Alle innlegg Sukkerforum

Tilbud om sex..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 00:01

Ja, nå kommer jeg å lurer igjen da;) Jeg får så sinnsykt mange henvendelser fra menn som kunne tenke seg å bare ha et sexuelt forhodl til meg.. og de er veldig tydelig på at det kun er det de vil ha. Det er jo i og for seg en ærlig sak det.. Men kjenner jeg begynner å bli litt lei, hvorfor er det kun det de ønsker av meg? Jeg har nok en del ekstra når det kommer til kropp men ikke slik at det hemmer meg på noen måte.. Jeg er veldig godt utdannet ikke 30 enda og har mange ting jeg driver med på fritiden. Hvorfor er jeg bare interessant som sexpartner?

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 5 april 2015 00:12

Jeg også. Skjønner ikke at jenter bare vil ha meg for kroppen min. Hallo, jeg har jo personlighet også? Høy utdannelse, masse kunnskap om mye, ikke altfor elendig humor? Men neeeei da, damene vil kun ha sex med meg. Hvorfor?

Skjult ID med pseudonym Vesla sø. 5 april 2015 00:19

Har du sjekket at det ikke står KÅT i panna di eller at det lyser ut av øya?
Fått slike spørsmål jeg også, og de påstod at de kunne se det i øynene mine.. Så nå kniper jeg igjen øya på alle bildene ;-p

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 00:25

@oslomann
jaja oslomann da har vi samme problemet da;P

@ Vesla
Hahaha, ja det er sikkert det det er!! Nå er det bare å knipe igen;) eller bare legge ut bilder med solbriller;)

Skjult ID med pseudonym PHMann sø. 5 april 2015 00:28

@ts

Vet ikke, men kjenner meg igjen i problemet. Noen er jeg kun interessert i å ha et seksuelt forhold til, men altfor mange ser kun etter livslange forhold med en sperm- og pengedonor.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 00:30

@PHMann
Ja, og det er jo en ærlig sak det mener jeg! hahaha, vel, jeg har nok egne penger og trenger ingen spermdonor siden jeg ikke har lyst på barn;) Men tror ikke på at det er det al kvinner ser etter heller...

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 5 april 2015 00:36 Privat melding

Fått en del slike spørsmål jeg også, men det er stort sett fra yngre mannfolk :) Men jeg synes at det er greit at de er ærlige med det så slipper jeg å finne det ut etterpå. Du er fortsatt ung og du tiltrekker deg menn i alle aldre som er ute etter bare sex, ta det som et kompliment selv om det kanskje ikke akkurat føles slik bestandig.

@'vesla

Hehe så bra. Jeg mener at så lenge du ikke sitter med ett objekt i munnen som fort kan sammenlignes med mannens kjønnsorgan så skal man kunne ha på seg hva man vil, ha de blikkene man vil, den trutemunnen, kløft, bikinibilder eller lignende uten at man skal bli sett på som ett sexobjekt :)

(mann 33 år fra Buskerud) sø. 5 april 2015 01:09 Privat melding

Jeg trodde det fantes andre typer sider på nett for de som er kun ute etter sex. Vis det kun er sex de er ute etter ville det da ikke vert bedre å meldt seg inn der?

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 5 april 2015 01:15 Privat melding

@ corsair

joda det finnes andre steder, men mange bruker alt som er av sjekkesteder. Jeg synes egentlig ikke at sukker er så ille i forhold til andre steder :)

Skjult ID med pseudonym Lekseolf sø. 5 april 2015 03:47

Beklageligvis skriver de fleste at de er sprudlende, utadvendte og lite selvhøytidelige. Glimt i øyet har de og, selvsagt. Noen slår også på stortromma og påstår de er kreative. (Sic!)

Det hjelper lite med en master i ditt og datt når man ikke klarer å skrive noe mer vettugt enn det man finner i en kokebok for nettdating. Trutmunnbildet ditt hjelper heller neppe, ei heller det krampeaktige utringingbildet.

