Alle innlegg Sukkerforum

Rare dater

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym håp lø. 9 mai 2015 14:56

Kom ned det! Jeg vil bare ha bekreftelse på at jeg ikke er den eneste i verden som har opplevd underlige ting på date. Når man tror at man har funnet noe verdifullt, men tydeligvis har misforstått alt. Når man sitter igjen som et spørsmålstegn og prøver å forstå hva man sa eller gjorde galt. Hva er det rareste du har opplevd på første (eller andre eller tredje...) date? Hvordan tolket du hva det var som gikk galt? Kanskje vi kan lære noe av hverande... :)
Kom gjerne med komiske historier også. Det meste som er rart er jo også komisk.

(mann 53 år fra Oslo) lø. 9 mai 2015 15:47 Privat melding

Tjaa.... Hva skal man si til dette da? Nei kjære @HÅP,
du er ikke alene om dette. Det kan du være heeelt trygg på :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 mai 2015 16:23 Privat melding

Vet ikke om jeg kan si det har vært rare dater, kanskje mer typisk turnoff, slik som å snakke om eks'en, eller ikke ta del i dialogen, eller største turnoff, sjekke mobilen hvert minutt. Men de får jo beskjed hvorfor det ikke vil funke også. Aldri hatt en no-show enda, men vil nok sikkert komme. :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 9 mai 2015 17:15

Kjenner en som ble litt paff da daten hans dukket opp med rullator...

Skjult ID med pseudonym Z lø. 9 mai 2015 17:42

Det var vel strengt tatt ikke rullatoren som fikk min bekjente til å føle seg litt paff, men det faktum at alderen tilsa at hun trengte en. Vi snakker vel ca 30 års juging på alderen ;-)

Skjult ID med pseudonym håp lø. 9 mai 2015 17:43

Hehe... ja, da må man ha lov til å føle seg snytt. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 mai 2015 18:36 Privat melding

Noen ganger når man er i tvil, bør man be om å få bilde av personen og dagens avis med dato tydelig synlig. :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 9 mai 2015 19:48

Å lyve 30 år er ikke lett gitt...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 mai 2015 19:54 Privat melding

@EiKvinne: Har du prøvd? :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 9 mai 2015 20:08

Jeg har ikke prøvd men jeg SKAL PRØVE! Spennende!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 mai 2015 20:09 Privat melding

@EiKvinne: Lykke til, blir sikkert litt av en opplevelse.. ehh.. for dere begge. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 mai 2015 20:20 Privat melding

@my: stiatistikk viser at kvinner tar livet av menn med gift osv, enn mer fysiske ting som kniv. Han tok nok ikke en stor sjanse. Jaja, han tenkte sikkert på litt annen mat. :P

Skjult ID med pseudonym Tja. lø. 9 mai 2015 20:50

Tja... Alle datene mine herfra har vært ganske bra, men samtidig er det vel ingen av dem det ikke har vært noe litt rart med på en eller annen måte(!). Men jeg er sikkert rar jeg også.

Jeg har en del småting, men jeg kommer ikke på noen gode historier akkurat nå. For meg har det vært mest ting folk plutselig har spurt om eller sagt som er litt voldsomme ved første møte, rare meninger de har, rare vaner etc.

-Hun som på førstedate forklarte meg at hun vanligvis fikk meldinger av skikkelige kjekkaser, og han siste hun hadde vært på date med var skikkelig modellfin, men at det ikke var noe mer ved dem enn dét, så nå hadde hun bestemt seg for å isteden velge en (altså meg) på egen hånd og derfor tok hun kontakt med meg her.... jeg vet ikke - skal man ta det som et slags velment kompliment?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 mai 2015 21:02 Privat melding

@Tja: Eller ta det som at hun hadde tatt fornuften fatt. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 mai 2015 21:21 Privat melding

Hadde en date hvor det kom frem at hun var velstående, ikke noe galt i det, men da vi hadde spist og vi fikk regningen ville hun at jeg skulle betale hele gildet (jeg hadde jo uansett gjort det), da sa jeg noe om likestilling og at jeg skjønte hvordan hun hadde blitt velstående. :P Det var ikke snakk om å få det siste ordet, men valuta for pengene.. haha.. :P

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 9 mai 2015 23:11 Privat melding

Jeg var på date med en som tydeligvis løy om alderen og knapt snakket om annet enn psykologi og psykiatri på daten. Hun var fullstendig overbevist om at psykiatrisk helsevesen i ca hele verden var lureri og en måte for frimurere, bilderbergere, big pharma og mange andre (dog ikke reptiler eller aliens, skuffende nok) å undertrykke spesielt begavede mennesker, en gruppe hun naturligvis regnet seg selv i.

Jeg valgte å avstå fra fremstøt som kunne gi meg opsjon på frokost, hennes nokså pene ytre til tross.

Apropos kniv, jeg ble angrepet med kniv av en kjæreste da vi var tenåringer. Hun gikk på tabletter som holdt psykdommen i sjakk, men dessverre som så mange andre tenåringsjenter var hun også opptatt av slanking, og fikk det for seg at tablettene gjorde at hun la på seg, så hun sluttet å ta dem, og en dag gikk det galt. I moderne tid har jeg fått vite at hun har det bra nå :-)

(mann 53 år fra Oslo) sø. 10 mai 2015 03:16 Privat melding

@MY

Jævla pinglegubbe. Kan du nå innrømme at du er en mann?
Dersom ikke, burde du skamme deg som kvinne, og da
skjønner jeg jævla godt at du ikke vil gi deg til kjenne.... :-)

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 10 mai 2015 13:09 Privat melding

Si hva du gjør, og gjør hva du sier. Det er en god leveregel.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 22:04 Privat melding

Kom plutselig på en date jeg var på for mange år siden, dama var superhyggelig, veldig empatisk og en fryd å snakke med, praten gikk veldig lett. Hun skulle kjøre meg hjem (hadde ikke lappen på den tiden), hun brølte og bannet som en bryggesjauer i trafikken, brukte både lyd og lyshorn. Tenkte at her var det mye undertrykt aggresjon. Ble med den daten kan man si. :P

