Alle innlegg Sukkerforum

Premisser for sex.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym William ma. 13 april 2015 11:59

Hei!
Jeg lurer på hvilke tanker dere jenter/damer har om steget fra intim kontakt til selve akten. Hva bør ligge til grunn før man eventuelt hopper i det? Bør det helst først være grobunn for et forhold, eller kan man bruke sexen som en slags indikator på veien videre?
Jeg føler jeg lett kunne fått dårlig samvittighet dersom det viste seg senere at det ikke funket likevel.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 13 april 2015 16:47

For meg, begge deler. Jeg må tro det er en mulighet for fast forhold. Og også en indikator for veien videre som du sier. Er sexen stusselig etter fire, fem ganger, så er det best å avslutte mener jeg.

Skjult ID med pseudonym hellokitty ma. 13 april 2015 17:07

Jeg vil helst at det skal være litt følelser inne i bildet og at man tenker seg at det blir et forhold ut av det. Enig med @Wille - er det ikke bra etter noen ganger så er det ikke noe å satse på. Sex er meget viktig i et forhold etter min mening.

Skjult ID med pseudonym William ma. 13 april 2015 18:54

Så dersom man er i en sånn "sitte på gjerdet"-situasjon, så bør man helst styre unna dynetangoen før man selv er sikker på at det kanskje kan utarte seg? Eller kan det i seg selv være et push mot kjærlighet?

Skjult ID med pseudonym Lillemy ma. 13 april 2015 19:10

Har man lyst, har man lov sier nå jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 april 2015 20:42

Jeg absolutt hater den delen av datingen. Rett og slett fordi jeg ikke ønsker å bli stemplet som noen som bare er ute etter sex.
Noe det er lett å bli når dating ebber ut etter å ha hatt sex fordi det ikke var noe der allikevel.
Og jeg får jævlig dårlig samvittighet om vi har hatt sex og det ikke fungerer. Uavhengig av om det er jeg, hun eller oss begge som sier at det ikke vil kunne gå helt i mål med et kjæresteforhold.

Så derfor ønsker jeg å vente lengst mulig, helst til en vet at det er noe der for å virkelig vise henne at jeg er interessert i å bli kjent med henne, ikke bare for å få duppet kuken litt.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 april 2015 20:58

@Powpowgutt
Penishodet heter hodet fordi noen tenker bare med dette hodet.

Skjult ID med pseudonym William ma. 13 april 2015 22:03

@Powpowgutt - Jeg har samme tankesettet som deg. Det er fryktelig vanskelig og det er mulig jeg vil havne i det dilemmaet snart :-\

@Spitfire10 - Det er naturligvis et godt råd. Spille med åpne kort, så langt det lar seg gjøre iallfall.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 april 2015 22:15

Jeg syns faktisk det er enklere å bare takke for meg før jeg kommer i den situasjonen hvis jeg merker at det er dithen det bærer.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 13 april 2015 22:27

@Powpowgutt ma. 13 april 22:15
Ikke sant?
Om hun ikke kan vente litt kan det jammen være det samme!
^^

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 april 2015 22:30

@arneand

Javisst faen! Må da kunne klare å vente til etter en 20-30 dates med å ha sex vel? Da har vi jo blitt ordentlig kjent med hverandre og vi kan utelukke at en bare er ute etter sex. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 april 2015 23:44

@my

Vel.. vil jo ikke gi galt inntrykk heller da. Ønsker jo å vise at jeg virkelig er interessert i å bli kjent med henne.
Enkleste måten å gjøre det på er å vente en stund med sex og bli ordentlig kjent.
Kanskje en til og med finner ut at en uansett ikke passer sammen. Så bra, da slipper en å ha hatt sex med noen som det uansett ikke ville fungert med.

20 dates går fort det når en regner med kaffe, middager, kino, ja strengt talt alle gangene en treffes, så ser ikke helt hvorfor det skulle være fryktelig til kjedsommelighet.

Men for all del, jeg skjønner jo at enkelte helst vil teste ut den biten et fire-fem treff og det er helt opp til dem.

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 13 april 2015 23:53 Privat melding

Litt kjedelig da om man etter mange dates synes den andre part er helt topp å alt det der, men så skal man begynne med sex å det er total fiasko !?

