Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 26 april 2015 23:51

Jeg oppnår ikke kontakt med mine matcher her inne. Er det en feil eller er de bare veldig kresene.

Skjult ID med pseudonym PHMann sø. 26 april 2015 23:59

De er kresne.

Skjult ID med pseudonym Dude77 ma. 27 april 2015 00:13

Jeg sliter med det samme, så jeg tror det er en feil.... 😆😆😆😃

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 27 april 2015 04:39 Privat melding

For å holde orden i galskapen er det vel best for begge parter, at de som kontakter/gir et hjerte til en match (da tenker jeg de med over 70%) rett og slett blokkeres hvis mottakeren vet med 99% sikkerhet at de aldri kommer svare...

Har vært veldig lite ny funksjonalitet på siden, begynner å lukte litt gymsokk-web av sukker.no...dessverre, nyttige features = mer aktive brukere!

(kvinne 48 år fra Aust-Agder) ti. 28 april 2015 10:03 Privat melding

Jeg er ny her på sukker og holder på å gjøre meg kjent med mulighetene. Har ikke mottatt noen meldinger, hjerter eller annet, enda. Tenker det er opp til meg å ta kontakt med andre og få respons på den måten. Er det andre måter å gjøre seg synlig på?

Skjult ID med pseudonym Rita ti. 28 april 2015 10:23

@Mirage
Jeg har vært her et par måneder, og tror at din metode med å selv ta kontakt er den beste. Det er ihvertfall hva jeg har erfart så langt. Da velger du selv, og slipper å sitte og vente på at andre skal ta kontakt. Jeg tror også at menn liker å bli kontaktet. Det ble fulltreffer for meg !

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 april 2015 14:19

Nytter ikke for damer å kontakte meg, for jeg tror automatisk at de er fake. :P

Skjult ID med pseudonym my ti. 28 april 2015 21:02

@powpow
Jeg tror du bare er på Sukker for forumets del. Du er jo skeptisk til alt og alle. Unnskyld, jeg måtte bare si det. Vit at det er mange gode damer som sender melding først, fordi de ikke gidder å vente som blomster på en sommerfugl eller humle eller et eller annet utryddelsestruet vesen.
Så ta dem i mot, møt dem.. Jeezzz, du trenger jo ikke gifte deg med dem! Ikke med en gang i hvert fall.
Hilsen jeg-vil-være sommerfuglen

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 april 2015 21:25

@my

Neida, er ikke så mye på forumet egentlig. Mer inne å titter på profiler.
Men sliter med å finne noen jeg føler det er noe poeng i å kontakte.
Fordi jeg rett og slett ikke er det de ser etter.

Og de som faktisk kontakter meg og jeg går inn for å sjekke meldingen og profilen så står det at den er slettet av Sukker.
Så hva tror du er mest sannsynlig? At de er fake eller at det hele er en stor konspirasjon hvor Sukker ikke vil at jeg skal komme i kontakt med noen? :P

Skjult ID med pseudonym my ti. 28 april 2015 21:39

@powpow
Muuuaahhahaha *shit, nå er vi avslørt*

Du er faktisk ganske mye her, for det er jeg óg, og jeg ser deg stadig. Hva ser du etter egentlig? Det finnes jo alle slag! Sitter du kanskje bare og leter etter små "feil" i profilene for å finne en grunn til å forkaste? Husk at ikke alle er like velformulert, og ikke alltid ser hvordan tekst kan komme feil ut, sett i forhold til hva som er viktig for dem. Send i så fall en melding og spør hva de ser for seg med det-og-det du stusset over.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 april 2015 22:04

@my

Hva jeg ser etter? Ei jente jeg syns er koselig og søt og som jeg føler at jeg har noe til felles med.
Og siden jeg er ganske rund i smaken når det kommer til hvilke jenter jeg syns er søte og jeg ikke har weirdo interesser så skulle jeg jo trodd at det var ganske enkelt.
Men den gang ei. Har faktisk aldri opplevd å komme over ei som passer perfekt, men som jeg ikke føler meg tiltrukket av.
Det er alltid mangel på felles interesser og at hun ser etter en annen type mann enn meg.
Og det er helt fair. Lite å gjøre med det.

