Alle innlegg Sukkerforum

Hjemmekveld.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 20:45

Litt stille. Litt trist. Litt glad. Litt sosial. Litt asosial. Litt skravlesyk.

Litt av alt. Derfor er også dette en tråd som kan romme litt av alt.

Om du har noe å dele, fortelle, om du mener noe, vil kommentere noe
- ja, da er du hjertelig velkommen hit :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:25

Ååå...kjære my. Ikke gøy å være litt på gråten og ikke gøy å være i den situasjonen du er. Jeg skal ikke prøve å si kloke ord akkurat nå da jeg vet at det ikke hjelper. Men mange, mange gode tanker skal du få! Så kan jeg jo si at jeg føler litt av samme følelsen i kveld, bare ikke av helt samme grunn. Så...da er du i alle fall ikke alene om å føle det sånn selv om heller ikke det hjelper.

Trøsteklem!

Noe du ønsker å snakke om? Noe vi kan bidra med?

Skjult ID med pseudonym missa lø. 25 april 2015 21:33

Litt lei...var for seint ute jeg.. Skulle hoppa i det før i uka....

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:43

Ja, Tingla. Fint at du deler. Og jeg kjenner til frustrasjonen din. Nettdating er et fint verktøy i seg selv, men det gjør noe med mange av oss. Ting blir mindre "forpliktende" og rammer for god oppførsel hviskes ut, dessverre. Det skal ryggrad til å oppføre seg ordentlig til enhver tid. For min del er jeg i ferd med å miste litt troen på at "det er en for meg der ute", faktisk. Og det helt uavehengig av nettdating. Og selv om jeg VET at det er det, gjør tanken meg likevel litt trist om dagen :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:44

my
Ja, alt er erfaringer - og om vi ønsker kan vi lære noe av dem alle!
Men ikke såååå lett å glede seg over det eller se det akkurat når man står i det!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:45

missa
Det er ikke noen trøst, men jeg prøver å tenke på min bestemor som alltid sa at det blir som det skal bli. Og det hadde hun klokketro på! Måtte hun ha rett - for da har du noe bedre i vente :-)

Trøsteklem til deg også!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:46

Tingla
Aner ikke ang. smilyene. Men jeg irriterer meg plutselig (kun i kveld altså) over menn som har klippet bort dama til venstre for seg, sånn at man bare ser lyst langt hår på kanten av bildet. AMATØRmessig. For ikke å snakke om de som har bilde med giftering. Dån.

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 25 april 2015 21:50

Lei, trist, ensom jeg også. Blir så irritert på meg selv at jeg ikke klarer å ro meg ned og nyte min egentid. Føles som "alle" har en de kan holde i hånda, ha en hyggelig lørdagskveld sammen med . unntatt meg!! Vet jo at det er ikke nødvendigvis så bra som det ser ut hele tiden, men akkurat nå savner jeg; brødsmuler på kjøkkenbenken, skjeggrester i vasken , ei hånd å holde i, krype inntil og bli kalt for "jenta mi".. Trøsteklem til deg @my

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:56

Kvinne63
FB gjør sitt til at vi stadig blir minnet på hvordan andre har det. Men husk at de fleste bretter ut glansbildet sitt. Jeg kan lese verdens gladeste historie på nettet for så å få en tlf en time senere over hvor crap livet er. Husk dette når det virker som om "alle" har det så bra. Det er maaange ekteskap som ikke holder hverandre i hendene og sier jenta mi. Og det er mange som ikke ser sjarmen i skjeggerester i vasken lenger :-)

Men evne til å trives alene er noe mange må jobb med. Heldigvis går dette fint for meg. Jeg har ofte så mye mennesker rundt meg at jeg lengter etter alenetid, og føler meg sjelden alene når jeg er sammen med meg selv. Men før følte meg meg alene og forlatt. Det var sårt...

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:58

Tingla
Et bilde sier meg neeesten ingenting. Jeg faller ikke for et bilde. Jeg faller for holdning, attitude, stemme, måte å bevege seg på, tempo i samtaler, humor - slike ting kan man ikke se på et bilde. Derfor er bilder nesten verdiløse for meg. Og når jeg har truffet folk, er det ALDRI akkurat sånn jeg har forestilt meg. Aldri. Derfor: I beste fall er nettet en pekepinn. Intet annet. For meg :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 21:59

Tingla.
JA, det er så harry! Eller at du SER i blikket hans at det er eksen som har tatt bilde, Eller de har på seg briller så speiles damefotografen i brillene.

I det hele tatt: Øl på bilder er også litt ut. Og røyk. Og speedo. Og tær!

Nei, nå ble jeg carried away her!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:01

Ok nå skal jeg være stygg my, så snu deg bort om du ikke vil lese:

Men alle disse kravene. Haugevis av krav! Som om dette var en godtebutikk. Og den som stiller kravene er ofte en som...kremt...(nå kommer det).....ikke i utgangspunktet har sjans!

Si meg: TROR folk det er lettere å skaffe dame her enn ute i livet, liksom?
Jeg skjønner ikke tankegangen. Virkelig ikke.

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 25 april 2015 22:10

Z
Jeg er jo klar over at det ikke er bare lykke og glede rundt om. Jeg trives godt i mitt eget selskap, heldigvis. Men det er nå noen dager/ kvelder savnet blir for sterkt og da kommer gjerne "glansbilde" fram. Jeg tror også ærlig talt at disse nettstedene blir til slutt en "avhengighet" . Skummel utvikling at man chatter sammen i evigheter, møtes aldri, men har ett "forhold" på pc`n. ( jeg har jo møtt mange da, men likevel..) For min del tenker jeg at "dette er siste måneden jeg skal være aktiv! Så ombestemmer jeg meg og tar en måned til.. tenk om jeg går glipp av drømmemannen akkurat den måneden jeg ikke er aktiv lenger!?! Jeg trenger hjelp, seriøst.. dette blir helt på trynet dumt!!!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:14

Kvinne63
Smiler.....og tror at maaaaaaaaaaaaaaaaange vil kjenne seg igjen i det du skriver. I alle fall jeg. Men jeg har bestemt meg for at når abonnementet mitt går ut denne gangen, skal jeg ta en lang pause/slutte. Jeg ønsker å disponere tiden min annerledes. En mann er ikke det eneste saliggjørende. Man kan ikke bruke livet sitt på å lete etter en mann. Man må leve livet - dette er de aller beste årene våre. Vi må ut å leke!

Og ja, noen dager er sånn. I dag er en sånn "hvor vil jeg med livet mitt, hvor er jeg, hva vil jeg, hvorfor er jeg singel, hvordan skal livet mitt bli videre - dag" :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:16

Heldiggrisen my!
Jeg forelsker meg aldri, jeg! Eller...aldri? Jeg har jo vært det i livet mitt, men det er jammen ikke mange ganger! DER ligger problemet.

MIn venninner? Gud, de forelsker seg oftere enn jeg skifter truse!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:32

Denne forelskelsen? Jammen da er det vel....spennende? Eller?

Jeg har vært sånn dånefortaptforelska to ganger i mitt liv bare.
Resten har vært "glad i". Slå den!

