Alle innlegg Sukkerforum

når begynner datingen/møtet?

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Sogn og Fjordane) fr. 24 april 2015 21:49 Privat melding

Eg lurer litt på dere jenter om når dere sier ja til å treffe en fyr?! :) bør det være endel chatting for å finne tonen før dere vil treffe noken? eg kunne tenkt å treffe fleire jenter der eg liker profilen men syns det er litt vanskelig å få en god flyt eller samme interesse tilbake. ser mange jenter liker spontanitet men når det kommer til å hoppe i det å sjå om det er noe kjemi når en møter noken så går det litt seint i beslutningen? har sendt fleire jenter melding om interesse og utveksla litt info med kvarandre men etter det veit ikkje eg heilt kor steget går :s syns fleire jenter kan være meir frampå :)

Skjult ID med pseudonym Himyaknow fr. 24 april 2015 22:05

Ta steget før samtalen ebber ut i ingenting.

(mann 30 år fra Sogn og Fjordane) fr. 24 april 2015 22:50 Privat melding

Er det noke som er for mykje kontakt? ja tenker eg, men om en har f.eks. 2 uker før en har anledning til å treffast, om en sender en melding eller par om dagen om kordan det går å sånt, noken som syns det kan bli trasig? prøver å få litt input om ka enkelte jenter tenker når de har komt i kontakt med noken. selfølgelig kjem det an på personen i andre enden.

Skjult ID med pseudonym Himyaknow fr. 24 april 2015 22:57

Et par meldinger er vel nok. Man skjønner fort om det er noe gnist eller ikke.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 24 april 2015 23:03

Ja, det er litt kjedelig med hvordan går det, og har du en fin kveld i uke etter uke. Jeg venter på å bli bedt ut. Ja, du hørte riktig. Han får poeng av å gjøre det så lenge jeg responderer positivt på 4-5 meldinger. Jeg ender ofte med å be ut selv fordi det bare blir bla bla og prat, men får en lederrolle med en gang som jeg ikke ønsker meg i et forhold. Jeg trives best i forhold der han er modig og tydelig og vet hva han vil og hvordan en dame skal behandles.

Treffer jeg en slik, blir jeg mer feminin. Må jeg ta ledelsen blir jeg lett for tøff i tonen også og sånn sett blir det krasj! Så TS - hvorfor ønsker du at jenter skal være mer frampå? Tør du ikke spørre? Redd for avvisning? Hvorfor vil du møte noen med færre poeng enn nødvendig som startkapital? ;-)

Skjult ID med pseudonym Dude77 fr. 24 april 2015 23:04

Hvis de etter 2 meldinger ikke har spurt meg om NOE, så er de ikke aktuelle...må da være måte på enveiskommunikasjon..
Hvis du syns de ikke er interessert i deg, så er de nok ikke det..

Skjult ID med pseudonym Emph fr. 24 april 2015 23:08

Mitt utsagn kommer mest sansynligvis til å bli slaktet, men la gå... (det virker!)

For det første må du være ærlig med dine intensjoner. Fortell henne at du ikke er på utkikk etter en chattevenninde men heller en person du kunne tenkt deg å få til noe mer med..

For det andre, må du nesten stille utltimatum. Det virker som at flere av jentene her ikke forstår at vi er her for å døyve deres sult på oppmerksomhet, men faktisk er andre mennesker med følelser og ønsker.

Dette leder til det tredje... Vær frempå og spør om "privat" info så fort du føler at det går den rette veien. Om hun ikke er med på dette så er det helt greit så lenge hun fortsatt snakker med deg. "to skritt fram og ett tilbake" :)

Et ekstra pluss er at når du allerede i tidligere fase f.eks har gitt henne telefonnummeret ditt og hun klager på at du ikke skriver tilbake ofte nok... Si at du ikke er her ofte og fortell henne at hun allerede har ditt telefonnummer, så det er hun som er "teit" :D

Skjult ID med pseudonym Emph fr. 24 april 2015 23:11

og ikke minst...vær "frekk". dvs. utnytt hennes svar til det fulle, og gjærne missforstå hva hun sier til det negative. ..

Men "douche" prat er ikke akseptabelt, du må respektere de du skriver med...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 25 april 2015 00:01

Umm.. uhh.. jeg vet ikke. Syns aldri det passer å spørre om vi skal treffes. Så jeg har bare gitt opp og bare skravler i vei til hun går lei. :P

Skjult ID med pseudonym Himyaknow lø. 25 april 2015 00:08

Ha ha lol.