Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym AmeliaPond ma. 6 april 2015 21:14

e andre gang eg e medlem på sukker.no og syns ikke det e så mange som tar kontakt, og de som tar kontakt så e det kjedelige samtaler. E ikke den beste til å ta første kontakten, men om personen interessere meg så svare eg gjerne. E det så vanskelig å finne på noe annet å si enn 'hei ka du gjør?' Osv. Ka med å sjekke ut profilen til personen, f.eks vist de liker å fiske, spør om demmes beste fiske historie. Eller spør om favoritt tv serien/bøker. E bedre det enn de kjedelige standar samtale åpnerne.

Skjult ID med pseudonym milk ti. 7 april 2015 09:51

Jeg føler det er mange som bombarderer meg med spørsmål om meg. Syntes heller ikke dette er rett måte å ta første kontakten på. Liker en mer flørtete måte. 😉

Skjult ID med pseudonym Råd ti. 7 april 2015 10:31

En god samtale tar litt lengre tid å etablere. Den må starte fra et punkt å eskalere i takt med at begge partene tilpasser seg å skrur seg inn på samme bølge lengde.

Er veldig kjedelig å tenke lenge gjennom et spennende tema, sende en post, også moderat til ingen svar.

For meg et den mest effektive bruken av min resurs tid å bare skrive: Hei hvordan går det? Vente å se om det blir respons. Besøker de min profil osv. er det noen indikatorer for interesse.

Så når jeg ser at tiden min vil ha større sjangs for avkastning, tar jeg meg bryet å skrive mere gjennomtenkte samtaler. Med en gang jeg ser initiativet er lav hos mottakeren trekker jeg meg ut for å kunne bruke ressursene mine bedre.

Skjult ID med pseudonym Råd ti. 7 april 2015 10:39

Blir litt som på barneskolen. Alle viste jeg var god å løpe og elsket å vinne.

Hei første mann til fotball målet.

Jeg peiser av går springer som en gal, når jeg kommer fram er det bare jeg som løp og de andre står igjen på målstreken.

Neste gang noen inviterer for et løp ser jeg meg nøye bak ryggen om de lurer meg eller om de vil springe om kapp.

Samme er når jeg tar kontakt, springer jeg løpet alene er det bare jeg som er interessert, eller er dette en dialog hvor vi begge legger verdi i samtalen.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 7 april 2015 10:50

TS

Bli bedre til å ta kontakt selv, og følg dine egne råd. Problem solved.

Å klage over at andre skriver "kjedelige" førstemeldinger, når du ikke skriver slike meldinger selv, det synes jeg ærlig talt bare blir for dumt. Sorry. Vet at det ofte er slik det blir, litt det samme som for en del jenter på byen som klager over at bare "feil" menn tar kontakt (les: fulle, ekle, stygge, hyggelige men bare ikke kjekke nok, etc.), men ikke våger eller ønsker å si som mye som et hei først selv til en mann de faktisk liker. Men det gjør det ikke noe bedre. Lær deg å sende meldinger først, til de DU vil ha kontakt med. Og bare bit det i deg at en del sikkert ikke vil svare. Du dør ikke av et manglende svar.

Skjult ID med pseudonym Råd ti. 7 april 2015 11:06

Selv ser jeg at det er mye mere effektiv tidsmessig å bruke lengre tid på å lage en profil som vekker interesse å skrive korte start meldinger.

Enn å ha mindre bilder og mindre gjennomtenkt tekst og så skrive mere spennende start poster. Når du har fått en viss respons er det verd å legge mere energi i samtalen.

(mann 33 år fra Buskerud) ti. 7 april 2015 11:40 Privat melding

Må si meg enig med @ oslomann her, vi lever i 2015 og jeg er rimelig sikker på at det stort sett bare er kvinner som ser noe negativt i en kvinne som sjekker opp mannen hun vil ha på byen, istedenfor å sitte stille å håpe på at han kommer bort til deg.
Send en spennende førstemelding selv til de du vil ha kontakt med :o)

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 11 april 2015 16:16 Privat melding

Jeg har erfart at skriver man for mye i en åpningsmelding så skremmer man jaggu bort vedkommende med det også. Skal ikke være lett.

En kort og grei startmelding må da være greit nok. Man lodder litt interessen først å får man ønsker respons tilbake kan man bygge videre på det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 11 april 2015 18:30

Innholdet i førstemeldingen har så og si ingenting å si.
Alt handler om riktig tidspunkt og at du faller i smak.

Bommer du på de to punktene så har det lite å si om du har verdens beste førstemelding.

Skjult ID med pseudonym Dude77 lø. 11 april 2015 18:34

Alt handler vel om bilder her som ellers? ;)
Som mann, forvent svært få svar.
Som dame, ta kontakt med de du syns er interessant.

(mann 38 år fra Buskerud) lø. 11 april 2015 20:36 Privat melding

@AmeliaPond, hadde jeg sett noen med kallenavnet ditt hadde jeg sikkert sendt en melding på øyeblikket :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) lø. 11 april 2015 21:15 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg prøver å fange opp en eller to ting fra teksten på profilen eller å kommentere et eller flere bilder i førstemeldinga :)
Om jeg selv får en førstemelding svarer jeg uansett innhold, men det er jo koselig da om vedkommende viser at han har lest profilen også og ikke bare sender en standard melding :)
Men som sagt: Brev = svar uansett fra min side :)