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:25

Det var jo han som hadde forduftet mens jeg var på toilettet, og han som hadde med seg hunden sin på første overnatting, hunden hadde mensen og luktet fysj...
Så var det han som hadde løpt og blitt så svett at han spurte om å få dusje hos meg, og at jeg måtte sette på debattprogrammet på TV, det var derfor han hadde løpt.
Så var det han som begynte å gråte da jeg sa at jeg tror ikke vi passer sammen (på første date). Så var det han som måtte låne penger til avis. Ja, og jeg kunne fortsette altså.....ja, og han som prøvde å selge meg oppvaskpulver.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 22:26 Privat melding

@på date: Hehe. Utrolig. :)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:35

Siden jeg er så godt i gang, det var han som ble så sur på meg, han hadde jo spandert 50 kr på en matbit, kom på døra mi og krevde pengene tilbake fordi det ikke ble noe mer. Så var det han som ble krakilsk da han ble full, og han som klemte puppene mine så hardt at det ble blåmerker, ja, og så var det han som fridde til meg mens han så på fotballkamp, bare slang det ut liksom..., ja og så var det han som satt i bilen og rullet ned vinduet og spurte om det var ja eller nei. Gadd ikke gå ut av bilen siden det jo sikkert ble nei. Ja, og så var det han som var gift men holdt det skjult i mange måneder, ja og så var det han som ble forelsket før vi hadde møttes, det har forresten skjedd mange ganger. Ja, jeg har mange flere....

Skjult ID med pseudonym m28 sø. 10 mai 2015 22:36

På den første daten jeg var på her så satt vi å snakket. Hadde egentlig en lett og behagelig samtale om tykt og tynt, helt til jeg skulle dra en spøk om hvor godt jeg likte SM.. Den daten ble aldri helt det samme igjen ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 22:38 Privat melding

@på date: huff og huff. :/

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:40

Ja, og så var det han som jobbet på en fabrikk som lagde damebind og tamponger, da ble jeg så flau at jeg ble helt rød...vi satt på restaurant, ble ganske vanskelig å komme seg ut av den ja.....Så var det han som løy på alderen sin med ti år. Så var det han som hadde babyen sin med på første date. Så var det han som ikke hadde fortalt at han hadde en baby. Ja, kan fortsette jeg altså....

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 22:43 Privat melding

@på date: hehe.. huff. hva man må oppleve. :) Har heldigvis vært heldig skjønner jeg. Stort sett de datene jeg har vært på, har vært full klaff på, men det er jo noen som jeg har nevnt, som den indre stemmen har sagt: "Løp for helvete, NÅ!". :P

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:46

Så var det han som ba meg være musestille når telefonen ringte, det var visst kjæresten hans....
Så var det han som kom gående med en høygravid dame under armen dagen etter vi hadde vært sammen. Så var det han som hadde en leilighet som så ut som en svinesti. Så var det mannen til bestevenninen min som foreslo at jeg skulle komme opp til Trysil hvor han hadde kjøreudervisning, uten at hun skulle vite noe. Det kommer mer...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 mai 2015 22:49 Privat melding

@på date: My eyes, my eyes! Haha.. :P

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:50

Så var det han som lurte meg for penger, så var det han som var mer interessert i gården min enn i meg, så var det han som ville ha barn med meg men ikke gifte seg. Har vært flere sånne egentlig. Puh, kommer sikkert på flere, ja så var det han som ville selge meg portrett av meg. Han var kunstner.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 10 mai 2015 22:51 Privat melding

Jaja, for de av oss som ikke får sjansen til å date så sinnsykt ofte, kun en. Det var en blind date med en søt jente som mildt sagt hadde røyka seg høy, og i leiligheten var det en tilsvarende gjeng som satt og lo av sine egne føtter. Det var vel rett og slett et askebeger konvertert til bolig, med tomme ølbokser i alle hjørner og burger-rester under sofaen.

Relativt kjapt over.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:53

Så var det han som satt og sleiket av pizzafyllet....på restaurant. Se det for deg. Så var det han som ikke hadde penger til å betale for seg.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:58

Og etter alle disse fantastiske datene har jeg ikke gitt opp. Finnes det noen Ok fyrer her mon tro? Som dere forstår har jeg ikke akkurat blitt bortskjemt;-)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 22:59

Har gitt veldig mange en sjanse i hvertfall.

(kvinne 31 år fra Hordaland) sø. 10 mai 2015 23:13 Privat melding

Var på første date med en fyr å vi avtalte å skulle møtes på en billig pizza restaurant.
Han ville spandere noe jeg syns var veldig hyggelig :)
Vi blir spurt hva vi vil ha å drikke å jeg sa at jeg gjerne vil ha en cola.
Da spør daten min om jeg ikke heller kan bestille vann fordi det er gratis hehe!
Ble litt satt ut da altså :P
Pizzaen vi delte koster maks 130 kr så tenkte ikke tanken engang på at jeg burde bestille vann så det ikke ble for dyrt for han :P

(mann 35 år fra Oslo) sø. 10 mai 2015 23:18 Privat melding

Hmm...

Jeg har opplevd konspirasjonsteoretikere, evolusjonsfornektere, rasister og det meste egentlig. Det drøyeste dog er å ha vært på en date hvorpå det kommer en fyr bort og gir henne en klem når vi skal til å dra. Det viser seg at det var date nr 2 for kvelden som var kommet litt tidlig....

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 23:21

så var det han som var et hode lavere enn meg og da han smilte var det et krater mellom fortennene, søt og hyggelig fyr ellers da...så var det han som hadde en katt som hoppet oppå oss midt under akten, så var det han som meldte avbud fem minutter før date, tre ganger. Så var det han som lignet for mye på faren min, så var det han som kom for fort og han som ikke fikk den opp og han som hadde for tynn og han som hadde for tykk.....Nå skal jeg gi meg dere. Blir sikkert kjedelig i lengden dette. Men jeg overdriver ikke, og jeg har flere enn dette også. God natt.

