Alle innlegg Sukkerforum

Hva har alder med saken gjøre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym f4u lø. 4 april 2015 04:17

For å starte dette enkelt, så har det seg slik at jeg har ei venninne jeg er er blitt veldig glad i, ja jeg ønsker at hun var min kjæreste mer enn noe annet, men problemet er at jeg er 8 år yngre enn henne. Hun har sagt rett ut at om jeg var eldre kunne vi hatt det veldig godt sammen.

Etter at jeg fikk høre dette så har jeg prøvd å se meg rundt etter noen andre, men vær gang jeg prater med ho kommer alt tilbake, det kvinnemennesket er kryptonitt på meg, og jeg hater det!!!!!!

Hvordan kommer du ut av noe sånt Og hvorfor skal hvor mange år en har levd bety så mye for hva som er bra eller ikke?

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 4 april 2015 07:37 Privat melding

8 år er da ingenting, med mindre du er 18 og hun 26. Hun bare avviser deg på en snill måte. Glem henne, finn en som vil ha deg

Skjult ID med pseudonym PHMann lø. 4 april 2015 12:18

@ts

Dere er ikke venner. Hun ser det kanskje slik, men du har andre tanker. Hvis det er uaktuelt for henne å bli med på dine tanker så bør du droppe henne totalt. Du kommer til å bli mer og mer blokkert for noen andre, og møter du noen andre kommer du til å sammenligne dem med henne.

Slutt å tilbringe tid sammen. Dere fortjener bedre begge to. Hun fortjener en venn uten baktanker og du fortjener noen som vil være med deg slik du vil være med dem.

Skjult ID med pseudonym aleccore lø. 4 april 2015 13:10

Alder =/= Modenhet

Skjult ID med pseudonym f4u lø. 4 april 2015 13:20

Jeg tror ikke dette er noe hun sier for å avvise meg på en pen måte, fordi hun vet hva jeg vil og det er hun som oppsøker meg og flørter og roter, og det er forbanna vanskelig å komme seg videre når hun setter seg på fanget mitt og hvisker meg i øret "faen, hvorfor kunne ikke du bare vert fem år eldre?"

Så da har jeg to valg, enten så må jeg flytte og komme meg te helvete vekk herfra, eller så må jeg få henne til å komme over det faktum at jeg bare er 29

Skjult ID med pseudonym Z ti. 7 april 2015 01:02

Litt direkte her:

Er du mer umoden enn henne? Er du barnslig i forhold til henne i hennes øyne? Er du i stand til at hun virkelig kan lene seg på deg og få den støtten hun trenger f.eks? Er hun trygg på at kroppen hennes er smekker nok for deg? Er hun trygg nok på at hun ikke blir ditcha av ei berte på 19?

Skjult ID med pseudonym f4u ti. 7 april 2015 02:13

@ Z
Bra, vær direkte, tåler en støyt jeg vis det er det du tenkte på ;o)
Jeg vil påstå at jeg ikke er det. Hvordan jeg er i hennes øyne kan jeg jo ikke si sikkert, men jeg har aldri sett noen tegn til at hun ser på meg som barnslig, når jeg er barnslig er hun som regel likedan.
Når det gjelder kroppen hennes, så har jeg sagt og vist så godt jeg kan at jeg virkelig forguder den, om hun fortsatt ikke er trygg nok på det så vet jeg ærlig talt ikke hva mer jeg kan gjøre. Jeg har også sagt ting som burde få henne til å skjønne at jeg også kommer til å gjøre det i veldig mange år fremover.

Jeg hadde egentlig gitt opp hele greia og bestemt meg for å ikke begynne noen flørt eller liknende, og det greide jeg, (til og med når jeg var full) men når hun begynner å flørte så er hun som kryptonite og jeg mister all styrke til å motstå. Det er UTROLIG frustrerende.

