Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilder som ikke stemmer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emph on. 8 april 2015 00:12

Jeg har opplevd at flere av damene/jentene jeg har snakket med, men har møtt i etterkant ser helt anderledes ut enn det som vises på profilbildene deres.

Jeg har ingenting i mot jenter med litt ekstra på kroppen. Men jeg mener at om det står at man trener jevnlig og spiser sundt, er dette en indikasjon på at man i det minste er normalvektig.

Flere av de jeg har tatt kontakt med og møtt i ettertid har mer eller mindre sjokkert meg med sin "uærlighet". Hva er vitsen med å "skjule" hvordan man ser ut med "smarte" profilbilder? Jeg kan respektere at du er noe stor, men om du later som at du ser anderledes ut enn du egentlig gjør, vil jeg føle meg lurt. Før eller siden vil man jo treffes, og vi menn er som regel mer grunne med tanke på utseende enn flere her på forumet gir uttrykk for.

Dette har fått meg til å styre unna alle profiler der det ikke er et bilde i helprofil med høy oppløsning. Ikke for å dømme noen, men dere jenter er VELDIG flinke/selektive når det gjelder å velge profilbilder.

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 april 2015 00:20

Altså.

Jeg ville føle meg lurt hvis:
- det vise seg at du ikke er så ferdig med forhold som du sa
- du ikke er så kjekk på bildene som det ser ut
- du sier at du er glad i å reise, så mener du syden en gang i året
- sier at du er en god far, så eier du ikke grensesetting
- du skriver høy og mørk, men utelater "måne" på toppen
- du skryter på deg selvtillit, men må stå 1/2 time foran speilet om morran
- skriver veltrent, men har en deilig liten mage som tegn på mye glede
- skriver at du er maskulin, men har en lys, lys babystemme
- er raus, men teller kroner på restaurant
- sier at du er en kosete kjæreste, men koser kun for å få deg et ligg
- sier at du er god til å lytte, men glemmer å se hvor tapre barna dine er

.....og slik kunne jeg fortsatt.
Man skaper sine forestillinger. Det er uungåelig. Uungåelig...

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 8 april 2015 00:53 Privat melding

Det er klart vi jenter/damer også ønsker å ha et fint profilbilde, men å lyve på seg noe som ikke er er en annen sak :)
Jeg har bilder i albumet som tydelig viser at jeg er stor, selv om det kanskje ikke vises like godt på profilbildet.
Jeg legger aldri skjul på at jeg er stor, for det er de harde fakta, men jeg finner da heller ikke et fælt profilbilde for det :)

Skjult ID med pseudonym Lurer.. on. 8 april 2015 08:37

@det er jo veldig dumt om det er gjort slik med vilje.. og det kommer jo bare tilbake på dem selv. Men er jo litt forutinntatt av deg å regne med at bare det står at de trenger noen ganger i uka så må de være fit.. det kan jo være mange grunner til det, de kan ha en sykdom som gjør at det å gå ned i vekt er vanskelig, eller kanskje de er i en prosess med å gå ned, eller at de bare veier treningen opp med å ikke spise så bra;)
Tror også det kan ligge noe i det at man også lager seg veldige forestillinger ut ifra profiler og dermed blir skuffet senere;)
Men er nok i bare jenter det der, har opplevd det med gutter også jeg.. De lyver også ofte på høyde! En gang var det en som hadde løyet på seg noe som må a vært 20 cm, det stod han var 1.90, men var lavere enn meg på 1.72.. Men, sånn er det vel i denne rare nettdating verdenen..

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 april 2015 11:44

Har enda ikke opplevd en eneste date som har vært akkurat slik jeg har forestilt meg, jeg - og ser på dette som helt normalt.

Hvem skaper våre forestillinger?