Skjult ID med pseudonym håp sø. 10 mai 2015 23:22

@på date: Har du vurdert å gi ut bok?

(kvinne 31 år fra Hordaland) sø. 10 mai 2015 23:23 Privat melding

Jeg hadde likt daten som tok med seg babyen sin :D
Menn som er flinke med barn er jo veldig sexy! :)

Skjult ID med pseudonym esset sø. 10 mai 2015 23:23

Var på en date der mannen hadde tydelige problemer med å svelge maten. Alt ble lizzom liggende i munnen..mer og mer..fikk det jo ned til slutt , men tok tid 😂samme mannen måtte tisse hele tiden. Var på do fire ganger under under lunsjen. Kanskje han spytta maten ut da..vet ikke..?

Skjult ID med pseudonym esset sø. 10 mai 2015 23:27

Har vært på date med en mann to ganger. Han snakka bare om eksen sin. Neste date kom hele greia på nytt. Samme ordlyden. Jodda. .han var ferdig med henne..påsto han !!

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 23:38

Kunne sikkert blitt bok ja he he. Klarer visst ikke stoppe nå som jeg er så godt i gang. Så var det han som var kriminell og politiet kom og satte håndjern på han mens jeg var på besøk. Så var det han som fikk meg til å ta fly opp til han en helg og ikke tok et eneste initiativ til noe mer...? Så var det han som insisterte på og vite om det var noe mellom oss (han som jeg var på tur hos). For hvis ikke ville han prøve seg.

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 10 mai 2015 23:42 Privat melding

Jeg hadde endelig ordnet meg date, men så når jeg kom, hadde hun tatt med seg søsteren. Kanskje hun syntes jeg så skummel ut, men har aldri vært på en så klein date før. Snakket faktisk mest med søsteren mens jeg drakk ølet mitt kjappere og kjappere.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 10 mai 2015 23:42

Så var det han jeg var på dobbeldate med, sammen med min venninne og hennes date. Min date forelsket seg i venninna mi:-( Ble ikke noe der da. Hun giftet seg senere med sin date.

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 11 mai 2015 00:01 Privat melding

Her var det mye morsomme historier, hehe !

Får håpe ikke jeg er like uheldig når jeg skal ut på date.

Skjult ID med pseudonym håp ma. 11 mai 2015 00:11

Min rare date var visst ikke så rar likevel. :)
Takk for gode historier.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 07:45

Får ta med en til, men vi hadde vært sammen en stund da han lurte på om jeg ville kjøpe bilen hans?

(mann 36 år fra Akershus) ma. 11 mai 2015 08:02 Privat melding

@på date

Er du på date hver dag??? Himmel og hav så mange historier!

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 09:40

Det slutter ikke der....så var det han jeg ble gravid med på første overnatting, kondomet sprakk...
Jeg nærmer meg jo 50 år, så har rukket en del dater selvom det har vært perioder på 5-7 år innimellom hvor jeg ikke har datet noen.
Så var det han som var narsissist og A-seksuell, to slike faktisk.
Kommer mer....

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 09:50

Så var det kollegaen min som var så intens og aldri ga opp, til slutt falt jeg for ham, så viste det seg at han ikke var en som binder seg, så jeg fant en annen, da ble han veldig lei seg skjønte jeg. Etter at jeg hadde fått barn med ham jeg da hadde funnet, kom han pluselig en dag inn på kontoret og spurte om jeg forsatt elsket ham...jeg så bare rart på han. Hallo???

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 10:05 Privat melding

Mye rart man skal høre før ørene detter av, eller øynene brenner opp. :P

@på date: virker som du har datet litt mer enn meg. Ikke at det er noe galt i det, bare en konstatering. Men det hindrer meg ikke i å flire litt av historiene dine. :)

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 10:06

Kondomet hadde gått ut på dato, det var derfor det sprakk. Jeg var så uerfaren at jeg ikke visste det var datostempel på kondomer, så det hadde jeg overhode ikke tenkt på å sjekke. Huff a mei....

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 10:26

Så var det alle de under 30 som tror det er spennende for en 45-åring med barnerov....???? Greit med 10 år yngre mann, det er faktisk pappan til sønnen min. Ikke noe problem, men mer enn det synes jeg blir kleint. Går ikke på date med så unge menn.

Den yngste som har prøvd seg var 17 eller 18 tror jeg.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 10:35

Så var det han som fikk en 10-åring til å komme bort med et dikt til meg og lillesøsteren min på stranden i Frankrike da vi lå og solte oss. Der stod det at han ville møte oss der og der kl. det og det om kvelden. Vi ble jo litt nysgjerrige så vi møtte opp. Der var det da vinsmaking med en vennegjeng. Vi følte oss litt teite og uttafor og han fyren var ikke noe spesielt heller, men det var jo en opplevelse det også.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 11 mai 2015 10:40 Privat melding

Nå har dette utviklet seg til å bli en ganske underholdende tråd med skrekkeksempler på dater. Men jeg tar meg selv i å lure på hvor vanskelig det må være for enkelte å sile ut rare personer allerede her på Sukker? Nå har jeg vært på et halvt dusin dater i løpet av en halvannen måned, og selv om det har vært enkelte dater som har vært hyggeligere enn andre, har jeg ikke noe å utsette på noen av dem - de har vært trivelige alle sammen!

