Alle innlegg Sukkerforum

Kjærlighet i 2015

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sukk sø. 26 april 2015 22:51

Selvstendighetstrangen og tilknytnigsønskene på kollisjonskurs!? Er det blitt slik. Kjør debatt!

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 26 april 2015 22:55

@ts
Næh
Ingen overhengende fare i overskuelig fremtid ;p

Skjult ID med pseudonym Himyaknow sø. 26 april 2015 22:56

Dette vet vi alle som tilhører i "Den store kosetråden".

(mann 36 år fra Akershus) sø. 26 april 2015 22:59 Privat melding

Får vel legge skylda på regjeringa som med alt annet. Noen må gå.

Skjult ID med pseudonym Tine sø. 26 april 2015 23:10

Klar det er et dilemma! Det er jo et stort ansvar å skaffe seg mann, de skal luftes, stelles, mates og underholdes. Man skal være villig til å gi ybetinget kjærlighet uten å vente noe særlig igjen, tiden da det å holde seg med mann var et statussymbol er dfinitivt over!

Men det har jo sine fordeler også.... De er enke å ta med på ferie, du kan til en viss grad føre en samtale med dem, og i visse tilfeller bidrar de også økonomisk og praktis til husholdning.

Det er jo også et pluss at enkelte av disse mannepersonene kan vise ømhet og tilby en viss seksuell nytelse :-)

Så jepp, definitivt et dilemma :-)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 26 april 2015 23:20

@Tine sø. 26 april 23:10
Meh
Sleng meg i dammen og hiv ut noen brødsmuler så er alt det i box.
Og så sparer du en flybillett hver gang du drar på ferie.
En deal som er for god til å være sann eh?
;p

Ps.
Fair warning though.
Ender er monogame ass, bare så det er nevnt...

Skjult ID med pseudonym PHMann ma. 27 april 2015 00:33

Valg av partner var tidligere en nødvendighet, og som oftest et valg man gjorde én gang. Ting tok gjerne litt lengre tid, så det å jobbe, passe barn, fikse og rydde huset var noe man gjorde sammen. Rollene var gjerne fordelt på kjønn, og så der.

Samfunnet ble etterhvert litt mer effektivisert, man hadde ikke lenger de samme behovene for valg av partner. Det ble mer fokus på kjærlighet og følelsene rundt et forhold - ikke så mye det praktiske.

Spol frem til i dag.

Vi har ingen behov for å være to personer om noe annet enn å putte sperm inn i egg. Alt før og etter gjør man enklest selv. Det er ikke lenger følelsen man har til en person som er interessant, men hvilken følelse partneren din vekker i deg. "Er h*n god nok?" og "Er dette på vei dit jeg hadde planlagt?" er legitime spørsmål i jakten på kjærligheten.

Slik er iallfall jeg på min dårlige dager.

Skjult ID med pseudonym Rita ti. 28 april 2015 11:05

@sukk
Her drar du opp et helt sentralt tema, som fortjener en seriøs debatt. Jeg tror du har helt rett i dette med kollisjonskurs - dette er noe jeg kjenner meg sterkt igjen i. Stor selvstendighetstrang etter et langt forhold i ubalanse, og samtidig et tilknytningsbehov (vi er nok ikke skapt til å være alene, i hvertfall ikke hele tiden). Dette vil alltid være et dilemma, og ikke kan jeg se noen "løsning" på det heller. Det måtte i så fall være å finne noen som har samme syn på dette. En praktisk løsning er selvfølgelig å være særbo, men dette er kanskje mest aktuelt for folk som er over sin første ungdom og har levd i tette forhold tidligere (men vi finnes jo, vi også, selv om vi ikke er så sterkt representert her på Forum).

Skjult ID med pseudonym Smarten ti. 28 april 2015 21:59

(Skrevet av mann)

Selvstendighetstrangen ja, spot on TS !

Har selv fått kjenne på denne opptil flere ganger. Har hatt flere lengre forhold, og fått "sparken" av samtlige. Virker som damene til slutt vil klare seg selv, de har jo trossalt en far som kan skifte dekk for dem, henge opp bilder og montere IKEA skap.

De klassiske rollemønstrene ser jeg er visket godt ut. Damer skal nå skifte dekk selv, å jeg kjenner svært få par som klarer å holde ut, å fungerer i de litt klassiske rollemønstrene.

At damer idag er så ekstremt selvstendige, å ikke virker til å kunne fire litt på enkelte ting skremmer meg, å få meg nesten til å se på en fremtid alene...

Skjult ID med pseudonym sukk ti. 28 april 2015 22:59

Framtiden kommer til å bli slik at man bor hver for seg og møtes i helgen " hvis man har tid" for sex ( satt på spissen) Vi kan være kjærester men vi kan ikke være sammen! Haha..

Skjult ID med pseudonym Rita ti. 28 april 2015 23:08

Og det er kanskje ikke så galt, når det kommer til stykket? På den måten kan man kanskje unngå hverdagsslitasje på forholdet, og holde gnisten lengre?

Skjult ID med pseudonym sukk ti. 28 april 2015 23:22

@ Rita

Ja det er kanskje ikke så galt det, men å slite i hverdagen er jo ganske slitsomt alene. Merker det selv. Og hverdager er det mest av. Men det er jo et håp for de som vil ha et forhold der man deler mye. 50 % prosent hver. Respekt for likestilling, og til resten her inne det handler ikke om underkastelse eller noe i den retningen, den tiden er for lengst forbi. Dette gjelder begge kjønn!