Hvis du vil sile ut fjolsene, får du skrive en vettug tekst og legge ut vettuge bilder.

Verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 08:26

De som er ute etter et forhold er mye mere selektiv når det kommer til hvem de velger å bruke mye energi på å poste til. Mens de som er ute etter kunn sex vil sende til mange flere å bruke mye mindre energi på kontakt per person.

Det er da mye større sannsynlighet at du vil få kontakt med de som sender samme meldingen til flere, en å få den personen som er mer selektiv.

De som også er intresang for deg er sikkert intresang for andre. De vil da også snakke mye lengre med de de kontakter. Som igjenn vil si de tar mindre kontakt med flere

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 09:16

Du har også sitron markeds effekten. I Canada ble en brukt bil som hele tiden var til salgs kalt en sitron. Brukte biler som var gode og rimelige ble solgt veldig fort å de som kjøpte de beholt de veldig lenge.

Brukt bilene som derimot var dårligere sto mye lengre ute til salgs, og når de ble kjøpt ble de nesten like fort satt ut til salgs.

Trur desverre noen av de samme mekanismene gjelder for dating. Gode menn å kvinner som er ute etter forhold forsvinner raskere ut av dating markedet, og når de forsvinner kommer de ikke tilbake.

Hvis det stemmer, ser en også at nye profiler som startes opp for veldig mye oppmerksomhet helt i starten. Jeg trur dette er en effekt av at folk vil skynde seg inn å få kontakt. For hvis det var et godt valg er det viktig å hente de ut, før de andre gjør det samme.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 5 april 2015 09:30

Hum. En tanke vekker.

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 10:02

Mange kan få en litt urettferdig sitron aura. Hvor en ubevisst stiller seg spørsmålet hvorfor er denne personen som er så aktiv ikke klarer å finne få seg et forhold. Huff det forteller kanskje at andre synes de var vanskelig å ha med å gjøre. Og hvis andre syntes de var vanskelig så er de sikkert ikke bedre mot meg.

I tillegg kan en fort få et falskt bilde av sin egen dating markeds verdi. Blir en overøst med meldinger å komplemanger og spørsmål om sex er det lett å forvente at en ikke selv trenger å formidle seg selv så godt. Hvorfor skrive en attraktiv profil tekst når en allerede for masse oppmerksomhet.

Ser veldig mange som bruker 20% av profilen sin på å fortelle hvem som ikke skal kontakte. Hvis det i tillegg er veldig lite energi lagt i ellers. Kunn et profil bilde og liten tekst er motivasjon liten for å ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 5 april 2015 10:08

*tygger litt på blyanten og noterer flittig*

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 5 april 2015 10:12

Du skriver veldig bra Råd :) mye sant her :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 april 2015 12:12

Jeg gidder faktisk aldri kontakte nye profiler. Rett og slett fordi det er hundrevis av andre som allerede har gjort det, så hva er poenget med å tynge ned den stakkars jenta med enda en melding?

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 12:16

@lekseolf
Ojoj, hva vet vel du egentlig hva som står i profilen min? jeg har heller ikke trutemunnbilde eller bilder med dype utrigninger.. så var vel litt å bare anta..

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 13:12

Noen ganger kan det å finne en god partner være som å innvistere i aksjer. Kjøp de mens de har lav verdi og kom tilbake senere å hent de inn når verdien har steget.

En vet aldri hvilke aksjer kommer til å ha høyest avkastning. Men invisterer man i flere er sannsynligheten større for at noen har godt overskudd.

Kanskje noen av disse guttene som kunn er ute etter sex med tiden kommer til å se etter et forhold også.

Hvis en da har skapt en relasjon er det lett å være først ute å hente inn det du har lyst på. For mange er sex utrulig viktig for selv bekreftelse. Er jeg god nokk er jeg attraktiv nokk osv. Noen synes det kanskje er en patetisk oppførsel. Men sånn kan det noen ganger være.