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 10:47

De fleste av de jeg har nevnt har ikke vært sukkerdater. Sikkert mange fine folk her på Sukker. Jeg har bare vært uheldig jeg, med de mennene jeg har møtt i livet mitt.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 11 mai 2015 10:51 Privat melding

Hmm... kanskje man bare skal satse på å fortsette livet som munk. Mye styr med dette dating-opplegget, høres det ut som. ;)

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 10:58

Sikkert mange som ikke har datet så mye som tror at bare jeg får meg en date så går det nok veien ....hmmmm not.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 11:08

Så var det han som hadde noen kilo mer enn på bildet, men den er vel klassisk vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 11:11

Så er det så klart et hav av menn som man fort gjennomskuer kun er ute etter sex. Da blir det ikke date med meg i hvertfall. Noen er lurere da, og ikke lar det skinne så klart igjennom. Men da er det bare å la dem holde ut litt lenger før det blir hjemmebesøk, og da faller de fort av lasset.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 11:16

Så var det han som etter at vi hadde vært på en mislykket sydentur sammen ikke ville akseptere at det ikke ble noe mer og fortsatte å skrive brev i månedsvis, med anklager om hvor forferdelig jeg var som dumpet ham og at jeg hadde jo sagt det og det og gjort sånn og sånn og nå var han så deprimert osv. osv.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 11 mai 2015 11:28

@ på date

Jeg har også noen rare dater, men de fleste er jo ganske hyggelige da. Vi er ganske jevngamle så jeg blir litt forbløffet over antallet historier du har på lager!
Høres i grunn ut som du tiltrekkes av en masse raringer.
Historiene dine er morsomme da, det skal du ha. En av de morsommere trådene på lenge:)

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 13:16

Noen av de rare opplevelsene er med samme person, så da virker det kanskje litt over the top hehe. Men fint hvis det har en underholdningsverdi her på forumet. Bare hyggelig det:-)

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 13:51

ja, og så var det han som brukte ord som bæsj og prump i annenhver setning. Trodde han var veldig morsom selv.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 13:52

@på date
Så var det han som hadde for liten kondom så sæden fylte opp ballongen helt til den sprakk og eksploderte inni henne, og hele huset og halve bygda lå i ruiner.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 13:57

@Cllou Og hvor var du?

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 13:59

Krekling

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 14:01

Det var derfor Krekling jernbanestasjon ble lagt ned for 10-15 år siden. Ble så mye færre folk der.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 14:07

Så var det han som hadde et så fint navn som jeg aldri hadde hørt før, og det viste seg senere da jeg møtte han som ble pappan til sønnen min, at han var en felles venn av oss. Oppkalte sønnen min etter han, eller rettere, ga sønnen min det samme navnet.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 14:28 Privat melding

@Cllou: Haha.. :P Må vel regnes som en naturkatastrofe. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 14:36

Det er derfor Fiskumvannet og deler av Eikeren var halvveis hvitt i 2-3 år. (Fra NRK-nyhetene.)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 14:53 Privat melding

@Cllou: måtte vel kalkes i lang tid vil jeg tro. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 15:47

2011-12 så de havfruer Nederst i Eikeren. Trolig min skyld :D

Skjult ID med pseudonym Hudz ma. 11 mai 2015 16:53

At daten ikke dukket opp :-P

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 17:01

Min og fiskenes skyld at det har blitt havfruer.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 17:03

så var det han som jeg skulle på helg til og dro fra Oslo til langt ut i gokk, utenfor Bergen, han holdt på å snekre ny kjeller, mens jeg ble satt til å passe datteren på tre år, hele helgen.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 11 mai 2015 17:26

@på date
Utrolig treffende profilnavn du har! Må virkelig le av alle de pussige storyene dine. :-) De har gjort månedens sukker avgift verdt prisen for meg!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 17:26 Privat melding

@på date: høres jo helt legitimt ut å be noen å komme langveisfra (for å være barnevakt).. :P

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 11 mai 2015 17:30

@equi00
Ja, ikke sant, godt eksempel til etterfølgelse. :-) Nå vet du hvordan du kan ordne deg i dine uker, hvis du trenger tid til snekring og hamring. Bare å avtale en date det.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 17:32 Privat melding

@Willie: har notert ned masse her, blir DEN datingsommeren, det er sikkert og visst. :P

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 11 mai 2015 17:42

@equi00
Ja, nå blir det sikkert å løsne for deg! på date og andre har jo virkelig vist oss alle mulighetene som finnes. Å oppføre seg normalt på date er oppskrytt tøv. Det blir ikke noe moro av sånt.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 11 mai 2015 17:46

Jeg må beise verandaen i sommer. Grusomt kjedelig, har utsatt det i flere år. Kunne også tenkt meg å malt stua og soverommet i samme slengen. Kommer du på date hos meg den helga equi00? Ta med deg klær du ikke er redd for.

Skjult ID med pseudonym Tja. ma. 11 mai 2015 17:48

Hmm.. Jo! Jeg kom på noe. Hun som på andre date spurte meg om hva jeg synes om analsex. Jeg stotret vel frem noe sånt som at jeg ikke egentlig er noen fan av det... Vi avtalte allikevel en neste date, ca. en uke etter. Men da datoen nærmet seg, fikk jeg en SMS om at hun nå var opptatt med en annen, og at jeg fikk ha lykke til. Kanskje han var fan av det? Neida - kan ha vært noe helt annet. Det bare endte litt brått, vi hadde liksom avtalt ting og tang. Men sånn er det vel når folk dater flere samtidig (og man ikke vet at man bare er en i køen).