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 14 april 2015 04:12

@dame1968

Høhøhøh :B

Skjult ID med pseudonym William ti. 14 april 2015 13:30

@IntroLuxe - Folk er jo forskjellig. Jeg for min del har ikke lyst til å være i et forhold hvor sexen er "OK" - den må være hårreisende bra.
Og jeg vet at den seksuelle opplevelsen er noe man bygger sammen etterhvert, men om det er helt forferdelig dårlig den første gangen, da er det lett å kaste inn håndkleet og tenke at her er det for mye arbeid.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 april 2015 14:32

@William

Får meg til å tenke på noe som Chris Rock sa på et av sine standup show.

"Men cannot go backwards sexually. Women cannot go backward in lifestyle.".

So.. damn you ex for setting the bar so high! :P

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 april 2015 14:49

Om jeg blir med deg hjem fra første treff, se på det som en indikasjon på at jeg ikke ønsker noe videre med deg. Ja, jeg er faktisk helt seriøs...

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 14 april 2015 22:11 Privat melding

Når man ønsker å ha sex kommer naturlig og det skjer når det skjer, tror ikke man skal tenke for mye på det og jeg skjønner jo ganske fort om det er sex han er ute etter eller mer. Noen er så opptatt av å telle hvor mange dates man bør ha før det er "lov" å ha sex, det synes jeg er bare tull. Om det er 1 date eller 10 date det tar man som det kommer, det er så ulikt person til person . Men hadde jeg måtte ventet 20 dates før sex hadde jeg tørna sprø tror jeg hehe Hadde vel også følt at han ikke er interessert.

Det må være kjemi for at jeg skal ha sex med en person. For meg KAN sex være en indikator for den videre veien, for sex er viktig og er man veldig ulike og ikke har en god kommunikasjon vil forholdet uansett dø ut etterhvert. Men ett forhold må bygge på mer en bare sex. Jeg synes man ikke skal ha dårlig samvittighet for at man finner ut at det ikke funket likevel. Men det er jo viktig å tenke på at ofte blir sex bedre og bedre etterhvert som man kjenner hverandre så det skal jo litt til for å kutte ut en man liker bare pga sex, men ofte er det vel heller at det går bare den ene veien med å gi, da blir man fort lei.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 april 2015 22:50

@Linheia

Og der er problemet mitt. Hvorfor tørner du? Hvorfor hadde du følt at han ikke var interessert?
Om alt annet han sa og gjorde skulle tilsi det motsatte?

Det er dette jeg ønsker til livs. Bare fordi jeg ikke gidder å hoppe til sengs i løpet av de 3 første datene så er det da for fanken meg ikke noe mindre interesse fra min side. Hadde jeg ikke vært interessert så hadde jeg jo ikke giddet å treffe deg i det hele tatt.

Hvorfor skal jeg som gutt stemples som ikke interessert bare fordi jeg vil vente med sex, mens damer som venter med sex får tommelen opp?

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ti. 14 april 2015 23:09

Synes du har et godt poeng der Powpowgutt . Så lenge du viser ekte interesse er det ikke noe galt i å vente, men å vente bare for å vente ? Så alt kommer an på person og ikke på kjønn. Alle er vi forskjellige :)

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 14 april 2015 23:12

@powpowgutt
Er det da sånn å forstå at damer som ikke vil vente med sex får tommelen ned??

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ti. 14 april 2015 23:49

@Lillemy
Dessverre tenker nok de fleste menn så at dammer som viser at de er like glade i sex som dem er ikke noe å spare på

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 april 2015 23:49

@Lillemy

Jeg dømmer ikke folk. Om de har sex på første date eller ikke får være opp til dem. Med tommel opp så mener jeg at de får det av omtrent hele samfunnet om du skjønner hva jeg mener.
At de omtrent blir hyllet for å være tilbakeholden, mens menn som gjør det samme ikke får skryt. De blir bare stemplet som ikke interessert merkelig nok.

@bekkarekka

Vente for å vise jenta at jeg er interessert i å bli kjent med henne. At det er mer enn kun muligheten for sex som trekker meg til henne.
Og det er egentlig ikke vente bare for å vente. Det tar litt tid før det føles riktig for meg.

@my

Jeg har den holdningen. Hvorfor er det så rart?
Skal en ikke ha sex når det føles riktig for begge? I mitt tilfellet så tar det litt tid og en del møter før det føles riktig.

