Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 11 mai 2015 20:50

Om man er jomfru . Bør man da sei d til dama man møter? Og når i såfall.?

Skjult ID med pseudonym Yeti ma. 11 mai 2015 20:56

Kanskje unngå å si det under første kaffekopp? :P Personlig så ville jeg ventet med det en stund. Når jeg føler meg komfortabel med personen jeg dater.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 11 mai 2015 21:13

Tror ikke det har så mye å si. Tviler på at hun merker forskjell på lite erfaring/veldig lenge siden sist og at en faktisk er jomfru. :P

Folk liker også forskjellige ting, så om du hadde hatt mer erfaring så hadde det nødvendigvis betydd at du kunne brukt noe av det du gjorde på forrige dame på den nye dama. :P

Men om du føler at du virkelig MÅ fortelle henne det, så kan du like gjerne vente lengst mulig. Ingen vits å nevne det om det ikke er en overhengende fare for at sex kan bli aktuelt.
Noe det veldig sjeldent blir ved første kaffekoppen. :P

Bare vær obs på at det finnes nok av damer der ute som IKKE ønsker å være den som tar jomfrudommen din. Og derfor heller ikke ønsker å date deg noe mer.
Så det er noe du må være beredt på at kan skje.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 21:23

What the hell? Finnes det noen som tenner på ikke-brukte folk? Jeg skjønner visst ingenting. :P

Skjult ID med pseudonym Himyaknow ma. 11 mai 2015 21:37

Å være jomfru er bare positivt. Hva er det som feiler folk?

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 11 mai 2015 21:57

Ønsker du, for din egen del, å fortelle det? Da kjenner du kanskje når det blir riktig. Det er nok ikke noe fasit svar her. :-) Selv er jeg usikker på om det er nødvendig å fortelle. Ikke for hennes del i alle fall. Kun hvis det er nødvendig for deg. Jeg lurer på om det er like greit å bare hoppe i det (altså det intime) uten først å fortelle at man er jomfru. Tror det er måten de fleste, eller i alle fall mange av oss har gjort det på. Og det har nok gått greit for mange av oss.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 11 mai 2015 22:16

Kanskje du kan tenke over om det å fortelle vil øke eller lette presset på deg? Det kan være en pekepinn på hva som er best å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 mai 2015 22:28

Som Cllou sa:
"What the hell? Finnes det noen som tenner på ikke-brukte folk? Jeg skjønner visst ingenting. :P"
Må si meg enig.
-Cllou ll

Skjult ID med pseudonym Himyaknow ma. 11 mai 2015 22:40

Cllou er forumets geni.

(mann 36 år fra Akershus) ti. 12 mai 2015 03:24 Privat melding

"Det er fakta, for det har jeg lest, nemlig!"

Hvor har du lest det?

"Det er noe jeg har skrivi sjæl."

Well played... :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 12 mai 2015 11:39

Ikke tenk så mye på det. Det å ha sex kommer veldig naturlig. Vær ærlig og spør henne hva hun liker. Ta signalene hennes hele veien og kjenn på dine egne følelser. Ikke prøv å spille pornostjerne.

Skjult ID med pseudonym Tja. ti. 12 mai 2015 17:32

Jeg kom veldig sent igang (religiøs oppvekst), og valgte å ikke si noe om det første gangen. Og det gikk faktisk kjempefint. Man skulle tro at det blir som en som aldri har danset skal danse med ei som har danset i flere år, men jeg synes ikke hun virket så mye mer erfaren enn meg egentlig. Det ordner seg litt av seg selv når man kommer igang med forspill og begge blir varme i trøya.
Når det er sagt har jeg hatt et par litt mindre vellykkede opplevelser senere, men da har det vært en del alkohol inne i bildet. Styr unna dét, tror jeg.
Men jeg kan altså si at min første gang føltes ganske vellykket, og det er det vel ikke så mange som kan si, får jeg inntrykk av.

Men gjør det som føles riktig for deg. Hvis du velger å si ifra, og hun reagerer negativt på det, vel da tror jeg det er like greit, og "vær så god neste".

Skjult ID med pseudonym mr wanker ti. 12 mai 2015 20:01

Teller å ha sex med segselv som å ha hatt sex?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 14 mai 2015 18:03

Så lenge du ikke kler deg som en er det vel ingen grunn til å si det - du risikerer nok i så fall bare å fortsette sånn.

Om du sier det etter første gang dersom du føler det er naturlig holder det sikkert...

Litt som de som skal holde tale - når de innleder med at de ikke er noe flinke til det så gidder ikke folk lenger å høre etter...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 14 mai 2015 18:23 Privat melding

La meg si det på en annen måte, uten å ødelegge kjernen i trådstarters innlegg, hvis du hadde valget mellom ei jente som hadde mange forhold bak seg, og en som er jomfru, hva ville du valgt, og hvorfor?