Men når sant skal sies har jeg som oftest tenkt "Phew - dodged a bullet there!" i etterkant når jeg har fått summet meg litt, og fått gangsynet tilbake.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 17:57 Privat melding

@Wille: haha.. jeg skyr arbeid, setter det bort til sesongarbeidere. kan sende en av dem? :P

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 11 mai 2015 18:05

Nei, det er juks! :-)

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:06

Så var det han som kom på besøk fra Frankrike og fikk en telefon fra "den andre " kjæresten i Frankrike som hadde skjønt at han var hos meg. Han nektet å si at han var hos meg, redd for at hun skulle ta et glass piller, mens jeg stod ved siden av og hørte på. Jeg dyttet han ut av døra i frustrasjon og sinne. Stakkar'n, hadde ikke noe sted å gå han da...så måtte be om å få komme inn igjen. Huff altså.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:07

Altså nektet å si en lyd i telefonrøret.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:14

Denne "andre" sendte meg senere en journalutskrift hvor det stod om spontanaborten hennes. Hallo? Mye rart man skal oppleve i livet.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:28

Så var det han som flere år etter vi hadde gjort slutt ringte fra fengsel for å si hei.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:29

Ante ikke at han var i fengsel, så ble litt satt ut.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:31

så var det han som hadde vært på hjemmebesøk og planlagt overnatting, som plutselig måtte hjem fordi datteren på 16 hadde hjemme alenefest. Ha,ha.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 18:33

'så ble litt satt ut' Var du også i fengsel? Fordi du ikke ante at han var i fengsel?

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:38

Har hørt utrolig mange rare unnskyldninger oppigjennom: Her er et knippe:
Barndomskameraten hadde skutt seg selv i hodet, så måtte i begravelse. Flasken knuste og fikk glassplint i øyet og måtte på legevakt, sønnen hadde skadet seg på ishockeybanen måtte kjøres til lege, faren var kommet på sykehus, bilen var kræsja, kameraten hadde vannlekkasje i kjelleren så måtte hjelpe til der, bilkø så rakk ikke flyet ja, der er mange flere da...kommer sikker på etter hvert. Jo, dattera og sønnen hadde krangla så måtte megle. Har jo kjent to narsissister da, så har hørt en løgnhistorier eller tre.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 18:40

@Cllou skjønte den ja, hahahahaha

Skjult ID med pseudonym mariana ma. 11 mai 2015 18:49

Mange rare dater man kan ha... De som velger, må ta det som kommer!
Jeg har hatt en morsom date når mannen velger å fortelle meg om ulver.. Og diktlese det høyt;)

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:02

Så var det to dater som kom på jobben min med roser/blomster, litt flaut synes jeg.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:10

Så var det ferieflørten i Frankrike som var sanger på discotek i Nice, og trodde det var greit å ringe meg kl.04-05 om morningen etter at jeg var hjemme fra ferie og i jobb igjen, for å si hei og takk for sist. Da var jo han ferdig med arbeidsdagen sin og kunne godt slå av en prat liksom. Litt trøtt kan du si....

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:16

Apropos ferieflørt, det var jo han i New York, skuespiller, som etter to år kom til Oslo for å spille i Huckle Berry Finn. Han tok kontakt og tenkte at det var jo bare å fortsette der vi slapp. Jeg var ikke helt i det amorøse hjørnet lenger dessverre, men han fikk da komme på besøk, han lagde middag hos meg og vi hadde en hyggelig kveld a likevel. Det var han med katten det, he he.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 19:21

@på date
Fortell hva som skjer på daten du er på akkurat nå. Jeg vet du er på flere men jeg tenker særlig på han som blir deppa hver gang du forteller at han har jafs på hodet. (Sumo) Hva skjer nå?

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:24

Så var det en av livvaktene til Bill Clinton, som inviterte meg på middag. Det var en fin date. Så har da hatt mange fine og vellykkede dater også, tross alt. Hvor daten har oppført seg helt normalt. Tro det eller ei, etter alt jeg har skrevet til nå.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:26

Har ikke hatt en date på ca et år. Er helt ute av trening.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 19:27

Du fortalte om jafs nå nettopp. Var det fantasi?

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:29

@Cllou hva er jafs?

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 19:30

En jafs er noe man tar av feks et eple.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:35

@Cllou hva var det du lurte på i den sammenheng. Henger ikke helt med dessverre.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 19:37

Nei, jeg ser nå at det var en misforståelse. Pratet tydeligvis om tremeningen din :J

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:42

ok:-) tremeningen ja.

(kvinne 51 år fra Sør-Trøndelag) ma. 11 mai 2015 19:43 Privat melding

@på date
Er det speed dating du har vært på?

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:47

@Hekrisol Aldri vært på speed date nei.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 19:49

@msmarie Trenger vel bare en som oppførere seg som gentleman. Jordnær og koselig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 11 mai 2015 19:55

Denne tråden samt andre mer seriøse temaer på nettet har ihvertfall skremt vekk all lyst til å date noen EVER.

Morsomt å lese, men samtidig fryktelig deprimerende. :P

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 20:00

Du sier noe @Powpowgutt man kan miste motet av mindre.

Skjult ID med pseudonym Lillemy ma. 11 mai 2015 20:02

@powpow
Håper og tror at på date er godt over gjennomsnittet på antall dater OG antall rare dater. ;)

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 20:08

Så kan vi nå ha en avstemning på hvilken date som var rarest he he,

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 11 mai 2015 20:14

Nei altså.. Jeg har ikke datet ei eneste rar jente, men så har jeg ikke vært på mange datene heller da og det er veeeeeldig lenge siden sist jeg var på date med noen. :P

Men det jeg mener med å miste motet er jo at disse håpløse mannfolk klarer å få seg dates, mens jeg, som forøvrig det rareste med er at jeg er sjenert, ikke får noen. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 21:21 Privat melding

Jeg skjønner jeg er en amatør på dating. Vurderer å kun date en gang i året, bare for å opprettholde fasaden. :P

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 21:26

Jeg har så og si sluttet å date jeg. Blir 50 i år og tenker som så at skjer det så skjer det. Jeg kommer ikke til å gjøre noe særlig for at det skal skje noe. Må nok dras etter håret om jeg skal bli med på noe.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 21:38 Privat melding

Er ikke så mye hår på hodet, har veldig kort hår, så slipper lett unna. :P

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 21:44

he he ja om det er det du ønsker så;-)

Skjult ID med pseudonym Tipsern ma. 11 mai 2015 21:50

Okey jeg har vært på 2-3 dates med en jente her og søt hyggelig og var veldig frempå at hun likte meg osv, Så sa hun at hun skulle på en liten ferie, hun hadde fått farge osv, så ser jeg plutselig så sier hun du vet jeg er er gift.... Juhu I just love it.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 11 mai 2015 21:51 Privat melding

@på date: utvalget mitt her i distriktet er så å si null, så statistikken min kommer nok til å holde. :P.