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 25 april 2015 22:37

@Z
Ja tror jeg må ta samme avgjørelse å kutte ut .. for en periode. Få litt luft og tenke på andre ting. Så enig i det du skriver, må leve livet!! Kanskje når vi minst venter.. så dukker det opp en :)
Ønsker deg @Z lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:39

Takk, Kvinne! Jeg mener virkelig det jeg skriver: Det er så mye fint i livet, men når man fokuserer på det man ikke har, blir liksom bildet helt skjevt. Man legger for mye i den negative vektskålen og gir det "negative" for mye oppmerksomhet. Jeg har jo aldri så mye draget som når jeg sitter på kafe og holder på å tisse på meg av latter! Ingenting slår det, liksom. Ikke engang 100 mailer på nettet :-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 lø. 25 april 2015 22:44

@my og @Z
Jeg tror jeg forveksler å være betatt i å være forelsket noen ganger... eller om jeg er forelsket i forelskelsen.. Vanskelig å se forskjell.. Jeg har aldri sagt "jeg elsker deg" til noen mann. (unntatt min sønn.. hehe) . Det er i seg selv veldig trist da. jeg har vært " veldig glad i" . Så mitt mål er å finne min mann hvor jeg kan med hele mitt hjerte si "Jeg elsker deg!"

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:46

Jeg elsker deg.
EN mann. En eneste mann.
Det tok meg mange år å komme over ham.

Men jeg vil være evig takknemlig fordi jeg vet hva det vil si å elske.
Samtidig er det en svøpe: Hvordan kan jeg nøye meg med mindre? :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:47

Tingla
En som ikke skriver noe som helst, er for meg ikke-eksisterende.
Totalt uviktig og totalt uinteressant. Enkelt og greit :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 22:55

Leste noe Dalai Lama nå:
When you talk, you are only repeating what you already now. But if you listen, you might learn something new.

Hmm...er jeg enig?
Ja, om man også lytter til seg selv. For det er vel her persepsjon kommer inn. Noen ganger må man lytte til egne tanker for å evne å formulere dem og tydliggjøre dem for seg selv også?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 23:12

Si det, my! Selv om det er noe tresnittsk over det :-)

Jeg trenger å høre det!

Jeg kan likevel kjøpe mine egne diamantringer. Jeg lover!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 23:28

Me Tarzan - you Jane? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 april 2015 23:43

Hehe.....

Ser forresten på sånn Master Chef. Har litt dilla i kveld. God mat er jo kunst. Og jeg eeeelsker egentlig å gå på michelinstjernerestauranter når jeg har mulighet og råd - sånn apropos det å elske! :-)

Går det greit med deg, my?

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:00

Det å prøve å elske seg selv, å være snill med seg selv og kanskje leke og rote litt innimellom, kan hjelpe på disse litt triste følelsene som kommer innimellom.

Hvem er det som sa at livet er enkelt... Det er jo ingen som sier det....
Men livet har mye vakkert :-) det er vi jo enige om...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:05

Hei Sjokolade :-)

Helt sant, ingen lovet meg en rosenhage. Og jeg ville ikke hatt det heller.
Jeg synes livet er vakrest når jeg har kontraster og når jeg kan lære. Lære av andre, lære av meg selv og lære av erfaringene mine. Jeg trenger ikke å være intelligent og smart. Men om jeg blir bittelittegranne klokere med årene, vil jeg være glad. Fordi klokskap for meg har med åpenhet og raushet å gjøre, noe som kommer ikke bare meg, men andre mennesker til gode rundt meg.

Jeg vet det høres overfladisk ut, men i dag er jeg litt "nede". Likevel, midt i denne nede-følelsen kjenner jeg at jeg er glad. Jeg er ikke avstumpet! Jeg har ikke lært å ta meg sammen, skape en fasade, slutte å føle, være sterk og utilnærmelig, perfekt, klare alt. Jeg er meg med alle mine følelser. Jeg har lykkes i å bevare sensitiviteten i meg. Og vissheten om dette gir meg alltid håp for morgendagen på slike dager som denne.

Er det rart?

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:16

Du skriver det veldig fint :-) og jeg er enig med deg.

Det å føle seg litt trist og lei seg er en del av livet og disse følelsene er egentlig hjertelig velkomne (selv om det gjør litt vondt) . Så pleier de å gå over. Det er en del av livets rikdom. Å leve med en fasade i forhold til seg selv og andre er jo noe av det verste og mest ensomme man kan gjøre...

Og når de vonde følelsene blir for vonde, så tenker jeg at jeg må bare overleve denne dagen... og kanskje rett og slett gå og legge meg :-) :-) .

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:17

Litt lenger bak i halsen....bare det ikke er tennisballen så. Det er ekkelt. Ekkelt å måtte holde tilbake gråten, liksom.

Jeg er ikke gråtetrist, mer sånn serørendefilmoggråteogskyldepådettrist :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:18

Fb er litt farlig... Og alle virker så vellykket og glade på fb. Vi vet jo at det ikke er sant, men allikevel...

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:20

Men.... :-) :-) det er litt trøst for oss... Jeg vet jo at det er bedre å være alene enn i et dårlig forhold. Og det er STOR forskjell.
Så, de fleste av oss her inne, er jo ikke i et dårlig og ødeleggende forhold. He he!!! ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:21

Jeg har forsøkt to hovedveier ang. dette:

1. Ta seg sammen, så går det nok over. Altså bli kvitt en følelse.
2. Gå inn i følelsen som en form for "meditasjon" eller "totalaksept".

Jeg valgte den siste. Etter dette valget har jeg ikke vært ensom ensom. Alene har jeg følt meg, men aldri ensom. Jeg har jo blitt en god venn av meg, en som er det når jeg trenger ;-)

Jada, vet det er veldig overfladisk forklart, og ganske flåsete.
Men det er dypest sett svært alvorlig, og har endret livet mitt totalt.
Eeeegentlig :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:22

Sant sjokolade!

Synes helt ærlig det er mange i par som sutrer og klager eller som virker sliten og utmattet, jeg. Resignert, liksom.

Men når det er sagt; Jeg kjenner også lykkelige par. Eia var jeg der :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:26

Jo, det er best å gå inn i følelsen og kjenne på det. Gråte litt, kanskje mye og synes synd på seg selv. Det har jeg også gjort. Det er absolutt den beste veien å gå :-) . Og så etter hvert kanskje bare registrere at nå kommer disse vonde følelsene igjen, la de komme og snart går de igjen.

Ved å kjenne på de, mister de makt over oss og blir mindre skumle. Samt, så er de jo en del av følelseslivet vårt.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:29

Jeg deler ikke inn følelser i gode og vonde. De er alle følelser. De "ubehagelige" er jo bare et symptom på at noe mangler. At vi savner noe. Det er ikke så viktig hva det er, egentlig. Men som du sier, får de oppmerksomhet, så skjer det noe. Interessante greier det der :-)

Men det fine er at jeg ikke synes synd på meg selv. Det gjorde jeg mer før når jeg prøvde å få dem bort. Nå synes jeg det er.....ganske fint ....

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:29

Jeg har også vært i en lykkelig parforhold :-) og det er veldig fint . Det er jo derfor vi er her... :-)

Men å være i et dårlig forhold, er 100 ganger verre enn alene. Det er min erfaring og min trøst.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:32

Helt enig, sjokolade.

Det finnes ikke noe verre enn å ligge i dobbelsenga og øve seg på å gråte lydløst. Og det å være i samme hus med et annet medmenneske som tilsynelatende ikke bryr seg - næh. Sånt orker man ikke! Det er jo idioti.

