Alle innlegg Sukkerforum

"Disclosure"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date to. 7 mai 2015 21:02

Hva skjer den dagen Obama eller Putin står frem og forteller at vi har utenomjordiske vesener blant oss?

(mann 36 år fra Akershus) to. 7 mai 2015 21:04 Privat melding

Det er nok Snowden som kommer dem i forkjøpet.

Uansett, intet nytt under solen.

Skjult ID med pseudonym på date to. 7 mai 2015 21:09

Og hvor mange prosent av den norske befolkningen blir overrasket?

(mann 36 år fra Akershus) to. 7 mai 2015 21:11 Privat melding

Jeg blir overrasket, basert på grunnleggende fysikk og hvor lang tid det vil ta noen fra nærmeste planet å komme hit... med mindre det er et ormehull ved Jupiter som tar oss nært en rekke beboelige planeter.

Uansett, det vil vise seg hvor mange aluminiumsfolie-hatter som blir laget. :)

(kvinne 55 år fra Finnmark) to. 7 mai 2015 21:14 Privat melding

Det må være Putin da, som er utenomjordisk! Det ville ikke komme som et sjokk! ;)

Skjult ID med pseudonym Lillemy to. 7 mai 2015 21:27

@karikins
Tenkte jeg også. Mangler bare grønnfargen. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 7 mai 2015 21:45 Privat melding

Hadde jeg vært en alien, hadde jeg lett dratt forbi denne planeten, vi er kyrne i universet. :P

Skjult ID med pseudonym på date to. 7 mai 2015 22:55

Tenker de fleste regner med at det må skje veldig snart, men få ønsker å uttale seg om det da det kun latterliggjøres, spesielt i media. Er snart bare media som ler av dette. Men noen ganger virker det som at nordmenn henger etter resten av verden? Eller tar jeg feil? Er vi en liten uopplyst avkrok?
Er nok riktig at vi ikke er særlig attraktive med all vold og krig. Ingen tør å lande her så lenge vi står klare med skyter'n.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 09:22

@Trapezius 21:11
Tenker de ligger foran oss i utvikling, kanskje tusenvis av år, og har for oss uforståelige og avanserte teknikker.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 09:39

Jeg er vel mest overrasket over at det fortsatt i 2015 finnes noen som ikke tror det finnes utenomjordisk liv.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 09:42 Privat melding

Ved å bruke drake's equation er det stor sjanse for liv i universet. Hvis det er intelligent liv i universet, og som har klart å reise fortere enn lysets hastighet, eller via andre måter, og ikke tatt kontakt med oss, er sjansen stor for at enten er vi ikke på høyde med dem utviklingsmessig, eller så er vi ikke oppdaget ennå. De vil heller ikle forsøke å påvirke en laverestående kultur, grunnen ser vi jo på vår egen klode. :P

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 09:55

Vi blir nok observert ja. Vi har nok også blitt kontaktet.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 10:02 Privat melding

@på date: Lite sannsynlig, ettersom det ikke foreligger uomtvistelig bevis på dette, bare hoaxes og ting som ikke lar seg bekrefte, men enkelt avkrefte.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 10:11

Hvorfor synes du det er lett å avkrefte? Tusenvis av mennesker har sett det samme. Litt arrogant å avvise det kanskje. Men kan tenkes det er lettere å leve i troen på at det ikke er sant.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 10 mai 2015 10:19 Privat melding

Det er umulig å motbevise det, det sier seg selv. Det eneste man har å gå på er sannsynlighet, og den er temmelig lav. Det er uendelige retninger å reise der ute, sjansen for at noen har satt kursen hit er mikroskopisk, uansett hvor intelligent man er. Litt tettere innover i galaksen, så de som evt holder til der vil vel sjekke ut nabolaget først. :)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 10:27

@Trapezius, så da er du en av dem som blir overrasket da;-)
Synes det er interessant at noen faktisk tenker som deg, at det er usannsynlig. Det er jo mange privatpersoner, forskere og tidligere piloter som har stått frem. Men om man ikke interesserer seg for emnet er det jo lett å dra en slik konklusjon.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 10 mai 2015 10:58 Privat melding

Det er også mange som har "overnaturlige evner", som på mystisk vis har en dårlig dag så fort det skal utføres kontrollerte tester.