(mann 33 år fra Buskerud) on. 8 april 2015 11:52 Privat melding

hmmm..... har enda ikke opplevd dette, har blitt overasket ja, men på en positiv måte. Kanskje dere har litt feil fokus kombinert med for høye forhåpninger ;-p

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 8 april 2015 11:54

@Z
Vi er vel to om det. Den ene lager et bilde av seg selv ut fra sine egne standpunkter/meninger/opplevelser/ønsker/drømmer, den andre tolker ut fra sine egne ønsker om en partner. Og vi får en summ av noe som er vanskelig å finne i virkeligheten. Tror jeg.

(mann 41 år fra Akershus) on. 8 april 2015 13:17 Privat melding

Jukse på høyden? Haha, er det mulig?
Skulle spurt de mennene om de oppgav høyde med høyhæla sko.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 8 april 2015 17:03

@sn0le on. 8 april 13:17
Det kan ha en helt naturlig forklaring...
Fyren var KISS-fan!
http://tinyurl.com/mxwlhxz

Skjult ID med pseudonym Håpefull on. 8 april 2015 17:50

Samme gjelder for endel av mennene her - har møtt noen på kaffedate - litt rar opplevelse når man innser at bildene her er flere år gamle.. Men - gjelder ikke alle :-)

(kvinne 51 år fra Sør-Trøndelag) on. 8 april 2015 20:03 Privat melding

Jeg blir også overrasket hver gang jeg ser meg i speilet om morgenen, likner ikke mye på profilbildet jeg hadde lagt ut. Blir jævla skuffa hver gang

Skjult ID med pseudonym Wille on. 8 april 2015 20:47

@Hekrisol
Takk for dagens beste! Måtte le høyt her jeg sitter. :-)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) on. 8 april 2015 21:13 Privat melding

jeg skjønner ikke hvorfor man ikke bare kan ha et rimelig oppdatert profilbilde, hvorfor man ikke kan være ærlig og ikke minst realistisk :-)

YNWA

Skjult ID med pseudonym Lillemy to. 9 april 2015 20:23

Jeg har en lei(?) tendens til å henge meg opp i de peneste bildene på profilen, og kanskje fortrenge de bildene som ikke ser like bra ut. Når jeg så møter mannen viser det seg at det var de minst flatterende bildene som stemte best.
Ja, ja... Da kan jeg ihvertfall ikke klage på at bildene ikke stemmer. Vi kan alle være vakre med riktig lyssetting. :)

(mann 33 år fra Buskerud) sø. 12 april 2015 01:22 Privat melding

@Emph
Jeg har litt problemet med det innlegget ditt. Du sier at
"Jeg har ingenting i mot jenter med litt ekstra på kroppen. Men jeg mener at om det står at man trener jevnlig og spiser sundt, er dette en indikasjon på at man i det minste er normalvektig. "
Synes du ikke dette er urimelig av deg? Slik jeg tolker det så kan ikke de som ønsker å kvitte seg med noen kg ved hjelp av trening og godt kosthold oppgi dette i profilen sin. Sier ikke dette bare alt om dine (mis)forestillinger om verden? Det ingen sammenheng mellom trening/kosthold og kroppsfasong. Jeg kjenner både overvektige som spiser langt, langt mer sunt enn den jevne nordmann, og jeg kjenner en og annen spiker som overhode ikke imponerer noen med kostholde sitt. Alt det bunner ut i er hvor mye man hiver innpå, hvor mye kroppen tar opp av det og hvor mye man forbrenner.

Ellers burde det ikke komme som noe som helst sjokk at kvinner bruker et bilde de føler de ser bra ut som profilbilde. Har man noen kg for mye og ikke er komfortabel med det sier det seg selv at det profilbildet vil være det hvor akkurat de kg-ene ikke er så synlig. På sett og vis kan du skylde på menn som gruppe her. Første parameter menn generelt sortere på er utseende. Dette er kvinner fult klar over og tilpasser seg etter det. Hvorfor tror du de ellers gidder å bruke timevis på sminke?