Er heller ikke noe jeg stusser over. Ting er som regel ganske klare.

Skjult ID med pseudonym my ti. 28 april 2015 22:11

@powpow
Jenter tror de vet hva de ser etter, men tro meg, de aner ikke hva de snakker om, de fleste. Akkurat den biten skal du bare drite i. Hvis du har dét som kan fenge henne, kaster hun alle prinsipper over bord. Og det vet du ikke før du har prøvd.
Og unnskyld meg: passer perfekt? Tror du at noen bilder og litt eller mye tekst forteller om hun passer perfekt.. *Oh God, You need a coach*

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 april 2015 22:21

@my

Altså.. ikke ta det 100% bokstavelig da. Poeng var at det er ikke slik at jeg har valgt bort en profil fordi utseendet ikke passet, mens alt det andre gjorde det. :P

Hvis de ikke vet hva de vil ha, så er det jo faktisk enda verre, for da får hun jo aldri bestemt seg. :P

Skjult ID med pseudonym my ti. 28 april 2015 22:29

@powpow
*Read my lips* Ikke alle klarer å formulere godt nok hva de er ute etter. Og mange skriver et eller annet, fordi de tror de må skrive noe vettugt unde rubrikken "Drømmepartner", men egentlig kunne de latt være. Jeg synes selv det er fryktelig vanskelig å skrive noe klokt der, nettopp fordi det kan "skremme" vekk sånne jeg ville ha likt, så hos meg står det bare rør.. Det har ingenting med å ikke kunne bestemme seg å gjøre. Dette er ikke matematikk. Jeg gjentar: drit i dét. Med mindre det står at du må være milliardær, og ikke er det. Drit i dem også - *braindeads*

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 april 2015 22:43

@my

Ikke formulerer godt? Hvordan kan en misforstå når det står RETT frem deler av det de søker og ser etter?
Er jo ikke snakk om at jeg må drive og tolke og styre på. Det står ganske klart og tydelig.

Skjult ID med pseudonym maki ti. 28 april 2015 22:44

Tror det er en del tull her...får liksom treff og match..så ser jeg på profilene der er nesten ingenting fylt ut..mye blankt...så hvordan kan han da matche meg hvis vedkommende ikke har svart på nesten ingenting????...

Skjult ID med pseudonym my ti. 28 april 2015 22:58

@powpow
så er det ikke gjennomtenkt da. Formulert kan det virke så tydelig som bare det. Bare ord. Hele drømmepartner-rubrikken er egnet til å ødelegge. Hvor mange som traff noen første gang og ble forelsket i det virkelige liv, hadde en sjekkliste de gikk ut fra da amors piler traff dem?
Nei, gutt, du må slippe opp litt..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 april 2015 00:11

@my og @Ipek

Altså, jeg tar jo ikke KUN utgangspunkt i det som står der. Det blir jo satt i en sammenheng.

Og erfaring er det lite vits å kontakte de profilene jeg ikke passer til (det være seg drømmepartner beskrivelsen eller at de er en helt annen type person enn meg selv eller at de bor for langt unna) eller har noe til felles med.
For det gjorde jeg i begynnelsen. Det var ikke noen vits ihvertfall.

Idag kontakter jeg KUN de jeg føler jeg passer til og har noe tilfelles med.
Jeg er innom mange profiler og regner med at om jeg hadde hoppet over noen som var interessert at de hadde gitt lyd fra seg. Enten melding eller hjerte.