Uansett, den matematiske sannsynligheten for at noen tar turen hit er så mikroskopisk at, ja, jeg blir overrasket. Og jeg er helt klart overbevist om at det fins liv andre steder. Hvor godt utviklet det er vet vi ingenting om.
Det er dessverre slik at håndfaste bevis ikke fins, bare mange ting som peker i den retningen.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 10 mai 2015 11:08

@ts
Doh!
Alle vet jo at damene må være fra en helt annen planet.
Deal with it! :p

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 11:10 Privat melding

@på date: tusenvis av mennesker som har hatt alt fra observasjoner av ufo'er til kidnappinger utført av aliens. Nå vet jeg ikke hva du refererer til, men stort sett alle øyenvitneobservasjoner og videomatriell er gjennomgått ganske så mye i dybden, ca. 1 promille er i kategorien uløst, resten er avkreftet. Misforstå meg rett, jeg tror det finnes intelligent liv ute i universet, det er bare så mikroskopisk liten sjanse for at de ha oppdaget oss ennå. Er det noen spesiell hendelse du tenker på, som ikke kan avkreftes? Det er ikke arrogant, me basert på fakta, som moderne teknologi kan avkrefte. Da jeg var i Tromsø for mange år siden, hadde de en kraftig lyskaster på nordlysobservatoriet mener jeg å huske, og en på toppen av fjellet, disse sveipet over nattehimmelen en stund for å markere noe, husker ikke hva. Politiet i Tromsø fikk inn hundrevis av telefoner om folk som hadde sett ufo'er og mye annet rart. Hvis du ser noe du ikke kan forklare, er det nok en del som vil velge å si at de har sett noe utenomjordisk, for noen hundre år siden, var det magi, eller et mirakel. Det bør legges til her at militæret både her hjemme og i utlandet har testing av hemmelig utstyr som de ikke kan røpe noe om, Når vi kjenner vår verden så lite som vi gjør, er det lett å kalle det for magi, eller aliens. Det er magisk å se på nordlyset også, men jeg vet jo hva det kommer av, forskning har forklart dette.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 11:14 Privat melding

@arneand: Hehe. :)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 11:16

"forskning har forklart dette" det tror du ukritisk på da skjønner jeg @equi00.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 11:19 Privat melding

@på date: Ukritisk? Fint at du vil utfordre hva nordlyset er, og hva det kommer av. Jeg gleder meg til å høre din forklaring. :)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 11:20

Og hvem vet, kanskje det er så viktig for det militære å holde ting hemmelig at i det øyeblikket mange har sett noe og rapportere dette, skynder de seg ut og sier det var dem....smart eller?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 11:27 Privat melding

@på date: det er graden av hemmelighetsgrad som avgjør om de vil avkrefte eller bekrefte. Du får snakke for deg selv når det gjelder hvor smart dette er. Jeg har ingen tanker rundt dette. :P

(mann 36 år fra Akershus) sø. 10 mai 2015 11:28 Privat melding

Litt perspektiv når man snakker om universet:

http://joshworth.com/dev/pixelspace/pixelspace_solarsystem.html

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 11:35

Hadde vært interessant å høre om noen tenker det er mulig med stargates og interdimmensjonale vesener.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 11:43 Privat melding

@på date: det er ikke umulig, men ingen har fått dette bekreftet eller dokumentert dette på en vitenskapelig måte, så dette blir ren og skjær spekulasjon. Blir som Loch Ness sjøormen, man kan spekulere, men ingen har noen konkrete ting å komme med.

@Trapezius: Artig lenke. :)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 11:44

Og de som mener det millitære og statsmakten holder ting skjult, er dette riktig?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 11:52 Privat melding

@på date: Ja, du har ikke noe fortrinn militærmessig om du ikke har hemmeligheter. Statshemmeligheter trenger ikke nødvendigvis være av militær karakter, men vår samhandling med andre land, f.eks. Wikileaks og Snowden har jo gitt oss innblikk i dette.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 11:54

Kan nok heller tenkes at de som har dokumentert dette på en vitenskapelig måte har rett og slett blitt fjernet og brakt til taushet, Materialet har blitt hemmeligstemplet. Mer nærliggende å tro etter min mening.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 10 mai 2015 11:55 Privat melding

At myndighetene holder ting skjult er ingen nyhet. Se på alt styret rundt NSA, for eksempel. Det var noe alle "gærningene" visste, men nå var det omsider bevist og forsidestoff.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 11:57

Forståelig det @equi00, men en så viktig informasjon som at det finnes utenomjordisk tilstedeværelse her på jorden, synes jeg at man bør fortelle oss om. I all anstendighets navn.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 12:05 Privat melding

@på date: lite sannsynlig, da slike personer har familie som vil stille spørsmål, eller arbeidskolleger som også vil undre seg om personen forsvinner. Vanskelig å la personer eller ting "forsvinne" i dag, med all den teknologien vi har. Sjansen for å mislykkes er større enn for å lykkes, og feiler det, blir det en oppvask av dimensjoner. Konspirasjonsteorier er som regel løse ting som settes sammen for å koke opp en forklaring. Skal ikke komme inn på religion, men det er nærliggende. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 12:11 Privat melding

