Alle innlegg Sukkerforum

What`s up!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym drittlei! ma. 13 aug. 2007 18:25

Hvorfor er dere gutter på sukker når dere ikke er positive til et forhold? At dere på ingen måte er "klare" for et forhold eller leter etter det? Da kan dere heller bare dra på byen spør du meg.......................Jeg trodde at dette var en plass folk leter etter en som det evt. kan bli noe mer med!?? tar jeg helt feil eller??? Va er vits med å date... viss den ene personen ikke er åpen for at ting kan skje videre.... Hvorfor er dere her når dere kun er ute etter en flørt her og der??????????

Skjult ID med pseudonym girl2 ma. 13 aug. 2007 18:52

faen så enig drittlei!

man går ikke på restaurant, setter seg ned, får menyen og SÅ begynner å tenke på om man er sulten eller ikke heller, gjør man vel.....?!

Skjult ID med pseudonym jente28 ma. 13 aug. 2007 19:22

Hm, må jo innrømm at jeg kan ty til det argumentet /unnskyldningen selv når det kanskje ikke klaffer helt. Tviler på det er så mange her som gidder dette for å bare ha det litt festlig. Finner man en man virkelig trives med sier man ikke det!
Jeg er klar for forhold jeg, men har møtt en her inne som overveldet meg fullstendig med å være veldig ivrig og sytete etter forhold. Jeg forsvant. Andre menn forteller det ofte er fellesnevner for damene de har møtt. Det er noe med det, tror jeg da;)

Skjult ID med pseudonym mann-27 ma. 13 aug. 2007 19:24


Jasså, vi gutter er ikke positive ???????????
Er det ikke vi gutter som i lang tid ikke får svar på henvendelser ...?????????
Er det ikke vi gutter som ikke er pene nok til å få tildelt hjerter, ikke er interessante nok ...?????
(Kunne sagt mye mer)

Vær heller ærlig, - hvor mange mail har dere fått, og hvor mange har dere svart på ?
(Får si unnskyld til dere som er unntakene.)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 ma. 13 aug. 2007 19:30

vel er vel ikke alle guttene som tenker sånn her ... men de som er mest ivrig har jeg opplevd er bare ute etter lek og moro.
De som ikke har noe sakelig i meld bare sex hentydninger...
men det er vel noen av de andre også .. men de er nok innom mange profiler før de besemmer seg .og ser etter litt andre kvaliteter enn sex-gutta...

Skjult ID med pseudonym jente28 ma. 13 aug. 2007 19:37

Hvilke gutter man "tiltrekker" seg har helt garantert mye å gjøre med hvilke signaler du sender ut i profilen din!
Menn også forøvrig. De som bare viser kropp og stiller seg ut ber om kontakt der det er fokus. En mann som f.eks bare viser seg lettkledd og muskuløs og ikke kan skrive noe, eller reflektert som en 12-åring har ingen sjans hos meg. Ville jeg også tenkt om damer oppstilt med utringinger og trutmunn, og satset på at de er en enkel match med tanke på litt flyktig moro.

Skjult ID med pseudonym girl2 ma. 13 aug. 2007 22:09

.... det er ikke det som er poenget her ...

JA, det finnes såklart gutter her som er ute etter et fast forhold, like mye som jenter gjør det.

OG uten tvil er det folk som er ute etter pulings her.

Irritasjonen oppstår når de som er ute etter et ligg ikke bare kan si fra først som sist, og for all del, gjerne skrive det i profilen, i stedet for å la det gå en halv dag med mailing før det kommer frem, når man spør direkte hva de har profilen for, og de må innrømme at joda, de er nok ikke klar for et forhold.
Alt dette før bilder er vekslet engang,og med full info i profil om at undertegnede er klar for et forhold.

( Jeg har med andre ord hverken bilde med cleavage eller trutmunn,
og like lite tar jeg kontakt med gutter med tomt profilinnhold, eller body-shoots )

Med andre ord; dere det gjelder, skygger noe jævlig for sola; Klikk videre,
det er for optimistisk ( på det beste,- ellers rimelig patetisk)
å skulle tro at man kan håpe å taste seg til et ligg likevel, med folk som ikke er interessert i det.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2007 22:14 Privat melding

Mange menn er rare, det er da vitterlig lettere måter enn sukker for å ordne seg litt på?

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 13 aug. 2007 22:24

kit001, ikke si det :). Det er nok veldig lett å ordne seg litt på sukker, spesielt for de som er litt for blyge til å stå med et fett dollarglis og en halvliter på byen og blunke til de drita fulle tyveåringene. Da funker Internett svært godt (jeg kjenner flere skjørtejegere som KUN kan jage skjørt på Internett, men der er de gode også).

Forøvrig er jeg enig med over svensken over her. Jeg er ikke på sukker for å ordne meg noe, da hadde jeg nok fikset langt flere dates enn jeg gjør. Så det så, da finnes det ergo minst to gutter som er her for de riktige grunnene!