Skjult ID med pseudonym my on. 29 april 2015 03:20

@powpow
Neivel. Du føler sikkert helt riktig mht hva som passer og ikke passer. Det må være fint å være sikker.
Så sikker kommer jeg aldri til å bli. Men så blir jeg kjent med mange rare og hyggelige menn også. Og noen lærer jeg til og med å like bedre enn godt over tid. Sånn er det å være usikker, huff og huff.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 april 2015 03:30

@my

Kommer du aldri til å være så sikker? Så det finnes ikke noen som helst type menn der ute som du VET ikke passer deg?
Det har jeg litt vanskelig for å tro for å være ærlig.

Vi har alle våre typer mennesker som ikke passer oss ut i fra hvem vi selv er.

Jeg også har blitt kjent med mange koselige og hyggelige jenter.
Og ja, noen av de har jeg likt bedre og bedre over tid.
Men hva hjelper det meg når jeg ikke er den hun ønsker seg?

Selvsagt, jeg kunne jo sendt melding til alle damene i mitt fylke fullstendig uten filter. Og det har jeg mer eller mindre gjort også, men noen få unntak.
Men jeg er her enda jeg. Kunne selvsagt kontaktet de damene jeg i utgangspunktet har sortert bort, bare sånn for å kontaktet alle her.
Så kan jeg med hånden på hjertet si at jeg VIRKELIG har prøvd.
Til tross for at jeg har siktet for høyt, for langt til venstre eller for langt til høyre eller for lavt.

Skjult ID med pseudonym my on. 29 april 2015 17:48

@powpow
Du få sende melding til meg da, ikke fordi jeg passer, men da kan jeg dra deg ut på de skrå bredder, og så skal vi f..n hakke finne noe som passer deg også. Det blir hardt og kaldt og varmt og svett og sikkert litt tårer, men neppe blod - med mindre vi havner i slåsskamp.. man vet jo aldri :)

(kvinne 54 år fra Finnmark) on. 29 april 2015 17:51 Privat melding

Slike sider som dette er jo som å tippe lotto. Man hører noen suksesshistorier, men jevnt over sitter det mange rundt som ikke har fått kontakt med noen.
Uansett om man er mann eller kvinne, bør man være litt mindre kritisk og sende meldinger til det motsatte kjønn, og være forberedt på å ikke få svar. Det kan være flere grunner til det, men de som lar være å svare har jo hatt muligheten - og dermed gikk de glipp av noe.

Jeg mener at når man går inn på datingsider, må man på forhånd ha bestemt seg for hvor lenge man vil bli. Så får man være aktiv i den tiden og sende meldinger. Når tiden er utløpt og man er like langt, så har man gjort sitt. Det er ingen grunn til å bli boende her inne, noe jeg tror mange gjør - og jo lenger man blir, dess mer kresne blir man.

Skjult ID med pseudonym my on. 29 april 2015 18:06

@karikins
Ikke helt enig på det med mer kresen..
Det er jo egentlig ganske søtt.. Jeg har "min" gjeng med beste matcher - halvparten av dem har jo til og med profilbilde(!), og hver gang jeg slår opp den siden, er det som å se igjen gode gamle venner. Etter hvert liker jeg dem bedre, og går til og med inn på profilen for å se om det kanskje ikke var noe interessant der likevel.. Så, nei, ikke mer kresen. Kaster meg også også over noen som har dumpet innom profilen min, og sender en eller annen melding ut i det blå.. av nysgjerrighet for å se om de svarer. Koster så lite.. og noen ganger blir det napp.
Dette er ikke bare en lek, men også en dans på roser :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 april 2015 18:07

@my

En gang så prøvde jeg å bli spleiset med ei. Tøff som jeg var så reiste jeg 2.5 time for en blinddate (eller ikke helt blind, jeg hadde sett bilde av henne og hun av meg). Du kan jo tenke deg min skuffelse når jeg kom frem til bestemmelsesstedet å få beskjed om at hun hadde fått kalde føtter og ikke kom allikevel.