Skjult ID med pseudonym på date ma. 11 mai 2015 21:57

@my ja, ting kan komme i et annet perspektiv når man hører slike historier. Har ofte lurt på hvorfor det er noe rart med alle, hvorfor finner ikke jeg en slik kjernekar som venninnene mine og søsteren min har funnet seg? Jeg tror jeg vet det. Jeg skal lære å sette høyere pris på meg selv, sette grenser for hva andre skal tillate seg overfor meg. Jeg er på god vei nå siden jeg endelig har skjønt hva det er jeg skal lære meg.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 12 mai 2015 17:33

Fornøyelig lesing @pådate! ;-)

Skulle gjerne bidratt med mine beste også, hadde det ikke vært for at jeg har fått et "låst pseudonym" her inne og flere vet hvem jeg er…. ;-)

Men kan jo nevne en artig kommentar jeg husker: "Du er den første jeg dater fra nettet…. Og det er jo ingen som kjøper den første bruktbilen de prøver?"

Skjult ID med pseudonym på date ti. 12 mai 2015 18:25

Jeg har også fått et låst pseudonym, helt tilfeldig at det var "på date" som jeg hadde brukt den gangen Sukker bestemte å låse det, men akkurat i denne tråden var det jo veldig treffende, som noen har påpekt over her. Synes det gjør det vanskeligere å skrive på Forumet, hadde ønsket jeg kunne variere ettersom jeg ønsker å være mer anonym i noen tråder enn i andre.

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 12 mai 2015 20:50

Ja, hva kan vi lære av hverandre? Det er nå så mangt tenker jeg. Noen er ute for å ha skrivevenner, sånn bare for bekreftelsens skyld. Noen er allerede i forpliktende forhold og ønsker litt ekstra spenning. "Kan det være mulig med litt sånn spennende uforpliktende sex??"

Noen av oss ønsker faktisk et seriøst forhold til det andre kjønn. Jeg har et håp om at det er flest av de her. Men må si at jeg noen ganger blir litt usikker på akkurat det....

Og noen ønsker rett og slett å finne gode venner. Vi har så ulike motiver for å være her. Men bare la oss beholde respekten og vennligheten overfor de vi er så heldig å møte på vår vei. Det er en gave :) Og ærlighet er en aktverdig egenskap å ha, synes jeg.

Verden er så full av mennesker som kjørere en "å så kul profil jeg har". Men muig at dette kan bli som en løk. Man skreller den og det som er igjen er til å grine over. Da mister man rett og slett respekten. Innholdet som personen representerer og dennes kvaliteter som menneske er selvfølgelig avgjørende. Det kan man først finne ut av når man møtes.

Men dette står alltid igjen å bevise. Inntil man har fått bekreftet i fornuftig og sympatisk handling at noen har redelige hensikter, så er det klokt å være litt kritisk. Drømmeprinsen kommer ikke på en hvit hest, og han har sjelden redelige hensikter, dessverre.....Man må være ekstra kritisk og vurderende i forhold til hva slags menneske man velger å ha nærkontakt med. Mitt råd til hvem det skulle angå! :)

Skjult ID med pseudonym Helena ti. 12 mai 2015 21:47

@på date: dette var morsom lesning!

Når det gjelder å date folk man får kontakt med på Sukker osv.: Kan noe av grunnen til at mye virker rart være at man blir for fort personlig og viser for mye for tidlig? Kanskje slapper litt for mye av, på en måte?

Når man blir kjent mer langsomt utenfor nettet skjer kanskje ting mer i riktig / naturlig rekkefølge, og da virker ikke «rare» ting så rare lenger fordi menneskene blir mer virkelige – og alle ordentlige mennesker er jo OGSÅ litt rare innimellom?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 21:50 Privat melding

Vi er alle rare på hver vår måte, elsk raringene! :)

Skjult ID med pseudonym på date ti. 12 mai 2015 23:33

"låst pseudonym" betyr at jeg ikke har mulighet til å lage meg et annet pseudonym. Sukker har stengt muligheten vi hadde før til å endre det etter behag.

Skjult ID med pseudonym Bertrand ti. 12 mai 2015 23:34

Det forekommer meg her inne at det er mennene som oftest fremstilles som freaks, men det er gud hjelpe meg mye rart ute og går blant kvinner også. Min første sukkerdate ble en stalker fra det øyeblikk vi brøt opp på daten. Den var hyggelig nok, men hun begynte tilfeldigvis å dukke opp på bussen, butikken og til sist treningssenteret i nærheten av meg, selv om hun bodde på en helt annen kant av Oslo. Det kunne kanskje ha vært sjarmerende, hadde det ikke vært for at alt skjedde i løpet av de første tre dagene etter daten. Hvordan hun visste når jeg skulle ta bussen, når jeg skulle på butikken og når jeg trente vet jeg ikke, men alt er mulig.

Sukkerdate nummer fire var fantastisk helt til hun etter to uker fant ut at hun måtte ha date- og kontaktpause på grunn av eksamen. Det var en ærlig sak, men så begynte det plutselig å hagle tekstmeldinger fra henne om at jeg ignorerte henne, var ute etter å utnytte henne osv. Jeg tilskrev i utgangspunktet dette eksamensstress og var så diplomatisk og imøtekommende som jeg kunne, og etterhvert datet vi igjen. Det gikk så det suste i nye to uker, helt til det plutselig var ny eksamen - med tilhørende ønsket kommunikasjonsblokk fra hennes side - hvorpå nøyaktig det samme gjentok seg.

Skjult ID med pseudonym Bertrand ti. 12 mai 2015 23:35

Og jeg fortsetter...