Når disse mennene har blitt litt eldre trenger ikke alle den samme selv bekreftelsen lengre å ser mere etter et forhold. Hvis de var noe å samle på er det ofte forsent for da har han blitt sammen med vennen din.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 13:19

Hehe, ja da er det bare for meg å gå å legge inn litt aksjer rundt omkring!;) Det kan være en unskyldning til bare å ha litt tilfeldig sex;) Watch out guys I'm buying stocks;)

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 5 april 2015 13:22 Privat melding

Så man skal da bare ha sex med så mange som mulig.. eller sorry, "legge inn aksjer" slik at man har mulighet for et forhold senere?;)

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 13:33

Ok, ikke vært meningen å være ufin eller gjøre det sårt for noen her.. pg beklager veldig om mine skrivefeil støter noen.. kunne muligens være en feil fordi det var sent på kvelden..
Ok skal love deg jeg er ingen honningfelle.. og heller ingen av de tingene du sier ovenfor (her valgte jeg i hvert fall riktig, skrev ikke overfor i det minste;))
Men som sagt beklager om du synes mine skrivefeil var støtende.

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 13:45

Jeg trur det er en dårlig idé, men det er en strategi å metode jeg ser blir brukt. Ikke nødvendigvis å gi sex, men holde kontakt med gi oppmerksomhet. Og ja jeg har vært utsatt for det selv. Noen som ser jeg i framtiden kommer til å bli noe av men for øyeblikket er for klønete til å kunne være en partner.

De holder kontakten og holder en liten spenning nokk til at jeg skal kunne ha et vist håp. Er egentlig så morsomt å bli gjort mot. Så er noen ganger en dropper kontakten når en endelig ble god nokk. Haha, er en grunn til at jeg skriver med pseudonym.

Uansett hvem har sagt at sex å kjærlighet var valg som ikke er vanskelig å kompliserte. Er et minefelt hvor en fort kan såre andre å bli såret selv.

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 13:51

Mistet en ikke på min tidligere post.

"Det er ikke morsomt å bli gjort imot"

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 5 april 2015 14:51

@powpow - det er vel derfor ikke sædceller har hjerne...Det hadde ikke blitt født noen barn hvis ikke de gadd å konkurrere om å kapre egget først, selv om sjansen for at akkurat den cellen når fram er minimal! ;-)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 5 april 2015 14:54

TS: Det er en kjent sak at menn har en standard for hvem de kan ha sex med og en for hvem de vil være kjæreste med. Kvinner skiller ikke i like stor grad Så når en mann sier at du er bra nok til det men ikke til mer, får du ta det for det det er.

Problemet er at når vi middels attraktive kvinner har hatt lekre menn i senga de siste 10 gangene, så skjønner vi ikke at det ikke er i samme segment vi kan lete etter kjæreste. Men det er det altså ikke.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 15:01

@meto
Den har jeg hørt før og og det er nok veldig sant.. jeg tar det jo for det det er og har ingen forhåpninger om at disse mennene plutselig vil ha et forhold med meg;) Jeg får vel bare akseptere at jeg er bra nok til sex.. men ikke så mye mer;) hehe, neida, jeg har jo andre også, men som bare ikke alltid ser etter det samme som meg.. har vel oftest vært mest kræsj når det kommer til ønsker om barn da jeg ikke kunne tenke meg det:(

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 5 april 2015 15:29

Det er et skikkelig råttent menneskesyn,- "noen damer er bra nok for sex, men ikke som kjæreste"?

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 5 april 2015 15:32

@lurer

Du har ikke noe problemer med å finne deg kjæreste her inne. Det kan jeg nærmest garantere deg. Men problemet er at de ser ikke ut som de 5 siste du hadde sex med. Jeg vil tro det finnes en del som skriver til deg med seriøse hensikter som bare ikke når opp hos deg også?

