Alle innlegg Sukkerforum

Forhold som inkluderer Bdsm

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 03:03

Hei alle.
Jeg vet ikke om dette er rett side å ta opp dette på, men er vel ikke alene om å være glad i sex og synes det er spennende med en partner som man kan være åpen å ærlig med om alt, inkl sine sexuelle fantasier og fetisher. Jeg har vært i 3 forhold, men mitt siste forhold inkluderte Bdsm og må si at jeg synes det var mer spennende enn de to vanilje forholdene før det.
Jeg er ikke ute etter å starte noen debatt om Bdsm, for jeg vet at mange ser på dette som Tabu. Jeg mener at uansett hva andre folk liker, så trenger man ikke å dømme dem. De er mennesker på lik linje med alle andre.
Jeg kunne gjerne tenke meg å komme i kontakt med flere som liker Bdsm og er åpen å ærlig om det og har lyst å kanskje bli bedre kjent.
Om jeg tenner på Bdsm, så betyr ikke det at jeg er en dårlig person eller noe annerledes enn en annen person i gaten.
Så om det er andre folk som er interessert i dette, så blir jeg glad om dere vil bli bedre kjent og slå av en prat.

Dan-Robert

Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 12:09

Var det jeg ikke helt viste om jeg skulle gjøre. Ser ut til at mange har en tendens til å "dømme" uten at de vet noe om personen. For meg er det jo helt greit å si at jeg liker både sex og Bdsm, og prater gjerne om det. Så derfor vet jeg ikke om jeg skulle nevne det i profilen, siden folk kan tolke det feil. :/

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 april 2015 12:27

Du har nok rett i at mange dømmer. Jeg dømmer nok sikkert litt selv når sant skal sies.

Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 12:42

Ja, men sammtidig så skjønner jeg også at folk dømmer litt. På slike sider som dette så finnes det alltid idioter som kun er ute etter sex og de skriver til alt å alle og sammtidig ødelegger for de som faktisk ønsker å finne seg en partner. Så skjønner at jenter blir skeptiske.

Skjult ID med pseudonym Maja666 fr. 10 april 2015 12:57

Enig i at folk er fordømmende mtp BDSM, har mer inntrykk av at kanskje jenter er de som er fordømmende? Iallefall, mange gutter flagger at de er intr, men vet ikek helt hva de flagger, utover at de synes det er spennende. Når jeg sier noe så enkelt som blindfold og binding, ja da sikler de og tenker egen tilfredsstillelse...forøvrig mange som tenker altfor mye på egen tilfredsstillelse generelt. .-)

Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 13:06

Ja du er nok inne på noe der. Jenter har lettest for å dømme, men som sagt så må også de ta i mot mye dritt fra kåte mannfolk som ikke klarer å styre seg.
Bdsm handler ikke om egen nytelse, men begge parter skal nyte det i like stor grad. :)

(mann 36 år fra Akershus) fr. 10 april 2015 14:16 Privat melding

Fordelen med å ha det på profilen er at du umiddelbart utelukker de som er uaktuelle uansett. Vips, ingen "vi må ha en prat, det er noe jeg må fortelle deg", eller "my desires are... unconventional.." og denslags.

De som er bevandret i de kretser har gjerne profiler på FL og andre steder. Nå er ikke de lagt opp for dating som sådan, men det er litt lettere når man ikke trenger å presisere i profil at man står litt utenfor det aller mest uskyldige, det er allerede fastslått. Her, derimot... man må legge det fram på et vis. Risikere å framstå som en tulling for de som ikke vet bedre. Risikere mye fremmedfrykt og fordommer.

Forresten, hvorfor skal det fordømmes? BDSM er ikke en ting, det er et fellesbegrep om en rekke forskjellige ting, på veldig varierende nivå. Viktig å huske på at det er vanlige folk det er snakk om, som har daglige liv som alle andre. Folk med familie og barn.

Hva som foregår mellom to samtykkende mennesker er meg klinkende likegyldig. Håper andre tenker det samme.