Når man snakker om dette med snillhet. Å leve sånn er jo noe av det slemmeste man kan gjøre overfor seg selv. I min verden :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:32

Det er bra at du synes ikke synd på deg selv lengre :-) . Jeg havner av og til i denne grøften... Jeg håper at det forsvinner også mer og mer etter hvert.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:34

Jeg har medlidenhet overfor meg selv, men synes ikke synd på.
I min verden er det litt forskjell på de to tingene :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:34

Å leve i følelsesmessig neglekt er direkte helseskadelig. Både for barn og voksne.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:37

Å leve i kulde er direkte helseskadelig.
Derfor er jo forumet her direkte helseskadelig til tider.
Og derfor blir jeg kalt "Tante sofie", "Politi" og "Besserwisser" osv.
Men, men.....man er alle ulike.

Jeg elsker Robin Hood´ er :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:38

Jo, jeg skjønner forskjellen :-) .

Medlidenhet handler jo om empati for seg selv, på en måte. Og det kan lindre. Å synes synd på seg selv er jo mest smerte, pure pain og det medbringer ikke så mye godt.

Men jeg vet at det går over og jeg er glad at jeg føler det mer og mer sjeldent.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:39

Sant det. Å synes synd på kan minne om offerrolle. Og offerrolle kan lede til bitterhet. Velig forståelig, men ikke så veldig modent eller klokt overfor seg selv.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:42

Det er ikke alt her på forum så er alltid så fornuftig ;-) hi hi hiii

'Angrep er beste forsvar', har jeg også erfart

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:44

Hvem trenger forsvar?
Jeg trenger kjærlighet, ikke forsvar.

Trenger ikke å vinne engang. Alt slikt er jo primitivt.
Pigger ut er en metode å møte ting på der ingen vokser :-)
Ingen får og ingen vokser. Slik ser jeg det.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:45

Jo, da er man rett inn i offerrollen.

Men, jeg tenker at kanskje det er viktig å kjenne på disse følelsene også, inntil de blekner en vakker dag.

Heldigvis bitter er jeg ikke :-) . Jeg har bedre ting å bruke tiden og kreftene mine på. Det er jeg glad for.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:48

Ja, hvis alle hadde tenkt og oppført seg mer som du sier i forhold til kjærlighet, så hadde nok tall på skilsmisser vært mindre. Tror jeg

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:48

Offerrollen er vel noe vi alle må gjennom muligens? Jeg vet ikke.
Men det som er dumt med offerrollen er at den også rammer andre.
Den gir andre dårlig samvittighet, noe som ofte skyver bort.
Folk "forsvinner" litt når man drar den plata verbalt eller nonverbalt.
Sånn sett skaper offeret en avstand.
Og offeret føler ikke at det er dens feil, at man har gjort noe galt.

Og vips, så har man gjerne en konflkt? Dobbel offer, liksom :-)
Og den er jo ikke så lett å ta innover seg...

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:50

Noen er jo så redde for å gi og å ta i mot kjærlighet at de havner bare i kamp. Når det primære behovet er egentlig bare kjærlighet...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:51

Jeg vet :-)

Det er rart at det skal være så krevende å vise at man trenger. At man ønsker. At man har følelser. At man elsker. At man er et sensitivt menneske som ønsker godt, som vil skape godt og som vil dele godt.

Hva er det man er så redd for?
Er man ikke "stor nok" innvendig i seg selv til å takle store følelser?

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:52

Ja, offerrollen er en interessant fenomen. Du har helt rett, andre trekker seg unna og man blir til og med sett litt ned på. Det er merkelige prosesser...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:54

Vi har mange merkelige prosesser for å verne oss selv, for å få rett, for å forsvare oss selv, for å rømme fra oss selv, for å ikke føle så vondt, for å ikke føle så mye - i det hele tatt skapes det enormt mye støy for å slippe å være ekte.

Igjen undrer jeg meg over fenomenet.

Tenk bare her på forumet. Det er lettest å heie på de som klager. Det er lettest å henge seg på der det er flest, altså der det klages. Eller der man snakker overfladisk, eller der man kan kommentere fremfor å komme med noen tanker man kan dele. Vi velger støyen. Hvorfor? :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:56

Man er jo redd for å bli såret, avvist og forlatt...

Men ofte er folk ikke bevisst i forhold til det.. Så man beskytter seg ved å avvise andre. Ja, man kan si at man er ikke stor nok, moden nok innvendig, eller noen er såret og muligens allerede som barn.

Man må være ganske modig for å elske.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 00:58

Jeg synes 'støy ' er kjedelig... Jeg hopper glatt over :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 00:59

Joda....men i min verden lager man jo en mur rundt seg når man er redd for å bli såret, avvist og forlatt....

....og med denne muren har man muret ute kjærligheten i seg selv også i tillegg til andres kjærlighet. Man mottar det man blir redd for å miste. Nemlig sårethet, avvisning og følelsen av forlatthet.

For meg er dette SÅ logisk. Men det er jo selvsagt bygget på egne erfaringer. Andre har det kanskje veldig annerledes?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 01:00

Støy er forvirrende, krevende, utmattende, overfladisk, tyngende og ensomhetsskapende. Blant mye annet :-I

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 01:00

I forhold til klaging, så har jeg ganske pragmatisk holdning.

Enten, så må man gjøre noe med det. Prøve i hvertfall.

Eller, så må man slutte å klage.

Hi hi :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 01:02

I min verden:
Man må gjerne klage om man føler for det!
Men om man virkelig ikke MENER klagingen, ikke be om råd!
Det sliter ut omgivelsene og de du er glad i som stiller opp for deg :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 01:04

Jeg forstår hva du snakker om.. For meg er det også logisk.

Jeg håper at neste kjæreste jeg treffer (hvis det blir noen i det hele tatt.. He he) , tenker det samme som meg. Og ikke bare teoretisk, men også praktisk, det vil si, med hele hjertet sitt og kroppen sin.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 01:05

Jeg vet i alle fall en ting:
Jeg må ha en gjennomsnill mann, en med en lidenskap og en som er uberkosete, som ser meg og godtar meg selv om han ikke alltid forstår meg :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 01:07

Takk for praten Z :-)

Her blir det seng nå.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 01:07

Sweet dreams! Drøm om drømmeprinsen - måtte du bli sanndrømt :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 26 april 2015 01:09

Det er mange menn som beskriver seg som alt for snille, når de egentlig ikke oppfører seg noe særlig snillt.. He he...

Det kan man prate om en annen gang. Ikke helt rett fram det heller... ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 01:10

"Snill" er et av disse ordene man ofte snakker forbi hverandre med :-)
Men signerer det du skrev: Man er ikke snill om man ikke oppfører seg sådan. Man kan rettferdiggjøre seg alt man vil, men da er man ikke snill.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 01:44

Jeg tror det handler om oss det der, my. Tror du ikke?
Selv teflon kan forsteines, eller den kan ødelegges. Heldigvis :-)

Du tar det rette valget slik jeg ser det! Stå på, jenta!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 01:48 Privat melding

Takk for alt det kloke dere har skrevet her.
Beste ønsker til både dem med åpne og lukkede øyne.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 02:23

tresnitt :-)

my: Skrell av, lev farlig og gi deg muligheten for lykke!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 02:29

DU MODIGE! For første gang? Uansett: Du modige.
Jeg krysser fingre og tenker positive tanker - helt seriøst :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 02:36

Jojo....men hva hadde du å tape? 35 år til? Det ER bedre å vite.
Og leve med det uansett. Uansett :-)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 26 april 2015 02:43

@my sø. 26 april 02:33
https://www.youtube.com/watch?v=jYID_csTvos
?
o.0

Skjult ID med pseudonym Himyaknow sø. 26 april 2015 02:44

Hva i alle dager. Hva har kosetråden gjort med deg, @my?

