Alle innlegg Sukkerforum

Kan man oppheve Blokkering ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pronto sø. 3 mai 2015 23:56

For en god stund siden ( vel 1 år ) Fikk jeg en mail fra en dame her jeg hadde på "topp ti" listen min, svarte derfor bare vagt på den første meldingen, og svarte ikke i det hele tatt på den andre medingen ( den krevde ikke svar)... Så ble jeg blokkert !!!!! Grunnen til at jeg var vag.... var at jeg da... frem til for litt siden.... har datet/vært i forhold med ei annen her ( men dette er over nå ).... Skulle derfor gjerne tatt opp kontakten med drømmedama mi, men er jo litt vanskelig når man er blokkert :-(

Hva kan man gjøre ? Og er dama litt vel sutrete når hun blokkerer ( slik at jeg skal være glad til - og bare holde meg unna?????

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 4 mai 2015 00:11

Når du ikke svarte på den andre meldingen så antok hun at du ikke var interessert og derfor blokkert hun deg for å fjerne deg fra listene sine.

Så den broen er nok brent gitt...

(kvinne 51 år fra Oslo) ma. 4 mai 2015 00:18 Privat melding

Be noen sende henne ei melding med en beskjed fra deg og ditt nick )

Skjult ID med pseudonym Dude77 ma. 4 mai 2015 07:09

Karma?
Ref trådene om å ikke gi svar.
Å ri flere hester er vanskelig uansett og det er et problem med nettdating en, hvordan holde noen varm mens man sjekker melken på de andre kyrne 😆😉

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 4 mai 2015 08:10 Privat melding

Du burde forklart henne at du dater en annen for tiden og gjerne vil se an hvordan det går - og derfor føles det ikke riktig å skrive med andre. Det er ærlig, høflig og vekker sympati :-)

Men ser ut som toget har gått, ja.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 4 mai 2015 10:50

Man svarer ikke vagt.
Man svarer i alle fall ikke vagt til drømmedama.

Tabbe.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 4 mai 2015 11:03 Privat melding

Haha blir litt sånn Mannfolk 😝😳😂😂
Du skriver hun var på min topp "ti" liste svarte derfor vagt... Også lar du være å svare på neste melding fordi det ikke var noe å svare på😳 Mannfolk😝(og sikkert noen kvinnfolk...) Kjenner meg litt igjen der ja, ikke fra din side men fra jentas side... Var ikke noe å svare på... Men hvordan i huleste skal samtalen fortsette hvis en ikke svarer (samme om det er noe å svare på eller ikke, en får finne på noe nytt å skrive om da hvis en er intr.) Og hvordan skal jenta vite at du er intr. hvis du kun i første melding svarer vagt, forså i neste omgang ikke svarer på meld 2...

Hmmm ikke rart dette NettDatingGreiene til tider blir unødvendig Komplisert😱😁😇

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 4 mai 2015 12:34

Hei, det er ett år siden! Mye kan ha forandret seg siden da og hvem har ikke skrevet med flere samtidig.
Prøv å få tak i henne og se hvordan det går )

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 4 mai 2015 12:51

Shit happens.

Men litt teit å blokkere folk i utgangspunktet, hvis alt de har gjort "feil" bare er ikke å svare på en melding. Kan jo være mange grunner til det, som at man er alvorlig syk, nettopp har mistet noen som sto deg nær (har skjedd meg en gang, og da var jeg ikke akkurat ivrig til å lese meldinger eller svare her), bare glemte det i en stressa hverdag, eller som TS faktisk var opptatt med noen andre akkurat da. Dårlig timing rett og slett. Å holde det i mot noen at noen andre skrev til dem før deg og fikk dem interessert, når alt de har sett av deg er et par bilder, er rimelig teit.

Selv har jeg faktisk en date denne uka med en jente som i sin tid bare sluttet å svare. Det var flere år siden, kanskje 4 - 5. Vet ikke hvorfor hun stoppet å skrive, men det kan jo være så mange grunner og jeg bryr meg egentlig ikke. Har også tidligere opplevd å bli kontaktet av jenter her som enten ikke hadde svart på første melding fra meg tidligere, eller bare sluttet (glemt?) å svare etter et par meldinger, og som ikke en gang husket at jeg hadde skrevet til dem tidligere. Tror særlig de yngre, pene jentene her for fryktelig mange meldinger og lett kan glemme noen. Og det kan da gjelde for menn også. So what? Det er da ikke personlig.