Skjult ID med pseudonym Maja666 fr. 10 april 2015 14:24

Greia koker ned til at man gjerne ønsker å treffe noen med felles glede innenfor bdsm...det være seg det ene eller det andre, avhengig av hva man liker. Mine grenser er klare og jeg liker vel den litt snillere versjonen :)

Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 17:16

Joda er veldig enig der Trapezius, om at det er jo ingen vits å prøve å skjule at man liker noe man liker og dermed måtte forklare seg senere om man skulle komme i kontakt med noen her.

Har profil på FL også, men selv om det er litt mer åpent der, så er folk like skeptisk føler jeg. Men da kommer vi tilbake igjen til alle idiotene som skriver slibrige meldinger til alle jente profiler de er innom og om man selv prøvet å skrive noe hyggelig, så får man ikke svar en gang.

Til deg Maja666, så stemmer det at man gjerne vil treffe noen som man kan dele fantasier og prøve ut nye ting å grenser for hverandre. Jeg er heller ikke den som er for den veldig røffe biten når det kommer til Bdsm og slikt.

Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 19:00

Hadde kanskje ikke hvert så dumt med litt "coaching" eller en tilbakemelding på profil og bilder.. Hehe :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 april 2015 20:17

Hvis du ikke praktiserer den røffere delen av BDSM, så tror jeg det skal godt gjøres å finne ei jente som IKKE kunne tenke seg å være med på leken.
Det er ihvertfall inntrykket jeg har gjennom samtaler og diskusjoner med det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 20:52

@Powpowgutt - Det handler ikke om jeg praktiserer det eller ikke. Jeg kan ikke gjøre det så lenge jeg ikke har noen å gjøre det med. Å uansett, så når man er 2 om denne leken så er det viktig å kunne stole på hverandre og finne ut av hvor grensene går for hva man liker og ikke liker..

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 10 april 2015 22:21 Privat melding

Spitfire er vel inne på noe. Prøv å les litt på skrå og få mer deg poengene

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 10 april 2015 22:42 Privat melding

Da ser du noe annet enn meg. Vet ikke noe om han Don Robert, han er anonym!!

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 10 april 2015 23:02 Privat melding

Jeg greier å fatte meg i korthet. Har ikke med silkebånd å gjøre, har med dominans å gjøre. Er en uroppspringelig ting, mulig samfunnet og kulturen har temmet menn i den grad at man trenger silkebånd for å simulere hvem som er mann og hvem som er kvinne

Skjult ID med pseudonym Dan-Robert fr. 10 april 2015 23:46

Falt litt ut hær.. Var litt vanskelig å svare på alt det spitfire skrev hær.
Hva mener du (my) med at jeg ikke skal være høflig? Jeg er nå så å si bestandig høflig :)
Vil ikke være anonym for dere, så for de av dere som vil sjekke profilen min så heter jeg (MetalBoy)

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 00:02 Privat melding

Jeg har kun vært i et forhold med Bdsm. Mitt første lange forhold ble vel egentlig ødelagt av at jeg hadde mer lyst å utforske den litt mørkere siden min og prøvde å hinte mer å mer frampå om at jeg kunne tenke meg å prøve, men hun jeg var ilag med da klikket, og nektet egentlig å ha sex.
Da jeg møtte hun jeg var ilag med sist, så var hun ganske så dominant, så jeg var hennes underdannige. Men jeg føler meg som en switch da, som både kan være underdannig og dominant ovenfor den rette jenta.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 11 april 2015 00:28

Dominant, underdanig, switch, BDSM, silkebånd, porno, dildo og 50 Shades of Grey.
Er det rart jeg bare dropper å ha sex når ting skal være så jævlig komplisert? :P

(mann 36 år fra Akershus) lø. 11 april 2015 00:34 Privat melding

Heldigvis skjønner de fleste oppegående mennekser forskjellen på fantasi og fiksjon. Noen fantasier er klin umulig å realisere, men de funker som fantasier og kan være opphissende i seg selv. Så kan man gjøre noe mer realistisk i virkeligheten som er inspirert av det, men som er trygt og fornuftig.