Så må du gjerne si at det er poengløst å skjule hvordan man egentlig ser ut, men kan du med hånda på hjertet si at du ikke faller for sminken? Hvor mange ganger har du fått en wow-følelse når du ser en kvinne på gata, og hvor mange av de gangene har det vært noen fullstendig uten sminke? Hvis du hadde gått rundt med noen som kunne vurdere hvorvidt de kvinnene du peker ut er sminket eller ei, så hadde du og de fleste menn generelt fått en real overraskelse over hvor få ganger det faktisk skjer. Det er trist å si det, men som et samfunn er vi stadig mer vant til og nærmest forventer at kvinner sminker seg. Hvordan kan man være overrasket over at kvinner drar med seg dette på nettet også?

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 12 april 2015 01:55 Privat melding

@ahhs

Utrolig bra innlegg fra deg. Jeg er helt enig.

Skjult ID med pseudonym Sportcon sø. 12 april 2015 02:45

Møtte en jente her inne som for sikkerhets skyld brukte bilder som var 12 år gamle. Det treffet varte i under 30 min før jeg gikk. Poenget er at utseende teller noe i en innledende fase, uansett hvordan man veie og vender på det. Og når jeg skal møte noen har jeg selvsagt utifra det jeg er forespeilet. Når det til de grader ikke innfrir, pga en løgn, så frister det lite å gi noe mer til den personen.

Skjult ID med pseudonym GoT sø. 12 april 2015 08:05

Generelt enig med ahhs, men i grove tilfeller av misvisende bilder ( som at de er 12 år f.eks), handler det ikke bare om at damene ( eller mennene for den saks skyld) vil se bra ut slik jeg ser det. Da er de uærlige, og det sier kanskje noe om at de ikke er helt trygge på seg selv? Personlig søker jeg en dame med selvtillit. Forstår godt at menn og kvinner mister interessen når de har en slik nettdate -opplevelse.

Skjult ID med pseudonym Dude77 sø. 12 april 2015 08:19

I bunn og grunn skal vi vel være ærlige?
Både her og "i virkeligheten"?

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 12 april 2015 16:27 Privat melding

TS: Du insinuerer at hvis man er mer enn normalviktig så er det umulig at man trener og spiser sunt.
Tror du man bare *poff* blir slankere med en gang man begynner med slanking?...

Jeg tviler ikke på at det er noen som lyver\skryter på seg ting, men på måten du skriver så høres det ut som du ikke engang forsøker å se ting fra motsatt ståsted.

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 12 april 2015 22:37 Privat melding

Det beste er jo å være ærlig, men jeg har to kamerater som begge bruker gamle bilder av seg selv, han ene har til og med juget med ett år (hva er vitsen tenker jeg) ....har prøvd å påpeke at det ikke er så lurt men jeg blir ikke hørt. Begge to klarer ikke helt å avfinne seg med at de blir eldre og har bilder fra den tiden de følte seg vel. Det er jo forståelig, men poenget er at begge to er jo fortsatt kjekke karer og jeg tror faktisk at de hadde fått mer respons med nyere bilder. Det er nok mange som har veldig dårlig selvbilde og tror at bare man får til en date vil personen like dem for den de er.

Dette med at de trener jevnlig og spiser sunt trenger ikke å være ensbetydende med at de er normalvektig. Man kan legge på seg av sunn mat også. Dessuten tar det jo tid å gå ned i vekt.

Skjult ID med pseudonym Emph on. 15 april 2015 22:10

@ahhs

"trener jevnlig og spiser sunt i blandt" er en beskrivelse av hvordan kroppen din er på sukker/fokuset i livet. Om du synes at det er urimelig av meg å anta at den personen da ikke er morbid overvektig, hvet jeg ikke om jeg skal spørre om nøyaktig BMI eller fettprosent før jeg eventuellt møter en dame.

Som jeg sa tidligere har jeg ingenting i mot at en dame er litt fyldig. Selvfølgelig her dette en viss grense, men så lenge jeg finner henne atraktiv, så ser jeg ikke hvilken betydning vekta har.

Poenget var, at hvorfor kan man ikke være ærlig med hvordan man ser ut før man møtes. Så slipper man at den ene parten/begge føler at man (ikke nødvendigvis kjøpte katta i sekken) ikke møter den personen man forestilte seg.