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 15:33

@ Willie
Det er nok slik verden fungerer gitt.. man får bare elve med det tror jeg og lærere sg å sile mellom de som bare vil ha sex og de som er seriøse;)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 5 april 2015 15:35

Og vet du hva? Når du avviser disse mennene som du ikke finner attraktive og spennende nok, så avviser du dem helt. Flere av dem ville vært sjeleglad hvis du hadde svart at du er nok ikke mannen i mitt liv, men vi kan godt ha sex. Men det ligger ikke i kvinners natur å tenke sånn om menn vi ikke er tiltrukket av, så det gjør vi sjelden. Men husk det da - som kvinne har du i det minste muligheten til å ha midlertidig nærhet til de du liker. Som mann har du ikke det engang hvis du ikke når helt opp….

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 15:35

@metoo Jeg har den perfekte plan for deg. Først må du få kulturell og politisk innflytelse og så må du finne opp en tidsfryser.

Med den kulturelle innflytelsen lager du en masse filmer hvor akkurat de egenskapene som du har dyrkes fram. Så lager du en masse kulturelle forventninger som viser at menn for en masse sosial status og beundring for å være lojal i et forhold. Til slutt påvirker du preferansene til menn og de synes akkurat sånn jente som du har satt som ideal i dine filmer er attraktive.

Så er det bare å fryse seg selv ned i tidsfryseren å komme tilbake når den neste generasjonen har adoptert den standard du har satt.

Ser foresten etter en samarbeids parter for å skape en tidsfryser. Vet ikke hvor dyktig du er som oppfinner? Til slutt finner vi begge hva vi er ute etter

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 15:41

@metoo
Jeg er faktisk ikke så opptatt av utseende faktisk.. jeg tenner mer på personlighet, humor etc.. Men jeg synes det er litt hyggelig når de som skriver til meg gir litt av seg selv og ikke svarer med kun enstavelser og forventer a jeg skal holde samtalen igang..
Vil bare kunne ha en fin samtale med personen. Men det kan godt hende du har rett i at jeg har urealistiske standarder, skal ta det til meg:)

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 5 april 2015 15:45

@Lurer
Ja enig, sile vekk de du ikke vil ha borti deg med så mye som en stortå. Det finnes bedre menn der ute, som er "hel ved" med integritet. De er langt å foretrekke framfor de som bruker andre mennesker spør du meg. Vi må bare finne de, eller de må finne oss vet du. :-)

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 15:51

Ojoj.. ikke meningen å såre Willie.. men det kan vel ikke forventes at jeg skal ha sex med noen bare for å være snill.. jeg mente å sile ut ifra et perspektiv om at jeg må finne ut hvem som kun vil ha sex og hvem som ønsker noe mer… ikke så sile ut ifra utseende eller andre egenskaper..

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 5 april 2015 15:56

Det er ikke sikkert du har urealistiske standarder, men at alle menn bare vil ha sex med deg, og ingen vil ha deg som kjæreste, var det jeg protesterte mot. Jeg vet at jeg kunne hatt kjæreste på dagen blant noen her inne. Det forutsetter at jeg skriver til noen jeg antar aldri får post, og som skriver mye om tosomhet og langvarig investering. Jeg er opptatt av utseende også, så det er mange som rett og slett ikke frister, men hvis du ikke er så opptatt av det, bør det være gode sjanser for deg å få til en fin samtale med noen smarte menn som ikke ser så bra ut, og som du kan anta får lite post. :-)

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 16:01

Nei, jeg så jo ikke alle.. synes bare det var så påfallende mange og lurte egentlig på om det var vanlig her inne egentlig..
Jeg går vel heller ikke ut med en slik holdning at jeg ser etter noen som jeg antar aldri får post og de jeg tror får.. det var en ny ting for meg.. men det er vel slik ting fungerer her inne.. tror jeg egentlig har større sjanse for å finne noen irl.. så mye rare antagelser og regler etc her inne;) folk dømmer over en lav sko;)

