Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange avslag er vanlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bull sø. 5 april 2015 23:40

Nå har jeg kontaktet fem forskjellige kvinner her, og jeg har ikke bedt om noe mer enn å utveksle noen meldinger for å finne ut om det kan være verdt å møtes over en kaffe. Samtlige har matchtall over 90, og er sånn noenlunde i alderskategorien min. Enten sender de samme standardavslaget eller så svarer de ikke i det hele tatt. Det begynner å bli litt frustrerende. Folk jeg kjenner sier de har vært på 14-15 forskjellige dater gjennom Sukker og andre lignende steder. Meg er det ingen som kontakter, og ingen vil så mye som veksle to ord med meg enda jeg er fullstendig høflig. Er det andre her som opplever dette problemet?

Det kan jo tenkes at beskrivelsen av meg selv ikke holder mål, eller at jeg kanskje er for stygg. Det er vanskelig for meg å bedømme selv, men jeg kan jo ikke ljuge på meg kvaliteter jeg ikke har heller.

Skjult ID med pseudonym Pitstone sø. 5 april 2015 23:44

Er nok det samme for de fleste gutter. Jenter har såpass å velge i at de er nok litt ekstreme på å ignorere det meste. Welcome to internet dating.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 5 april 2015 23:50

Jeg vet ikke hvilken alder det er snakk om, men jeg kvinne på 47 opplever det samme fra menn.

Skjult ID med pseudonym Dude77 sø. 5 april 2015 23:52

Tja.. Har vel kontaktet 15 nå, alle minus 2har lest mld. 5-6stk har besøkt profilen min. 1stk har svart på mld. Da skulle det bli ca 6prosents uttelling. Her er det bare å kaste ut snøret.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 5 april 2015 23:53 Privat melding

Slapp av, vi andre får også lite kontakt og dates !

Men det fine er at man trenger jo bare den ene det klaffer med ! Heller det en ørten dates.

Vær tålmodog du så siger det nok inn litt kontakt og dates etterhvert. Ellers er det jo lurt å finpusse litt på profilen sin underveis.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 5 april 2015 23:54

Jeg tror nok det neppe er bare menn som opplever avslag, eller ignorering.. er vel et genrellt symptom på nettdating uavhengig av kjønn..

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 5 april 2015 23:54

Dessverre er det sånn her på sukker.
Jeg vil si at jeg er passelig average utseendemessig.
Sender melding til en og annen dame her inne, beskjeder som viser at jeg har lest profilen dems og tenkt på om denne dama er noe for meg og om jeg kan være noe for henne basert på hva hun skriver om sin drømmepartner.
I 9 av 10 tilfeller så ser jeg at melding blir lest og vedkommende besøker ikke profilen min og skriver ikke tilbake.
Eneste konklusjonen jeg kan dra fra dette er at hun har lest melding, sett på bilde og så funnet ut at jeg ikke er interessant.
Noen få besøker profilen, men svarer ikke på melding, og kun noen ytterst få leser melding, besøker profilen min og svarer.
Den siste prosenten der er de damene som i mine øyne er de jeg er ute etter.
De som er overfladiske og i mine øyne uhøflige kan bare seile sin egen sjø. :)

Skjult ID med pseudonym bull sø. 5 april 2015 23:58

Ok. Takk. Greit å vite at det ikke bare er meg i hvert fall, for jeg begynner å få en følelse av at det er noe håpløst feil med meg jeg ikke helt selv greier å se.

Jeg har forresten en plagsom følelse av at man i Norge må være en hypersosial partyløve, som også elsker turer i skog, mark og fjellknatter, samt aldri er negativ til noen ting. Dessverre er jeg ikke sånn. :-)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 6 april 2015 00:02

Kvinne her - jeg reåpnet nylig profilen etter over et halvt års pause. Full av pågangsmot - la inn mange nye bilder, skrev ny tekst, kontaktet 7 menn.. Fikk totalt ett svar tilbake som var negativt. (Dvs han sa han hadde møtt noen og skulle slette profilen her, noe han ikke har gjort, men samma det)

Joda, man blir litt paff. Hadde ventet litt mer respons, det kan jeg innrømme. Og så husker man at det var nettdating man drev med. Og at det er 1000 grunner til at man ikke får svar. Sier dette så man skal slutte å tro man at manglende svar er en manneting. Det har liten hensikt å analysere for mye…. I blant får man jo svar også. Men det er litt tidkrevende å lete. Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 6 april 2015 00:02