Skjult ID med pseudonym my on. 29 april 2015 18:20

@powpow
Ja ja, men jeg svikter deg ikke skjønner du. Sier jeg at vi skal ut på de skrå bredder, står jeg ved mitt ord. Dessuten skal vi spleise realtime, så det blir ikke snakk om noen blinddate-lureri her.
PS Jeg har også opplevd tilsvarende, så jeg har alltid en eller annen backup i sånne tilfeller, så turen ikke er helt bortkastet :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 april 2015 18:29

@my

Er ikke så glad i skråe ting egentlig men.. :P
Har faktisk hatt ei bekjent som ønsket å gjøre det samme.
Men hun bor alt for langt unna. For det første er det kronglete for meg å få til og for det andre så ville det vært kronglete om en falt for ei som bor alt for langt unna til at det nytter. :P

Skjult ID med pseudonym my on. 29 april 2015 19:08

@powpow
Neivel, så lavvær da.
Du har åpenbart bestemt det for at ingenting nytter.
*Ikke si at jeg ikke prøvde, i hvert fall..*

(kvinne 54 år fra Finnmark) on. 29 april 2015 19:19 Privat melding

@my
Forsåvidt enig med deg mht kresenheten, noen er faktisk ikke sånn, men jeg tør å påstå at majoriteten er sånn.
Det er hvertfall min erfaring, etter å ha vært på flere av de mest kjente dating-sidene. Med meget få unntak, har det vært både bortkastet tid og penger. De få unntakene er jeg venner med på Facebook, vi har jevnlig kontakt, men jeg er fortsatt uten kjæreste.
Jeg har også tatt sjanser - som Powpowgutt - reist med fly fra Kirkenes til Oslo for å tilbringe en hel helg med en kjekk, men helt ufordragelig mann. Takk og lov at vi hadde hvert vårt rom!
Joda, helt klart at dette både er en lek og en dans på roser :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 april 2015 20:22

@my

Nei. Det kunne helt sikkert fungert. Men det krever at hun som skal hooke meg opp med noen ikke bor alt for langt unna (maks 1.5-2 timer helst).

Og ikke hadde jeg visst hvordan jeg eventuelt skulle kontaktet deg heller så. :P

Skjult ID med pseudonym my on. 29 april 2015 20:24

@karikins
Ha ha ha, *ler høyt og lenge* Syns jeg ser det! "Ufordragelig, men kjekk". Tipper det var det han innledet profilteksten sin med også! Ha ha ha!
Heier på deg, håper det ikke skremte deg vekk fra flere Oslo-besøk!

(kvinne 54 år fra Finnmark) on. 29 april 2015 21:20 Privat melding

@my

Det var nok noe langt mer flatterende som sto skrevet i hans profil ;)

Lar meg ikke skremme så lett, er i Oslo rett som det er i forskjellige sammenhenger, og siden jeg bodde i Oslo de første 29 år av mitt liv, har jeg fortsatt familie og venner der :)

Skjult ID med pseudonym my on. 29 april 2015 22:16

@powpow
Vi i e-tjenesten har våre triks. Du hadde nok funnet meg, hvis du hadde prøvd. Har lagt igjen nok spor rundt om for det. Bare navnet.. (men også du er vel ung nok til å være sønnen min, ha ha ha!)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 april 2015 22:41

@my

Hadde vel en følelse av det. Så ja.. Denne sjekkehjelpen hadde nok fungert litt dårlig tror jeg. Med annet du skulle spleise meg med en datter eller niese.
Ikke at jeg tror du vil noen i din familie såpass vondt men.. :P

(mann 38 år fra Hordaland) to. 30 april 2015 01:55 Privat melding

Velkommen til Sukker TS! :D

Skjult ID med pseudonym my to. 30 april 2015 18:57

@powpow
Tulling, jeg hadde selvfølgelig funnet noen til din alder. Selv hadde jeg presentert deg som sønn til venner av familien, som skal bli kjent i byen. Jentene hadde svermet... De er rare sånn, både for å vise deg at du ikke skulle behøve å henge med en gamlis, og for å vise meg at du ville bli godt tatt hånd om... Men men, det er helst geipen du henger med, så vel bekomme. Jeg ønsker deg likevel alt godt og håper du blir overbevist en dag! ☺️?

