Alle innlegg Sukkerforum

E dettefor mye med tanke på profil?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) ti. 28 april 2015 00:33 Privat melding

gjerne kom med KONSTRUKTV kritikk. Dette eskskluderer deg spitfire, Dine oppgulp er jeg ikke interessert i å høre ;D

Skjult ID med pseudonym elveblest ti. 28 april 2015 00:53

Litt omstendelig og gjentagende her og der. Luk ut skrivefeil (bl.a. "hvet" og "skjeldent").
Ellers solid!

Skjult ID med pseudonym heia! ti. 28 april 2015 01:25

He he det om party-svensken var artig . MEN tror kanskje at jeg ville ha kortet ned litt på teksten, litt mindre detaljert, gjesp...og kanskje ikke stilt så mange krav. Kanskje drømmedama di viser seg å vere blond og korthåret!Går an å "sile ut" etterhvert.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ti. 28 april 2015 06:48

Hadde jeg vært i din målgruppe, hadde jeg bare gått forbi profilen din. Alt for mange krav. Du sier du vil ha en selvstendig/selvsikker dame, men samtidig vil du bestemme hvordan hun skal se ut på håret, med mer. Så som sagt,selv om jeg hadde passa til beskrivelsen, hadde jeg gått videre. Alt for mange krav. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Dragen ti. 28 april 2015 09:34

Profilteksten din skal jo gjenspeile hvem du er, eller iallefall den du selv mener du er og vil vise frem, så hva du enn skriver, må bli riktig. For min del ville jeg skygget banen idet teksten din formidler svært høye og absolutte krav og du omtaler at visse typer adferd får deg til å tenke på andre som "idioter". Det er lite sjarmerende. Du fremstiller at det er ting man bare MÅ akseptere ved deg i kraft av at du er en (enkel?) mann. Du har krav til lengde på håret, som om det er en avgjørende ting ved om du kan elske et annet menneske. Det forteller meg at du kan være svært grunn og mer opptatt av det ytre, hvilket er forunderlig når man ser etter noen å tilbringe livet med, etter mitt syn. Du har skrivefeil (hvet og skjeldent). Du virker arrogant, bastant, brautende, innbilsk istedetfor selvsikker, svært selvsentrert og dominerende. Tviler på om noen sterke damer vil forbli sterke sammen med deg, kanskje ikke engang gidde å ta kontakt. Men som sagt, teksten skal jo gjenspeile hvem du er, så den bør jo være så ærlig som mulig. Lykke til - både til deg og en potensiell dame som involverer seg.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 28 april 2015 20:58

@Frankhe

Jeg syntes du har ok profil jeg da, bortsett fra disse avsnittene, som jeg synes er veldig avskrekkende:

"Jeg ser gjerne at du er attraktiv, selvsikker, optimistisk, intelligent, ærlig, morsom, glad, forstår deg på menn, fleksibel, ikke blir lett sjalu, At du har egne sunne interesser, humoristisk sans og at du er sikker på din egen seksualitet er et must.

Min drømmekvinne er selvsikker, og hvet hvem hun er og hva hun liker.. Mørkt (gjerne svart) eller rødt hår, er jeg veldig svak for. Utover dette er du/hun veldig atraktivt i mine øyne. Kort hår er ikke godkjent og du må ha så langt hår at det i det minste når ned til skuldrene (jeg er ikke fan av kort hår (uansett hvor "fresh" og stilig du tror det ser ut)."

Synes du ikke har helt magemål her. Kan godt være du treffer en slik dame, jeg kjenner faktisk flere som matcher dine ønsker. :-) Men de kommer ikke på bestilling her på sukker tror jeg.

Du har ellers noen få ok bilder. Jeg savner kanskje en tekst til bildene dine.
Lykke til.

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 28 april 2015 21:16

Du skriver du liker å flørte. Og at du ikke blir med på gruppetimer (trim) med mindre det er pene damer der du kan beundre. Det virker ikke helt betryggende hvis man ønsker en kjæreste å stole på og være trygg på. Jeg ville kanskje tonet det der litt ned. Men jeg er en gammel dame på 48. Din målgruppe synes kanskje det er helt ok med en flørter som titter på andre damer. :-)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 28 april 2015 21:19 Privat melding

På sukker vil du ikke motta meldinger av den enkle grunn at du er mann, så det å ha krav som du skriver i profilen fungerer mot sin hensikt.
Du vil gå fra svært liten sjangse til å bli kjent med noen, til å aldri bli kjent med noen.
Itillegg vil jenter snakke, du sender en melding og hun forteller sine jenter..."en fyr med masse rare krav sendte meg en melding, for en dust".
Med andre som mann er ikke din profil laget for at du skal få meldinger, den er laget for at du skal kunne sende meldinger og kanskje få svar.
De som kanskje svarer deg er jenter som er avslappet, som ikke vet helt hvem de liker.
Det høres ut som du søker en jentekvinne som er coach, mellomleder og som er selvsikker, går på sats i lunsjen og helst igjen søker en mann med svært god økonomi.

At du søker en jente med kort hår...hvorfor ? blir ikke det som en pretensiøs grunerløkkajente som later som hun liker en masse band hun har arvet i smak fra xen, maser om game of thrones og skriver at "du må ha skjegg!!". Det er et must, fordi da er en kul.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 28 april 2015 21:23

Liker profilbildet ditt. Du ser ut som en fresk, energisk og bra trønder! Du har et veldig godt smil og glimt i øyet for å si det med en klisje. Litt "lure" øyne, dvs litt skøyeraktige øyne. Da har jeg ikke mer å tilføye. Tvi tvi. Håper du finner drømmedama.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 28 april 2015 21:24

@Hercule
Han ville ikke ha dame med kort hår. ;-)

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 28 april 2015 21:47

@frankeh
Må bare slenge meg på her og si at du stiller alt for mange krav.
Kutt ned og moderer. Med den profilteksten tror jeg du skremmer bort flere enn du frister.
Men du er en kjekk fyr, så lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne63 ti. 28 april 2015 22:08

"Du vil ikke jobbe for at hun skal føle seg trygg" ??
"Du kan være med på gruppetrening på helsestudio, pga da kan du se på andre hotte damer" ??
Hun skal ikke ha kort hår, uansett hvor fin hun må føle seg liker du ikke det."??

Nei fysj, dette ble altfor mye, du høres ut som en psykopat,...sorry.. men veldig kontrollerende. Less is more!!

(mann 34 år fra Oslo) ti. 28 april 2015 22:09 Privat melding

Ja jeg skrev feil, kort eller langt hår..for meg blir det som studinnen som nettopp har oppdaget at hun hater Israel og sier skjegg er et must...fordi en mann med skjegg er kul og hater FRP eller whatever.
Det blir akkurat det samme.

Hun kan riktignok skrive det, siden hun velger.....men for en mann å komme med krav i en sukkerprofil er å totalt blokkere seg fra all kontakt...det er som å prøve å selge en Opel fra 1990 til 500.000 over takst.