Og, jeg har ALDRI møtt et menneske som ikke har en kink av noe slag. Folk flest er ganske åpne... heldigvis. :)

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 00:36 Privat melding

Det trenger ikke være så komplisert som mange skal ha det til. Alle har vi drømmer å fantasier. Noen liker det ene, mens den andre liker noe helt annet. Men om man er 2 som finner hverandre og stoler på hverandre, så ønsker man å gjøre partneren lykkelig å prøve seg fram på hva hver å en liker, å man prøver å finne en løsning som funker for begge to på hvor grensene bør gå.

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 01:00 Privat melding

Haha.. Ja kjennte det ble litt mye å lese på en gang og prøve å holde fokus samtidig. Men jeg dømmer ingen og spitfire skriver en del bra punkter.
Å uansett om du er innenfor eller utenfor min aldersgruppe, så spiller egentlig ikke det noen rolle, for jeg er hyggelig uansett. :)

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 01:53 Privat melding

Veldig gjerne. :) Setter pris på tilbakemeldinger og hva som kan skrives om og evt fjernes.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 11 april 2015 13:22 Privat melding

Jeg lurer mest på hva et vaniljeforhold er.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 april 2015 13:28

Det er det et forhold med helt vanlig sex kalles, klippekort.
Sånn vanlig, romantisk koselige greier som folk flest holder på med :-)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 11 april 2015 13:54 Privat melding

Høres ut som han har prøvd litt av hvert da ;).

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 18:06 Privat melding

Et vanilje forhold er et forhold dær alt annet enn sex står i fokus. Hverdagslige ting som skal gjøres, mas og jag ang unger å slikt og av og til helt vanlig sex under dyna med lyset avslått. :) Å dette har Ikkje akkurat så mye med å slikke vaniljeyoghurt av hverandre sine kropper, selv om det også kan være spennende innimellom.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 april 2015 18:20

Det tror jeg var en subjektiv beskrivelse, Metalboy.

Et forhold der alt annet enn sex står i fokus?? Lyset avlått? Legg av...

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 18:28 Privat melding

Det er litt satt på spissen ja.. Mener ikke at det er slikt for alle. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 11 april 2015 18:29

Trodde vanilje bytte bare helt standard sex med et par tre forskjellige stillinger bare på rotasjon og generelt lite utforskning utover dette. :P

Uansett.. jeg vet ikke jeg. Etter x antall år som singel så er egentlig sex det siste jeg tenker på. Og det kan godt hende det er litt dumt siden jeg kanskje ikke virker helt interessert siden jeg ikke prøver å få henne til sengs etter 3-4 dater.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 april 2015 18:34

Noen synes et godt, og normalt sexliv er tragisk.
Jeg synes det er topp! :-)

Kall meg gjerne ultrakjedeligvanilje. Helt fint. I just love the man...

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 18:45 Privat melding

Å ha et sex liv er utrolig god, så jeg mente ikke at det er tragisk med vanlig sex. Men har vært i forhold der det nesten ikke har vært sex i det hele tatt og det er litt synd det også. Folk kan ikke presses til å ha sex, så da er det bare å gå hver til sitt om det ikke funker.
Men av å til kan det være artig å spennende å finne fram litt ekstra leketøy og kanskje litt pisker å slikt. Kanskje kle seg litt sexy for de som liker lakk å lær og høye hæler. Bare det å få litt nye opplevelser inn i sexlivet.
Sier ikke at sex livet kun skal dreie seg om Bdsm og bondage hver eneste gang. Det kan bli kjedelig det også i lengden.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 11 april 2015 18:51 Privat melding

Jeg får beklage, har aldri hørt om vaniljeforhold (var sikker på det skulle stå vanlig i stedet for vanilje :)).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 11 april 2015 18:53

Har ikke tid til sex. Opptatt med andre ting. :P

(mann 36 år fra Troms) lø. 11 april 2015 20:31 Privat melding

Ingen ting å beklage for. Hehe :)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 12 april 2015 17:17 Privat melding

Vanlijestang er et av mine favorittkrydder, men hvis det ikke varieres med litt chili kommer jeg til å kjede meg.