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 26 april 2015 03:14 Privat melding

Akkurat hjemme etter en fin kveld på byen.
Litt trist for at jeg ikke ba hun jenta jeg danset med halve kvelden på en kaffe en dag. Men samtidig litt glad, for mystikken kan da leve.
Nå er det natta på meg når jeg har laget ferdig til frokosten i morgen.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 03:39 Privat melding

Hei. (Ikke for å avbryte samtalen men) siden vi kan skrive om alt mulig i denne tråden...... :-)

Dette temaet blir kanskje sett på som ganske sært av noen. Jeg har sett endel på South Park. I perioder i flere år faktisk. Og jeg flirer av det. Men iblant stikker det virkelig. Noen spør kanskje 'Hvordan kan man ta South Park alvorlig?' Men i alt det grenseløst absurde er det flettet inn allverdens bestialske hendelser og omstendigheter som tarvelig (og i en viss forstand helt reelt) skildrer grusomheter i verden. Det kan gjøre vondt å se på det.

Et tilfeldig eksempel: Den lille snille guttungen Butters; mentalt som en fireåring (imens andre på hans alder er mentalt dobbelt så gamle). Butters er så snill. Han ønsker ikke å plage noen. Men det er alltid han som får straff for det de andre gjør. (-Eller det kan være hvilke som helst andre eksempler.)

De morsomme tingene er gjerne fantastisk artige. Og dem er det mange av. Det er med andre ord et dilemma hva som veier tyngst. Er det noen som skjønner hva jeg snakker om? Jeg trur jeg lever meg sterkere enn normalt inn i situasjoner og omstendigheter (mindre på grunnlag av ytre fremstillingsform) mer enn de fleste.

Har noen andre noe å si om slikt?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 10:15

santose
Kanskje du treffer henne igjen plutselig likevel? Høres uansett ut som om du hadde en fin kveld. Nyt den for det den var verdt :-)

tresnitt
South Park er jo ikke noe tull. Det er uberprofft i alle ledd og har vært det i alle år. Som et eksempel så jobber de med musikken omtrent som Bach gjorde hundrevis av år siden. Komponisten skriver fra søndag til onsdag. Musikere får musikken torsdag og så er det studio fredag og innspilling til neste episode. Ingen synth, ingen quick fix. Bare ordentlig håndtverk i alle ledd. Ganske fascinerende egentlig for vår tid. Jaja, det var en digresjon :-)

Men ja, jeg tenker over slike ting. Jeg blir selv berørt av rarere (og dummere) programmer enn South Park. Poenget er jo bare at det berører en streng i en selv - en som trengs å berøres oft - og da skjer det noe...magisk deilig når man tenker over det.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 16:33 Privat melding

En venn av meg har fortalt meg masse om dette tekniske du nevner. Egentlig helt sprøtt i mine øyne. Det gjelder også på det visuelle felt, men der er det på en måte motsatt siden de sitter igjen med resultat 'illusjon av klassisk animasjon', for alt er nemlig gjort av mest kompliserte datasystem (hvis ikke jeg har hørt feil).

Hva slags rarere (og dummere) programmer enn South Park? Ble litt nysgjerrig. -Dummere enn at noen bærser i en annens munn. -Spyr fra Tellus til en annen planet. -Fekter med puppe-sverd fordi de har ruset seg med kattepiss. Hva er det som er enda dummere enn dette og samtidig smurt inn i seriøse temaer???

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 16:40

Jeg sa ingenting om seriøse temaer, tresnitt. Bare litt "flaut" at jeg kan finne på å la meg berøre av alt fra Extreme makeover USA til Trinny og Susannah. Overfladiske ting. Men slike programmer har en fellesnevner: Folk som får glede kastet på seg. Det er noe så vakkert og utilslørt over det som rører meg uansett årsak til glede. Det er som bryllup. Jeg blir mer sippete av bryllup enn av begravelser. Jeg blir rett og slett bare utrolig rørt av lykke :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 18:16

Sitter og registrerer en ting....som jeg har registrert tidligere også. Jeg ser gjennom sidene på sukker. Side opp og side ned med menn. Og jeg finner ikke en eneste mann jeg kan tenke meg å skrive til. Ingen fanger meg. Ingen tekst og ingen bilder.

Men sukker har jo ikke endret seg. Heller ikke brukermassen. Så hva er det da som skjer? Skjer med meg til tider? Hvorfor er jeg på hugget noen ganger og andre heeelt totalt og komplett uinteressert? Jeg ønsker jo fremdeles en mann i livet mitt? SÅ hva er greia mon tro? Det er ikke så enkelt som at man blir lei....men jeg lurer på hva det er :-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 18:40 Privat melding

Jeg synes å ha registrert en viss forskjell på kvinnene jeg ser nå (match over 70) fra de jeg så tidligere. Før registrerte jeg enda flere med profiler komplett tomme for ord. Nå synes jeg å se noe mer skriv men det er allikevel (i min opplevelse av det) så mye tomme ord, for å si det litt hardt. Det nytter ikke for meg at en person skriver at hun liker humor - og alvor i ny og ne, samt vin + er empatisk. Det må på en måte eksponeres i profilen - i første omgang - før jeg faktisk kan vite noe som helst om realiteten i ordene - og ordenes 'form' (betydning). Dette synes jeg gjør det vanskelig.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 18:42

tresnitt
Så du mener det er en endring hos søkemassen, ikke i meg?

Skjult ID med pseudonym EiKvinne sø. 26 april 2015 18:48

Trenger du en diagnose på tilstanden din, @Z? Du er fortsatt i en vinter-dvale, du. Du kommer å "våkne" snart, det er jeg sikker på, men du trenger en slags stimulanse. Det kan være et blikk eller en duft, eller en følelse av noe som egentlig ikke har med dating å gjøre. Du trenger noe og da blir du oppmerksom på menn, både her og der ute i den store virkeligheten. Det kommer plutselig skal du se. Og, obs! denne vinterdvalen er bare mitt private navn på diagnosen du etterlyste, men har ikke noe med vinter eller annet årstid å gjøre:)
Vi går inn i sånne dvaleperioder av og til. Det er en slags forsvarsmekanisme som utløses av noe ubevisst og som vi ikke har særlig stor kontroll over.
Ha fortsatt en fin kveld!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 18:50

EiKvinne
Dvaleperiode er et godt ord. Jeg har vært i dvaleperiode lenge. LENGE.
Lurer på om jeg kommer til å våkne noen gang?
Kanskje i mitt neste liv når Z har sovet i hundre år og prinsen kysser meg?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 18:53 Privat melding

Aner egentlig ikke. -Verken om endringen er i profilene eller om den er i deg eller i meg. Det er bare et inntrykk jeg har av de generelle profilene. Men kanskje det er pga noen småreguleringer mellom 1 og 10 i utfyllingen min.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 18:55

Hmm....kanksje jeg har mistet litt troen på "mannen"? Det skrives så mye dumt i mailer, og mye er så overfladisk. Jeg tenker tidvis "Orker jeg?" Kanskje ligger det noe her. Tror en mann virkelig skal vise at han mener alvor over tid for at jeg skal våkne faktisk. Men sånt skjer jo ikke i vårt hektiske tilværelse. Å jobbe for noe er jo "ut". I alle fall så lenge det ikke er økonomisk vinning det er snakk om :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 19:02

@Z

Er du sikker på at det er mulig å "jobbe for det" her inne? Det foregår jo ofte flere parallelle flørter her. Hadde vi to møttes ute og jeg jeg brukte halvparten eller mer av tiden på å stirre på andre damer ville jeg vel blitt diskvalifisert fort - men om jeg sender en mail til en dame her er jeg antagelig ikke alene om det ikke sant?