Jeg kan godt forstå at man setter det bildet som ser mest flatterende ut som profilbilde/albumsbilde. Men når man senere snakker privat og spør om å få et bilde og man da får et bilde som (minst) må være 10 år gammelt, synes jeg at det er på sin plass å være skuffet. (om det viser seg at det ikke har forbedret seg utseendemessig :|)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 16 april 2015 00:54 Privat melding

@Linheia
Takk!

@GoT
Gamle bilder er misvisende, så absolutt, og du er nok inne på noe når du sier at de ikke er trygge på seg selv. Dessverre har de nok blitt det fordi det ligger et press på å se bra ut. Samtidig er det ytterst få kvinner som er 100% ærlige ang. utseende sitt. Sminke er veldig utbredt og benyttes ofte. Det burde vært en selvmotsigelse, men det er til og med noe som heter å sminke seg naturlig. Kvinner sminker seg på en slik måte at man forsøker å lurte menn og andre kvinner til å tro at det er sånn man egentlig ser ut. Når samfunnet er "der", så skjønner jeg godt at kvinner tyr til litt eldre bilder hvor de ser bra ut. Ja, man er uærlig, men det er ikke sånn at man er 100% ærlig utenfor nettet...

@Emph
At man trener eller spiser sunt sier bare at man trener eller spiser sunt, og ingenting mer. Det gir en indikasjon på hvilken livsstil vedkommende ønsker seg eller allerede har, men sier ingenting om kroppsform. Det gir altså en indikasjon på at noen ønsker å komme i bedre form, liker å trene/spise sunt eller ønsker å gå ned i vekt. Å lese noe mer ut av dette er etter min mening urimelig.
Hvis du vil vite noe om kroppsfasongen til noen så foreslår jeg heller å se på bilder eller sjekke ut hva vedkommende har svart som "Kropp" i profilen.

Du sier at "Poenget var, at hvorfor kan man ikke være ærlig med hvordan man ser ut før man møtes."
Problemet her er at kvinner ikke er ærlig om hvordan man ser ut når man møtes heller. Jeg tror jeg trygt kan si at det er et svært lite mindretall som vil møtes i en slik setting uten sminke på seg. Er ikke det å være uærlig om utseendet, eller forventer du rett og slett å finne en av disse kvinnene som sminker seg FØR du våkner opp? De finnes nemlig, og det sier vel alt om hvor mye press noen kvinner opplever ift. utseende. Du må gjerne være skuffet, men sannheten er at samfunnet i dag ikke er bygget på at kvinner er ærlige om utseendet sitt. Nettopp derfor er jeg ikke så sikker på at det er på sin plass å være skuffet, selv når noen bruker 10 år gamle bilder. Nei, jeg synes selvsagt ikke det er fornuftig med gamle bilder, men her må man være fornuftig og realistisk, og innse realitetene slik de er. Derfor burde du heller ta bildene med en klype salt og styre forventningene inntil du treffer den det gjelder. Kanskje ser hun bedre ut enn bildet tilsier, kanskje ser hun ikke like bra ut. Det kan tippe begge veier ;)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 16 april 2015 01:04 Privat melding

I det heltatt stusser jeg litt over dette:
"Men når man senere snakker privat og spør om å få et bilde og man da får et bilde som (minst) må være 10 år gammelt, synes jeg at det er på sin plass å være skuffet."
Hvorfor forventer du å få et ærlig svar her? Du er i en fase hvor du og ei kvinner forsøker å bli kjent med og trygg på hverandre. Hvis hun ikke har lagt ut noen nyere bilder, er det da realistisk at du får de etter å ha snakket privat en liten stund? Spør du meg så blir det litt som å spørre bekjente hvordan det står til med dem. Det er neppe slik at du får et ærlig svar om hvor dårlig det står til akkurat der og da, men vær sikker på at du får høre om hvor bra det går hvis det er tilfellet. Dette handler om at man ikke er trygg på den andre personen og ikke ønsker å fremstå i et dårlig lys.