Det er nok det samme for begge kjønn, men noen svarer høflig at ikke jeg er den de leter etter og det er helt greit. For det samme må jeg jo også svare hvis jeg ser at noe absolutt ikke passer. men er jo alltid innom profilen hvis jeg får en melding.og svarer alltid

Skjult ID med pseudonym bull ma. 6 april 2015 00:02

Takker så mye for alle svar. :-) Dere får ha lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym MY ma. 6 april 2015 00:04

Er nok sånn for begge kjønn ser jeg. Skrev melding til en i går og ønsket god påske, ble blokkert gitt... Og sendte meld til en for å si du er nok ikke den jeg leter etter.. Blokkert! Trodde folk ville ha ærlige svar tilbake.. Dette hører nok under en annen tråd men.
Så er nok ikke bare deg☺️?

Skjult ID med pseudonym Dude77 ma. 6 april 2015 00:07

Blokkering er jo en form for tilbakemelding det og. Vil heller ha det enn likegyldighet.
Og jeg kan nesten love at det ikke er det samme for begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym bull ma. 6 april 2015 00:12

Ja, den første jeg tok kontakt med ønsket meg lykke til samtidig som hun blokkerte meg. Ble skikkelig paff da. Jeg trodde blokkeringsfunksjonen var til slibrige henvendelser.

Jeg var forberedt på å få avslag på dater. Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor ingen vil snakke litt med meg. Det koster da så lite å skrive noen setninger, og i det minste komme med en liten forklaring på hvorfor det ikke er aktuelt. Det var sånn jeg selv hadde tenkt å forholde meg til henvendelser. Jeg liker ikke selv å behandle folk iskaldt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 april 2015 00:16

Send så mange meldinger til så mange du bare orker av de du syns er interessante. Men forvent aldri noe svar. Bli positivt overrasket om noen svarer, spesielt om de ønsker videre kommunikasjon.

Bare prøv og ikke drit deg ut når du først får sjansen, for sannsynligheten for at det lurker andre menn i kulissene i starten av 'bli-kjent'-fasen er stor. :P

Skjult ID med pseudonym tnbm ma. 6 april 2015 02:46

Vet ikke. Det er så få som interesserer meg, og de som er interessante nok til at jeg gidder å skrive melding til dem, er ikke så interessante at jeg gidder å investere alt for mye energi i det.

Men nå skal det sies at jeg har truffet én jeg har blitt veldig god venn med da, så hun har lagt lista ganske høyt. ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 6 april 2015 02:58 Privat melding

@bull

Det er ikke så enkelt. Jeg kan bare svare for meg selv. Jeg er på to steder og enkelte dager har jeg mye meldinger andre ikke, men mye mer på det andre stedet hvor jeg litt mer aktiv enn her. I påsken på ei uke har jeg fått 60 meldinger på det andre stedet og 30 meldinger her på sukker. Det er 90 meldinger som skal besvares og som jeg må gå nøye igjennom hver eneste profil slik at jeg kan danne meg ett inntrykk. At det var så mange her på sukker er ikke så vanlig, men på det andre stedet er dette veldig vanlig og da jeg i tillegg sjekker besøkende blir det flere hundre til sammen på begge stedene. Jeg føler helt personlig at det blir for mye :( jeg føler at drømmemannen på en eller annen måte glipper rett foran meg fordi jeg ikke klarer å plukke han ut. Det som skjer er at jeg trekker meg tilbake og svarer de fleste men dessverre er det noen som ikke får svar tilbake. Det som ødelegger mye er de som blir sure og spør og graver hvorfor jeg ikke vil snakke med dem, men jeg prøver jo å si at jeg kan jo ikke snakke med alle. Jeg prøver heller å finne den jeg ønsker å date på egenhånd. Blir jo helt dumt at jeg skal klage på for mye henvendelser, men skulle ønske at dere gutta fikk flere meldinger og vi jenter måtte jobbe hardere. Slik det er nå har jeg jo nesten ikke tid til å sende meldinger til de jeg måtte ønske, men jeg setter oppriktig pris på hver enste melding jeg får.

Men uansett er nettdating kynisk og overfladisk og prøv å ikke se på det som at det er noe galt med deg, for det er det ikke. Har en sønn på snart 19 som også sliter, får aldri meldinger eller svar tilbake og ser hvordan det sliter på han.

Må legge til at selv om jeg får mange meldinger, får jeg også avslag, taushet eller blokkering når jeg sender en melding, så det er ganske vanlig :)

Men tror at man ikke skal ta det så personlig om man ikke får svar tilbake, mange grunner til at folk ikke svarer og det er ikke alltid dårlig folkeskikk som er grunnen.