Tolk som du vil, det er også ment bokstavlig. :)

(mann 36 år fra Troms) sø. 12 april 2015 17:54 Privat melding

Skjønner hveldig godt hva du mener og jeg er helt enig. Det er bra å kunne ha litt variasjon og ha flere ting å velge mellom. :)

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 21 april 2015 19:36 Privat melding

Jeg tror dette er et veldig vanskelig tema i forhold til profiltekst. Hvis man som dame åpent går ut å skriver at man ønsker seg et BDSM forhold, tiltrekker man seg veldig fort de som "bare" vil ha "spennende" sex, som tror at BDSM handler om å "bruke" . Mange av damene som faktisk lever i BDSM verden, ønsker seg mer enn "bare" den sexuelle BDSM biten. De ønsker seg også litt hverdag. BDSM er jo også veldig ulikt for mange. For noen handler dette om å utforske det sexuelle, gjennom det som er SM relatert, tau, kjetting, blindfolds osv. Mens for andre er det D/s relasjonen som tenner. I et samfunn hvor fokuset på BDSM plutselig er i vinden, og fifty shades of grey har ufarliggjort dette og ikke minst etterlatt en masse nysgjerrige mennesker dukker det opp veldig mange "duminante" menn. Menn som ikke forstå at det å ha et seriøst BDSM forhold krever tillitt, trygghet og ikke minst respekt. Det finnes nok en rekke damer som er ute etter et seriøst forhold hvor BDSM er fundamentet, og de er nok her også, men jeg tror neppe det er så mange som kommer til å skrive dette i klartekst i profilen sin :-) Så noen ganger kanskje man må lese litt mellom linjene, og bare ta en sjangs..... :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 april 2015 20:33

Syns sex har blitt så komplisert at jeg egentlig har store vegringer mot å ha det fordi jeg ikke kommer til å kunne leve opp til de ønskene hun har.
For idag skal tydeligvis alle være Mr. Grey i større eller mindre grad.

(mann 36 år fra Akershus) ti. 21 april 2015 21:11 Privat melding

Det er ikke mer komplisert enn å sette sammen en PC selv. Ting passer stort sett bare ett sted, og kun en vei. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 april 2015 21:21

Da har du ikke bygd mye PC om du ikke vet at selv om den settes sammen riktig så er det ingen garanti for at den fungerer. :P

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 21 april 2015 22:23 Privat melding

Da er det jammen godt at PCer gir feilmeldinger, og mennesker kan kommunisere!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 april 2015 22:29

Nåja.. Ikke alltid at en kommer så langt som inn i operativsystemet.
Noen ganger kan maskinen være satt sammen riktig, men allikevel ikke starte opp. Og det UTEN at du får noen feilmeldinger. :P

Så selv om en ikke er noe glad i å snakke om sex, så bør en på forhånd ha avklart hva en liker/tenner på. Så slipper en å kaste bort tiden sin.

(mann 36 år fra Akershus) on. 22 april 2015 04:20 Privat melding

Jøss, det funka som metafor. Hadde sett for meg lyden av gresshopper her, som det vanligvis blir når jeg skal dra en vits i sosiale sammenhenger. Haha, har dere hørt den om... ikke det nei... jaja, sånn går no dagan.

Jaja, jeg har vel vært heldig med mine PC-er. Det skal dog sies at jeg har dytta inn en ny og større del som fikk strømforsyningen til å ta kvelden. Nei, det er ikke en BDSM-metafor. ;)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 22 april 2015 21:56

Skriv noen hint i din profil. Det pleier å hjelpe.

Happy hunting fra en dominant kvinne :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 23 april 2015 00:13

Dominant meg her og sub meg der.
Hva skjedde med å være helt vanlig? Tydeligvis helt ut det...

(mann 36 år fra Akershus) to. 23 april 2015 00:42 Privat melding

Kanskje i en BDSM-relatert tråd. ;)

(mann 50 år fra Buskerud) to. 24 des. 2015 20:28 Privat melding

Denne tråden dør visst ut, det er jo litt synd.
Jeg søker etter en sub og kjæreste i samme person.
Er det ekte vare her inne, så ta bare kontakt.

- Henrik