@på date: HVIS eller OM utenomjordiske vesener har besøkt jorden, tror du myndighetene klarer å dysse dette ned? For det første må de ta direkte kontakt med en myndighet som ser det nødvendig å hemmeligholde dette. Sjansen er vel større for at de treffer på en jordrotte. I dag trenger bare en Kardashian snuble, så vet hele verden det i løpet av et nanosekund.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 12:17 Privat melding

Litt artig tråd, egentlig. :) Men for å svare på trådstarter sitt spørsmål: Kommer putin og obama ut av skapet, og annonserer små grå, er det fordi de har mistet dem, eller de er de eneste igjen som tror på dette. :P

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 12:20

Problemet er at media har fått munnkurv og myndighetene klarer ikke håndtere en befolkning som får panikk eller stiller spørsmål de ikke klarer å svare på. Mange som sier ifra hva de har sett og opplevd, men så lenge media ikke vil skrive om dette, er de kun mulig å få de ut via nettet, og der kan man jo lese seg opp må mye "rar". Noe av det vil jeg vurdere til å være sant, noe ikke så sant.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 12:29

Hvis du da, i morgen så en flyvende tallerken. Hva hadde du gjort? Ringt Dagbladet, ringt statsministeren eller holdt det for deg selv i redsel for å bli latterliggjort?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 12:32 Privat melding

@på date: media får sjeldent munnkurv, om de gjør det, er det en utsettelse av det uungåelige, men ingen fortielse på ubestemt tid. Sannheten kommer alltid for en dag. Sannhet er som et treegget sverd, min sannhet, din sannhet og den absolutte sannhet. Har sett fra en del personer og grupperinger som bruker hemmeligholdelse som grunn, fordi folk vil gå amok om det kommer ut. Tror du det ikke er mer viktig med å håndtere/kontrollere pandemier og store trusler for vår egen eksistens, enn å bry seg om informasjon om aliens kommer ut? Virker som halve kloden er i krig, tror dette blekner ganske mye i forhold.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 12:39 Privat melding

@på date: jeg ville først ledd, for da hadde jeg sikkert vært på en tripp. Jeg hadde sjekket om noen andre hadde sett fenomenet, og ringt rundt til sivile og militære myndigheter for å finne ut av hva det kunne være. Trenger ikke nødvendigvis ta inn media, men kanskje det får plass i en agurknytt-historie. De fleste ting har en naturlig forklaring, og man kan benytte enkle verktøy, slik som ockhams barberkniv prinsipp, for å forklare hendelsen.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 10 mai 2015 12:40 Privat melding

Hvis man bare ser noe er det ikke vits å nevne noe. Har du derimot klart å ta et foto (raw-format eller analogt er fint)... ta kontakt med eksperter, sørg for at det er genuint, at det er faktisk det kameraet så og ikke noe photoshop-kødd... deretter kan man vel prøve seg på media. Og selvsagt last opp på 4chan /x/, send til Alex Jones og den vanlige internett-mølla.

Uansett vanskelig å bevise at det er aliens. Hvis det derimot er en faktisk tallerken er det nesten mer fascinerende. En kombinasjon av dekketøy og antigravitasjon. :)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 12:41

Etter min mening er det naivt å tro at Media ikke er sensurert. Visse emner er på tabulisten og blir bevisst hold skjult for folk flest. Man skal helst bare snakke om krig, sport, sex og underholdning.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 12:50 Privat melding

@på date: det er ikke sensurert, det er bare ikke så salgbart som det du nevner. Hvis det hadde vært en presse som ikke måtte tjene penger, altså en helt uavhengig presse, hadde nok uansett fokuset ligget på kvalitet, ikke kvantitet og søppel som blir servert nå til dags. Den eneste tabulisten pressen har, er vær varsom plakaten. Her går det i kildesjekking og å hente inn data fra flere hold, gjerne av personer som har høy troverdighet. Dette er altså kun en økonomisk grunn til at pressen gir oss nyheter slik de gjør.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 13:09

Jeg tror grunnen til at nyheter om Ufo'er og aliens ikke blir skrevet om, er ikke at det ikke selger, men at visse miljøer ikke ønsker at det skal bli fokusert på. Derfor må det latterliggjøres slik at det blir lite attraktivt for folk å fortelle om det. Hersketeknikk.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 10 mai 2015 13:11 Privat melding

Man skulle tro at en Snowden-type hadde gått ut med bevis for lenge siden, om det eksisterte. Vi har jo blitt besøkt siden 40-tallet, tilsynelatende.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 13:17

Som man kan lese seg frem til på nettet, mange har blitt tatt av dage. Tro det eller ei....