Skjult ID med pseudonym esset ma. 6 april 2015 07:42

@bull
Det er som Linheia over her beskriver. Vi damer får mange mange meldinge. Jeg har ikke tid. Har barn og sola skinner. Kan ikke sitte å melde med flere stykker samtidig. Jeg blir sprø av det. Mister oversikten og det gir meg ingenting. Ikke ta det personlig.

Skjult ID med pseudonym Dude77 ma. 6 april 2015 08:47

@esset
Vil det si at du da er den aktive og sender mld til de DU syns er interessante da?
Hvis ikke, skjønner jeg ikke noe.

Skjult ID med pseudonym Bender ma. 6 april 2015 09:30

Nå har vel totalt to svart på meldinger jeg har sendt her, den ene kontaktet faktisk meg, men har brått blitt stille og forsvunnet, ser det ut til. Dvs, logger fortsatt inn men leser ikke mine meldinger. Vi hadde en god tone og hadde planer om å møtes. Den andre sa seg også villig til å treffes, men har siden begynt å unnskylde seg med "oi, jeg må visst noe annet i dag jeg" osv...

Når man har rundet 30 og enda ikke hatt et forhold er det vanskelig å vite hva som er vanlig. Vi gutta får vel ikke allverdens oppmerksomhet her heller? Kjenner stort sett bare den virkelige verden, og der er det 100% klin umulig, alle naturlige situasjoner har blitt prøvd gjentatte ganger. Å stoppe fremmede på gata blir vel litt drøyt, alle hater vel "permfolket" og alle som skal forstyrre din hverdag med dårlig samvittighet mens de fisker etter penga dine... så dette blir nok hakket verre. "Unnskyld, jeg har alltid vært singel, kan du hjelpe meg?"

Er det ingen som bare vil treffes uten noe forventninger om noe som helst? Det verste som kan skje er at vi har en passe hyggelig prat. Jeg kan investere i en kaffe hvis det er det som er problemet altså...

Må alt være så helsikes perfekt på forhånd? Vet at jeg ser ut som en dass, men jeg har da ærlig talt sett mer ufyselige menn enn meg ha griseflaks om og om igjen med damene.

Næh... Kanskje dette bare gjør mer skade enn godt.

Skjult ID med pseudonym bull ma. 6 april 2015 10:46

@Bender. Sliter med akkurat det du nevner der. Jeg har ikke noen arena for dette utenom internett lenger, og jeg har egentlig aldri helt skjønt hvordan man sjekker opp noen uansett, men ting gikk litt mer av seg selv da jeg var yngre, og det var mye festing. Ungdomstida med turer på byen er dessverre over for lengst, alle vennene mine er gift og hjemme kone og unger, og alle kollegaene mine er ca. 20 år yngre enn meg, så det er litt kjipt om jeg ikke får dette til å fungere.

@Linheia. Hvis dere får så mange henvendelser skjønner jeg godt at du ikke svarer. Det du forteller understreker vel hvor mye forskjell det er på "magnetnivået" her inne. Du sier du har en sønn som er 19, men ser i hvet fall på bildet ut som om du er noen og tjue, og kjempesøt. Jeg regner med at det hjelper godt på meldingsstrømmen.

@esset. Eh...ja. Litt usikker på om kommentaren din var til meg, men jeg sender meldinger og får ikke svar. Ingen sender meldinger til meg (så langt).

(kvinne 51 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 april 2015 13:44 Privat melding

Dærsken ta Linheia, det er du som tar alle mennene, jeg får ikke så mange mld jeg nei. Plukk en av mennene nå og kom deg videre.....kanskje vi andre damene kan få noen mld etterhvert vi også

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 6 april 2015 14:48 Privat melding

@ Hekrisol

Hehe jeg prøver så godt jeg kan ;) her inne på sukker er det ikke vanlig med så mange meldinger kanskje 2 til 3 om dagen Men når man kombinerer med andre steder hvor det er langt flere besøkende blir det mye. Jeg velger heller å finne mannen selv og være aktiv selv. Så får jeg krysse fingrene på at det er fasiten til å komme meg ut herfra :)

@bull

Takk du er nå snill også da, det var nå litt å ta i ;)Men det er ikke lett dette med nettdating.