Skjult ID med pseudonym - to. 30 april 2015 20:50

...sikkert en feil...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 30 april 2015 23:15

@my

Nå er jeg ganske dårlig på dette å snakke med jenter jeg ikke kjenner og sånn, men jeg må jo si at "konseptet" ditt hørtes særdeles spennende ut.

Er en fryktelig dårlig detektiv, men det ser ikke akkurat ut som du bor innen rimelig nærhet ut i fra den informasjonen jeg kommer opp med? :P

Hva skulle jeg bli overbevist om? :P

Skjult ID med pseudonym my to. 30 april 2015 23:26

@powpow
Overbevist om at den ene jenta faktisk kunne være noe for deg, og du for henne. At du ikke disset deg selv ned. Eller henne. Men at du hadde tatt noen sjanser, og ikke vært så jævlig kritisk, og plutselig sett at Jammen! her er det noe som er mer enn det jeg så først..
Men.. det spiller ingen rolle hva jeg sier.. du klarer å finne et motargument for deg selv.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 mai 2015 00:01

@my

Jeg tar faktisk ofte en sjanse. Hittil har de ikke resulterte i noe.
Er en person som gir ei jente både 2-3 og kanskje til og med 4 "muligheter" før jeg tar noen som helst avgjørelse.
Om noen var villig til å gi meg like mange tilbake så ville jeg vært glad, for jeg kan nok trenge litt mer enn et møte før jeg er helt ute av skallet.

Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har vært innom profiler her på Sukker for å sjekke enda en gang om hun kunne være noe.

Skjult ID med pseudonym my fr. 1 mai 2015 00:12

@powpow
hjertet mitt blør litt for deg, men så er jeg jo bare en litt sentimental dame som vil at alle skal få det bra. Det skallet ditt, kan du gjøre noe med det? Kan jo være en grunn til at det ikke blir mer enn ett møte, hvis jeg forstår deg rett?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 mai 2015 00:18

@my

Nja... De gangene det ikke har blitt mer enn ett møte så har jeg jo selv merket at det ikke var helt den rette type kjemi.
Så det er jo liksom ikke sånn at jeg har vært på et treff og trodd at det var kjempebra også ble det ikke flere.
De gangene jeg har følt det var et bra første møte så har det blitt flere.

Skallet er vel egentlig bare at jeg er litt nervøs og spent. Lite å gjøre med det egentlig. For hvis jeg IKKE er nervøs og spent, så er det helt klart ikke den rette jenta å treffe for da er jeg jo likegyldig til treffet.

Skjult ID med pseudonym my fr. 1 mai 2015 00:23

@powpow
hjertet slutter å blø
tror snart bare du er jævlig kresen og kritisk.
Husk: The devil is in the details

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 mai 2015 00:45

@my

Jeg er nok ikke kresen. Med annet du mener det er å være kresen at jeg ser etter ei dame som har noen felles interesser.
Min smak når det kommer til utseendet er ganske så rund.

Og jeg tror ikke jeg er veldig kritisk heller.

Prøver å analysere hva som går galt de gangene det går galt for å lære.

Skal en beskylde meg for noe så må det være at jeg er litt for feig.
At jeg rett og slett burde være enda litt mer frempå i forhold til damene.
Både i forhold til å sende meldinger og muligens under selve datene.
Jeg har fått noen tilbakemeldinger fra ei som ble ei venninne, men det er ikke så greit når noen av tingene kom opp er ting som jeg ikke finner helt naturlig første gangen en treffes.