Jeg er redd at resultatet da blir overfladisk...

Eller?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 19:07

Tror du har rett, Hmm.

Jeg tror på sukker, for jeg kjenner mange som har møtt hverandre her.
Men...jeg tror ikke på sukker for min del.

Hmm....hvorfor dem og ikke meg? Vet ikke. Bare føler det veldig sterkt.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 19:18

Kanskje sukker burde hatt en egen avdeling for oss som er seriøse men litt lei...

:-)))

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 19:21

Ikke sant? :-)
Så er det litt irriterende at de fleste jeg "liker" på forumet er kvinner!
Sutrer jeg nå? Neida, mener ikke det.
Men er seriøst når jeg lurer på om jeg noen gang vil leve med en mann. Ja, jo....jo, det mener jeg! I alle fall i kveld ;-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 19:24

Full forståelse herfra!

Jeg liker også kvinner på forumet og ville aldri levd med en mann!
Og det mener jeg hver kveld!

:-)))

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 19:25

Hehe....sweet :-)
Men Hmmm......hva GJØR vi med dette? Vi kan da ikke bare godta?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 19:32 Privat melding

Skifte kjønn? :D

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 19:33

Neppe, tresnitt. Hadde ikke ORKA å være mann :-)
Kunne du forresten tenke deg/se for deg et år som kvinne?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 19:34

Det har jo vært min taktikk hele tiden, my!
Det er jo der jeg har funnet gullkorna - med unntak av en som hadde bilde. Men han ble kun en god venn og aldri noe mer :-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 19:35 Privat melding

Det hadde vært interessant. Om jeg virkelig ville prøvd det er en annen sak, hehe.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 19:40 Privat melding

@Z
Hva ser du på som det verste?
Du hadde ikke ORKA skrev du over :]

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 19:43

Jeg tror egentlig på at vi må være her inne så lite som mulig.
Jo mere tid jeg bruker her på å få deg til å tro at jeg er en flott person dess mer nedside blir det om vi møtes og du oppdager at jeg bare er en mann... :-)

Og så må sukker snu på søkekriteriene. Det er helt tullete at jeg skal søke på hva slags dame jeg vil ha (Mine X-files er jo ikke så like at de ville passet inn i samme søkefelt) Men om jeg kunne søke på damer som vil ha en sånn som meg så holder jo det helt fint :-)
(Selv om jeg altså egentlig er litt skeptisk til sånne som søker etter en sånn som meg... :-) )

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 19:51 Privat melding

@Hmmm
Det du nevner nå skal egentlig ikke være noe problem. Hvis du fullt ut tenker slik må du krysse 'uviktig' på alle punktene angående henne.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 19:56

@tresnitt
Mnæææ... Egentlig ikke sikker på det - en kar som syns ALT er uviktig kommer til å score dårlig blant damene som mener ditt eller datt eller noe annet er viktig... MAO ALLE damer blir uttafor..

Og score dårlig vil vi jo helst ikke...

(mann 47 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 20:13 Privat melding

@HMMM
Hvorfor sier du da det er tullete å søke på hva slags dame du vil ha?
Du vurderer vel 'uviktig' kontra 'svært viktig' iforhold til de enkelte tema?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:24

Hmmm
Hæ? Har Hmmm utovertiss? Jeg som trodde du var daaaaame!
Forresten, bare en mann kan være fantastisk, og det kan være "bare en mann". Jeg ser jo det selv om jeg er lei og uinteressert i dere for tiden!

Er det sånn at dere mener at like barn leker best altså?
Jeg tror at jeg mener det. Men sannelig om jeg vet det heller lenger!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:26

my
Men hva skal man gjøre med det da? Hvordan få interessen igjen?
Vil egentlig bare være alene på en øde øy, danse naken i gresset og la håret bli naturlig grått og la liktærne blomstre, jeg!

*Mener jo ikke det da, men mener det litt likevel liksom på en måte lissom lissom*

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 20:33

@tresnitt

Mulig jeg har formulert meg klønete. Poenget er at jeg tror det ville vært bedre at SØKE funksjonen ble brukt på hva andre søker og ikke hva JEG søker. Et eksempel (Siden du viser at du er Oslomann 42 - Cudos til deg for å stå frem :-) )

Om du har lagt inn alle tingene du ønsker av en dame og søker i alderskategori 37-47 så får du antagelig opp en del damer som søker menn opp til 40 - eller fra 45 og oppover. De damene har du jo ikke noe bruk for å få opp. Om nå din neste drømmedame lå i databasen her og var 36 ville jo hun ikke være synlig.

Derfor mener jeg det ville vært bedre for deg å si jeg søker damer som vil ha en mann fra Oslo som er 42. Og så heller filtrere det på de kriteriene du har satt.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 20:36

@Z

Har jeg argumentert så forvirrende at du har trodd jeg er dame?

Beklager!

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:38

my
Nå fikk du meg til å le! Og jeg som får høre at jeg har fine tær...

Men det å slette seg ligger nok nærmere meg enn tær på profilbilde. Likevel....rart at det skal være "vanskelig" å slette seg. Jeg har jo hatt pauser før, og jeg trenger jo ingen boost her for så lenge jeg ikke har bilde får jeg heller ikke boost. Føler man at man gir opp håpet da? Man holder liv i det falske håpet? Hva vet jeg. Nei, i dag vet jeg ingenting!

Ler...hadde noen ringt på døra mi i kveld, hadde jeg jumpa på et ons. I det moodet er jeg i dag. Og det er POKKER meg ikke ofte.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:38

(Men selv da vet jeg at jeg ikke hadde hoppa på hvemsomhelst)

Håååpløst! ;-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 20:39

@my

Ved å legge ut bilder av liktær med mark og blomster i tror jeg man kan tiltrekke seg menn selv ikke damer vil ha... :-)

Vi andrevville fort trodd at vi hadde kommet over en dame som hadde litt for mange katter...

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:40

Nei nei, tror ikke dette ligger hos deg Hmmm, men hos meg. Ler av meg selv! "Før" kunne menn mene noe om slike små samtaler som dette. Nå er jeg bare vant til at det kun er tresnitt som gidder slikt preik som i denne tråden. Sånt tiltrekker i beste fall noen kvinner. Ergo: Mine fordommer! Jeg har "De" brillene på.

Fint at du er her! :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:41

Psst! Er det lov å si at jeg egentlig ikke er noe glad i katter, men at katter irriterende nok later til å være glad i meg?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 20:46

@Z

Så jeg har snublet opp i en "femitråd" helt uforvarende? Burde vært advarsler her. Hvor er fotball og nakne damer tråden??? Eller når jeg tenker meg om - jeg liker jo ikke fotball...

