Alle innlegg Sukkerforum

Er det ingen som vil droppe barn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bull lø. 25 april 2015 17:07

Finnes det kvinner mellom 30 og 44 som ikke ønsker barn noen gang? Jeg ser så mange profiler med kvinner som passer for meg med det ene unntaket på treet at de vil ha barn, og helst med en eneste gang. Er det ingen som bare vil være to og synes det er bra nok?

Jeg for min del synes ikke verden er et hyggelig nok sted til at jeg vil kaste noen inn i den. Jeg kan imidlertid være med på adopsjon siden mange som er her allerede trenger foreldre.

Skjult ID med pseudonym bull lø. 25 april 2015 17:32

Trodde de som var nærmest min egen alder ville være ferdig med det, med det ser ikke sånn ut. Rødt blad på år til barn nesten hver gang.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 25 april 2015 17:48

Bare prøv alikevel. Jeg ble gjort oppmerksom på at jeg hadde blodrødt blad på barn og det var bare en feil fra min side. Jeg visste ikke at det stod det på meg, så jeg måtte inn og endre på det.

Skjult ID med pseudonym bull lø. 25 april 2015 17:52

Hm...Ok. Takk. :-)

Skjult ID med pseudonym R lø. 25 april 2015 18:28

@bull - Jo, jeg er kvinne (40) uten barn fra før og uten planer om å få noen biologiske i fremtiden. Dersom barn skulle være aktuelt, så tenker jeg fosterbarn/adoptivbarn ville være noe for meg, men ikke alene. Har samme utfordring på herrefronten, de fleste menn i mitt nedslagsfelt (38-50) som ikek har barn fra før - vil ha, helst nå.

Og ettersom vi begge er anonyme her, så er det ikke så lett å liste ut om det er VI som burde bli kjærester heller ;-) Good luck to us!

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 25 april 2015 19:15

Høres ut som du bør stå fram uten pseudonym her, bull. Særlig hvis dere er fra samme område. ;)

Skjult ID med pseudonym PHMann lø. 25 april 2015 19:30

@bull

Du har min, og flere og flere av mine kamerater, sin samme problemstilling. Man føler seg litt som en sæddespenser her til tider.

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 25 april 2015 21:30

Du kan jo gi dem grunner ?

F.eks mine venner med barn forteller om hvordan barnas hverdag på skolen er omtrent utholdelig, 0 orden og bare kaos i klasserommet og allerede på barneskolen mobber barna hverandre nådesløst på facebook og sms og rangerer hverandre etter bilder og likes.

Barn i barnehagen gråter fordi de ikke har dyre nok klær og alt er en evig kamp om status.

Det kan ikke friste veldig å få barn inn i en verden der barnet må ha knalldyr mobiltelefon når det er 8år for å overleve sosialt...jeg mener really?. Det er ikke særlig fint gjort å tvinge noen ut i en slik verden.

Skjult ID med pseudonym Dude77 lø. 25 april 2015 22:18

syns jeg ser overvekt med damer i den alderen som helt ferdig med slik jeg...men mulig det bare er i mitt distrikt...

Skjult ID med pseudonym PHMann lø. 25 april 2015 22:38

@Uenig

Tror ikke folk vil ha barn av logiske grunner - tror det handler om deres egne følelser. Eller instinkt kan man vel kalle det. Når klokka tikker så kan verden være så kjip den bare vil - barn skal fødes,

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 11:46 Privat melding

Det som er litt kjipt for de av oss som ikke har planer om plante våre frø er at det tydeligvis oppfattes som at man virkelig ikke liker barn. Er det bare jeg som er paranoid?
For the record, er selv onkel til to, og vi har det utrolig gøy hver gang vi treffes... men det er ikke min vei i livet. Folk er forskjellige.

Og ja, mange later til å være her i ens ærend for å finne en donor, det er førsteprioritet. Er det virkelig egoistisk å bare søke en partner her?

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 26 april 2015 12:19

Jeg har bevisst valgt å ikke få barn, men jeg er veldig glad i barn. Får også veldig god kontakt med barn.

Så, på tross at jeg ikke vil ha egne, vil det ikke si at jeg ikke liker barn.

Skjult ID med pseudonym R sø. 26 april 2015 14:35

Som både @Kvinne og @Trapezius sier, jeg er også veldig glad i barn, men har valgt å avstå fra egne av flere årsaker. Det er provoserende å bli konfrontert med dette valget stadig. Jeg ser aldri at folk med barn konfronteres med hvorfor de har valgt å få barn.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 16:05 Privat melding

Det er forståelig som, @R sier, at det kan være vanskelig med konfrontasjoner med folk som har fått barn. Men det er iallefall enkelt å si det ut i kollektive løse luften: Det er mange med barn som ikke burde hatt barn! Enkelte av dem har som fremste holdning at 'det er MIN RETT å få barn', og den retten veier tyngre enn alt annet, deriblant mer enn hva de er villig til å gi barnet gjennom mange år. Feks mange av dem som skiller seg. Det pleier ikke være for barnas skyld de skiller seg. Dette var visst også DERES RETT. :P
Ikke alle er egnet som foreldre.