Skjult ID med pseudonym f4u ti. 7 april 2015 02:18

@my
Jeg har en følelse av at det vil ha en mer motsatt effekt, men sånn som det er nå så vinner jeg vel uansett. :-/
Når det er sagt så ville jeg jo trodd at det ville skremt vekk de fleste kvinnfolk, kanskje det er derfor det kan virke. ;-p

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 7 april 2015 12:08

Så hun flørter med deg, men avviser deg likevel og sier at det ikke kan bli noe mer. Skulle likevel ikke forundre meg et døyt om hun senere vil hevde at det var du som ikke "prøvde hardt nok". Been there, done that, riktignok med en yngre kvinne uten at jeg tror det betyr noe her. Hun er nok ikke interessert, hun liker bare oppmerksomheten du gir henne.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 7 april 2015 12:32

Men......MÅ du være sammen med henne når hun fester da?
Hvis du virkelig ikke vil mer, mener jeg?

En gang i livet var jeg sammen med en 10 år yngre mann. Jeg holdt på å få hakeslepp da han ville gifte seg, og jeg var bare litt sånn "jaja" han er jo ung. Han mente vi passet ypperlig sammen også over tid. Jeg mente det ville blitt katastroooofe! Han evnet jo ikke å forstå med på et litt mer alvorlig plan. Jeg møtte ham på hans alvorlige plan, men han ble helt feil for meg når det kom til å bety noe for alvor i hverdagen. Det var her vi skilte oss mest. Han ble rett og slett for overfladig. Ikke for sin alder, men for min. Så....ja, folk er nok ulike. Men sånn var det for meg :-)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 7 april 2015 16:52

wtf?
sheeez...
@ts
Slett nummeret, og bryt all kontakt, permanent.
*shrugs*
Hun leker med deg dude.
Move on.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 7 april 2015 21:39

@my ti. 7 april 20:03
-.o
Lurespørsmål! ;p

Det TS beskriver høres uansett ikke sunt ut.
Run Forrest!
((((^.^)

(mann 33 år fra Buskerud) on. 8 april 2015 01:04 Privat melding

@ts
Jeg tenkte først, løøøøp, løp som ville helvete, men blir litt overasket over at det er såpass forskjell på svarene her. gutta sier løp mens jentene er litt mer positive...... hmmm ble ganske usikker på om jeg egentlig burde skrevet noe i det heletatt.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) on. 8 april 2015 21:19 Privat melding

@ts Tror hun er sjarmert over at du er såpass intr, men tror ikke hun kommer til å gjøre noe mer enn å flørte med deg og derav såre deg. Mao walk on og prøv heller å se om lykken står deg bi et annet sted. Lykke til :-)

(mann 43 år fra Østfold) fr. 10 april 2015 14:56 Privat melding

Rart at jeg opplever det motsatte!

Skjult ID med pseudonym f4u lø. 19 sep. 2015 06:33

Jeg tok dere råd med å i gå videre, men i vanlig sukker ånd uten en ordentlig samtale. videre som dere vet så forelsket jeg meg i ei jente på 18 (nylig tråd) og det ville jo være helt uriktig av meg å handle på dette. etter råd fra dere
(ikke dårlige råd, jeg syntes det er mange vise mennesker her på forumet)
Men i kveld havnet jeg på fest med denne dama og hun prøvde seg som vanlig, og som nevnt er hun som kryptonitt og jeg smeltet som vanlig, men denne gangen fant jeg uante styrker og bad hun holde seg unna eller kjøre løpet fullt ut, jeg var lei av at hun lekte med med hjertet mitt. (tok den praten jeg burde tatt for 3 måneder siden) og det virket!!!! Hun er min og jeg er hennes!!!! Moralen er; vær voksne og gjør det ansvarlige og alt fikser seg.
Lykke til alle dere.
F4U logginfg off

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 19 sep. 2015 08:25 Privat melding

Så bra at du fikk den du ville ha til slutt! 😊 Lykke til, og håper for din del at du aldri trenger å logge deg på igjen!

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 19 sep. 2015 09:53 Privat melding

Alltid lurt å være direkte og ærlig, -får ryddet endel greier av banen på den måten! Lykke til! 😊