Men jeg begynner å skjønne at jeg må forandre meg som person. At jeg må mer tilpasse meg hvordan alle andre tenker og hva alle andre forventer for å ha en mulighet til å skaffe meg en dame.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ti. 14 april 2015 23:50

mye dobbelt moral ute å går

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ti. 14 april 2015 23:55

Nei du skal gjøre det som er riktig for deg

Skjult ID med pseudonym bekkarekka on. 15 april 2015 00:00

Liker dama deg , så aksepterer hun deg for den du er .

(kvinne 46 år fra Akershus) on. 15 april 2015 00:12 Privat melding

@powpow

Jeg satt ett hehe bak men det var ett snev av sannhet. Det er forskjell på 3 dates og 20. Jeg elsker nærhet for meg handler sex ikke bare å ligge sammen men alt berøring og nærhet vi har før sex. Jeg vil ha mulighet til å sitte i din armkrok eller kunne stryke deg kjenne kjemien vi har fått ganske tidlig ellers hadde jeg jo ikke møtt deg hvis kjemien ikke var til stede. Når man gjør slike ting er det fryktelig vanskelig å ikke ta steget videre men det steget må jo ikke skje med en gang men gjerne før date nr 20 for å si det slik. Ja du kan vise interesse uten å ha sex og selvfølgelig stemples ikke alle som de ikke er interessert men det er svært uvanlig at gutter er slik. Kanskje jeg skal snu det om og si at jeg ønsker en som er kosete flørtete elsker berøring og er litt spontan og leken og tar ting som det kommer og skulle følelsene ta overhånd da spiller ikke antall dates noen rolle. Du må fortsette å gjøre det som er best for deg jeg respekterer deg 100 prosent.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 april 2015 00:55

@Linheia

Jeg syns overhodet ikke at det er vanskelig å ikke ta steget videre.
Kan lett la deg sitte i armkroken min og stryke uten at det fører til noe som helst.

Og hvorfor skal jeg ikke endre meg? Når mine holdninger er de stikk motsatte av omtrent alle andre så er det vel bare bra om jeg myker opp litt og forandrer meg og blir mer som alle andre?

Skjult ID med pseudonym Realista on. 15 april 2015 01:04

Øh...har man følelser og er forelska så er sexen dritbra! Så enkelt og så ukomplisert. Er sexen dårlig så er det først og fremst fordi det ikke er følelser innvolvert. Da blir det en teknisk greie som er svært utilfredsstillende. En mann kan teknisk sett være verdens beste elsker, men når følelsene mangler så blir det sånn isolert sett, kun teknisk sexopplevelse. Og da blir man ikke særlig trigget til å fortsette. Det samme tenker jeg nok gjelder for menn også.

Mulige noen prøver en eller to ganger, men så er det slutt. Det er hjernen som gjør oss tent og det er følelsene vi har som gjør det hele til en opplevelse vi gjerne ønsker å gjenta gang på gang med samme person. Det første kysset med den vi ønsker å være intim med, forteller det meste :).

Jeg tror kanskje at noen menn har problemer med å skille mellom begjær og følelser på et tidlig stadium av et forhold. Derfor ender de noen ganger i en relasjon hvor utgangspunktet kanskje kun var seksuell tiltrekning. Det samme kan sikkert også gjelde for kvinner.

For at et forhold skal vare over tid, så må det mer til enn som så. Man må ha følelser for den man skal være intim med. Og nærkontakt med et menneske man har følelser for, er noe totalt annet en ren teknisk sexopplevelse. Jeg mener derfor at det er klokt å være selektiv på hvem man er intim med :).

(mann 38 år fra Rogaland) on. 15 april 2015 09:46 Privat melding

@powpowgutt Sorry, men jeg tror nok du må forandre deg dersom du vil ha dame. Trist men sant. Den damen du er på jakt etter finnes nok der ute et sted, men det blir som å lete etter nåla i høystakken. Når (hvis) du finner den damen som ønsker å vente så kan jo det bli romantisk nok, frem til du oppdager at du var den eneste hun valgte å vente med og at hun hadde ligget med halve byen og hadde hatt x antall one night stands. Du var ikke akkurat den hun var på jakt etter utseendemessig, men OK nok til å være reservepappa, no more. Dette blir vel å regne som dobbelt sårende, fremfor ei som kun var ute etter pi**?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 april 2015 23:15

@my

Er jo tydeligvis så og si ingen damer som er vant med det. Og når de da alle sammen tolker det som manglende interesse så sier det seg selv at jeg må forandre meg litt.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka on. 15 april 2015 23:24

men ikke forandre deg for mye , det er ikke bra det heller :) Lykke til :) Jeg mener nå det er mange måter å vise interesse på ;)

Skjult ID med pseudonym Realista on. 15 april 2015 23:56

Jeg istemmer overstående kommentarer @pow :) Det finnes et spennende møtepunkt mellom det å hoppe rett til køys og ikke ha noe intimkontakt.