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 5 april 2015 16:18

@Lurer sø. 5 april 15:51
Ja, det samme mente jeg. :-)

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 5 april 2015 16:29

@Lurer sø. 5 april 16:01
Ja, det var et nytt syn for meg også! Neppe en regel, mer et syn metoo virker å ha. Eller et syn hun gjengir, hva vet jeg. :-) Jeg har aldri tenkt sånn. Jeg operere nok ikke på den måten.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 april 2015 16:29

@Lurer..

Selvsagt har du større sjanse for å finne noen irl. For det først så er du dame og for det andre så er du ikke så håpløs som meg.

Jeg har egentlig ikke noe valg. Ja, folk som ser meg vil nok mene jeg er passelig god på å flørte, men det er kun fordi at jeg kan flørte mye med jenter jeg VET ikke er interessert i meg. Mer sånn vennskapelig flørting.

Flørte med singel jenter jeg ikke kjenner fra før, er som å se Bambi på isen.

Og du kan jo bare ignorere alle reglene. Eller ihvertfall de fleste.
Dog er det viktig å holde på regelen om at det ikke blir sex før date #10 og slikt for å være sikker på at du har luket vekk de useriøse.

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 5 april 2015 16:30

Hmm, husker visst ikke om metoo er hun eller han forresten.

Skjult ID med pseudonym Råd sø. 5 april 2015 16:56

@powerpowgutt tenk kreativt hvis du er håpløs men samtidig vet du er som passe kar. Hvorfor ikke gå bromance make romance.

Oversatt til andre ord 2 menn som går sammen i et forhold med ei dame. Hele kluet går ut på å skape et sterkt bånd til en gutt. En person som er med å trene deg fysisk utfordre deg mentalt bygge resurser sammen med, så går dere sammen senere å finner ei jente sammen.

Et gammelt utrykk sier det er lettere for to personer å skape 10 milioner en for en person å skape 1 milion

Er sikkert ikke alle jenter som er inn for det, men er sikkert noen som vil sette stor pris på dobbel oppmerksomhet å betjening fra to menn.

Hvis mange nokk men gjør det vil det også føre til at jenter må stå på mer når flere gutter deler på ferre jenter.

Personlig vil jeg heller dele et forhold med en fantastisk jente og en gutt som er min sjele venn.

Foreløpig "no homo" men er lov å tenke kreativt, spesielt i den tiden vi lever nå hvor et tett forhold mellom en mann ikke gjør deg sosialt utestengt

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 5 april 2015 17:46

Jeg er kvinne - men jeg prøver å se ting også fra mannens ståsted. Derfor nevner jeg at mange menn ville misunt oss kvinner å få mulighet til å være nær og ha sex. Mens det for oss virker annerledes. :-)

Hvis man sier at utseende ikke betyr noe så er det seriøst lett å finne noen å skrive godt med her. Har du skrevet til mange uten bilde for eksempel @lurer? (mange av disse kompenserer jo nettopp med gode tekster).

Skjult ID med pseudonym Vesla sø. 5 april 2015 17:50

@oslomann... Det lyser sikkert ut av øya dine ;-)
Eller så står det med store bokstaver i panna...
Gud forby,, det kan jo være de ser noe som frister hvis du har bilde av hele deg ;-)

@lekseolf WHAT!!!!