Sukkerdate nummer seks eller sju (husker ikke helt rekkefølgen) var ærlig nok til å på tredje date opplyse om en diagnose på psykisk lidelse. Fair nok, tenkte jeg, men erfarte siden at denne diagnosen var lite forenelig selv med min beste velvilje. Det toppet seg da jeg plutselig under en ellers hyggelig hjemmemiddag ut av det blå ble beskyldt for å ha voldtatt en venninne av henne som jeg aldri noensinne hadde hørt om og enda mindre sett, hvorpå hun slo seg fullstendig vrang og bestemte seg for å trashe sin egen stue. Jeg forlot åstedet.

Sukkerdate nummer sju eller åtte (avhengig av) var i grunnen kun en flørt, men av den gifte sorten flørt, viste det seg. Fair nok det også, tenkte jeg, ettersom hun faktisk innrømmet det, men jeg ante visse ugler i mosen da hun insisterte på å droppe kondom og ville bli gravid, for "å gjøre det lettere å komme meg ut". Akkurat. Takk for meg. Hvis hun fremdeles er her inne og leser dette, så burde hun faen meg oppsøke profesjonell hjelp.

Sukkerdate nummer et eller annet sted etter ti var veldig hyggelig selskap over et glass vin helt til moren hennes ringte og hun ga røret til meg etter å ha presentert meg som hennes nye kjæreste. Hadde det vært et snev av ironi kunne det rent potensielt ha vært morsomt, men det var dønn seriøst ment.

Etter dette har jeg faktisk ikke sukkerdatet. Det har blitt litt for ekstrembingo.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 00:15 Privat melding

Men når sant skal sies, er det vel de gode datene man vil ta vare på, ikke de dårlige, eller? De dårlige går vel i boksen "huff og huff". :P

Skjult ID med pseudonym Realista on. 13 mai 2015 00:27

hahaha..jeg skjønner at jeg har sluppet billig unna @Bertrand! Makan, ja, ja, noen skal vi si, ekstra kompliserte individer eksisterer det der ute i verden....Men en god historie ble det da ut av det ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 mai 2015 00:57

@my

Du skulle egentlig bare visst hvor mange, spesielt menn, som er her inne som ikke er på dates av forskjellige årsaker. Det er relativt mange. :P

Ja, det er nok mange damer som dater noen fra Sukker, men det er nok en liten andel menn som står for en stor andel av datene. :P

(mann 36 år fra Akershus) on. 13 mai 2015 07:21 Privat melding

Skulle gjerne gått på dates jeg, men folk vil bare prate her.

Skjult ID med pseudonym Bertrand on. 13 mai 2015 10:41

@my:
Hvis du hadde tatt deg bryderiet med å lese, så hadde du sett at jeg skrev "Etter dette har jeg faktisk ikke sukkerdatet" fordi jeg har følt at det har blitt ekstrembingo. Det er ikke det samme som å si at jeg ikke kommer til å date igjen eller her på Sukker for ikke å date overhodet, men det er det samme som å si at terskelen for å gå på date har blitt så høy at jeg ikke har gjort det siden forrige erfaring. Det er en viss forskjell her, og den hadde du sett hvis du hadde anstrengt deg litt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 mai 2015 16:55

@my

Ser ingen nevneverdig forskjell på menn som vegrer seg for å date fordi en er redd for å treffe marerittkvinnen og alle de damene på nettdating som vegrer seg for å date fordi de har blitt brent x antall ganger før av menn som bare har vært ute etter sex, osv.

Det finnes haugevis med menn og kvinner på Sukker og nettdating generelt som vegrer seg veldig for å faktisk dra på date av mange forskjellige grunner.
At de er her viser at de ønsker å date, men det må nok noe veldig spesielt til for å få det til.
Mener du de ikke har like stor rett til å være her inne som seriedaterene?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 mai 2015 17:24

@my

Det er jo litt det som er poenget. Jeg som mann blir dømt på forhånd for alt de de andre mennene hun har brent seg på har gjort.
Siden hun ikke vet på forhånd at ikke er sånn, så velger hun den trygge ruten og vegrer seg.

Og det er helt greit, jeg respekterer det jeg. Trist selvsagt når en har tonen og ting til felles. Men interessen daler jo og kort tid senere så dabber også meldingene av.
For det er jo tross alt absolutt ingenting jeg kan gjøre for å overbevise henne. Eneste måten er jo å treffes og tilbringe tid sammen, men det skjer jo ikke.
Litt sånn ond sirkel det der egentlig.

Forøvrig er jeg typen som ikke angrer noe som helst. Hverken ting jeg har gjort eller ikke har gjort. Bortkasta tid å angre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 mai 2015 17:43

@my

Nesten.. :P
Jeg tenker egentlig mer generelt, brukte bare meg selv som eksempel.

At noen har brent seg et par ganger da og derfor blitt veldig skeptisk.
Det som er problemet er at folk kan jo si alt mulig rart, men for å faktisk vise at en snakker sant så må en treffes. Men en vil jo ikke treffes fordi en har blitt brent før og ikke er overbevist. :P

Jeg har vært borti flere slike jenter. Og alle gangene ga jeg rett og slett bare opp.
Er ikke fyren som maser og jeg regner med at hun hadde sagt noe om hun følte at hun var såpass overbevist at det i det minste var mulig å treffes for en kaffe.

Forstår at folk er lei av å bli brent, osv. Men herregud, det er bare en fullstendig uforpliktende kaffe eller gåtur bare for å se.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 mai 2015 17:56

@my

I følge mange, veldig mye tydeligvis. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 13 mai 2015 18:09

Neiiida. Sånt ække no farlig.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 13 mai 2015 20:43

Jeg er enig med @pow her. Det er nok mange "brente" kvinner og sikkert mange menn også på nettdatingssider. Og det er en grunn til dette, nemlig erfaringer.