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 13:21

Daniel Elsburg gjorde det samme som Snowden.

http://no.wikipedia.org/wiki/Daniel_Ellsberg

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 13:30 Privat melding

@på date: du må jo selvsagt ha lov til å ha en mening, og jeg skal være den første til å forsvare deg for å ha en, men det har jo også vært noe i media om dette, slik som ufo'er i Hesjedalen, etc. Det som kanskje er litt leit, er at en som kanskje har hatt en opplevelse, og som ønsker å fortelle om det, blir avvist av pressen, eller ikke trodd på grunnet manglende bevis. Nå har det seg slik at disse ufo-historiene startet med et antatt kræsj av en ufo i USA rett etter krigen, og siden har det vært mange observasjoner og fortellinger, men de har det samme innholdet, lite eller ingen dokumentasjon, og varierende fortellinger. Det vil ikke si det samme som at jeg ikke tror, men jeg må ha litt mer håndfaste bevis, underbygget av vitenskapelige observasjoner og konklusjoner. Jeg tror ikke en høyerestående sivilisasjon ønsker å menge seg med bermen her på jorden, som dreper i guds navn og alt mellom himmel og jord av djevelskap. Vi har en veldig lang vei å gå som sivilisasjon før vi er verdige nok. Ingen mennesker er like, vi er farget av vår oppvekst, og milø, og dette vil også farge våre observasjoner. Noen vil si at de så gud, andre at de så noe magisk, noen andre at de så en ufo.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 13:33 Privat melding

@på date: la meg snu spørsmålet tilbake til deg; du tror ukritisk på det som står på nettet? :P

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 13:35

@equi00
Se mitt innlegg 12:20 ;-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 13:40 Privat melding

Ettersom klokka har slått 1337, er det på tide å legge denne koselige debatten til side, da jeg har et liv som krever fysisk tilstedeværelse, og oppgaver med god observasjonsevne og som vil inneholde verktøy basert på forskning. Jeg må vaske huset. :)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 13:43

Ha en koselig ettermiddag. Jeg er på farten selv, har en gård jeg må se til og har en og en halv times kjøring nå for å komme dit:-) Så har et liv utenom sukkerforum jeg også;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 10 mai 2015 20:09

Kan ikke Snowden dele litt spennende ting med oss da?
F.eks hva skjer på Area 51?
Hvor er Jimmy Hoffa begravet?
Eller kanskje han rett og slett ikke vet så mye som han prøver å overbevise oss om?

Jeg mener, du skal være ganske blåøyd og naiv om du tror at supermakter som USA IKKE spionerer og avlytter i hytt og pine. :P

Skjult ID med pseudonym bos sø. 10 mai 2015 20:21

@TS

Trodde du skulle si at Obama og Putin skulle komme ut av skapet å si "jeg er gay " Hva trodde du hadde skjed da ? :-)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 20:40

Synes ikke det er like spennende, om de gjorde det altså. Hvem bryr seg liksom?

Skjult ID med pseudonym bos sø. 10 mai 2015 20:56

@TS
Hvor mange damer har svart på din post ? Hvem bryr seg liksom ?

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 21:35

Trenger ikke svar fra damer da. Er dame selv. Synes jeg fikk bra respons på tråden jeg, så er fornøyd:-)

Skjult ID med pseudonym bos ma. 11 mai 2015 22:37

@Ts

hehehehe . Ler meg skakk .....

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 22:41

@bos morsommere den andre tråden da....med alle de rare datene mine.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 22:43

@TS
Den dagen Putin sier det har jeg ikke noe å leve for. De er begge mine idoler men hvis Putin sier det får jeg lyst på kjøttboller. Hvis Obama sier det er det helt greit for jeg liker ikke kjøttboller. Iallefall ikke grønne.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 22:46

@karikins
Trudde det var en kjent sak?

Skjult ID med pseudonym bos ma. 11 mai 2015 22:58

Så var det dette med intelligent liv .Vær nå forsiktig for skulle vesenet finne ut all intelligent liv her på sukker er vi ille ute , særlig de med bilde .:-) God natt

(mann 33 år fra Buskerud) ti. 12 mai 2015 09:05 Privat melding

Har ikke lest alt over her så det kan godt hende det er sagt før.
Beviset på at det finnes intelligent liv der ute i universet er at de IKKE har besøkt oss.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 09:18 Privat melding

@corsair: spot on! :)

(mann 36 år fra Akershus) ti. 12 mai 2015 11:02 Privat melding

@corsair
Som snytt ut av nesa til Frank Zappa. :)