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 5 april 2015 17:51

Og for ordens skyld - jeg har aldri skrevet til noen utfra hvor mye eller lite post jeg tror de får. Men jeg skjønner jo såpass at ikke alle er bildevinnere på et overfladisk sted som dette. Det jeg sier er at dersom målet i seg selv var kjæreste, skulle jeg klart det veldig fort. Men fordi målet er å finne en jeg synes er tiltrekkende nok også, er det ikke så lett. Og ja, jeg har også blitt "bortskjemt" av å ha draget på menn jeg egentlig ikke kan få. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 april 2015 18:23

@Haakon

En tar ikke tak i det, en går videre. Jeg vet ikke hvorfor de ikke har fylt den ut, men de har vel sine grunner sikkert. :P

Skjult ID med pseudonym Vesla sø. 5 april 2015 18:25

Klapper for det siste innlegget til @metoo.
Tror mange av oss er der gitt.

Skjult ID med pseudonym esset sø. 5 april 2015 19:59

Det er litt vanskelig å være kvinne , som er glad i sex , men som vil ha kjæreste. Jeg vil ikke fremstå prippen heller ikke horete. Men noen seriøse kjæreste emner holder skjult at de er impotent. Av erfaring skiller jeg ut karer med kun sexlyst ganske fort. Hvor er den seriøse mannen , som vil ha en kjæreste og full pakke sex i tillegg ?? Redd han ikke finnes.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 5 april 2015 20:03

@esset kjenner meg igjen der :(

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 20:24

Åååå, så det er ikke bare meg som ønsker det! for jeg har også høy sexlyst.. men mange av de som ønsker et forhold har ikke samme behovet som meg:( har alltid følt meg litt horete fordi jeg er veldig glad i sex og er dame...

Skjult ID med pseudonym esset sø. 5 april 2015 20:41

Da er vi flere. Man bil jo ikke bli utnyttet , men har et stort ønske om å finne alt i en og samme mann. Uten å virke horete. Skilte men i ca 50 årene oppgir feks grunn for skillsmisse, at kona ikke var glad i sex lenger. Selv er de halvimpotent og kjedelig . Unge menn vil bare pule uten mål og mening...! Jeg er en kvinne i beste alder som vil ha omsorg og kjærlighet gi omsorg og kjærlighet. Og ha dampende sex....

Skjult ID med pseudonym esset sø. 5 april 2015 20:41

Da er vi flere. Man bil jo ikke bli utnyttet , men har et stort ønske om å finne alt i en og samme mann. Uten å virke horete. Skilte men i ca 50 årene oppgir feks grunn for skillsmisse, at kona ikke var glad i sex lenger. Selv er de halvimpotent og kjedelig . Unge menn vil bare pule uten mål og mening...! Jeg er en kvinne i beste alder som vil ha omsorg og kjærlighet gi omsorg og kjærlighet. Og ha dampende sex....

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 22:57

@ my
Uff, var heller ikke meningen å påstå at jeg er perfekt, det er jeg selvsagt ikke… jeg har massevis av feil og mangler som alle andre så mente ikke å si at jeg er bedre enn noen. Om det kunne oppfattes slik beklager jeg dette.. Men visste ikke at man måtte beherske alt perfekt alltid selv om man har en utdannelse.. Men skal prøve å forbedre meg!

Skjult ID med pseudonym Tine ma. 6 april 2015 23:26

Takker for masse gode råd. jeg har vært her ca 3 uker, og det var like før jeg gav opp hele sukker...... Utvekslet meldinger med masse tilsynelatende hyggelige menn, men PLUTSELIG kommer grisepreiken...... Og har jo skjønt nå at det er analsex som gjelder.... I mitt hode er det ganske frekt og repektløs å spøøre en person såpass intime spørsmål FØR man i det hele tatt har truffet hverandre i Real life.... Og nå kommer nok mange til å påstå at jeg er prippen og frigid, og det er helt greit :-) Jeg nevener ikke engang alle de som ber om/ tilbyr sex i første melding.......

Nå skal jeg straks og med en gang gjennomgå profilteksten min med "manneblikk" for å kanskje nå den målgruppen jeg troode jeg skulle finne her, nemlig hyggelige, høflige karer med et ønske om å treffe en dame for så å sjekke ut om dette er mulighet for en fremtid sammen :-)