At alt ikke blir lagt på bordet umiddelbart gjør det mer attraktivt. Man kan jo friste hverandre litt. Mye som kan gjennomføres før man kommer til senga...;) Spenning som bygger seg opp over tid er absolutt en innertier, og det kan til slutt ende i en svært vellykket finale :).

Jeg tror vi har det så travelt mange av oss mennesker, at vi glemmer å nyte og kjenne på spenningen med noe som ikke er helt klart definert. Spenningen med å ikke vite hva som kan komme til skje.... Tror mange av oss kvinner finner dette tiltalende.

Det er en absolutt turnoff at alt skal være definert fra første start. Hva med å kjenne litt på følelsene og være tilstede i møtet med et annet menneske? Og ha som utgangspunkt: Hvem er du? Rett og slett være litt nysgjerrig på mennesket som er i kroppen til den man møter. Og så prøve seg litt fram :)

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 16 april 2015 20:52 Privat melding

@powpow

Jeg synes du virker som en flott person, du er nok en av få og det skal du være stolt av. At jeg sier at jeg føler at gutter ikke er interessert hvis de ikke hadde prøvd seg etter 20 dates er nok riktig, men de gutta som jeg da har datet de har da ikke vært interessert, tro meg man merker slikt. Hadde du holdt rundt meg og gitt meg den oppmerksomheten og kosen uten sex antydning og kanskje fortalt at det er slik du ønsker det til du føler deg trygg, hadde jeg respektert deg 100 prosent og selvfølgelig ventet....selv om jeg hadde tørna ;) Det jeg mener er vel det at jeg ikke har noe i mot å gå litt fortere frem og jeg har skjønt at hvor eldre jeg er blitt jo mindre redd er jeg for å ta ting som det kommer uten å angre etterpå :) Hva man ønsker er ikke alltid det samme som man gjør :) Så jeg synes fortsatt at du skal gjøre hva du synes er best for deg :)

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 16 april 2015 20:55 Privat melding

@Realista

Alltid gode svar fra deg :)

(mann 38 år fra Rogaland) to. 16 april 2015 22:01 Privat melding

Slike som @pow er nok mye vanligere enn hva enkelte tror. Bare synd "ladies" er helt uinteressert i den type menn, og i stedet velger "mannemenn". Med mindre de trenger en til å hjelpe med barneoppdragelsen selvsagt ;)

(mann 38 år fra Rogaland) to. 16 april 2015 23:44 Privat melding

@my LOL. Klarer jeg å provosere? Av og til vekkes mannemanngenene til live. ;)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 16 april 2015 23:55

Takk @Linheia og absolutt det samme til deg ;)!

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) fr. 17 april 2015 20:30 Privat melding

For meg er sex en viktig bit i forholdet. Men ja jeg har brent meg noen ganger på at ting har skjedd for fort. Jeg tror man må finne ut sammen hva som funker best. Et forhold kan være fantastisk, men det er ikke dermed sagt sexen er bra. Og sexen for min del er som sagt en stor del av den intimiteten jeg ønsker å dele med den eneste ene💕

Skjult ID med pseudonym milk fr. 17 april 2015 22:02

Hvis man kun sitter på gjerdet å tenker er det ingen tenning der, altså ingen kjærlighet. De jeg har hatt lengere forhold med har jeg hatt sex med ganske fort fordi vi ikke klarer holde fingrene av fatet...

Skjult ID med pseudonym milk fr. 17 april 2015 22:10

Jeg sier ikke at du skal ligge med hvem som helst, et kyss kan fortelle deg mye om hvilke tiltrekning du har.

(kvinne 25 år fra Nord-Trøndelag) lø. 18 april 2015 00:40 Privat melding

Sier som Patty Stanger, "No sex before monogamy". @Realista har helt samme syn som meg iallefall 😊

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 18 april 2015 14:53

Lurer litt på dette med dating... Når jeg kommer i kontakt med mann som ikke bor der jeg bor...og vi skal treffes... hos meg eller hos han.. Hva gjør man da? Ber at han legger seg inn på hotell, gir jeg beskjed at jeg legger meg inn på hotell?.. bor hos vedkommende? Ikke sex første møte? Vil jo ikke virke "lett på tråden" .. Vanskelig med 10- 15 treff før sex når man bor langt fra hverandre... Jeg vil jo bli kjent med mannen, chatting og telefonsamtaler er jo helt annerledes enn face to face?? Man vet ikke før man treffer personen om han / hun er "velstelt" har god ånde , raper og fiser etc etc etc... ...hehe...

