Alle innlegg Sukkerforum

Hvor ble det av vanlig høflighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emph to. 23 april 2015 21:04

Jeg har opplevd flere ganger å ha skrevet (mer en en gang fram og tilbake) med en jente, men plutselig blir det stille..

Om jeg sa noe "galt" eller hun ikke er interessert, hvorfor sier dere ikke bare det?

Jeg har mere respekt for de som sier "nei" enn de som bare unnlater å svare.

Er det det samme for dere damer med tanke på oss menn?

Skjult ID med pseudonym bekkarekka to. 23 april 2015 21:16

Ja, har opplevd det samme, flere ganger.

Skjult ID med pseudonym Ompa to. 23 april 2015 21:31

Som ellers i livet finnes det her alle varianter. Bare glem det, og vær glad for at en av dere så tidlig fant ut at det ble feil... Den du ser etter blir det ikke feil med, men tålmodighet kan være en vanskelig øvelse :-)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 23 april 2015 21:45 Privat melding

Har vert borti dette noen ganger selv, men det skal sies at i de tilfellene så har jeg ikke hatt helt trua selv heller, så da er det vel egentlig greit at det stopper opp. :-/

Skjult ID med pseudonym Ompa to. 23 april 2015 21:54

Hvorfor kan ikke alle kvinner være mer lik meg, være like høflig som meg, gjøre som jeg forventer og ønsker, ta mer hensyn som jeg ville gjort?
Hvorfor hvorfor hvorfor?
Noen som vet?

Skjult ID med pseudonym metoo to. 23 april 2015 22:07

Mange skriver med mange. Og husker ikke helt hvem sin tur det var en gang. Særlig hvis det ikke var noe konkret hun skulle svare på. Var det det?

Skjult ID med pseudonym mia to. 23 april 2015 22:18

Ja har også opplevd det flere ganger med menn. Og den siste meldingen fra dem kan f.eks være "Snakkes mer i morgen?" eller "Gleder meg til å treffe deg!"
Og jeg må innrømme at det tar litt tid før jeg skjønner at det betyr "Jeg gidder ikke snakke med deg mer."
Enig med deg at det er mye bedre at folk sier i fra på en grei måte. Mye mer fair det vel?

Skjult ID med pseudonym MY to. 23 april 2015 22:36

Kanskje hun ble usikker og ikke helt visste hva hun skulle svare..Men burde ha gitt et klart svar. Det er fair!

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 to. 23 april 2015 23:03

Opplever det også :-( " gleder meg til å se deg...". visste ikke at det betyr " gidder ikke mer" ..men det er noe i det.. Kjedelig at det er slik på en slik side, vi er da her for å møte en potensiell kjæreste, da må man være ærlig nok til å si ifra om det er spennende å gå videre eller gi seg! Også viktig er god kommunikasjon...vanskelig når man ikke har sett eller møttes hverandre, lett å misforstå det skrevne ord..kjenner ikke hverandres humør / ironi...Kanskje tøre å spørre hva de mener, istedenfor å bli såret og kutte kontakten... mange forhold som kunne kanskje vært "reddet" om man bare tør å spørre!! Når det er sagt er det veldig slitsomt med denne nettdating...bygger opp forventningene og så blir skuffet ...Ønsker alle lykke til her inne, håper vi får en deilig sommer !!!!

Skjult ID med pseudonym Lipton to. 23 april 2015 23:10

Dessverre, menn oppfører seg på en merkelig måte (stort sett). Jeg sendte mld til 6 stk forrige uke. Kun en av dem tok seg tid til å svare. Det setter jeg pris på selv om svaret er negativt. De fleste menn svarer rett og slett ikke. Jeg lurer på hva de gjør har ;-)

Skjult ID med pseudonym Tine to. 23 april 2015 23:24

jeg har kun møtt en person herfra i real life, og det ville være synd å si at det var "full klaff" Men han ble faktisk oppriktig forbauset over at jeg i det hele tatt dukket opp, han hadde avtalt flere møter med jenter som rett og slett lot være å dukke opp! DET er repektløst, synes jeg....

Ellers er det jo bare å sende en standardmelding og si at dette ikke er noe for meg. Høflig, enkelt og greit.

Og jeg har snakket med mange håndfuller menn som plutselig bare bli helt stille. Da har de vel truffet noen som var mer spennede enn meg, og det er helt ok.

Men er blitt litt skeptisk til å avtale møter med redsel for å bli "sviktet" eller at vedkommende jeg skulle treffe sitter med kompisene sine i en krok og ler av den dumme kjerringen som trodde hun skulle på date.......

Skjult ID med pseudonym icj lø. 25 april 2015 16:16

Ja, jeg er dame og opplever det samme som deg Emph. Og dette er til og med menn som tar kontakt med meg. Hvorfor i det hel tatt ta kontakt i utgangspunktet, tenker jeg da.Når de allikevel bare blir stille etter stund...

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 25 april 2015 20:33 Privat melding

Jeg opplever også det flere ganger, men jeg tenker ikke over som at personen er uhøflig, tenker bare at interessen ble borte. Kan sikkert ha gjort det selv også hvis samtaler går litt å stå. Jeg føler vel at man fort finner ut etter noen meldinger om det er vits å fortsette, alle er forskjellige og jeg føler noen ganger at hvis jeg må dra ut ordene på den jeg snakker med eller det er rett på med sex så blir jeg fort stille.

Skjult ID med pseudonym mocca ma. 27 april 2015 22:48

Jeg synes det der alltid er like vrient. Å si at jeg ikke gidder snakke mer. Og til dem som ikke skjønner et "neitakk " etter gjentatte ganger - dem stopper jeg å svare til slutt.
Sex...det er visst mange her som kun søker det. Trodde seriøst at dette ikke var stedet for jakt på sex-psex - partner. ... sukk....!

(mann 51 år fra Møre og Romsdal) ti. 28 april 2015 15:28 Privat melding

Heilt enig . Et svar fortjener vel alle på en hyggelig måte ????

(mann 34 år fra Oslo) to. 30 april 2015 17:38 Privat melding

Det å kreve svar av noen blir vel på kanten av det som er lov ?.

Men uansett, om en jente synes du er kjekk kan du skrive hva som helst, synes hun du er sjarmerende itillegg spiller det rolle hva du i det hele tatt skriver.
Så enkelt er det.