Skjult ID med pseudonym Emph to. 16 april 2015 01:13

@ ahhs

så du mener virkelig at jeg ikke skal kunne forvente å møte den personen jeg tror jeg snakker med når vi har utvekslet "nylig tatte bilder" og det ikke er "den samme personen"?

og hvor kommer din opphengthet i damer og sminke?! Jeg er fullstendig klar over hvordan en jente/dame ser ut uten sminke, Men om en dame vil sminke seg er helt opp til henne. Men når det er sagt skal jeg faktisk være så mansjåvinistisk å si at det faktisk kler en dame å sminke seg så lenge de ikke bruker for mye.

Jeg ville heller vært mere bekymret/følt mindre tiltrekkelse til en dame med kort guttehår uten sminke. Jeg elsker femininitet, men det kan jo alltids bli for mye av det gode ... :/

Skjult ID med pseudonym Emph to. 16 april 2015 01:23

@ahhs

"Hvorfor forventer du å få et ærlig svar her? Du er i en fase hvor du og ei kvinner forsøker å bli kjent med og trygg på hverandre. Hvis hun ikke har lagt ut noen nyere bilder, er det da realistisk at du får de etter å ha snakket privat en liten stund?"

Jeg er litt nysgjerrrig på hva du mener med akuratt dette. Jeg personlig liker å bli bedre kjent med en person jeg snakker med. Jeg flytter meg gjerne over til både snapchat og facebook messenger om det så er ønskelig. Men om de bildene (ja, jeg spør om bilder) ikke tilsvarer hva du eventuellt møter på en date. ville dette vært ok for deg?

Jeg har aldri sagt at dette er noe som gjør at forholdet/bekjentskapet blir avsluttet der og da. Men jeg foretrekker ærlighet framfor lureri.

(mann 33 år fra Buskerud) to. 16 april 2015 01:37 Privat melding

@Emph
Du bør kunne forvente å møte personen i bildet, og ikke noen som er vesentlig anderledes. Samtidig bør du ikke bli skuffet eller overrasket hvis hun ikke er prikk lik bildene. Det er alt for enkelt å manipulere bilder, enten man gjør det før eller etter bildet tas. Dessuten er det på ingen måter være et ukjent fenomen at kvinner benytter de bildene de føler de ser best ut i.

Hvorfor så opphengt i sminke? Fordi det henger tett sammen med bilder. Grunnen til at kvinner bruker sminke er den samme grunnen til at kvinner er bevist på hvordan de tar seg ut i bildene. Å forvente ærlige bilder blir det samme som å forvente en (tilnærmet) usminket kvinne, og det er kanskje litt enklere å forstå at det ikke forekommer så ofte. Så hvorfor forventer du det? Du sier jo selv at du synes kvinner kler å være sminket. Hvis det er greit å styre hvordan man ser ut ansikt-til-ansikt. Hva er det som gjør at det ikke er greit å ta et bilde fra den rette vinkelen o.l? De gjør begge deler for å fremstå mer attraktiv og få oppmerksomhet. Siden du treffer kvinner og blir skuffet over forskjellen, så har det jo åpenbart hatt en virkning og hensikt. Hadde du truffet de kvinnene hvis de hadde sett mer lik ut på bildene?

(mann 33 år fra Buskerud) to. 16 april 2015 01:46 Privat melding

@Emph
Det jeg mener med det er at du ikke kan forvente å få ærlige svar og bilder over natta. Så klart hadde det vært å foretrekke, men verden er ikke ideell. Uten å kjenne noe som helst om hvor lenge du snakker med de kvinnene før du spør om bilder, så er det nærliggende å anta at hun nok ikke er fortrolig med å sende de bildene du ønsker deg. Spørsmålet er derfor: Hvorfor antar du at det skjer?