Dessuten skal det være en egen kategori i match-treet som sier "varighet på forhold" eller noe i den duren. Om folk lyver rett ut her er det litt teit..

(mann 51 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2007 22:42 Privat melding

3, jeg kan ikke forstå hvordan innlegget mitt kan tolkes dithen at det ikke er noe varig jeg er ute etter her inne.

Skjult ID med pseudonym Pluto ma. 13 aug. 2007 23:20


Det fins 4 her inne.. Så fins det faktisk også noen jenter som går på restaurant og ser på menyen ... og ber om regningen uten å smake...

Nytter ikke alltid for en kar å si: "try me"....

Skjult ID med pseudonym Jacta est? to. 16 aug. 2007 19:04

Da er vi faktisk 5 gutter her - :))
Sjekke på byen? ALDRI! Med min flaks så våkner jeg bare fastbundet og pisket til blods...............
Er ikke interessert i å "melde" meg til et ligg - vil treffe noen som er seriøse OG som liker meg
for den jeg er!
@ drittlei? Karakteristikken din på enkelte av guttene her, passer minst like godt på enkelte jenter her inne!!
Uansett; lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Myst29 to. 16 aug. 2007 20:22


Jeg ser at det er jenter rundt de 30 som skriver her, og jeg forstår at det er frustrerende med lettvindte gutter når man er på jakt etter den rette for å begynne et liv med.

Jeg tror et godt triks er å lete etter en med seriøs profil, som klarer å formidle at han faktisk er klar for mer enn en flørt. Verden er ofte ikke så avansert som en krimroman -- Jeg synes det er lett å skille mellom jentene her på sukker.

Problemet mitt er at jeg selv er kun ute etter å "se an" markedet, og ønsker å være litt singel for en stund. Jeg tror det er mange som meg også -- altså ikke klar, men seriøs. Men, kommer den rette tror jeg egentlig alle er klare på 1-2-3.

Jeg har sett en profil her inne som matcher meg veldig, men jeg er redd for å begynne noe jeg ikke kan reversere uten å såre noen osv.

Skjult ID med pseudonym dutte to. 16 aug. 2007 21:18

"..if you can´t stand the heat, you better get back in the shade "... sa John Lennon...så la vær å eksponer deg om du ikke tåler oppmerksomhet. Ikke lat som du er kosete og kjælen om du ikke liker nærhet. Er ikke dette en kontaktkanal? Hvilken kontakt kvinnene og mennene ønsker, er vel opp til hver enkelt. Det som er redelig er jo å presentere sine motiver for å opptre her. Meeen....nå er det jo ikke alle som er særlig klar over sine motiver...så da blir det jo sånn ca omtrentlig bare kødd og uforpliktethet og tilfeldige ligg. Tomhetens høyborg! Kos dere alle tomskaller av begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym Smil to. 16 aug. 2007 22:03

"Drittlei"
Leit å høre at du bare treffer de som ikke er interessert i et forhold som kan vare.Mitt råd er å kanskje utvide ditt område for akseptabel alder litt mere opp.Det er jo gjerne sånn at gutta på din egen alder vil "leve livet" mens de ennå er på den rette sida av 40.Selv er jeg 47 og kan vel bare glemme å finne en kvinne som kan gi meg et barn,ja mange vil nok mene at det er vel egoistisk...(kanskje derfor noen går utenfor landets grenser for å søke kjærligheten.)
Uansett gi ikke opp.Den rette venter på deg der ute! ;-)

(kvinne 58 år fra Oslo) to. 16 aug. 2007 22:34 Privat melding

Smil da, hvorfor i all verden skulle du glemme det?
Gi ikke opp du heller :-)

Skjult ID med pseudonym Myst29 fr. 17 aug. 2007 00:34

Smil, mange menn på din alder som får jeg jenter som ennå kan få barn.

Skjult ID med pseudonym Grolsch fr. 17 aug. 2007 02:05

Til Drittlei.

Jeg støtter ditt ønske om at alle burde vært seriøse her inne, men:

Hvis du kvalitetssikrer litt før du starter den store flørtingen bør det jo være forholdsvis enkelt å luke ut ugresset! At noen kun er ute etter et "stikk" må vi jo regne med på et sted som dette. Jeg er forholdsvis fersk her inne men etter å ha lest gjennom alle diskusjonene har jeg fått inntrykk av at Sukker speiler samfunnet forøvrig på en grei måte.

Litt hvite løgner, tykk påsmøring og annet må vi forvente i en profil, vi driver jo tross alt å selger oss på nett. En grundig prat vil oftest avsløre om personen er noe å gå videre med, lenge før en evt. date, blir aktuell.

Skjønner ikke helt din fustrasjon, mulig det er forarbeidet det er noe i veien med? Og du, som mann er jeg ikke komfortabel med din ukritiske generalisering.