:-)

(Det er i alle fall ikke lov til å si det om du er i nærheten av en dame med for mange katter... :-) )

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:47

Kan kle av meg og danse litt foran deg for å gjøre tråden hakket mer maskulin, Hmmm?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:47

.....og kanskje du er litt glad i slike tråder? Hva vet vel jeg? Slike små hverdagstråder der man deler litt uten at man "mister" noe, liksom?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:50

Zapper på tv: Hellstrøm sier til Maria "Du er god nok".

Og vips så er Z på sipern! Jeg begynner å grine. Hva stakk meg nå? :-)
Sånn er jeg! Berg og dalbane på toppen, men stabil og stille på dypet.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 20:51

Tenker du at jeg kanskje er i tråden helt frivillig???

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 20:51

JA! Det tenker jeg! :-)

Og jeg vet at jeg har rett!

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 21:08 Privat melding

Hjemmekveld er det hver kveld. Ikke i morra, men resten av uka såvidt jeg kan se her og nå.

Jaja, man får hvertfall tid til å snoke i de samme profilene 10 ganger og havne i youtube-fella. "Åh, den må jeg se... den og... ooh!"

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:10

Sier du det? I går var første hjemmekvelden på lang tid. Og det var så deilig! Deilig å bare slappe av :-)

Forresten ser jeg lite på tv og lite på youtube. Sukker er liksom min last..

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 21:17 Privat melding

TV har jeg slutta med, men youtube er jo fantastisk for de av oss som er en tørr svamp i et basseng av kunnskap. Mye mer enn man klarer å få i seg, uansett felt.

Noen laster skal man ha. :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:22

FInt å være kunnskapshungrig :-)

Jeg er i en sånn periode mange synes er damete, men som jeg synes er essensiell, jeg - litt sånn søke innover og ikke utover periode.

*Høres dritkleint ut*

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 21:23 Privat melding

Finne sin indre *sett inn fremmedord her*

Det har også sin plass.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 21:25

@Z

Er du heeelt sikker på at du ikke har mange katter? Sender blandede signaler nå!

:-)))

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:25

Sant nok.
Og for meg er det også sant at når det gjelder å finne det som virkelig gjelder for meg og et godt liv, har jeg jo svarene i meg. Så hvorfor søke utover? Det kan ofte bare skape ensomhet og ulykkelighet. Eller?

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:26

Ler....HELT sikker, Hmmm.

Det er forskjell på å ha mange katter og å være jorda. De jeg har møtt som har mange katter er flagrende. Jeg finnes ikke flagrende. If you know what I mean? :-)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 21:31 Privat melding

Tja, folk er vel forskjellige på det. Søke utover er mest for kunnskapens del. Nerdete eksempel: Ny software i hus, finn fram tutorial på youtube, lær noe veldig spesifikt der... deretter søker man innover for å finne en komposisjon hvor det man har lært kan brukes til å utvide et uttrykk eller hva man nå gjør. :)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 21:31

@Z

Vi har aldri møtt hverandre så jeg kan jo ikke vite. Har ikke fått tilbud om å møtes over et glass vin engang, det eneste du har foreslått er å ta av deg klærne for meg... :-)

Dessuten forstår jeg det sånn at du driver med nettdating, det bør vel være nok til at en og annen alarm skal gå av?

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:32

Jepp! Sånn sett er YouTube gull :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:33

Nå fulgte jeg deg ikke helt - hvilken alarm skal gå av?
Din alarm, type "Det er sikkert noe gæærnt med a" ?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 21:35

@Z

Ikke les med for seriøse briller nå da!

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:37

Ler....jammen, jeg ER jo seriøs i dag. Siden vi begynte å skrive har jeg både ledd, kledd meg naken, tenkt på ons, grått, blitt rørt og kjent på savn! Halloooooooo liksom!

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 21:39

@Z

Sier du sikkert til alle menn...

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:41

Jeg sier det jo på forumet!

Men hvor er armkroken! Dette er dagen for en armkrok. I morgen må jeg summe meg, fokusere, klare "alt" selv som singel, fikse og være sterk. I kveld er min kveld. Og armkroken savnes.

Er det bare meg som føler sånn helt plutselig?
I kveld savner jeg egentlig mer armkrok enn sex når sant skal sies!

(Og der ble det bare meg, ja...ser den!) :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 21:42

@my

Nå er det en stund siden jeg skrev det, men jeg mener du snakket om å ta bilde av likdeler med blomster i.

Det er vel ikke så bra?

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:43

Er kanskje ikke såååå langt mellom flower power og kistepynt?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:43

Hæ? Hva mente jeg med det? Noe så teit å si!

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 21:43

@Z

Innsiktsfull sånn på slutten der? :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:50

Synes du det er uvanlig? :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 21:55

@Z

Neida, men morsomt var det jo :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 21:56

Nei, utrolig teit og dølt av meg! :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 22:00

Kattegreia var helt i min ånd og skjønte supergodt greia!

Men hva skal vi snakke om nå? Noen forslag? :-)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 22:01 Privat melding

Likdeler burde man ta opp med fastlegen, da er sannsynligvis noe veldig galt.

Man er seg selv lik. Hhahahaahhahaha! Sku vært komiker.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 22:03

Jepp, man er lik seg selv!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 22:04

Hmm....jobb er ikke jobb. Jeg har noen jeg kun snakker fag med, men en gutt jeg kan snakke om det meste med. Kaaanskje jeg ikke ville snakke om orgasme med ham, men det er det eneste jeg kan komme på....

Du da?

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 sø. 26 april 2015 22:09

En ting er iallfall sikkert, ingenting varer evig. Så om du føler alt er trist og leit akkurat nå Z ( og oss andre) vet vi at alt tar slutt. Tenk på at det er en der ute som venter akkurat på deg!! Det kommer til å skje.. Tankens makt har mye å si. Kan jo dra det så langt med å si "forsiktig med hva du ønsker deg, det kan gå i oppfyllelse" :-)
Så for alle dere som er lykkelige og tilfredse nå, nyt det, pass på hverandre og dere selv, for det kommer heller ikke til å vare til evig tid.. Derfor er vel motto for dagen; Nyt den som den skulle være din siste, gled deg over små hverdagsting rundt deg, lukter som forteller at våren kommer og sommer med humlesurr og varme kvelder. Livet er det beste vi har singel eller ei, vi er flotte og fine og fortjener det aller aller beste!!!!!! <3

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 22:12

Kvinne63
The secret: Ønsk deg og universet vil gi deg det du ønsker.
Bibelen: Be, og du skal få.

Z: Jammen!
Det er ikke alltid så lett å TRO på det man tenker som positivt da.
Man må jo tro på noe, ikke bare tenke ting. Tenker jeg. TENKER jeg :-)

*Nå følte jeg at jeg plutselig uttalte meg på kanal fem*

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 sø. 26 april 2015 22:23

Jeg vet at det ikke er lett å tro, tenke og mene!!! Er nedi den bølgedalen mange ganger, å når den er dypest klamrer jeg meg til troen og håpet at det er bare en vei å gå, og det er oppover.
Det som gjør "godt" på en måte... uff slemt å si det.. ikke vondt ment.. Men å lese her inne på bloggen og dette innlegget at det er egentlig mange som har det på samme måte.. Vi er ikke alene liksom, det er en god tanke...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 22:25

Det er ikke vondt å si det! Men jeg smiler jeg altså! Jeg har en evne til å både smile og le innen kort tid...

Og jeg har det så uendelig bra sett fra et litt større perspektiv! :-)

Og jeg synes det er fint at ting ikke er konstante, jeg!