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 18 april 2015 19:36 Privat melding

@kvinne63

Du har rett, det er ikke så lett. :-) men jeg har hatt ett par slike dates og jeg kom på besøk til dem. Men så lenge man kommuniserer før man møtes og gir klare beskjeder om forventninger går det veldig greit. Bare å gi beskjed at de ikke kan forvente hverken sex eller at dere ligger i samme rom før du føler deg trygg. Gutta jeg traff hadde full respekt for meg. Så får du ta valget om hva du ønsker å gjøre og man er ikke lett på tråden hvis man hopper til sengs tidlig ...men det går også helt fint å ligge i samme seng og holde rundt hverandre uten å ha sex :-) men selvfølgelig er det også vanskelig i lenden om kjemien stemmer. viktigste er at du gjør det som du føler er riktig for deg og ikke føler du må fordi dere bor sammen en helg. :-) Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 april 2015 19:44

Syns det løses ganske enkelt med å ikke date noen som bor lenger unna enn at en kan komme seg hjem igjen i løpet av kvelden/natta.

Skjult ID med pseudonym villvakker lø. 18 april 2015 20:27

Hva tenker dere menn hvis det blir sex på første date?

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 18 april 2015 20:38

Da tenker vi voff-voff.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 april 2015 20:40

@my

Trollete? At JEG syns det løses ganske enkelt med å ikke date noen så bor veldig langt unna?
Hvorfor er det trollete?

Hvordan skal en kunne klare å bli skikkelig kjent når en bor så langt unna at en må bo hos vedkommende eller på hotell?
En kan vel ikke ta den turen hver eneste uke eller flere ganger i uka?

Skjult ID med pseudonym villvakker lø. 18 april 2015 20:44

voff voff...hva betyr det på hundespråket?

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 18 april 2015 20:56

Generelt uttrykk for alle basicting? MAT MAT! PUL PUL! DRITTSEKK! KOM OG LEK! JEG SER DEG! VOFF VOFF!

Skjult ID med pseudonym villvakker lø. 18 april 2015 21:24

Hva tenker dere om dama? :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 april 2015 21:58

@villvakker

Ingenting egentlig. Folk må få gjøre som de vil.
Hvorfor må vi tenke noe?
Har bedre ting å bruke tiden på enn å dømme folk, spesielt folk jeg ikke kjenner.

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 18 april 2015 21:58

Ja, nå er jeg spent!

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 18 april 2015 22:03

Enig med @Linheia at man kan gi beskjed om hva man vil, og la ting skje som en naturlig følge av hva kvelden bringer...helt klar....@ Powergutt.....Klart at jeg ønsker å møte en mann som bor på samme sted som meg selv.. men har jo funnet ut at det er som å lete etter nål i en høystakk... så å si ingen stiller med bilde ( noe som er ett must for mine kriterier....! og også helt normalt ...eller?? når man først er på en datingside og skal finne seg en kjæreste) tror de virkelig at de kan få seg en dame uten å legge ut bilder ...hmmmm...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 april 2015 22:19

@Kvinne63

Så ingen aktuelle innenfor 2-3 timer en vei med bil altså?
For all del, flott om du har muligheten til å dra på slike lenger helgturer titt og ofte. Jeg har ikke det, så for meg så ville ikke noe sånt fungert.
For hadde det fungert så hadde jeg selvsagt takket ja til å bli kjent med jenter fra langt unna.

Uansett, hvis en skal så langt så er det kanskje lurest å bestille hotell. Sånn i tilfellet treffet skulle være katastrofe.
For er treffet bra så har en jo alle slags valgmuligheter åpne. ;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 18 april 2015 22:49

@Powergutt.....Joda, håpet er jo alltids at det kan finnes noen på noen timers radius..... har ikke kommet dit enda, men lever jo i håpet . Jeg har slett ikke muligheter til å reise langt hver helg.. tvert om.. (Men det er jo ikke bare jeg som skal reise, det blir vel begge) Skulle det nå finnes en der ute, så kan jeg ikke la den sjansen gå i fra meg / oss. Og finner man noen man liker veldig godt, gjør man vel alt man kan for at det skal fungere...

