Alle innlegg Sukkerforum

Bilder og sporing

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mocca lø. 2 mai 2015 15:41

Heisann.
Jeg undrer meg på hvordan folk klarer å finne ut nøyaktig hvem jeg er selv om jeg bruker et nick her inne????
Det er tydelig at de bruker bildene mine, men hvordan??

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 2 mai 2015 17:13 Privat melding

Åssen kan du være sikker på det ??

Skjult ID med pseudonym Emph lø. 2 mai 2015 17:16

Reverse image search

https://www.tineye.com/

Skjult ID med pseudonym Tja. lø. 2 mai 2015 17:51

Hvis du bruker samme bilde(r) her som på Facebook, Twitter eller en eller annen blogg f.eks., så går det an å søke opp bildene med enten Google bildesøk eller tineye som nevnt over her. Så om mulig, er det kanskje lurt å bruke unike bilder her.

Jeg tror jeg ganske lett kan "spores", men jeg bryr meg ikke. Ikke møtt noen øksemordere her ennå. Men det er klart; den dagen øksa sitter i ryggen er jo det et lite nyttig argument...

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 2 mai 2015 18:18 Privat melding

Det er ganske creepy at det går ann, jeg hadde vert ganske skeptisk til de som gjør sånt. Stalker alarm!

(mann 36 år fra Akershus) lø. 2 mai 2015 18:26 Privat melding

Et tips er å regne med at alt du gjør på nett blir observert og er fritt tilgjengelig for alle. Det du ikke vil vise fram i offentlighet bør du heller ikke legge ut på nett.

(kvinne 51 år fra Vestfold) lø. 2 mai 2015 18:37 Privat melding

Jeg har samme mening, ikke redd for at noen skal finne meg. Tror ingen gidder :-)

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 2 mai 2015 19:48

Jeg er veldig utrygg på at "hvem som helst" her inne skal finne mitt virkelige navn. Jeg har flere ganger opplevd alvorlig stalking, en gang måtte politi og ambulanse tilkalles. Han satt utenfor døra mi og skar seg opp. Nå skjedde dette da jeg var ung og fager. Nå er jeg bare fager. :-) Men jeg har guarden oppe ja.

Skjult ID med pseudonym mocca lø. 2 mai 2015 20:32

Jeg er redelig på det jeg gjør her inne, og på andre steder jeg har profiler. Men jeg har litt lyst til selv å røpe akkurat hvem jeg er når jeg vil det. Har heldigvis ikke opplevd at noen har oppsøkt meg.... Men de liker å si at de her.har funnet ut hvem jeg er og skryter av det. Bare DET synes jeg er litt ubehagelig.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 2 mai 2015 21:00

@mocca
Det er grenseløst frekt synes jeg! Klart du vil ha styringa selv på hvem som skal vite hvem du er. Jeg forstår godt du reagerer på de mennene der.

(kvinne 51 år fra Vestfold) lø. 2 mai 2015 21:26 Privat melding

Liker ikke folk som oppfører seg sånn jeg heller , men aldri blitt plaga av sånne folk :) og veldig glad for det :) Kan ikke være noe ok, skjønner at man da blir forsiktig .

Skjult ID med pseudonym - lø. 2 mai 2015 22:59

Kombinert med alder og fylke, trenger man en(1) liten "ting" i tillegg for å finne ut av hvem du er (denne "tingen" kan være hva som helst!)...og har du samtidig et bilde her inne som du benytter på andre internettsteder...ja da kan Ola-dunk stå på døra di ila en halvtime!