Alle innlegg Sukkerforum

Friluftsliv

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Hordaland) lø. 11 april 2015 15:11 Privat melding

Ser at så godt som alle deltakere her er svært opptatt av friluftsliv, ski og båtliv. Dette er aktiviteter jeg ikke har noe i mot at andre bedriver, men som det eneste menneske i Norges land som ikke trives så godt utendørs kan det jo bli vanskelig å finne noen som er kompatibel...... Er all denne friluftslivinteressen reell, eller er det en trend i tide, man SKAL skrive dette i profilen sin, ellers kvalifiserer man ikke til betegnelsen "ekte nordmann"?

(kvinne 44 år fra Vestfold) lø. 11 april 2015 15:25 Privat melding

Takk for at skrev akkurat det jeg tenker når jeg leser disse profilene! :-) Er det virkelig sånn eller er det litt pynta på? Blir litt skremt jeg så håper nesten at det er pynta på. Kan jo ikke henge med med disse overaktive menneskene. Liker meg utendørs og synes tur er hyggelig, men jeg er jo ikke på full-rulle-aktivitet daglig....Det virker som de fleste her knapt oppholder seg innendørs ;-)

(kvinne 44 år fra Vestfold) lø. 11 april 2015 15:50 Privat melding

Hehe...jeg har langt, blondt hår :-P det skal vel kanskje være sånn her??? Litt trist i såfall...

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 11 april 2015 15:58 Privat melding

Man kvalifiseres ikke som datebar i det hele tatt uten friluftsliv, trening og reising i profilen sin !! :P

(kvinne 51 år fra Hordaland) lø. 11 april 2015 17:18 Privat melding

@Deshi: "Liker å lufte meg på balkongen min når solen skinner og gradestokken kryper over 20- tallet" Holder det? Eller kan jeg bare legge ned profilen min umiddelbart?

Skjult ID med pseudonym Dude77 lø. 11 april 2015 17:40

Tja...samme er det vel med reiselysten og da....maaange som gjerne vil reise jorda rundt og oppleve masse. Ingen som vil stifte familie liksom?

Peronlig hater jeg å gå i skog og mark uten et mål, men drar gjerne på skitur og topper.

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 april 2015 18:10 Privat melding

Det er nok en grei blanding tror jeg, noen skriver dette fordi de er genuint interessert i dette, og noen fordi de kunne tenkt seg å begynne med det, også er det vel også de som skriver dette fordi de føler det er "obligatorisk"
Det finnes også profiler hvor dette ikke er nevnt, det vet jeg.
Bare å lete :o)

(mann 36 år fra Akershus) lø. 11 april 2015 18:16 Privat melding

For all del, jeg blir mer enn gjerne med ut på tur, på sjøen, på fjellet, ut generelt... Men noe interesse og lidenskap er det ikke. Flertallet ser ut til å ha det som hovedinteresse.

Hilsen høy (på kaffe), mørk (til sinns) og (eple)kjekk.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 11 april 2015 18:24

Min oppfattelse av ting er at jo mer sentralt en bor, jo mer er en tydeligvis ved sjøen, på fjellet, osv. :P

Skjult ID med pseudonym Julias lø. 11 april 2015 22:31

Utrolig at disse over -aktive menneskene som bedriver hele sin fritid ute, har tid til å sitte på Sukker og sondere terrenget... ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 11 april 2015 22:37 Privat melding

For mange er nok dette litt overdrevet. Men jeg har funnet ut at i min alder er det veldig inn å sykle Norge rundt, bestige alle fjelltopper som finnes og reiser jorda rundt. Så når jeg får melding og ser at noen skriver at de er veldig opptatt av slike ting så skriver jeg pent tilbake :

Tusen takk for en hyggelig melding, men jeg ser at du er veldig aktiv og jeg beklager at jeg ikke har sjanse til å holde følge med deg, jeg kan ta meg en rolig sykkeltur en gang i blant og en slalåm tur ett par ganger i løpet av vinteren og reising blir det lite av som alenemor, men jeg trives i rolige omgivelser på campingplassen min....hehe da får jeg stort sett alltid svar tilbake at de er jo ikke SÅÅÅ aktive da :)

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 11 april 2015 22:49 Privat melding

@Killermom

Mitt inlegg var ment helt ironisk.