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 4 mai 2015 14:01

Kan hende hun bare er effektiv og ryddig av seg, og derfor blokkerer alle som ikke virker interessante, ikke svarer osv og går videre. Skjønner henne godt, jeg. Er jo ikke noen vits i å ha folk fra et år tilbake tilgjengelige her, når de ikke viste større interesse for et år siden, og ikke tok kontakt på den tida heller. Hvis du nå har endret oppfatning og mener hun er blitt drømmedama, kan du som ei over her sa, få noen andre til å kontakte henne for deg. Så får du se om hun er noe hypp et år etter...

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 4 mai 2015 14:54

Men hvorfor må folk være så ekstremt interesserte med en gang? Hallo, alt vi ser av hverandre her er et bilde eller fem. Jeg for min del synes i alle fall sjeldent det er nok til at jeg egentlig blir så veldig interessert i den eller den jenta. Nysgjerrig kanskje, og forhåpentligvis nok til at jeg har lyst til å møtes og se om hun faktisk er interessant, men jeg faller da ikke pladask for et bilde.

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 4 mai 2015 14:59

Pladask eller ikke er vel ikke saken her. Du svarte jo ikke, så hun gikk videre...:)

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 4 mai 2015 15:08

Ser jeg svarte til litt feil person her..sorry:)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 4 mai 2015 16:16

Haha, det er greit. Er ikke jeg som er TS nei. Jeg skrev bare at JEG ikke blokkerer pga et manglende svar. Da hadde jeg forøvrig slitt ut tastaturet på å blokkere jenter tror jeg ;) Og at jeg synes det er litt teit å gjøre det i utgangspunktet, fordi folk kan ha mange grunner ikke til å svare, og det behøver faktisk ikke å være at de synes du er stygg eller uinteressant. Men alle gjør jo som de vil, så selvsagt helt greit å blokkere også. Jeg gjør jo det ofte selv også, for å fjerne noen av de som er totalt uinteressante fra listene mine (inkludert de som faktisk tar seg tid til å skrive såkalte høflige avslag, etter at jeg har sendt dem en takk-for-svar melding tilbake). Jeg blokkerer bare ikke pga et manglende svar.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 4 mai 2015 18:43

Kan moralen være at man BØR kjøre offensivt med alle leads parallelt her inne?

Mulig det egentlig er sånn...

Og mulig det er det største problemet med nettdating og kanskje en forklaring på hvorfor vi er her ennå...

:-)

Skjult ID med pseudonym Pronto ti. 5 mai 2015 21:28

Kanskje det.... men føler ikke at det er helt min stil..... Kanskje Sukker burde "frigi" etter et år ?

Skjult ID med pseudonym kaia ti. 5 mai 2015 21:35

Hmm...drømmedamen skriver du @ts!

Hadde du synes hun var så fantastisk ,så hadde du vel svart?
Det er vel heller "det som henger høyt og vanskelig å få tak i "syndromet som slår til eller at du begynner å bli litt desp og angrer over forspilte muligheter! :-)
Hadde jeg vært denne damen så hadde jeg uansett ikke ville hatt noe mer med deg å gjøre.Hvem vil være en nr.2 på listen?

Skjult ID med pseudonym Pronto ti. 5 mai 2015 22:12

Hvordan skulle man få en annen til å sende meldig ? Kan sukker ordne dette ?

Skjult ID med pseudonym Pronto ti. 5 mai 2015 22:34

Har ikke lyst til å blande eksen inn i dette........ Og jenter kan vel uansett ikke sende meldinger til hverandre.... :-(

Skjult ID med pseudonym Pronto ti. 5 mai 2015 23:14

Hva med at sukker hadde en ordning for dette ? Dvs. sende melding via sukker - Hvor man kunne be om "godt vær" og forklare hvorfor osv. ????

Skjult ID med pseudonym metoo to. 7 mai 2015 11:45

Skulle hun gjette at du datet en annen men egentlig var interessert hvis ikke det var for en annen du traff?

Vet du hva? Jeg synes det er flott med blokkeringer av folk som ikke sier rett ut hvordan ståa er. Man må holde i en dialog, ellers mister den andre interessen. I alle fall vi damer. Jeg tviler på at du hadde kommet så langt med henne selv om du ikke var blitt blokkert hvis du bruker mange uker på å svare…. Du skulle sagt: Jeg treffer en annen og legger fokus der, men er det ok for deg om jeg tar kontakt dersom det ikke blir noe ut av det? Hadde hun da svart ja, hadde du ikke blitt blokkert. Vage svar er drepen.