Det er nok mange som er enig med deg når du sier at de "foretrekker ærlighet framfor lureri", men vi snakker om dating her. Dating har aldri handlet om å være 100% ærlig. Dating handler hvite løgner og om å fremstå attraktiv slik at andre ønsker å bli kjent med deg, og det på tross av at vi nok allikevel ønsker at andre er ærlige med oss.

Skjult ID med pseudonym Emph to. 23 april 2015 18:25

@ahhs, jeg er enig i mye av det du sier og du kommer med gode poeng. Jeg tar ikke å forestiller meg at jenter ser prikk lik ut på bildet de sender. Men jeg har lært meg til å måtte spørre om et bilde der hele kroppen vises. Det er ikke noe jeg har lyst til, men til tross for det, føler jeg at jeg må gjøre det for at jeg ikke skal føle meg lurt.

Om jenta er overvektig har det ingen betydning, det essensielle i det jeg "klager" på er hvorfor dette ikke kommer fram når to mennesker kommuniserer på tomannshånd og spør om bildene til hverandere.

@ spitfire
jeg begynner å bli mektig lei av den typen du later som du er/er. Det å være MANN og det å late som er to helt forskjellige ting. Jeg har sett flere innlegg fra deg, og det eneste jeg har å si er "slutt å late som at du er noe du ikke er".

Jeg ser for meg at det kommer ett eller annet oppgulp fra deg med tanke på janteloven i forbindelse med dette. Men man må også huske at janteloven ble skrevet p.g.a folk som akuratt deg...

Etter å ha besøkt din profil ble jeg intet annet en kvalm. Det er en ting å være selvsikker og ha bestemte meninger. Men av en eller annen grunn føler du at du må blande deg inn i diskusjoner du ikke har noen mening, og da kommer du med enten quotes eller "morsomme" utspill som ikke har noe med saken å gjøre.

jeg forstår at du vil ha oppmerksomhet, det kommer jo tydelig fram i bildene du har lagt ut... Men den tough guy attituden du legger fram her på forumet er bare rett og slett barnslig... og det kler ikke en man(gutt) som snart er 40 år. (lol)

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 27 april 2015 01:31 Privat melding

@Emph
"Om jenta er overvektig har det ingen betydning, det essensielle i det jeg "klager" på er hvorfor dette ikke kommer fram når to mennesker kommuniserer på tomannshånd og spør om bildene til hverandere."

Fordi det ikke er spesielt kult å legge ut om sine feil. Som jeg har forsøkt å si noen ganger nå, så er utseende noe helt annet for kvinner enn det er for menn. Kvinner har et større press på seg for å se bra ut, og det resulterer fort i dårlig selvbilde og/eller større bevissthet rundt hvordan man tar seg ut. Uten at jeg har noen ide om hvordan det føles i praksis så klart, så ser jeg for meg at bilder av hele kroppen kanskje ikke er så kult å gi fra seg sånn helt uten videre. Du ser kanskje en flott kropp, men de ser selv ørten ting som er "feil".
Har du har noen ting du ikke er så veldig gira på å snakke om eller vise sånn helt uten videre fordi du føler det setter deg i dårlig lys? Hvis du har det, forestill deg at bilder kan føles litt sånn ut. Du blottlegger vel ikke dine feil og mangler helt uten videre?
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger venninner har redigert bilder på mobilen få minutter etter at de er tatt. Mange forkastes, og de få som er igjen beskjæres ofte, alt i et forsøk på å fremstå best mulig og unngå bilder hvor man ser skrekkelig ut.

(kvinne 52 år fra Rogaland) ma. 27 april 2015 09:45 Privat melding

Jeg tror ahhs er et unntak for de fleste menn liker kvinner som bruker full kringsmaling i fjeset, er det ikke slik?? Men smaken er jo som baken...
dessuten, ja jeg bruker også de bilder jeg ser noenlunde OK ut, hvem ønsker å legge ut stygge bilder av seg sjøl? alle er ikke like fotogene. Menn synder like mye med å lege inn 10 år gamle foto av seg sjøl. Fotomanipulering kommer man nok ikke veldig langt med når man møtes IRL og sannheten fremkommer..både fordi initiell attraksjon har noe med det man ser på foto å gjøre og fordi en følelse av å bli lurt er veldig turn off...

