Alle innlegg Sukkerforum

Unge mennesker og amfetamin?

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Buskerud) sø. 26 april 2015 16:36 Privat melding

Jeg er en rolig type på 26. Jobber som programmerer, og til daglig etter jobb, reisevei, handling,husarbeid og andre ting(frisør, lege, styremøter, familie) er det ikke så enormt mange timene igjen av uka.

Da foretrekker jeg å gjøre ting som gir meg energi og glede med den resterende tida. Gå turer, se filmer, spille data, ta en øl ute(en sjelden gang).

MEN - absolutt alle jenter på min alder skriver på sin profil at typen de leter etter er "litt småfrekk, sosial, spontan, og aktiv". Går alle andre på min alder på amfetamin, eller hva er det som skjer?

(mann 36 år fra Oslo) sø. 26 april 2015 16:48 Privat melding

Hehe, morsom observasjon.

Men neida, det er bare litt todelt tror jeg. Folk leter etter en utopi, det vil si at det de søker ikke nødvendigvis eksisterer. Og enkelte folk får energi å glede av å være småfrekk, sosial, spontan og aktiv.

Noen bruker også amfetamin da...

(kvinne 35 år fra Nordland) sø. 26 april 2015 17:46 Privat melding

Det kommer nok helt an på hva de egentlig søker. Som for meg som har barn, er det uaktuelt å søke etter en slik mann.

Skjult ID med pseudonym Julias sø. 26 april 2015 21:09

Tror ikke aktiv nødvendigvis betyr å dra 2 mil på skitur etter jobb og helst før middag. Regner med det er for å poengtere at de ikke er ute etter en sofasliter. Og med sosial regner jeg med det ee en som ikke gjemmer seg i ett hjørne dersom en får besøk eller treffer venner/fam :) Men når dét er sagt, amfetaminbruken her til lands er skremmende, fra spøk til Halvor...

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 21:15 Privat melding

Ja, man skulle tro det. Selv er jeg mer over på joint*-siden av skalaen, tar ting med knusende ro. Trenger ikke å sette rekorder hver dag, annenhver uke for holde. :)

*Jeg har aldri, og skal aldri røyke noe man ikke får i dagligvarebutikk.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 26 april 2015 21:38 Privat melding

De krever da ikke 8 timers sex med glowsticks;
småfrekke er vel alle på datern, sosial er en forutsetning og
hvis du ikke annonserer en skreven plan for dine aktiviteter,
jammen, da er du jo spontan (i deres øyne) også!

Tomme floskler som betyr null, nix og nada...hopp videre til noen som vet hva de vil ha

(mann 29 år fra Akershus) ma. 27 april 2015 11:14 Privat melding

Har samme oppfatning som SlackerMår. De aner ikke hva de vil ha, eller tar seg ikke tid til å tenke seg frem til det og skrive det ned, så det blir med de samme simple adjektivene som også alle andre først tenker på.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 27 april 2015 16:07

@ts
Amfetamin?

pffff...

Caffeine! Yeah baby!

(kvinne 51 år fra Hordaland) ma. 27 april 2015 17:30 Privat melding

Småfrekk???? Fysj og fy..... Hvem vil omgås frekke folk? takke meg til snille, vennlige, høflige personer av begge kjønn :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 29 april 2015 13:50 Privat melding

@TS, sjekk relasjonsprofilen din! Det er mulig å filtrere bort de som f.eks. er for hyperaktive - gikk nylig over min egen og fant et par viktige ting jeg hadde vektet feil, og nå synes jeg matchtallet i vesentlig større grad reflekterer hvor bra personene passer for meg.

Skjult ID med pseudonym kvinne44 on. 29 april 2015 16:01

Interessant observert dette her. Og ikke minst, jeg har vært borti noen karer her inne på rundt 50 + som virkelig har et aktivtetsnivå jeg sjelden har vært borti...ikke en gang da jeg var i 20-årene. Jeg tenker at noe må jo vike plass. @ Hintsu dette skremmer også meg. Hvordan skal man passe inn i noe slikt? Amfetamin eller ADHD. Det er mange av de. Ligger det et slags statur i dette aktivitetsnivået? Og er det denne statusen flere kvinner søker? Undrer meg noe over dette selv.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 29 april 2015 19:31 Privat melding

Ikke mye amfetamin her nei???????? etter en lang dag som går i ett da jeg har to barn, så er sofaen og tven et kjærkomment syn når det lir mot kveld????

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 29 april 2015 19:32 Privat melding

Spmtegnene er forresten smileys gone wrong