Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Silje sø. 3 mai 2015 12:58

Jeg har blokkert en person. Vil vedkommende likevel kunne se min profil ?

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 3 mai 2015 13:17 Privat melding

Kommer helt Ann på det ) om han har huka av for at han får Mail når noen besøker hans profil så vil han kunne se det.. Eller om dere har skrevet med hverandre eller han har lagt notater på deg... Også om du poster med profil på forum vil han kunne se om du har blokkert ham...

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 3 mai 2015 13:17 Privat melding

Kommer helt Ann på det ) om han har huka av for at han får Mail når noen besøker hans profil så vil han kunne se det.. Eller om dere har skrevet med hverandre eller han har lagt notater på deg... Også om du poster med profil på forum vil han kunne se om du har blokkert ham...

Skjult ID med pseudonym Silje sø. 3 mai 2015 13:48

DET skjønte jeg lite av.....men vi har skrevet til hverandre, så det betyr at HAN fortsatt kan se min profil, men JEG kan ikke se hans ?

(mann 36 år fra Hedmark) sø. 3 mai 2015 14:59 Privat melding

Hvis du blokkerer noen, vil ikke personen få deg opp i fremtidige søk, men hvis han søker på navnet ditt kan han fortsatt se profilen din.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 3 mai 2015 15:04 Privat melding

Hvis man ikke har skrudd av "Ikke vis min profil til profiler uten match" (=standard) så vil man ikke kunne se innholdet i profilen uansett. Man kan derimot søke opp brukernavnet med profilbilde som andre har påpekt.
Hvis derimot har skrudd av den innstillingen er jeg usikker på hvordan det funker...

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 3 mai 2015 15:15 Privat melding

Om dere har skrevet med hverandre Og du har blokkert ham så får han opp at han ikke kan skrive til deg pga blokkering..han kan ikke se profilen din og du kan ikke se hans... See??

Skjult ID med pseudonym Silje ma. 4 mai 2015 21:54

Takker for mange gode svar.....kanskje like greit å IKKE blokkere noen:-)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 7 mai 2015 12:00

Her var det mange ulike svar.

Altså: En person du har blokkert kan normalt ikke se profilen din fordi han da får match under 70. Hvis du har åpnet for matcher under 70 til å kunne se profilen din, vil han derimot kunne gjøre det.

Slik var det i alle fall tidligere. Med mindre Sukker nylig har endret dette, er det sånn det fungerer.

(mann 34 år fra Møre og Romsdal) to. 7 mai 2015 13:21 Privat melding

En kort forklaring:

Om du blokkerer noen på Sukker så kan de ikke se din profil, uavhengig av match.

Din profil vil ikke vises i hans / hennes lister, med unntak av meldinger, hjerter og de andre markeringene (Vennemateriale, Felles bekjente, Kjærestemateriale osv) dersom det er aktuelt.

Om personen prøver å besøke din profil via en av de listene så vil han / hun få beskjed om profilen ikke kan åpnes pga blokkering.

Skjult ID med pseudonym mia to. 7 mai 2015 17:57

@ eirik
Så da vil det si at hvis en person har satt hjerte på min profil, og jeg blokkerer. Så forsvinner aldri profilen min fra hans "disse har jeg satt hjerte på" side?
Liker ikke.......! Man vil jo ikke være synlig for dem man har blokkert, trodde det var noe av vitsen med blokkeringen?

Skjult ID med pseudonym mia to. 7 mai 2015 18:50

@ Lilljanne
Og det liker jeg ihvertfall ikke!

Skjult ID med pseudonym spinvill to. 7 mai 2015 21:19

Vil f.eks. min profil kunne sees av en jeg har blokkert? yes or no? this is confusing. Vil en som er blokkert fortsatt kunne sende meldinger til den vedkommende er blokkert av?

Skjult ID med pseudonym Silje to. 7 mai 2015 22:30

.Mange vet mye om dette kompliserte tema. Er det ingen som kan forklare slik at jeg forstår ? Altså om jeg blokkerer en person så kan ikke jeg se hans profil, mens han fortsatt kan se min profil uten å kunne kontakte meg....håper det