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 18 april 2015 23:13 Privat melding

@Powpow

Jeg er jo enig med deg at det å møte noen langt unna er håpløst, man får ikke tid å bli kjent. Jeg har prøvd og feilet. Han ene han snakket jeg med på skype ett par mnd hver dag før vi møttes og det funket en stund...vi ble utrolig godt kjent, men fy så tomt det er å snakke med noen over en pc skjerm. Men vi møttes og vi fant jo tonen. Men det ble problemer etterhvert da vi ikke hadde barnefri samme helg. Det ble også jeg som måtte kjøre i 4.5 til 7 timer de helgene vi traff hverandre og det var veldig slitsomt...brukte 7 timer i snøstorm...hehe. Dessuten var han ikke særlig oppmerksom , da jeg kjørte så mange timer for å møte han så gadd han ikke en gang møte meg da jeg kom, han satt i nabovogna og drakk( han hadde vintercamping så dit vi dro) og brydde seg lite om å komme å gi meg en klem eller ha klar noe mat...jeg hadde tross alt kjørt så lenge for å treffe HAN. Da ble det nok for meg, men det tar jo en stund før man finner ut hvordan folk er. Han andre bodde vel bare 2 timer unna og jeg prøvde å pendle litt frem og tilbake etter jobb, men det ble også slitsomt i lengden. Så derfor er jeg veldig avvisende på folk som bor for langt unna...har i alle fall prøvd. Men for all del flere som får det til og all ære til dem og som kvinne63 sier, finner man noen man liker vil man jo så gjerne gjøre alt man kan for å få det til å fungere.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 april 2015 23:20

@Linheia

Han som bare bodde 2 timer unna. Hvorfor pendlet ikke han til deg?
Jeg har ikke noe valg. Jeg MÅ reise minst 1 time og kanskje til og med 2 timer for å finne ei dame.
Og jeg forventer ikke at hun reiser. Kommer mer en gjerne til henne. Hun skal få slippe å måtte reise til meg.
Så jeg håper jo at jenter gir meg en sjanse til tross for at jeg bor 1-2 timer unna.

For hvis ingen er villig til det, vel da er det jo bare å gi opp hele greia egentlig.
Og foreløpig ser det mørkt ut siden de aller fleste klarer å finne en kar i nærområdet, så hvorfor skulle de gidde å bruke tid på meg?

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 18 april 2015 23:26 Privat melding

@powpow

Ja man kan selvfølgelig bestille hotell i nærheten, men det koster faktisk mye penger og det er så mye lettere å bli kjent når man er sammen hele helgen spesielt når man bor langt unna og ikke treffes ofte.Skulle det ikke klaffe og man har tatt fly hadde jeg heller kjøpt en billett som er åpen og kan gjøres om, ellers er det bare å ta bilen hjem eller toget eller hva man nå har brukt for å komme seg til daten :)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 18 april 2015 23:33 Privat melding

@powpow

jeg er alene med barna og eldstemann bor her hele tiden. Derfor synes jeg det er bedre å ikke involvere disse inn i mine dater helt i begynneslen :) De jeg har truffet har enten vært barnefrie eller har dem 50 prosent og har da mulighet å treffes de første gangene uten at barna blir involvert. Ja jeg er fortsatt åpen for folk innen en reisetid på 2 timer, men da må han engasjere seg mer, jeg har vært litt uheldig at det er jeg som må gi mye og det tar ekstra energi når vi bor langt unna hverandre så jeg håper du forstår at jeg kanskje er litt skeptisk og prøver å unngå det. Men nå er det jo slik at finner man tonen er man villig til å prøve ALT. Så det er håp for deg også powpow, kjenner flere jeg som bor langt unna hverandre og har forhold. :)

Skjult ID med pseudonym dnrette ma. 20 april 2015 11:38

ønsker ikke sex bare date. de som som ønker noe annet ønsker jeg ikke å date. dermed basta. :)

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 20 april 2015 13:55

Jeg tror at forhold som starter roligere ofte blir de beste. Det å vente med sex kan bli veldig bra mener jeg. Da får man bedre tid til å bli kjent med hverandre, og finne ut om man egentlig passer sammen. Et forhold har flere viktige ingredienser enn sex. Eks felles verdier, å evne å forstå hverandre, engasjement i hverandre osv.