Skjult ID med pseudonym Katrine 44 ma. 6 april 2015 15:21

Dette med internettdating kan være brutalt for selvtilliten hvis man ikke får noe respons . Er selv ny bruker her og har fått to meldinger sålangt, så det at vi damer får masse meldinger stemmer ikke . Jeg ser helt normalt bra ut men det er klart unge blonde damer får mer oppmerksomhet, sånn er det bare. Jeg er heldigvis kommet i en alder hvor jeg stoler på at jeg er bra nok selv om jeg ikke får bekreftelse fra masse fremmede mennesker. Det er ikke noe galt med deg heller, men hvis du tillater deg å miste selvtilliten pga at du ikke får svar her, så har du tapt :-) prøv noe nytt, ta noen bedre bilder, oppdater teksten din og fortsett å ta kontakt med de du liker . Får du ikke noe napp etter 3-4 mnd her inne så hadde jeg prøvd noe annet .
Lykke til og ikke mist motet, det er ikke underskudd på single damer i landet vårt, men alle er ikke på Sukker. Vær åpen for alle, smil til de du liker og vær deg selv er mitt råd . Det ordner seg til slutt for snille og kjekke karer .

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 6 april 2015 15:27 Privat melding

@TS
Ca 99,9%
En må bare få i seg en STOOOOR tube med tålmodighet å lete etter den 0.1%'en

(kvinne 51 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 april 2015 16:40 Privat melding

He he, jeg har også smugtittet på linheia sin profil.
Det er fantastisk å få 2-3 meldinger hver dag.

Kan det være noe korrupt vi er på sporet av her?
At menn sluses kun innom til noen damer feks?

Skjult ID med pseudonym Kalleknall ma. 6 april 2015 16:58

Av 40 stk jeg har kontaktet i min tid har jeg fått respons av 2 personer. Vekslet et par ord så ble det stille. Tar heller å spiller lotto. Større sjanse å vinne milionen å bli lykkelig av det, enn å treffe noen her

Skjult ID med pseudonym bull ma. 6 april 2015 17:10

@katrine. Takker og tror jeg tar rådet ditt. Jeg gir det tre måneder, for man kan jo aldri vite hva som skjer, men jeg har skrudd av autofornyelse allerede. Det forrige forholdet mitt var i utgangspunktet en totalt mirakuløs overraskelse initiert av henne der ute i virkeligheten, så jeg får bare håpe noe sånt skjer igjen her inne, og at det fungerer bedre i lengden denne gangen. :-)

Skjult ID med pseudonym M32 ma. 6 april 2015 17:43

Hei, sukker og andre plasser på nett er jo en fin mulighet til å bli kjent med personer enn ellers ikke kommer til å treffe på.

Først kan det være lurt å bli kjent på melding. Det tar tid. Noen kjappe årsaker til at man ikke får svar (som mann):
1. Du er for på.
2. Den du sender melding til har ikke vært nysgjerrig nok til å kikke på din profil.
3. Du har krysset av på noe som diskvalifiserer deg.
4. Den som leser meldingen din tolker den på en annen måte enn det du mente.
5. Bilder: Uskarpe og for få. Et bilde hvor du ser lite attraktiv ut (mange ser på det som: åja sånn han egentlig ser ut)
6. Hun er for ukeblad pen og du havner i bunken mellom Johnny Depp og Clooney.
7. Kjeder seg og er på av den grunn.
8. Du gir for mye til noen uten interesse, blir lei og gir for lite til de som er interessert.

For endel år siden var dette en helt annen greie, da var det mer de som gjerne ville ha melding som var aktive. Nå er mange aktive fordi de sitter å kikker og har lest nettavisene :-)

Skjult ID med pseudonym milk ma. 6 april 2015 18:30

Ja det er en grunn til at mange går til Thailand for å få seg dame.... Huff nå var jeg stygg! 😘 Jeg er en jente på 33 år og kan si at jeg ikke er stygg, heller en søt jente som ikke mangler flørter ute på byen, men jeg kan også ha det samme problemet her inne på nettdating. Jeg har sendt 5 meld den siste uken til folk jeg syntes appellerer til meg, har kun fått 1 svar. Ta det med en klype salt, mange er her kun for å kikke og kan være redd for å ta kontakt. Jeg skriver kun tilbake til folk som appellerer til meg utseende messing, det er jo tross alt det man ser på først... Hadde jeg møtt dem i virkeligheten hadde jeg kanskje falt for helt andre folk... Så husk å ha gode bilder av deg selv. Dette er det første en jente vil se og dommer deg dessverre etter det.

(mann 41 år fra Akershus) ma. 6 april 2015 18:44 Privat melding

Er bare å smøre seg med tålmodighet.
Den rette dama er der ute en plass, og det ville jo vært for enkelt om hun bare ble servert på sølvfat.
Nei, vi må nok leite høyt og lavt, sende meldinger til mange potensielle før vi finner den dama som er dugande.

