:27 Privat melding

Jeg trener 3-5 ganger i uka om dagen, men magen forsvinner ikke likevel.
Å nyte mat, øl og andre godsaker innimellom er for viktig for meg.
Det er ikke slik at man nødvendigvis har lav fettprosent selv om man trener.
Jeg fronter ikke treningen min på profilen heller, da jeg tror at mange da forventer en fyr med fettprosent under 10 og store muskler.
Slik har samfunnet blitt.