Skjult ID med pseudonym playful ma. 27 april 2015 17:24

Hva med de som sier de er gjennomsnittlig, og så er de slanke, eller motsatt.. Er det så mange som har speil som juger??
Eller har de det gjelder så skjevt selvbilde??
Syns det er rart at ikke enkelte ser seg selv slik de er og bare godtar det..

Skjult ID med pseudonym Undrende ma. 27 april 2015 19:24

@emph
Endelig! På tide noen satte mr spitfire10 på plass :)

Skjult ID med pseudonym Ompa ma. 27 april 2015 19:27

Jeg skriver i profilen min at jeg prøver å forstå hvem du er, og ikke hvem du kunne tenke deg å være. Vanskelig nok i utgangspunktet, og det passer meg helt fint om jeg skremmer bort halvparten ved å være tydelig. Aksepterer man at det ikke er så nøye med at sannheten er sånn nesten omtrent, så heldige deg. Det er jo en vesentlig forskjell på hva man "lyver" om også. Sikkert mange som ei heller evner å forstå hvordan en evt "hvit løgn" blir tatt imot.

Skjult ID med pseudonym Flakkis ma. 27 april 2015 20:46

Hahahaha :-)

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 27 april 2015 20:48 Privat melding

Hahahaha :-)

Skjult ID med pseudonym Ompa ma. 27 april 2015 22:04

Det skal nevnes at jeg har fått en helt annen "kvalitet" på henvendelsene - som passer meg - etter at jeg ble mer bevisst på hvordan jeg ønsket at profilen min skulle forstås. Færre henvendelser - naturlig nok, men mye mer interessante kvinner som tar kontakt. Jeg er m.a.o. ikke i tvil om at mange har mye mer å hente på og være mer nøye på hva som skrives i profilen, og hvem man ønsker å bli kontaktet av. Da må de faktisk ha mulighet til å forstå hvem akkurat DU er.
Men viktigst: Du må forstå hvem du selv er først :-)

Skjult ID med pseudonym Emph ma. 27 april 2015 23:09

@ahhs

for å si det først som sit har du VELDIG veliderende poeng, og derfor vil jeg respektererer jeg deg :)

Jeg elsker din naivitet og syn på verden, hadde det vært slik du beskriver det hadde jeg kapitulert og vært fornøyd med det.

MEN. Om en person ikke kan framstillle seg som man faktiks er (om det er overvektig eller "stygg") er det ikke opp til meg å bedømme akruratt det?!

Det er det som irriterer meg... Det er det du formidler med mine egene restriktive følelser... Om du føler deg stygg, og jeg finner deg atraktiv..... det er fortsatt din menning som teller.... Nei skjerpings, jeg finner deg atraktiv! .... :| En jente som ikke tør å være seg selv , er vert mer enn gull og grønne skoger.. jeg likre deg

Skjult ID med pseudonym Ompa ti. 28 april 2015 01:23

@my
Helt korrekt my. Jeg har trolig oppnådd det jeg ønsker ved at jeg ikke får besøk av deg eller likesinnede Du har mulig skjønt et eller annet som jeg ikke har noe ønske om å få innsikt i, og det er mulig mange som deg.
Stå på... :-)

Skjult ID med pseudonym m28 ti. 28 april 2015 12:06

Har også truffet flere jenter som bare har bilde av ansiktet, samt skriver "noen kilo ekstra" og som regel så er realiteten "Stor og rund"

Skjult ID med pseudonym Gamla ti. 28 april 2015 12:41

Fikk denne av en mann på samme alder..altså 50+

så søt du er . hvis det er deg da .er mye fine modellbilder på nettet som en kan kopiere .selv om det ikke er deg så er jeg fortsatt interessert... siden du er så søt.

Så hvor mye betyr egentlig et bilde???? heheh....