Skjult ID med pseudonym milk ma. 6 april 2015 18:47

Jente 33. Jeg syntes det er creepy når menn kontakter meg og jeg ikke svarer, så får jeg tilbake noen timer etterpå en spydig kommentar fordi jeg ikke svarer...?? Hvem sier jeg må svare alle de som kontakter meg?? Jeg har kun svart en gang på en meld jeg fikk og da spurte han om jeg likte stor pikk... ? Heh.... Liker best å kontakte de jeg syntes virker interessante. Hvis de ikke svarer så er det helt greit. Kan være mange grunner til det.

(mann 41 år fra Akershus) ma. 6 april 2015 19:04 Privat melding

Haha, milk, da skulle du svart:
"Ja, jeg elsker det. Hvordan det, kjenner du noen som har det?" :D

Men fra spøk til alvor, helt utrolig at folk får seg til å skrive slikt.
Har de lagt igjen hjernen en plass?
Skjønner at slike opplevelser kan gjør at man får litt fnatt.

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 6 april 2015 19:11 Privat melding

@bambi77 og Hekrisol

Jeg har fylt ut profilen min og har en del bilder. Men jeg fikk ikke så mange meldinger i begynnelsen, det har tatt litt tid. Jeg vet ikke, det er små ting som å legge ut et nytt bilde i ny og ne, ta bort noen av de gamle og få inn nye. Være påloget er også viktig. Er jeg ikke påloget på noen dager blir det kjapt stille :P Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt og andre plasser jeg har vært på har jeg fått flere meldinger enn her og der har jeg kanskje bare hatt ett profilbilde og noe tekst. La ut bilde av campingvogna mi på ett annet nettsted og det drøssa inn med meldinger, helt ærlig det hadde jeg ikke trodd, tenkte kanskje at det var turn off men der tok jeg feil. . Jeg har venner som opplever samme som meg, de er både eldre og ikke i nærheten av blonde så jeg kan ikke skylde på det heller ;).
To så flotte jenter som dere burde ha hatt langt flere meldinger :)

Skjult ID med pseudonym bull ma. 6 april 2015 19:32

Det der med gode bilder er litt vanskelig, for jeg er en sånn person som ser helt jævlig ut på bilder uansett. Ansiktet mitt blir helt skjevt og rart, og nesa ser større ut enn den er av en eller annen grunn. Man kunne jo tenke seg at det er jeg som har et skakt selvbilde, men jeg ser faktisk ikke lik ut i speilet som på bilder. :-) Jeg tror ikke det er noe å gjøre med, for profesjonelle fotografer fikser det ikke heller. Jeg hadde faktisk et modelloppdrag en gang. De trengte en fyr med barbert hode og briller. Fotografen var i etterkant ikke spesielt fornøyd med det han fikk til.

(kvinne 51 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 april 2015 19:35 Privat melding

Profilen din Linheia er kjempeflott, må innrømme det. Mye å lære der altså. Jeg lider av skrivomani, så ble en liten roman når jeg skulle skrive om meg selv og greier. Ingen gidder vel å lese i flere dager liksom. Fleste hoppet vel av etter noen minutter.....
Profilendring, der har vi det....
Men tusen takk for back-up.

Skjult ID med pseudonym bull ma. 6 april 2015 19:40

Jeg skulle også gjerne skrevet noe mer om meg selv, men i og med at det er lagt inn en begrensning på 1500 tegn blir det som det blir. Det er vanskelig å gi et riktig bilde av hvem man er på så liten plass. Det finnes ikke et menneske i verden som egentlig er så ukomplisert.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 6 april 2015 20:46 Privat melding

Man skulle hatt muligheten til å legge inn en liten video av seg selv også!

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 6 april 2015 20:47 Privat melding

Ikke det at jeg ville gjort det, men kunne tenke meg å sett på andres ... 😛

(mann 46 år fra Nordland) ma. 6 april 2015 21:49 Privat melding

Jeg er helt ny på dette. Så ny at jeg ikke engang har fått lagt inn info om meg selv, og jeg skjønner jo at det slett ikke er til hjelp for å få meldinger :-) Men om noen ser monn i en mann i sin beste alder som har både hår og tenner, som er tålmodig, generøs, snill, leken, utholdende og trofast så er det bare å sende melding allerede nå :-)

Skjult ID med pseudonym esset ti. 7 april 2015 22:41

@Dude77
Ja det gjør jeg. Har også svart noen menn. Møtt en og datet . Men ble ikke noe av. Melder med en nå. Mer har jeg ikke kapasitet til. Er jo på forum også 😉😉
@bull. Den var til deg ja.