Alle innlegg Sukkerforum

Faller for yngre menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nussi ti. 28 april 2015 22:19

Jeg er ei relativt pent brukt dame på 40 år. Har erfart at jeg faller for menn som er yngre enn meg (30+). Får ofte høre at jeg ser yngre ut enn jeg er, men det har ikke noe med saken å gjøre. Jeg ønsker å treffe noen for et seriøst forhold. Syns det er litt slitsomt da jeg skulle ønske at jeg falt for menn på min egen alder. Er det flere som har det sånn? Hva syns dere menn på 30+ om å være sammen med ei dame på 40 år?

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 28 april 2015 22:22 Privat melding

For min egen del så er ikke 40 utenkelig, men ser at noen som er akkurat i 30 årene kan finne det som litt stor avstand..

Er jo ikke det jeg ser etter i utgangspunktet, men ja 40+ kan holde seg bra ja... Lykke til i jakten :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 april 2015 22:32

30+ og 40?
Det er jo maks 10 år og minimum 1 år. :P
Ser ikke noe problem i det. 10 år er som regel ikke så mye.

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 28 april 2015 22:52

VELDIG mange kjekke menn som er ti år yngre enn meg, ja!
Tror det er veldig vanlig at kvinner faller for yngre menn. Og hvorfor ikke? Statistisk sett lever vi jo lengre enn dem.
Problemet er jo hvis de vil ha barn og du er ferdig med den delen..

Skjult ID med pseudonym sukk ti. 28 april 2015 23:14

@ Nussi
(Sett at du treffer en som er 10 år yngre)
Det kan komme til et punkt der dere ikke vil ha noen å prate om på lang sikt, der livserfaring og nesten en generasjon alder forskjell har en betydning. Samt tror jeg jenter, en del i hvertfall liker å bli kurtisert intelektuelt i visse stunder, klokskap kommer med alder. Men for all del håper du finner en som er 10 år yngre og at du lykkes og det vil bli bra.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 28 april 2015 23:16

Mange menn som er yngre enn meg som er kjekkaser.
Men nei, jeg har det ikke sånn. Kunne nok ikke vært sammen med en ungfole.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 28 april 2015 23:51 Privat melding

Stor aldersforskjell er i mine øyne litt midlertidig da jeg tror de store rammene ikke helt passer i det lange løp. Men man kan lære mye av hverandre over en periode.

(kvinne 51 år fra Vestfold) ti. 28 april 2015 23:57 Privat melding

Det er stor forskjell på hva folk mener er stor aldersforskjell. Jeg synes ikke 8-9 år er mye. Kjenner flere lykkelige par med så mange år i forskjell . Og de har vært sammen lenge ;)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ti. 28 april 2015 23:57 Privat melding

Jeg for min del kunne ikke blitt sammen med en mann som er så mye yngre enn meg, men jeg kjenner et par der dama er 15 år eldre enn han og dem har vært gift i mange år og så langt jeg vet er det ikke noe trøbbel der :)
Så om du faller for yngre så hvorfor ikke hoppe i det..?

Masse lykke til :)

(kvinne 51 år fra Hordaland) on. 29 april 2015 00:32 Privat melding

Når vi damer bikker 40, ssSKAL vi vværeeksra oppmerksom.... Med mindre du er Florece Nightingales reinkarnerte sjel, watch out!!!

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 29 april 2015 00:54 Privat melding

@Nussi: Nyt livet, møter du en yngre mann du ønsker å være sammen med, og det er gjensidig: Gå for det! :-) Nyt forelskelsen og hverandre uten å problematisere det med alder. Lykke til :-)

(kvinne 52 år fra Rogaland) on. 29 april 2015 07:47 Privat melding

:))

Skjult ID med pseudonym Lillemy on. 29 april 2015 08:07

@sukk
Hadde det enda vært slik at klokskap kommer med alderen... Der er jeg redd vi ofte må vente forgjeves. Modenhet muligens, men klokskapen er det vel ikke sikkert at dukker opp i det hele tatt.
Sitter her og lurer på hvorfor det skal være så akseptert at mannen er ti år eldre enn dama, men ikke omvendt. Skjønner det virkelig ikke!

Skjult ID med pseudonym PHMann on. 29 april 2015 08:18

@Lillemy

Fordi menn er ganske ræva på sine yngre dager, men blir bedre med årene, før de så daler. Kvinner er flotte som unge, men daler ganske mye tidligere.