Nei jeg synes du skal beholde profilen din jeg. Om noen virkelig liker deg så har de forståelse for at du har andre interesser enn friluftsliv.

Jeg er nok ikke spesielt friluftsmenneske, men liker ski og snowboard da. Det hadde vært fint om jeg finner en partner jeg kan dele det med, men det er ikke et krav.

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 12 april 2015 00:21 Privat melding

Tror at de som treffer hverandre på nettet er fjellklatrere de fleste, topptrent, og i helgene henger de i felles stropp ii veggen, helst 4700 moh. Man kan se dem kun med kikkert

Skjult ID med pseudonym BareLurer sø. 12 april 2015 09:19

Ligger vel litt i kortene at profiler med "ikke spesielt aktiv, liker ikke tur i skog og mark, liker sofa og tv best" framstår som lite positive:-/.. Men et tips er å ta med at potensiell partner kan ha andre interesser og aktivitets nivå. Må ikke på dødogliv heng sammen 24/7, eller sette nye rekorder sammen😃. Alle bilder og mye man skriver blir ofte et lite sammendrag av hva man har holdt på med de siste 3-5-10 år😜

(kvinne 55 år fra Buskerud) sø. 12 april 2015 09:24 Privat melding

Veldig enig i det som blir skrevet om aktivitetsnivået på disse mennene - både her og andre datingsider... Jeg spiller i korps, men kan ikke regne med at den jeg treffer skal begynne å spille... Noe er hyggelig å gjøre alene og noe er hyggelig å gjøre sammen. To voksne mennesker bør kunne gå etter andre verdier. Liker man hverandre så finner man felles interesser... Det handler om respekt..

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 18 april 2015 22:38

hehe... er sååååå glad for å lese at andre mener det samme som meg selv.. At alle de menn som er superaktive.. sykkel, langrenn, alpin, fjelltopper...puuhhh sier nå jeg.. for ikke glemme sjøen,...elsker sjølivet og at de koser seg på kjøkkenet for å lage gourmet middager! Blir helt matt jeg... hvordan får de tid til alt dette?? Hvordan har de tid til å finne seg en dame, eller hvorfor trenger de det? Ingen klarer å følge opp dette???? Jeg ser mange som har gode matchtall til meg.. men etter å lese profilen med alt det de gjør tør jeg ikke skrive.... og da blir dette feil... det blir altfor skrytealbum for min del, og det blir en turn off !

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 18 april 2015 23:37 Privat melding

Jeg går ytterst sjelden i fjellet - jeg var en gang en aktiv, engasjert og lykkelig speider, men så overdoset jeg på fjell, skog og telt (samt voldsutøvelse, høye lyder og kjip mat) under en utvidet militærtjeneste av den sorten med søknad, seleksjon og trangt nåløye. Om det gleder deg voldsomt å ha følge av meg i fjellet er jeg kapabel, kompetent og villig, men jeg kommer ikke til å ta initiativ til det.

Trening er noe jeg gjør, ikke noe jeg skriver om. Med unntak av én eneste nær venn og kollega fra militæret nekter jeg å svare på direkte spørsmål om treningsmengde/hyppighet, eller hvor mye jeg presterer i ulike øvelser. Det er meg selv jeg trener for, ikke alle andre. (Og er det faktisk primært kroppen min du faller for, så er du ikke min type dame)

Reising? Ja, trolig oftere enn 99 % av dem som skriver at de reiser mye. Jobben betaler godt for at jeg skal reise, tidvis til steder som er så "eksotiske" at UD eksplisitt advarer mot å dra dit. Når jeg skal feriere foretrekker jeg steder som fungerer. Elendighet får jeg nok av i arbeidstiden. Jeg har en haug flybonuspoeng jeg godt kan bruke på deg når vi har fri, men da til et sted med pålitelig strømforsyning og trygt drikkevann.

På sjøen? Ja, massevis! Mye av tiden er det *surprise* jobbrelatert. For all del, jeg trives veldig godt i båt og bruker også en del fritid på det, men det føles ikke riktig å bruke så mye tekst på det når halvparten av tiden min på sjøen er jeg betalt for å være der.

Skjult ID med pseudonym - sø. 19 april 2015 06:21

Det er jo greit å bruke litt tekst på det du bruker halvparten av tiden din på...tenker jeg? Selv om halvparten av den tiden igjen, er betalt.