Alle innlegg Sukkerforum
(mann 42 år fra Oslo) ti. 12 mai 2015 18:10 Privat melding

Lurer litt på en ting...vad er det for jenter som er hær inne på sukker igentligen..tørr de ikke o svare eller er de så opptatt att den PERFEKTE mannen ska dyke opp..har nog skrevet til ca 40 jenter o kanskje fått 3 svar, tex Hei har du hatt en fin helg. ..nada tbaks asså. ..er de bare jeg eller er det flere gutter hær inne som tycker likedant?

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 12 mai 2015 19:04 Privat melding

Hehe ,spitfire har nok en løsning på dette også !

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 19:25 Privat melding

Det ligger nok mange skjulte kriterier, som ikke nødvendigvis står i profilen eller kan leses mellom linjene, så ja.

Skjult ID ti. 12 mai 2015 19:28

Samme problem her på sunmøre. Null respons sjøl om dei har lest meldinga,og vert pålogga fleire gonger. Ana ikkje ka som er grunnen. Meg eller at dei berre er her for å sjå på.?

Skjult ID ti. 12 mai 2015 19:30

Frå sunmøre igjen. Eg trudde eg va forsiktig med å ta kontakt. Ser på meg sjøl som veldig forsiktig.

Skjult ID med pseudonym håp ti. 12 mai 2015 19:30

Det er ikke bare damer som ikke svarer, bare så det er sagt. Jeg tipper tendensen til å ikke svare når man ikke er interessert er minst like stor hos menn.

Skjult ID ti. 12 mai 2015 19:33

ingen som har kontakta meg. Så då kan eg heller ikkje svare. Veit eg ikkje er noen kandidat til dressmannreklame, men d er d nok få som er. Ser normal ut eg.

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 12 mai 2015 19:44 Privat melding

Jeg ser et mønster i at de som har besøkt profilen min har man større sjangs for å få svar av en de som ikke har.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 19:46 Privat melding

Kan ikke si jeg noen gang har valgt å ikke svare noen, syns det er grei folkeskikk. De som ikke tåler et avslag, er jo ikke noe å spare på uansett.

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 12 mai 2015 19:47

Tror du skriver til feil type jenter, for her er det jo mange som skriver at de alltid svarer. ;) (Akkurat som jeg som skriver til de mennene som aldri svarer. . Sukk)
Det ryktes jo at det er noen her som får sykt mange meldinger, så det er nok lurt å styre unna de smellvakre og satse på de litt mere "midt på treet-vakre" jentene. Lykke til. ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 19:56 Privat melding

Tror nok begge leire sitter på gjerdet med beina godt dinglende, leter litt rundt, sender noen meldinger i hytt og gevær, blir deprimerte av hele greia, resignerer og bare bytter litt på bilder og pusser opp profilteksten, og rett før du tenker at nå stikker jeg, kommer det en kjempehyggelig melding fra en kjekk person, du veksler litt ord med den andre, og så går det bra eller dårlig. Så tenker du, jaja, jeg får ta seks måneder til da, så får vi se, eller bare som et gratismedlem og håpe på noen tar kontakt. :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ti. 12 mai 2015 19:58

Jeg svarer alltid, ikke bestandig positivt svar, men et svar får alle som gidder å skrive melding. Opplever selv at noen ikke svarer. Noen skriver, skriver en stund. Sier det er hyggelig å prate,vi prates senere. Men senere blir aldri. Sån er nå livet. Gir dette en måned til, så blir det en lang pause for min del.

Skjult ID med pseudonym håp ti. 12 mai 2015 20:02

Godt oppsummert, equi00
:)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 12 mai 2015 20:59 Privat melding

Sånn jeg har skjønt det er meldinger som "Hei har du hatt en fin helg" av typen som stort sett ikke blir besvart.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 21:21 Privat melding

Noen er glad i komplimenter, mulig det er en vei å gå? :P

Skjult ID med pseudonym zelda ti. 12 mai 2015 21:29

eg tenker pene jenter får som regel 10-20 meldinger for dagen! så min følelse er at de kan bare velge å vrake. trur kvinner har det vanskelig å finne seg en god mann? prøv å være mann du å finne ei go jente.. avvining på avvisning og jobbe jobbe.. har sendt meld. til over 50 jenter men bare 5 har fått en grei kontakt med.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 21:49 Privat melding

De beste er jo de som blokkerer deg etter å ha vært innpå profilen din. Da får du jo et klart svar. De eneste jeg blokkerer er de som er helt klart falske, null info i profilen eller pågående etter en vennlig avvisning.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 12 mai 2015 21:50

Det Klippekort sier stemmer for meg. Jeg svarer ikke på "Hei har du hatt en fin helg" melding. Tror det er lurt å teste ut andre varianter.

