Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan innleder du kontakt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tingla fr. 3 april 2015 23:47

Etter å ha vært medlem her en kort stund, så må jeg bare innse at jeg er fullstendig håpløs på small talk! :( Klarer ikke å komme på noe ok å innlede kontakt med en gang. Har skrevet og slettet mye, og endt om med å la være å ta kontakt. Føler liksom at "Hei!" er et litt for dårlig forsøk.

Jeg trenger litt tips!

Skjult ID med pseudonym supermann fr. 3 april 2015 23:50

Jeg pleier å begynne med et hei og gjerne følge opp med et spørsmål utfra profilteksten som jeg finner interessant og hat lyst til å finne ut mer om... Pleier å funke for min del

Skjult ID med pseudonym supermann fr. 3 april 2015 23:51

Har*

Skjult ID med pseudonym Tingla lø. 4 april 2015 10:54

Tar gjerne imot flere tips. :)

Skjult ID med pseudonym aleccore lø. 4 april 2015 12:54

Bare skriv det første som dukker opp. Ikke overtenk det du skriver.
Det gjør det mer personlig og ekte.

Om du føler du må skrive perfekt for å ikke få avslag så skriver du mest sannsynlig til personer som er utenfor din egen liga.

Om du ikke finner noe annet med personen enn utseendet som er interessant, så skriver du til feil person.

Skjult ID med pseudonym PHMann lø. 4 april 2015 14:09

Jeg tenker at folk legger endel tanker i bildene de legger ut. Ofte er det ikke så mye profiltekst, eller jeg leser gjerne ikke så mye av den. Men jeg sier gjerne noe om at set var fine bilder og et kort spørsmål om enten profiltekst eller om dagens hendelser. Som for eksempel påske.

Dette kan man sende til så mange man gidder. De som svarer er ofte interessert i deg og der kan det bli noe. Husk at hver melding må inneholde et spørsmål. Men ikke for mange.

Skjult ID med pseudonym my lø. 4 april 2015 17:04

Hvis jeg forteller hva jeg pleier å skrive, kan jeg like godt gå ut med fullt navn på forumet.. og her lirer jeg av meg så mye rart at jeg ikke er til å kjenne igjen, så må nok forbli en my.