Alle innlegg Sukkerforum

Påskevær i byen

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Oslo) fr. 3 april 2015 12:59 Privat melding

Da er det bare å hive innpå litt mat før jeg begir meg ut på en tur i et fantastisk deilig vær. Blir vel en tur på Bogstad Golfbane ved 14-tiden tenker jeg..... Iført samme jakke som på bildet med hunden min.

Bare å ta kontakt hvis noen andre tar turen dit også. Hyggelig med selskap uansett. Mulig jeg har på musikk, så forsøk å ikke kom FOR brått på - vil ikke ha noe hjertestans utpå der, he-he !

Hilsen Lille Larsen

Skjult ID med pseudonym my fr. 3 april 2015 13:33

Det hadde vært fint med spasertur der nå, men det går ikke for meg. Ser imidlertid levende for meg hvordan du etterhvert har et haleheng av damer som lister seg bak deg og ingen tør være den første til å prikke deg på skulderen for å si hei, av frykt for å være nettopp den som forårsaket at du skvatt høyt og falt om.. Så mitt tips er: se deg over skulderen med jevne mellomrom, så førstemann (dame) kan rykke frem. God tur! :)

(mann 46 år fra Oslo) fr. 3 april 2015 16:42 Privat melding

Takk for det komplimentet (lurer litt på om ikke jeg vet hvem som har skrevet det.....), og jeg skal kikke meg rundt, om ikke annet så for å sjekke hvor det halehenget blir av ;-)

(mann 46 år fra Oslo) fr. 3 april 2015 16:43 Privat melding

Ble forresten en tur på i overkant av en times tid.....kjempefint, men litt mye vind.