Skjult ID med pseudonym M25 ti. 12 mai 2015 21:55

Jeg finner at det hjelper å skrive som om du faktisk har lest profilen dems og dermed kan kommentere på eller spørre om noe i den i samme meldingen, så du faktisk viser litt interesse kontra å bare være en i flokken. Jeg skal innrømme at jeg (som mann riktignok) heller ikke svarer på alle meldingene som bare inneholder et "Hei :)" eller tilsvarende som tok dem to sekunder å skrive. Det er bare ikke interessant med ei som ikke kan vise initiativ nok til å faktisk starte samtalen engang - for å si hei teller knapt som å starte en samtale; det er mer en invitasjon til å la motparten starte en samtale.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 mai 2015 22:04 Privat melding

Man skal ikke skue hunden på hårene, eller meldingene for manglende innhold. Det kan fint starte med et "hei", hvor ble det av "You had me at Hello"? Fikk en sånn, det endre opp med et langt forhold.

Skjult ID med pseudonym M25 ti. 12 mai 2015 22:13

Det fungerer bra i den virkelige verden, hvor personen som stopper opp og sier "Hei!" er den som gir mest oppmerksomhet i øyeblikket. På en datingarena som Sukker er alle derimot ute etter nogenlunde det samme, og man er bare én i flokken av potensielle partnere. Dermed er det lurt å skille seg ut litt, og jeg føler det er det minste man kan gjøre i et forsøk på å oppnå kontakt med noen man er interessert i, ellers er man ærlig talt ikke interessert nok.

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 12 mai 2015 22:31 Privat melding

Det er sikkert en god å prøve seg litt frem med korte, mellomlange og lange meldinger. Hvis noe ikke fungerer er løsningen kanskje ikke mer av det samme. Til profilen går det an å la seg inspirere av andre. Du kan se på profilene til andre menn og ta noe av det du liker. Også her kan det være greit å prøve seg frem.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ti. 12 mai 2015 23:03

Jeg merker at det som får meg til å miste litt interessen er når det går for lang tid mellom meldingene i en pågående samtale. Hvis man ikke har gitt en grunn til det , som jobb for eksempel. Mener det er greit å prøve å holde litt flyt i meldingene :)

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 12 mai 2015 23:09 Privat melding

Har ikke så veldig tro på at jeg skal finne meg dame med det første, men vi må forsette å prøve. Av og til virker det håpløst da. Bare håper jeg rekker å få en liten en før det er for sent. :)

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 12 mai 2015 23:17 Privat melding

Tenkte mest på en liten baby. Trenger bare en. Er ikke kravstor. Nå har jo til om med ungene til fettere og kusiner begynt å få, så jeg kjenner presset. En liten dram håper jeg det blir i helgen (eller kanskje ti). :)

Skjult ID med pseudonym Tipsern on. 13 mai 2015 03:07

Herre så mye tragiske ting her, noen svarer ikke Hei hei, eller hei hatt en fin helg? Til dere som blir sure for dette, skriv noe på profilen deres som faktisk kan brukes. De jentene som faktisk jeg skriver det til har så og si ingen info om hva de søker, hva de selv gjør eller om fremtids planer. Kun står de har en jobb innen et eller annet som ligger under en kategori her eller der. KAN dere TA en BOLLE?? hehe Jeg selv er en kar 34 år, er godt trent, har god jobb, har kåk og har mye av det jeg trenger i livet, men jeg vet og at livet er for kort til og kaste bort på småligheter. Jeg for ca 3 år siden havnet i en situasjon der de tokk et MR bilde av kroppen min der de fant en Svulst og etter 1 1/2 år med mye dill frem og tilbake, med celle gift osv. Så har jeg lært en ting, LIVET er så alt for kort til og kaste bort på små detaljer som kanskje kan sabotere den drømme fyren som du har sett på sukker, men siden bildene er litt kjedelig så tenker man oi han har jeg ingen ting felles med med en match % på 95, men det er er jo greit du går etter utsende, men kan du da ikke skrive det på profilen din at du søker Disney Prins. men den fyren du ditscha på sukker eller annet sted fordi utsende på et bilde ikke stemmer overens med det glansbilde du har i hode ditt. Hvis du noen jenter leser dette så tenker dere sikkert oi for en bitter fyr. Men vet du hva overhode ikke bitter, jeg er bare gla jeg er frisk og har helsa i behold. Men er du mann på sukker så er det som og stille seg selv ut i et butikk vindu, damene ser igjennom vinduet, de ser ikke hvem du egentlig er og sier at oi han er stygg han er søt, han kan jeg godt kjøpe. osv. Sukker handler om og selge seg selv på best mulig måte, fremstå best ut, se best ut. Det og være på dating på nettet er som og shoppe online. Du bestiller en vare og bare håper alt følger med. Håper folk kan tenke litt på det at vi faktisk har blitt så overfladiske at vi bruker sukker til og si nei, jo tja. bare på bilder....

