Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating taktikk !

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Rogaland) lø. 11 april 2015 22:30 Privat melding

Så, hvilke taktikk bruker folket ?

Jeg markerer hjerter for å se om det er respons, og tar kontakt med de som virkelig intressererer meg. Best utbytte har jeg nok av å kontakte de som har besøkt profilen min.

Da det til nå ikke har ført frem til noe date så har jeg ikke noe videre plan.

Så igjen, hva er dine triks for å få kontakt, få avtalt en date osv ?

Fyr løs, kanskje vi lærer noen gode tips !

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 11 april 2015 22:35

Har ingen taktikk. Men din hørtes jo helt grei ut. :)

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 11 april 2015 23:15

Når man først får kontakt med noen synes jeg at det er fint å kunne møtes ganske raskt for å finne ut om det er noe å satse på.
Og hvis det er ei du liker så kjør på med komplimenter. Da smelter ihvertfall jeg lett. :)

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 11 april 2015 23:35 Privat melding

@Lillemy

Det vil ikke virke litt desperat med mye komplimenter på en førstedate da ? Slik tenker hvertfall jeg å hadde nok hellet prøvd å delt det litt utover flere dates.

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 11 april 2015 23:38

"Kjør på" var kanskje litt voldsomt, men et eller to tror jeg ikke kan skade. :)

Skjult ID med pseudonym Dude77 lø. 11 april 2015 23:43

Taktikk?
Tja...den eneste som jeg har truffet og vært bra var jo hun som tok kontakt med meg først...hehe..ergo er vel taktikken å bare vente?
Slike hjerter bruker jeg egentlig mest som en "ToDo" liste, slik at jeg kan sende de en mail når jeg har tid.

Å gi komplimenter der det passer seg naturlig, er alltid en suksess.
Men de virkelig store kan man vel vente med til date nr 2 ;)

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 12 april 2015 00:15 Privat melding

Jeg tror det med å markere hjerter kan ha liten virkning på mange. Jeg overser hjertene av den grunn at jeg har prøvd å kontakte noen av de mennene som har gitt meg hjerte, men får aldri svar tilbake så jeg tenker at da bruker jeg ikke energi på det. Men hjerte med en liten melding er ikke å forakte. Bare prøv å virk interessert i jenta slik at hun får følelsen av å ikke være en av mange og vær litt interessert når du skriver og still spørsmål tilbake. Er ikke alltid lett, regner med at jentene er som guttene og det kan fort gå litt i vær og vind hehe. Et kompliment har jeg ikke noe i mot, men ikke noe jeg forventer så det er nok best å gjøre det du føler deg mest komfortabel med ellers blir det bare kleint :) Du er en kjekk kar og jeg håper du får en date snart :)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 12 april 2015 10:37

Jeg sender bare en melding til de som virker søte og interessante. Svarer de ikke så svarer de ikke. 5 minuttee etter at jeg har trykket på send har jeg likevel glemt meldingen jeg sendte.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 12 april 2015 12:27 Privat melding

Fint å spille lotto ja. Ekstra gøy er det jo når man selv blir sjekket opp, det hender iblandt.

@Linheia
Ja en date hadde vært kult. Men stakkar jente, mange år siden sist jeg var på date, hehe. Får stupe i det :)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 12 april 2015 21:29 Privat melding

Har ingen taktikk jeg, men ser det er noen som tar kontakt med kun et "hei", det er ikke så veldig intr. For min del så fungerer markering av hjerter med at jeg gir et hjerte tilbake dersom jeg også synes profilen var intr. Dersom jeg kommer over en intr profil så kan jeg velge å markere med hjerte, eller jeg sender rett og slett noen ord :-)
Vær hyggelig og imøtekommende og skriv noe som du kunne sagt dersom du møtte vedkommende IRL (da starter man gjerne ikke med, "vil du ha sex med meg..."). MEn uansett hvilken "taktikk" man benytter, så er det beste å være seg selv.

Skjult ID med pseudonym - sø. 12 april 2015 22:37

Jeg skjønner ikke hvorfor man tror det finnes noen taktikk her inne. Sånn sett er jo denne arenaen fullstendig fri for det, og bør være den mest ærlige plassen for sann forelskelse, eller ihvertfall ett utgangspunkt. Her stiller alle med samme baseline, du hører ikke til noe, det eksisterer ikke, bør ihvertfall ikke gjøre det, noen foruninntatthet - hva man ser er hva man får?

Skjult ID med pseudonym - ma. 13 april 2015 00:10

So what! Man stiller uansett med et mye mer ærlig og ufarget utgangspunkt her, uansett hva som måtte dukke opp! Dukker det opp noe annet så har vedkommende skutt seg selv i leggen uansett!

Skjult ID med pseudonym - ma. 13 april 2015 00:20

Altså poenget må da være, dette "fristiller" alle tidligere "settinger". Du er i utganspunktet fri til å presentere deg som den du (tror) du er (inkludert bilde). Viser det seg nå, at javnt over kjøper ikke det motsatte kjønn denne presentasjonen...ja da, er det jo ingen andre enn din egen feil. Noe jeg vil tro hadde vært den samme utgangen som ved å ha en taktikk!?

Skjult ID med pseudonym - ma. 13 april 2015 00:31

Jo, men jeg tenker...på byen er mer en "one night stand" greie...der er det lov å lure høna i seng. Dette er, for de fleste, noe annet. Men det betyr ikke at man ikke kan lure høner og haner her inne...men utgangspunktet er noe annet! Om man velger å satse på by'n som arenaen for å finne livslang kjærlighet så tenker jeg utgangspunktet må være det samme - ingen taktikk! Og viser det seg at du javnt over drar hjem fra byen alene...ja...

Skjult ID med pseudonym Håpefull ma. 13 april 2015 17:43

Synes selv det er hyggelig med en mld - som ikke er kun "hei" - eller "du er deilig"...man ser jo om han har sett profilen - om han har det er det ganske ok om mldg går litt rundt det han kanskje har lest? Selv sender jeg helst mldg - får man ikke svar så er det vel bare å glemme.
Blir det kontakt foreslår jeg en kaffedate ute - da får man raskt inntrykk av personen og om det evt kan være noe - og om bildene lyver - du ser kjekk og grei ut så du får nok treff - lykke til????

Skjult ID med pseudonym håp ma. 13 april 2015 18:36

Komplimenter er noe man bør gi fordi man mener det, ikke for å være taktisk!

HUFF!

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 13 april 2015 21:24 Privat melding

Jayj, da får man melding om at man ser ut som homo i postkassen gett ! Makan !

Ikke min feil jeg mangler sjeggvekst, måne og ølmage !

Ny taktikk : Pause for å gro sjegg !! Haha.

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 14 april 2015 00:20 Privat melding

@ Ipek

Heller litt overrasket, aldri hørt den før, hehe.

Men typisk internett det, lett å forhåndsdømme folk.

Skjult ID med pseudonym GUGU to. 16 april 2015 15:53

viktig er at vær deg selv.

Skjult ID med pseudonym GUGU to. 16 april 2015 15:54

viktig er at vær deg selv.