Men å tro at noen faktisk ønsker date gjennom å ha et medlemskap her, er jeg derimot veldig usikker på om er sant. Det gjelder både kvinner og menn, tenker jeg. Men jeg kan jo kun snakke om menn, siden det er de som tar kontakt med meg. Jeg tror det er en del mennesker som kun er her for å taste for å si det slik. Og gjennom det bli bekreftet, grunnen til det kan være så mangt. De er i en vanskelig relasjon, i et komplisert forhold hvor relasjonen ikke er definert , de blir tent på litt sånn tastesexprat, og det i seg selv er svært tilfredstillende, de må ha bekrefelsen, de rett og slett kjeder seg, føler behov for litt spenning i hverdagen, de tenker at dette er en lettvint måte å få uforpliktende sex på osv...Listen er lang alt etter hvor man er i livet og hva man søker.

Når en person ikke svarer eller ikke ønsker å kommuniserer så er det som oftest en grunn til det, er ikke interessert, er i en livskrise, har noe på gang med en annen sånn egentlig, er deppa osv...Tusen muligheter for at det blir slik.

Nettet er jo på mange måter skrekkelig lite personlig. Det er et bilde og en tekst man forholder seg til. Derfor blir det lett å ikke føle noe emsjonelt ansvar. Et poeng er vel å ikke ta dette så veldig personlig rett og slett. Og ja, jeg tror det handler om timing blant annet. Får man kontakt på passende tidspunkt hvor man er åpen for en ny partner så kan det meste skje. Så kjør på!

Det som er slitsomt er alle disse "froskene man kysser" eller kommuniserer med, før den virkelige prinsen trer fram. Gjelder uansett å nyte livet, gå ut treffe gode venner og ha det mest mulig hyggelig. Så kan faktisk saker og ting skje sånn helt uten at man er forberedt på det. Slik er jo livet et herlig mysterium. Er bare å glede seg over alt det spennende som kanskje....ligger rett rundt hjørnet! :)

Skjult ID med pseudonym på date on. 13 mai 2015 22:38

Kom på noen flere rare dater, det var han som inviterte meg på kino, og hadde med blomster på hjemmedaten og som senere på kvelden da det liksom begynte å bli koselig sa at han lurte på om han kanskje var homofil. Han var en kollega og jeg skjønte senere at jo, det var han nok. Han hadde kurtisert meg en stund, så jeg synes det var dårlig gjort. Jeg hadde begynt å få følelser for ham. Dette er ikke den kollegaen jeg nevnte før altså. To forskjellige.

Skjult ID med pseudonym på date on. 13 mai 2015 22:44

Faktisk var det litt det samme som skjedde med enda en kollega, han var også veldig flørtete med meg, og jeg ble forelsket i han. Jeg skrev faktisk et brev til ham og fortalte at jeg likte han. Han svarte veldig høflig og fint da, sånn at jeg skjønte at det ikke var aktuelt med noe mellom oss. Han var nok bifil for jeg hørte fra noen andre at han var forelsket i hun jeg delte kontor med på den tiden, og i tillegg var han observert på en homsebar. Senere har jeg sett at han har blitt samboer med en mann.

Skjult ID med pseudonym på date on. 13 mai 2015 22:53

Siden jeg er så godt i gang med historier om homofile menn....jeg har sunget i kor i mange år og en periode var jeg på let etter et nytt kor. Venninnen min og jeg ville begynne i et kor sammen og jeg fikk oppgaven med å finne et blandet kor slik at vi, siden vi begge var single kanskje kunne finne et kjekk mann der. Etter et halv år i koret var det nyttårsaften hjemme hos et par som sang i det koret. Flott, en fin anledning til å flørte litt tenkte jeg. Utover kvelden var det en av de kjekke guttene som tok meg til siden og fortalte meg hvordan tingene lå an. Gjett om jeg bli litt satt ut da han sa at 99 % av mennene i koret var homofile. Dette hadde jeg da ikke fanget opp og ble rimelig overrasket. Til tross for dette fortsatte jeg å synge med dette koret i 7 år til. Det var jo syngingen som var hovedformålet da, så fikk jeg heller lete andre steder. Men det var en mann da, i koret der som ikke var homofil. Han hadde funnet seg en dame i koret. De hadde giftet seg. Men han likte meg tydeligvis utrolig godt da, det lot han meg merke. Synes det var litt brysomt noen ganger da, siden kona var der. Så holdt litt avstand på en grei og fin måte, slik at ingen skulle bli såret.

Skjult ID med pseudonym Lillemy on. 13 mai 2015 23:02

@my
Synes du gjorde det godt jeg. Og jeg må innrømme at jeg misforstod jeg også..

Skjult ID med pseudonym på date on. 13 mai 2015 23:16

Dette var heller ikke en date, men en pinlig episode. Jeg var bare 17 år og skulle på skolefest. Hadde med en venninne som ikke gikk på den skolen, jeg ropte så høyt jeg kunne inn i øret hennes, (det var høy musikk på dansegulvet), at jeg skulle vise henne en gutt jeg synes var drit kjekk som heter Petter, (han gikk i klassen over meg). Akkurat i det jeg har sakt det ser jeg han står rett foran meg og har hørt hva jeg sa. Han stirret måpende på meg....da skulle jeg gjerne ha hatt et musehull å krøpet ned i. Jeg bare snudde rundt og pilte ut fra dansegulvet. Det kostet meg mye å gå på skolen dagen etter. Gjett hvem som stoppet meg i trappen da jeg var på vei ut i friminuttet. Jepp, det var Petter som svingte seg kjekt foran meg og sa med et stort smil: "Hei". Jeg ble bare utrolig rød og flau og sjenert og så ned i gulvet og bare gikk rett ut døra. Neste dag da jeg stod og ventet på toget etter skolen, kom han bort og spurte om toget han skulle med hadde gått...han prøvde sikkert å få kontakt. Men jeg var bare utrolig rød, sjenert og flau igjen.....huff. Så jeg bare svarte kort og så en annen vei.