(mann 36 år fra Akershus) on. 13 mai 2015 07:29 Privat melding

Må si meg enig der.
Putt noe i profilen så vi har noe å gå på, ellers blir det bare "how bout dem knicks" og "hvordan går det".

Og har du tom profil, ikke klag på meldingene du får.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 13 mai 2015 10:15

Lik det eller ikke, men et hei er ikke godt nok for meg. Jeg har en profil med nok info, mye som kan flettes inn i en førstemelding. Det å skrive hei er som m25 skriver, mer en invitasjon til å la motparten starte en samtale. Jeg ønsker meg en mann med betydelig mer guts og initiativ enn som så.

(mann 39 år fra Hordaland) on. 13 mai 2015 10:24 Privat melding

"Riktignok tilhører jeg et alderssjikt hvor de fleste jevnaldrende menn enten har fått amputert fingrene sine eller tror at de nå har bestilt noe på e-bay og bare venter på hentemeldingen på sukker, for fra dem får jeg "aldri" førstemeldinger. " Hehehehehe! Du har det med disse metarforene @my. :D

(mann 36 år fra Akershus) on. 13 mai 2015 11:02 Privat melding

Nei, nå er vi på dypt vann her. Vi styrer skuta tilbake til tråden... eller var det ut på bøljan blå?

Diskusjonen falt i fisk.

Maritim dating? Sukkerlake.no.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 13 mai 2015 11:07

@my
Du har herlig evne til å billedgjøre tingene! Må smile, ja heiene er gullfisk for eller ping. :-) Det er ikke noe galt med de heller, de er da et livstegn. Men det vekker bare sjelden noen stor interesse. Det er problemet. Løsningen er å legge litt mer omtanke i meldingen. Sånn jeg ser det i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 13 mai 2015 11:08

@my
Havutsikt? Har du langhelg og er bortreist?

(mann 48 år fra Hordaland) on. 13 mai 2015 11:13 Privat melding

@my

Hvor vanskelig det kan være å bruke hodet selv kan du filosofere over mens du leser profiltekster.

(mann 48 år fra Hordaland) on. 13 mai 2015 11:15 Privat melding

@willie

Sukker er kanskje et eldorado for menn med guts og initiativ. Hvis du vil ha dem blir du kanskje nødt til selv å være aktiv.

(mann 41 år fra Vest-Agder) on. 13 mai 2015 11:17 Privat melding

uhhh da er der mange lidt triste ting at læse her.... hmmmm Men da også posetive ting.
liker veldig godt den med udstillingsvindu.

jeg er nu også en ganske alm mand som har "udstillet" mig her. men er det ikkenoget om at vores forventninger er højre en de bure være?

alle må jo prøve at gøre sin tekst så atraktiv så muligt og så se hvad der sker. mit intryk er også at det er blevet et shopping tilbud og det er vel egentligt også ok. for vi har jo selv valgt at være i udstillingsvinduet. og så må vi jo tage de kunder der kommer. og hvis der ikke kommer nogle må vi jo endre lidt på varen.

tror også at forventningerne er store. fordi mange gerne vil det her men vil ikke tage egne initerativer for at detskal lykkedes.

jeg skriver da til en del. og for ikke svar fra 80% af dem men de sidste 20 er der jo og det er jo de der skal være fokus på. uanset om det er en mercedes eller en lada. ta på date det er jo ikke et giftemål. og ta på date inde i for skrevet jer til døde.... man behøver jo ikke vide alt om alle. før man mødes. det er jo lidt sjovere at mødes og rent faktisk have noget at tale om. :)

ja jeg ved ikke...... syntes bare mænd og damer at der skal være et lidt mere afslappet forhold til dette her projekt vi alle har kastet os ud i :)

go jakt derude :D

(kvinne 38 år fra Oppland) on. 13 mai 2015 11:20 Privat melding

Veldig rart når mennesker forstår ikke vanlige ting. Det spille ingen rolle er det jente eller gutt, vis de svare ikke så det betyr at vill ikke å begynner samtale, og dette må bare akseptere.... Vi har frihet å velge med hvem vi vill skrives/snakker......