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 22:47

@Z

Hva er det du sier? Både smile og le på en gang???

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 22:47

10 000 lovers in one, Hmmm...

;-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:09

She knows the way love should be
A fire burnin' endlessly

Drømmedame eller no? :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:11

Hva er en drømmedame? Hva er DIN drømmedame?

Men ja, for den rette er jeg det. Selvsagt.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:23

Isy -pisy...

Drømmedama er hun som møter opp naken - og har med øl!

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:27

Sorry Mac! Jeg er ikke drømmedama. Liker bedre vin enn øl serru!

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 sø. 26 april 2015 23:27

kanskje hmmm og Z kan møtes? tror det hadde blitt god match :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:28

Hvorfor tror du det, Kvinne63?
Fordi det bare er ham og jeg som skriver akkurat nå? ;-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:29

Hører du Z - 1963kvinner kan vel ikke ta feil? :-)

(Ta med vin da - det går greit... :-) )

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:31

Snev av alvor her:
Jeg vet hvem noen av de som har skrevet på forumet gjennom tidene er.
Jeg vet at ingen av disse mennene er noe for meg så langt.
Kanskje du kan svare meg på hvorfor det er sånn, Hmmm?
Ja, jeg ble plutselig litt seriøs igjen.....selvomjegkantamedvin! :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:33

En gåte?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:34

Et råd? En mulig årsak? :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:39

Først oppsummere fakta...

Du vet at noen menn her inne ikke er noe for deg.

Forbehold: Dette gjelder bare så langt...

Årsaken til at det er sånn er at du er umulig.

:-)

Med det utgangspunktet var det ikke lett å finne fasiten - naila jeg den? :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:39

Du fikk meg i alle fall til å smile :-)

Fortsettelse følger...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:42

Fortsettelse!

Men jeg vet ikke hva jeg skal fortsette med. Er jeg umulig? Kanskje jeg er det? Kanskje umuligheten ligger i at jeg aldri faller for noen. Kanskje umuligheten er at jeg krever ærlighet. Kanskje umuligheten ligger i seriøsiteten og min manglende glede i tilværelsens uutholdelige letthet. Kanskje umuligheten ligger i gleden ved genuine følelser mens "resten av verden" vil skumme fløte av livet? Kanskje umuligheten ligger i at jeg ikke har liktær og heller ikke blomster mellom tærne? Sannelig om jeg veit!

Som når man spiller et spill kan man noen ganger la den andre vinne. Ville det gjøre deg glad om jeg sa: JA! Du naila den! ?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:50

Overhode ikke.

Da ville jeg jo vært en mann som alltid hadde rett og sånne er litt slitsomme...

:-)

Men jeg tror det finnes minst en ærlig, seriøs mann med genuine følelser der ute som du kan skumme fløte sammen med og som klarer seg fint uten likdeler med blomster i...

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:52

Noen fakta:

Jeg er krevende fordi jeg krever en ting: Ærlighet på ordentlig.
Jeg må være hele meg til enhver tid. Jeg er dårlig på å fake.
Jeg vil ha en mann som elsker å kose masse!
Jeg ønsker meg en mann som er genuint interessert i å "se" meg.
Jeg er interessert i en mann som virkelig våger de store følelsene.
Jeg vil...

Nei, dette blir bare tull! Hvorfor skal jeg skrive dette?
Stryk dette innlegget!

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:53

Jeg sa ikke krevende - jeg sa umulig!

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:54

(Legger merke til at jeg bruker mange flere ord enn f.eks deg. Det må jeg jobbe med - å bli mer presis i språket. I alle fall når det kreves!)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 26 april 2015 23:55

Men det finnes nok minst en sånn mann også!

Og nå som du har beskrevet to forskjellige er det jo flere å velge mellom!

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 26 april 2015 23:55

Ah. My mistake!

Jeg er umulig. Ikke krevende. Men UMULIG.

Sukk, nå ble jeg nesten litt trist sånn på tampen av søndag 26. april 2015

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 27 april 2015 00:01

Trøsteklem!
(Kan vi ikke bare late som gåten var en hypotetisk gåte da? Da går du jo klar?)

:-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 april 2015 00:03

(Jo, det kan vi)

Nå skjedde det noe rart. Akkurat da jeg skrev "Jo, det kan vi" begynte macen min å spille en sang. En sang jeg aldri i mitt liv har hørt før! Det var Spotify som slo seg på og spilte noe som het "Mi pia, din gutt".

Nå måtte jeg humre litt.... :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 27 april 2015 00:09

Så sluttet helgen bra da - med hornmusikk (Eller Bremnes) et smil og det hele :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 april 2015 00:09

Vent skal sjekke....jeg hørte ikke låta

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 april 2015 00:11

Jo, Bremnes. Bremnes var det! Men jeg har ikke lastet ned noe Bremnes.
Jaja....slikt skjer jo til stadighet. Jeg tar en vei, så dras tanken min en annen. Jeg synes alltid slikt er litt festlig :-)

Ja, helgen sluttet vel bra. Bra nok. Selv om jeg savner armkroken. Heldigvis har jeg gått til innkjøp av to ekstra puter og en dobbeldyne. Da har jeg mer enn nok å holde rundt i mangel på noe bedre der i senga.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 april 2015 00:13

Litt ompa, ompa den sangen, gitt.
Den eneste Bremnesteksten jeg kjenner er "Å kunne æ skrive" og den er jo litt søt....som en liten digresjon. Og mer i mitt mood i aften :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 27 april 2015 00:15

Sender over en armkrok

og så er det vel på tide å pusse tenner... :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 april 2015 00:17

Mental armkrok tas med i seng...nei, forresten! Jeg fikk bilder av en sånn hard utstillingsdukkearm, og det funker ikke! Jeg sier takk for tanken - og hadde jeg kjent deg, ville jeg nok skreve puss så får du osv, men siden jeg ikke kjenner deg er jeg gjerrig på sånt.

Men en klem får du! God tannpuss og god natt :-)

(mann 36 år fra Akershus) ma. 27 april 2015 01:58 Privat melding

"Skreve"???

Skamme seg altså!

:D

Skjult ID med pseudonym Z ti. 28 april 2015 16:54

Ok!

Deppa, lei, mistet troen på menn, ikke bitter, litt trist, litt glad
- status quo: Litt verre enn lørdag kveld!

Trøsteklemmer mottas med takk selv om de er fra ukjente…
Ja, nå på dette stadiet er de verdt noe! :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 april 2015 00:04

"Faller for yngre menn"
"Faller for eldre, sporty, kjekke, slanke, smarte, kloke, snille menn" osv.

HJELP! JEG FALLER IKKE FOR NOEN!

Gode råd mottas med takk :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 april 2015 07:56

*Gir opp prompte!*

(mann 53 år fra Vestfold) on. 29 april 2015 20:01 Privat melding

Du er alltid anonym Z :)

Skjult ID med pseudonym teddy on. 29 april 2015 20:07

kan vel ikke falle for noen før du blir kjent med di :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 april 2015 22:57

Biology
Ja, jeg er alltid anonym på forumet. Jeg har lært min lekse i så måte :-)

my
Jeg har aldri direkte datet noen fra forumet, så jeg vet ikke.