Aldersforskjell er akseptert, det er bare en dårlig deal for mannen.

Skjult ID med pseudonym merhaba on. 29 april 2015 08:19

alt er akseptert.om den yngre mann aksepterer et seriøst forhold og vil gifte seg med en mer moden kvinne er opp til han og hans kjæreste. men statistikken tilsier jo at bare ca 5% cubs gifter seg med sin cougar. +/- 10 år spiller mindre rolle så lenge det med barneønsker lar seg oppfylle...

(mann 36 år fra Akershus) on. 29 april 2015 09:21 Privat melding

Jeg hadde noe på gang med en på 40 da jeg var en god del yngre selv... ingen av oss tenkte noe over det i det hele tatt. At noen kanskje syntes det var rart får være deres problem, jeg bryr meg ikke om slike konservative holdninger fra folk som ikke har noe med saken å gjøre.
Alskens teorier om modenhet og denslags, som er så utrolig individuelt.

Sånn generelt ser jeg vel etter noen på ca samme alder, men alder er ganske lav prioritet når det kommer til stykket.

Hvis det føles naturlig, så er det nok det også. Kjør på.

Skjult ID med pseudonym noproblem on. 29 april 2015 19:00

Jeg var sammen med eldre jente i mange år, og har også barn med henne. Aldersforskjellen mellom oss var 15 år. Jeg var selv 20 år da jeg traff henne, hun var da 36. Riktignok gikk vi til hvert vårt etter 8 års samboerskap for en tid tilbake, men selve aldersforskjellen var aldri noe problem for oss.

Jeg blir fortsatt lett tiltrukket av kvinner eldre enn meg selv, og ville ikke hatt noen stor betenkelighet med å gå inn i et nytt forhold med stor aldersforskjell. Jeg er nå 30, og dater gjerne en kvinne på 40+. Hvis man er ute etter en livspartner, er det dog viktig med åpenhet rundt ønsker om familie og barn.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 29 april 2015 20:37 Privat melding

Enig med @Lillemy Skjønner ikke hvorfor det er mer akseptert at mannen er 10 år eldre enn kvinnen, enn omvendt... Men heldigvis ser det ut som det faktisk nå er mer akseptert nå enn før 😊 Jeg var før på "den andre siden" men tenker nå at jeg heller hadde "tatt" en mann som er 10 år yngre enn meg, enn en som er 10 år eldre...

@PHMann ... Dårlig Deal for mannen hvis kvinnen er eldre, dummeste jeg har hørt😂😂😂😂

@merhaba
Håper du ikke mente at kvinnen ble Cougar med 10 års aldersforskjell... må vel være minst 20 års forskjell for å bli kalt det... 😳😇

Skjult ID med pseudonym merhaba on. 29 april 2015 20:53

Jeg mener alder er bare et tall, og de som vil danne par får ordne dette uten andre skal dømme. Cougar dater betydelig yngre menn, 10 år er ikke noe forskjell å snakke om, dvs skal mer til for cougar stemplet.

Skjult ID med pseudonym Lillemy on. 29 april 2015 21:20

Akkurat hva jeg også mener Kristin112. Kunne virkelig ikke tenke meg en kjæreste som nærmer seg 60...

Skjult ID med pseudonym Himyaknow to. 30 april 2015 16:07

Hva andre måtte mene om det, må du gi blaffen i.

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 april 2015 16:35 Privat melding

I dag har vi aksepter at mennesker med samme kjønn og mennesker med forskjellig etnisitet eller religiøsitet finner kjærligheten/lidenskapen men vi diskuterer og kommenterer og til og med dømmer at mennesker med stor alderforskjell finner det vi alle ønsker, et godt liv med en å være glad i eller tenne på. Synes vi her i landet er passe navlebeskuende og moralistisk når vi lar dette være så avgjørende for hva som er rett og galt.

Make love, not war.

Skjult ID med pseudonym MRBIG32 to. 30 april 2015 16:54

Jeg tenker det er bra at vi alle er forskjellige. Ellers hadde livet i seg selv blitt kjedelig. For min "egen" del så kunne jeg aldri vært med noen i den aldersgruppen. Høres sikkert overfladisk ut, men når man kan velge mellom aldersgruppen 20+ til 40+ så er for meg 20+ det å foretrekke. Men jeg har fult forståelse for de som vil ha yngre menn :)

Skjult ID med pseudonym Nussi to. 30 april 2015 18:43

Takk, for gode innspill:) Tenker at jeg bare får akseptere at jeg faller for de som er litt yngre. Det betyr jo ikke at drømmemannen faktisk kan vise seg å være en på samme alder, eller eldre. Jeg tar det derfra!:)

Skjult ID med pseudonym - to. 30 april 2015 20:12

MILFs er good shit! Også på lang sikt!

