Alle innlegg Sukkerforum

Sukker festen..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nyskjerrig sø. 5 okt. 2008 19:23

Bare lurer på hvordan det var fordelt sånn alders messig igår. Var der ikke selv, men var på sukker festen i 3. etasje på Scotsman. Da synes jeg det var veldig mange mellom 30-40.
Var det en del mellom 20-30 igår??

Takk for svarene..

Skjult ID med pseudonym Ærlighet sø. 5 okt. 2008 21:35

Jeg synes Sukker kunne opplyst oss om gjennomsnittsalder, på den måten vil de nok uten tvil tiltrekke seg flere i enkelte aldersgrupper.

Men, jeg tror ikke sukker kommer til å uttale seg.

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 5 okt. 2008 22:00

Sukker har sagt at gjenosnittet på festen i går var noe lavere på alder ,,,
og det var mange der under 30...

Det er stor spredining i alderen så det kan gi et feil inntrykk hvis man sier et eksakt tall som feks 35... tror vel det la på 32-34 i går men ikke sikker ...

Skjult ID med pseudonym Ærlighet sø. 5 okt. 2008 22:19

Smily:
Det er forsåvidt sant, men for å bøte på det kunne sukker lagd en enkel statistikk som sier noe om oppmøte i de forskjellige aldersgrupper.. 20-25, 25-30, 30-40, 40-50, osv..
Det vil garantert gjøre at sammensetningen forandrer seg i en eller annen retning.. Sannsynligvis vil folka bak sukker gjøre enda mer gryn på det.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 5 okt. 2008 22:33

Selv om jeg også synes det er interessant å vite aldersfordelingen på festene og forsåvidt turene så tror jeg neppe at sukker kommer med noen nøyaktige svar der.
Hva hvis man hører at det kommer til å bli overvekt av de over 40? Blir ikke lett å få med seg de som er under 30 da. Eller motsatt.....
Så sukker sier nok ikke noe om dette, og hvis de gjør det så får du nok relativt diffuse svar nettopp for å få med seg flest mulig deltakere :)

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ma. 6 okt. 2008 08:01

meg:
Det sukker på den måten oppnår er misfornøyde deltakere..
Og som kjent gir en negativ bruker gjerne mer oppmerksomhet og omtale enn 100 fornøyde..
Altså har sukker alt å tape på en slik strategi.

Skjult ID med pseudonym Varder ma. 6 okt. 2008 19:45

Tror det var en fin blanding, men med en overvekt av folk rundt de 30. Når det gjelder "misfornøyde deltakere" så kan man jo ikke si at det koster allverdens å delta? Litt mer enn hva man betaler i døren på en vanlig uteplass, og da har man tilgjengelig et av Oslos fineste lokaler.

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ma. 6 okt. 2008 19:48

Varder: Det er da ganske få utesteder i Oslo som faktisk tar cover.. Jeg kan ikke huske sist jeg var noe sånt sted, hvis man ser bort fra Zinatra på Aker Brygge da.

Uansett, skal jeg på et slikt opplegg skal jeg vite relativt godt hvordan alderssammensetningen blir, ellers kan jeg gi f i hele greia, og bare gå på et hvilket som helst utested.

Skjult ID med pseudonym Varder ma. 6 okt. 2008 20:02

Tja..hva slags forventninger hadde du til dette arrangementet?

Skjult ID med pseudonym lars ma. 6 okt. 2008 23:29

@erlighet

som opplysning kan jeg si att gjennomsnittsalderen på mitt matchkort med 18 jenter var nøyaktig 34 år... jeg er 37
det holder for meg med så mange, får ikke snakket med alle allikevel.

Det er sikkert lavere for de som er yngre, men hvorfor må det være ett flertall på din alder på festen, du trenger ikke bry deg med de andre som er utenfor din aldersgruppe..

Skjult ID med pseudonym Schnimm ti. 7 okt. 2008 00:41

Jepp, jeg var der i 25 minutter. Mange flotte damer og herrer, men siden jeg var der alene ble jeg sittende å se for min egen del, og tok da valget å fortsette lørdagen med andre venner ==> garantert en bra kveld.

Tror ikke det vil være noe sjekktrekk av sukker "økonomisk" å gå ut med snittaldertallet under påmeldingen, da må jeg i såfall vite antall påmeldte også, ellers er det helt misgivende med snittalder.

kanskje de kunne hatt en "trivselsgaranti", 70% tilbake om du går før bildene er delt ut? -siden det nå ser ut som om snittalderen er gått opp etter startfesten på månefisken, som desidert hadde mer å by på i laver aldersgrupper.

Skjult ID med pseudonym Mr.Goody ti. 7 okt. 2008 12:31

Skjerpings folkens sukkerfesten var jo dødskul! Stappa fullt og sykt mye fine damer som var hyggelige å prate med. Kosa meg gløgg i hjel :-) Er selv 35, men så mange som var langt under 30. Vil anbefale at folk slutter å syte og kommer seg på fest. Det å gå etter en time er festbrems! Det er jo barnelærdom at det tar av etterhvert..