(mann 53 år fra Vestfold) on. 29 april 2015 23:16 Privat melding

@Z
Jeg har selv vært anonym her og invitert kvinner men de kom aldri til Captns Table :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 april 2015 23:18

Har da sittet ved Captains table flere ganger ;-)
Men - har jeg sett deg her før? Kanskje du har vært undercover sånn at jeg kun kjenner deg fra et annet nick. Om så ikke er: Velkommen!

Har du en fin kveld?

(mann 53 år fra Vestfold) on. 29 april 2015 23:29 Privat melding

Irriterende at man ikke kan sende meldinger til de mørkeredde her. Jeg har vært undercover ja og med ett annet nick og jeg inviterte deg til Captns Table på vei til Island før jul en gang. Vi satt og drøste over cruise ferier og du mente du skulle ha på ballkjole og jeg kjole og hvitt. Nå husker du, kanskje :) Alt vel her, og der?

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 april 2015 23:31

Nå husker jeg. Og jeg var på cruise, jeg! Hvor var du? ;-)

Ja, det er jo egentlig alt vel. Men jeg er litt deppa pga dette med menn og singelliv og at det aldri klaffer helt og lei og lei meg og vil bare finne noe nytt og spennende, annerledes og givende i livet i tillegg til det jeg har. Men JA, ting er bra.

Ler....er det ok å få sannheten?

(mann 53 år fra Vestfold) on. 29 april 2015 23:42 Privat melding

Hehe, du var det ja? Der ser du hvor vanskeligt det er når du er mørkeredd. Jeg sto igjen på kaia jeg etter at jeg dro i kjolen til en russisk førtidspensjonert ballerina og trodde det var deg. Mannen hennes var borte i passkontrollen og lurte på hva jeg drev med da han kom. Han var visst Captn sjøl. Siden har jeg...hatt det som deg :) Noen forslag til forbedringer?

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 april 2015 23:44

Nei, nei! Nå tar du heeeelt feil. Kapteinen var norsk! Snakka masse med ham, jeg. En av de få interessante på den båten skal jeg si demses :-)

Nei, jeg ser skogen. men jeg ser ikke hvert enkelt tre lenger. Det er som om jeg sliter med øynene? Helt seriøst. Eller med evne til fordypelse.
Har du peiling på hva jeg skal gjøre? For første gang siden jul er jeg litt minismådeppa :-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 00:02 Privat melding

Jeg må ha vært på feil båt også, huff. Seriøst, du er som meg og alle andre her. Det er ikke lett dette og noen og enhver kan få selvtiliten og selvbildet satt på prøve etter en tid her. Det beste er egentlig å ta en pause fra nett og kanskje gå nettopp i skogen, der er det jo noen ensomme ulver og det kan jo hende du har klaff der? :) Eller, du kan velge helt annerledes enn du har gjort tidligere når du ønsker en date fra nett. Hva vi ser her i en profil er en blanding av egne ønsker og det vi leser og ser på bilder. I virkeligheten bruker man gjerne 5 sekunder på å kjenne kilingen i magen og her går det alt for lang tid. Jeg har én mnd igjen av halvårs medlemskapet mitt så jeg er egentlig ikke noen ekspert selv all den tid jeg skriver her og det blir sikkert en pause på meg også :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 00:10

Jeg har ikke blitt skuffet her altså. Her ligger jeg brakk av egen, fri vilje.
Hvorfor? Nettopp fordi jeg er lei. Og da er det ikke fair å kontakte noen.
Jeg ville ikke vært 100% tilstede, og om jeg ikke er det, ingen vits :-)

Men det er vår! Jeg burde klatre i trærne og vært lykkelig!
Burde er forresten et utrolig dumt ord.

Har du lagt planer for sommeren enda da? :-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 00:18 Privat melding

Planer for sommeren er...kjole og hvitt ved Captns Table og fiske ørret på Island. Må bare finne rett båt og rett ballkjole :) Er det bare menn, eller mangel på rett mann som gjør deg lei?

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 00:24

Island? Guri, kan man fiske ørret på Island? Det har jeg aldri tenkt på :-)
Visste du at over halvparten av befolkningen på Island tror på vetter, troll, alver og andre utenomjordiske vesener? Det synes jeg er interessant! De tror så mye på det at det påvirker politiske avgjørelser.

Jeg vil aldri snakke om menn i flertall. Det handler aldri om menn. Det handler alltid om en mann. Men ikke alltid den mannen. Det er mer fravær av interesse og initiativ hos meg, fravær av følelser og vilje hos meg.
Irriterende og frustrerende. For egentlig vil jeg jo dele livet mitt med noen.

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 00:36 Privat melding

Island og New Zealand er to av verdens beste steder å fiske :)
Tenk å dra ett sted hvor eventyr og folketro er dagligdags. Du må få hentet deg inn igjen før du kan dele noe med noen, den kjenner jeg meg veldig igjen i og resten av det du sier.

Du må gi litt f.. Z. :)

Det er et godt råd som hjelper på mange mennesker.
Fisker du? :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 00:39

Det er mange som sier at jeg må gi litt faen.
Men hvordan gir man faen når man ikke er typen til å gi faen da?

Nei, jeg fisker ikke. Har i alle fall ikke fiskestang. Men ørret lever jo i ferskvann. Selv om jeg har vært på Island flere ganger, husker jeg liksom ikke å ha sett masse ferskvann? Kanskje man må utenfor allfarvei?

Vet du? Islenderne endret E6 eller E18 eller hva det nå er de har der oppe og lagde en lang sving - fordi de opprinnelige planene var å legge veien gjennom alvekirken. Og sånt blir det bråk av! Er ikke det gøy? :-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 00:49 Privat melding

Ikke gi faen men gi f...gjør noe annet, si opp jobben, flytt, begynn med noe du ikke har gjort før. Jeg har lest mange islendigesagaer og ble fasinert om hvordan de holdt på der oppe, er en gammel drøm om å besøke landet :) Og fiske i elvene der :)

Hva er ditt eget råd til deg selv?

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 00:53

Island er både veldig kjent for oss nordmenn og likevel ganske annerledes. Jeg leide en bil og kjørte rundt i en uke for å se litt mer...

Vet du, jeg har tenkt på alt du skriver. Men jeg "tør" liksom ikke! Jeg har blitt gammel og pingle. Jeg er redd for konsekvenser. Men nettopp derfor burde jeg jo gjøre det!

Utrooolig bra spørsmål. Hva er mitt eget råd til meg selv.

Få ræva i gir, lag en hjemmeside, begynn å jobbe mer for deg selv, ta noen grep sånn at du på sikt kan være din egen herre jobbmessig og også da tidsmessig. Flytt sånn at du er mer i kontakt med naturen og gjør noe for å få overskudd til å gjøre mer av det du har LYST til.

Så trenger jeg bare å vite hvordan :-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 00:57 Privat melding

Hvor gammel er du?

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 00:58

Hvor gammel tror du jeg er? ;-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 01:00 Privat melding

Hehe, svare med ett spm gjør min gamle far, kom igjen :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 01:01

Yngre enn deg :-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 01:06 Privat melding

Hehe, argh, hvor mye ?

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 01:06

Ikke for mye ;-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 01:08 Privat melding

.........

:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 01:09

Kunne godt sagt det, jeg. Men det er umulig.
Match: under 70 gitt :-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 01:13 Privat melding

Haha, der har du svaret Z, vi gjør noe vi aldri ville gjort :)
(Hjælp)

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 01:14

....hva er svaret? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 april 2015 01:18

Uansett: Ciao and good night :-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 01:19 Privat melding

:)