Skjult ID med pseudonym Dag fr. 1 mai 2015 05:31

@Nussi

Det du tar opp har vært oppe tusen ganger før her inne, så du er ikke alene, heller ei helt normal dame.
Når dere bikker 40 skal mange av dere plutselig helst ikke ha eldre menn lenger. Dere får dog et ukjent(for dere) og nytt problem; mye hardere konkurranse.

For damene på 25-35 kan også tenke seg de mennene du også vil ha.
Så dette er på en måte revansjen vi(er 40) gutta får, fordi når vi var yngre, så tittet dere ikke vår vei i det hele tatt, da var det de eldre gutta sikla etter..;-)

En undersøkelse en stor internasjonal datingside gjorde, viste vel at mannens popularitetstopp var siste halvdel av tredveåra, mens damene var mest pop i siste halvdel av tjueåra. (google)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) fr. 1 mai 2015 07:18 Privat melding

Etter et langt ekteskap med en som var seks år eldre enn meg....er jeg som de fleste her for å prøve lykken igjen:) Må innrømme at menn på min alder og litt oppover ofte (ikke alltid) begynner å se godt voksne ut...
Nå er vi vel også i kategorien godt voksne så det er jo ikke rart i det....:)
Men...sliter litt med å få hodet mitt inn i den settingen...jeg og føler meg jo ikke anderledes nå enn når jeg var 30...:) Har muligens totalt fravær av selvinnsikt, men det er sånn jeg føler det :)
Merker derfor at jeg begynner å se mer på de 2-3 år yngre gutta enn de som er eldre. Nå er vel ikke det så stor aldersforskjell, men likevel en litt uvant tanke for meg....:)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 1 mai 2015 09:12 Privat melding

Kjør på!. Cap, couger....bla bla.. Yngre er den nye moten for kvinner. Yngre har jo vært mote for gutta i lang tid!.

Skjult ID med pseudonym Dag fr. 1 mai 2015 12:57

@ Louise - Takk for at du bekrefter det jeg skrev over:)

Du er jo veldig sprek og er LANGT over snittet blant de i aldersgruppen din:)

Jeg får mange meldinger fra damer på alderen din, men jeg sammenligner deg jo med de på rundt 30, (som jeg ikke får like mange meldinger av, men som jeg får ut på date ofte nok, alt etter hvor mye jobb jeg legger i det.) og da har jeg vel alltid valgt den yngste.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) fr. 1 mai 2015 13:20 Privat melding

@Dag
Ojjj....takk for den..."you made my day"!!:-D

Skjult ID med pseudonym dominant lø. 2 mai 2015 16:04

Aldersforskjell handler om så mye mer enn kropp og utseende, ofte dreier det seg om langt mer fundamentale drifter og preferanser som feks sub/dom..., selv tiltrekker og tiltrekkes jeg relativt ofte av yngre kvinner, jenter, på omkring 30. Jeg er altså 46...

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 2 mai 2015 16:20 Privat melding

@Louise71 Bruker du 10-15 år gamle bilder, eller holder du deg bare utrolig godt?

Skjult ID med pseudonym bekkarekka lø. 2 mai 2015 16:20

Det er vel ganske vanlig at menn faller for yngre kvinner, men også motsatt. Jeg faller for begge deler. Glimt i øynene er viktig ;)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) lø. 2 mai 2015 16:43 Privat melding

@Anders
He he....alle bildene er tatt i år Anders:-)
Tar det spørmålet ditt som et stort kompliment!:-D
Trener styrke 4-5 dager i uken, er relativt kostholdsbevisst og møter stort sett hver dag med et smil:-) Min oppskrift på å holde seg "ung" og i god form:-)

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 2 mai 2015 19:12 Privat melding

@Louise71 Har sett flere som trener styrke 4-5 dager i uken, med sunt kosthold, som ser ut som om de er 10-15 år eldre enn hva de faktisk er. Det skyldes nok gener vil jeg tro...

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) lø. 2 mai 2015 19:35 Privat melding

@my
Smilerynker har vi vel alle my, men det har menn som er noen år yngre enn oss også (for å komme inn på tråden her igjen);-)