Alle innlegg Sukkerforum

Ufin oppførsel!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 1974 ma. 13 april 2015 10:57

Dette er en nettside hvor man kan finne en potensiell partner, det er fint
Menn og kvinner legger ut bilder av seg selv og skriver noen ord om seg selv, for å gjøre et godt inntrykk, det er også fint. Jeg opplever imidlertid at menn uten bilder og noe annet i profilen sin kontakter meg med spørsmål om sex, de skryter av utstyret sitt ol. jeg har markert disse med uønsket, men jeg ser at de fortsatt opererer fritt her inne.
Det finnes egne nettsider for de som ene og alene ønsker uforpliktende sex, bruk de!

Sukker.no har strenge bildekriterier, sensur for hva man kan legge ut ol, det burde vært like strengt i forhold til innrapporterte henvendelser.
Ja, dette er Internett, og det vil sikkert ikke være mulig å unngå slike tilnærminger, men hva i Hel..... får grisete henvendelser napp?? Jeg bare lurer?

(kvinne 51 år fra Hordaland) ma. 13 april 2015 13:01 Privat melding

Jeg er rimelig øverrasket over hvor mye grisepreik det er her inne ja. Får mange henvendelser av type: Jeg skal til Bergen i morgen, skal vi møtes på mitt hotell" og intensjonen da kun er å få seg et nummer...... hallo gutter! Det der er en betalingstjeneste!!!!! Og jeg er IKKE i det merkedet!!!!!

Blir og litt tris av alle meldingene fra gutter som er yngre enn mine egne sønner som vil treffe meg. Yngre menn er vel og bra, men det fins grenser....... Så lurer jeg jo på om mine egne barn driver med det samme, det er en tanke jeg ikke liker.

Har heldigvis oppdaget "blokker" muligheten, og den brukes flittig :-) Så fortsetter jeg å håpe og tro at det finnes en hyggelig, anstendig, trivelig kar i Norges land som har lyst å bli kjent med meg :-) ..

Skjult ID med pseudonym PHMann ma. 13 april 2015 13:22

Slike meldinger er "napp" i seg selv. Det er nåtidens "ringe å puste i telefonen".

Hvis ikke Sukker finner en ålreit løsning på problemet så er ikke denne tjenesten for deg. Bruk makten du har å gå til en annen tjeneste. Å bruke opp utropstegnene dine på forumet her kommer du ingen vei ned. De gutta du klager på leser nok ikke forum.

Skjult ID med pseudonym 1974 ma. 13 april 2015 14:19

Det var er svært defensivt innlegg, må jo komme fra en mann. Jeg tenker at det er greit å si i fra, selv om pustegutta ikke leser dette! Det blir for dumt å bare godta det.

Skjult ID med pseudonym PHMann ma. 13 april 2015 14:24

Voksent.

(kvinne 51 år fra Hordaland) ma. 13 april 2015 14:24 Privat melding

Har heldigvis et uutømmelig lager av utropstegn... Og det er godt å høre at det er fler enn meg som reagerer på denne type adferd, etter å ha vært ute av markedet i 20 år, lurer jeg jo på om det er jeg som er prippen og snerpete.....

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 13 april 2015 14:28 Privat melding

Jeg er litt enig med deg som skriver: at når de først tør/vil/ønsker å dra sexkortet, så tør de likevel ikke si rett ut noe sånt som det er. Og skulle det vært aktuelt, så er det jo i det minste greit å ha et bilde, slik at den "heldige" som får denne fantastiske forespørselen, ser hvem tilbyderen er;) Hahaha må le litt;).
Ha en god dag folkens;)

Skjult ID med pseudonym 1974 ma. 13 april 2015 14:29

Man er ikke prippen og sær fordi man ikke liker slibrige henvendelser.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 14 april 2015 04:24

spitfire. Seeda..skal vi telle litt.. Det ble.. ordet sex 3 ganger...... også pikk.... 2 ganger. Tommelen opp ;D Ikke dårlig i den korte teksten! Smil og vær glad.

(mann 62 år fra Akershus) on. 15 april 2015 08:26 Privat melding

Jeg er overrasket over at det er så mye useriøst på sukker, når de påstår at det er det mest seriøse nettstedet, og leder an i div. tester.
Jeg tror faktisk at dette er med på å gjøre ALLE damene her meget skeptiske, og på den måten har sukker selv, ved at de ikke evner å luke ut de useriøse, bidratt til at hele nettstedet får et feil uttrykk for mange, og på den måten bidra til sin egen død.
Jeg merker selv hvor skeptiske damene her er, enda jeg definitivt aldri har skrevet noe som i min villeste fantasi burde kunne oppfattes som useriøst. Men når det råder en generell skepsis blant damene her, basert på all useriøsiteten de blir utsatt for, er det vel ikke noe vits i å opprettholde profilen her for meg, eller andre seriøse menn som utelukkende ser etter en kjæreste eller livsledsager.

Skjult ID med pseudonym seriøsos on. 15 april 2015 19:02

Det er trist å leser det om mennene, det ødelegger det også for det seriøse men her inne.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 april 2015 19:25

Trist som fy! Enda tristere at de får seg kjæreste før meg. :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka on. 15 april 2015 23:42

Jeg er seriøs og jeg svarer på alle henvendelser jeg får. Og skriver med dem som skriver ordentlig til meg. Må minimum ha utfylt mesteparten av profilen for at det skal bli en ordentlig samtale. Bilde før treff :)

(mann 41 år fra Telemark) sø. 26 april 2015 17:32 Privat melding

hei hva med de gutta/manfålka som liker eldre damer? og som er seriøse her inne,greit nok at det ikke er så mange mørkhudede her inn.kjøner det at jeg skremer damen.nor jeg skriver til deg.blir lit oppgit egentlig der men vi bor jo i norge så jeg kan kjøne det..

(kvinne 35 år fra Nordland) sø. 26 april 2015 17:52 Privat melding

Vi er alle forskjellige og søker forskjellig... De som er på sukker og sender slike meldinger er nok på alle de andre plassene også. Det er gratis å vær medlem på sukker og man kan sende meldinger til de som har betalt....dermed blir sukker en attraktiv plass slik.

Jeg blokker slike profiler jevnlig. Tenker ikke noe mer over det :)