Skjult ID med pseudonym R sø. 26 april 2015 16:23

@my - Vel... Om du skulle føle deg slem må du jo nesten vurdere selv, men jeg kan ikke si at jeg skjønner hensikten med å presisere hvor egoistiske de er, dersom de ytret dette ønsket om barn på egne vegne. Hvis de derimot pepret deg med hvor viktig det var å få barn, så forstår jeg reaksjonen, selvom jeg kanskje hadde tatt en annen vei selv.

Når det er sagt... Jeg opplever som singel kvinne på 40 år at det er "lov" å diskriminere mine valg rundt barn/familie. Det er ikke normen og alle vil vite hvorfor. Hvorfor, hvorfor, hvorfor?

"Føler du ikke at du mangler noe?"
"Ja ja, du kan jo adoptere!"
"Kan du ikke bare dra til Danmarik da?"
"Uff, det er jo ikke for sent enda da...."

Alt dette uten å i det hele tatt vite noe om hvorfor eller kjenne meg godt nok til å vite årsaken til at jeg ikke har barn. Folk er utrolig frekke. Jeg lurer på hvordan det hadde blitt oppfattet dersom jeg mente like mye om deres valg om å ha barn. Eller, jeg lurer ikke på det, jeg vet svaret: Det hadde blitt månelyst. Som kjent har man ikke lov til å uttale seg om det å ha barn, før man får det selv.

Skjult ID med pseudonym R sø. 26 april 2015 16:24

@tresnitt - Ja, mange ser på det som en rett. Merkelig.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 17:02 Privat melding

Hvis man ikke har et bunnsolid forhold som har vart LENGE, full orden på alt med backup-planer og oppsparte midler sånn i tilfelle, samt er klar til å droppe alle personlige drømmer, ambisjoner og fritid... da ville hvertfall ikke jeg tildelt noen foreldresertifikat.

Og ikke noe klaging på "jeg har ikke tid til noenting lenger". Du har valgt selv, hold kjeft. Det er det det koster.

Skjult ID med pseudonym R sø. 26 april 2015 17:16

@Trapezius - Det første avsnittet ditt er jeg ikke enig i, akkurat - de aller fleste er ganske gode foreldre og gjør så godt de kan. Ungene blir det folk av også. Men ja, det er et paradoks at det ENESTE det ikke kreves sertifikat/kurs/skole/eksamen/opplæring for å gjøre her i verden, er nettopp å få/oppdra barn.

Og ja, det er en del klaging på at det ikke lengre er tid/overskudd/penger til å gjøre det man gjorde før. Rart, jeg trodde alle skjønte at det lå i kortene. Men... Jeg kjenner også de som får tid og plass til ALT. Langt mer enn jeg gjør, i min singeltilværelse. Det skjønner jeg ingenting av, men kred til dem! :-)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 17:41 Privat melding

@R
De du kjenner 'som får tid og plass til ALT'...
Man må selv være en av dem for å vite om dette 'alt-mulig-livet' deres egentlig er en harmonisk tilværelse med tid og plass for mer enn det utad synlige..........

(kvinne 35 år fra Nordland) sø. 26 april 2015 17:49 Privat melding

Alt er relativt. Jeg er 31 og hadde to barn da jeg var 25. Ønsker derfor ikke sterkt flere barn. Men har en åpen mulighet for at jeg kan få flere om min evt nye partner ønsker barn. Og derfor har iallfall jeg svart slik jeg har svart i "undersøkelsen"/biografien min. Så ta nå bare kontakt med de du liker, og la spørsmål gli inn etter et par dager 😉

Skjult ID med pseudonym R sø. 26 april 2015 18:06

@tresnitt - Ja, jeg vet og selvsagt kan man jo tenke hva man vil om det, men jeg håper jo for deres del at de har så mye energi som det ser ut til...:-) Jeg blir nesten sliten av å se på, så det er ikke noe for meg. Men vi er alle forskjellige.

(mann 33 år fra Buskerud) sø. 26 april 2015 20:46 Privat melding

@ maida
Vil det ikke "skremme vekk" en del kvinner å la dette spørsmålet gli inn etter et par dager?

Skjult ID med pseudonym Kayla on. 29 april 2015 12:25

Jeg er 34, og ser ikke for meg at jeg vil ha egne barn. Jeg er tante, det er helt fantastisk, men det betyr ikke at jeg absolutt må ha mine egne.

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 29 april 2015 13:20 Privat melding

Samme problem, men jeg er midten av tjueåra. Virker litt håpløst når noe er så fundementalt forskjellig.

Skjult ID med pseudonym teddy on. 29 april 2015 20:54

til dere kvinner som ikke har barn.
hvordan ser dere muligheten for et forhold med en som har barn?
Har tenkt mye på det siden jeg selv har barn..
ser endel kvinner som ikke har barn.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 29 april 2015 22:02 Privat melding

hvorfor skal man droppe barn om man ønsker seg barn ?