Skjult ID med pseudonym Trøndergut on. 13 mai 2015 12:01

Samme her. Har skrevet t fleire, å dæm les mld, men svare ikke.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 13 mai 2015 15:32

… Og jeg skal ha en "svare på hei" meldinger helg. Hvis det kommer noen da. :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 16:08 Privat melding

Kanskje man burde hatt en "kryss ut det som ikke passer" - melding? :P

Man vet jo hva dette går ut på, det er folk her som primært ønsker seg en kjæreste, og så lenge man er innenfor kriteriene som de har lagt ut, sender melding og ikke får svar, syns jeg det er uhøflig fra meldingsmottaker.

Det er klart at hvis man ikke er innenfor kriteriene som personen har lagt ut på profilen, er det greit å ikke svare, da man kanskje ikke har lest profilen fullstendig, eller bare tar en sjanse,

Jeg tror cluet her er at man bør behandle andre, slik man vil bli behandlet selv. Så når du sitter der i frustrasjonen, hvordan har du behandlet andre? Noe du kunne vært bedre på? Vært litt klarere?

Bare noen tanker her i all vennlighet.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 13 mai 2015 16:16

"Hei" er veldig kreativt og personlig. Bare hør: "Hei". Litt mer ekko:
.
.
.
.
.
. . . . . . . . . . . . . . .HEI
.
.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .hei
.
.
Hørte dere ekkoet? Fantastisk spør du meg. "Hei". (Med bløt stemme.)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 13 mai 2015 16:28

@my
Hvem er du? :)

Skjult ID med pseudonym gauda on. 13 mai 2015 16:40

Dette er såre enkelt: Ikke svar på melding = ikke interessert (hvertfall ikke for øyeblikket). Det er selvfølgelig kjipt når folk man selv er nysgjerrig på, ikke er nysgjerrig tilbake. Men sånn er livet! Det blir ikke bedre av en såkalt "høflig avvisning" eller litt små-chatting frem og tilbake som ender opp i ingenting.

Selv svarer jeg ytterst sjelden hvis jeg ikke er interessert. Og jeg får heller ikke svar på mange av meldingene jeg sender. Syns det er greit, og mye bedre enn en avvisning midt i fleisen. Ikke noe boost for selvtilliten, men sånn er det for alle - både gutter og jenter. Get over it! Stå på, gi ikke opp - så ordner det seg nok til slutt. Jeg har trua!

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 13 mai 2015 16:42

@my
Nei, litt mer konkret. Mente hva slags sommerfugl er du?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 mai 2015 16:59

Neida, overhodet ikke rart. Det er faktisk helt vanlig.
Bare å bli vant med det først som sist. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 17:25 Privat melding

Jeg kjører dobbelt i år, 6mnd. abonnement her, og grønn lue i fjellet. Har mest trua på lua, for å si det sånn. Da kan jeg gå rundt som oksen ferdinand, lukte litt på blommorna, og vips står det et kvinnfolk der. Bare å brette ut piknik-pleddet for å si det på en malerisk måte. :)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 13 mai 2015 17:35 Privat melding

Hei .Har dere hatt en fin helg :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 17:36 Privat melding

@afrodites: helgen har vært veldig fin, hvordan var din? :)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 13 mai 2015 18:03 Privat melding

Ser dere, det er bare ,en enkel måte å starte en samtale på :-)

Min helg har vært målrettet, tok et valg og laget en profil her inne :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 13 mai 2015 18:06

@my
Det er jo den skjønneste jeg kjenner! Jeg filmet masse opptak av deg i fjor sommer :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 18:15 Privat melding

@afrodites: Det må en si var en fin måte å bruke helgen på, noe forhåpentlig positivt? Har du fått noen tilbakemeldinger eller potensielle beilere? :)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 13 mai 2015 18:22 Privat melding

Ja da fra 18 til 80 i bøtter og spann, kommentarer om alle kroppsdeler, på en kvinne kropp ,Så dype samtaler har jeg ikke hatt på mange år :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 18:26 Privat melding

@afrodites: Hehe.. ja, de kommer nok i hytt og gevær vil jeg tro, skjønner ikke hvorfor folk er så inni hampen kroppsfikserte, det er personen som er viktigst. Man kan gjøre mye med kropp og utseende, men det falmer etterhvert. Hva skal man fiksere på da? :)

Fin og varm profil du har afrodites. Likte den. :)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 13 mai 2015 18:31 Privat melding

Da ,setter en seg ned og mimrer om dengang da :-)

Skjult ID med pseudonym Helena on. 13 mai 2015 18:33

Dette syns jeg var en litt deprimerende tråd ... Ikke svare, hva i alle verden er det?

Så fremt man ikke får slibrige eller uhøflige meldinger (noe jeg selv aldri fått) så takker man ALLTID for melding. Mitt tips: Gå inn på profilen. Kommenter den på en ok måte (det er nesten alltid noe fint å kommentere) og begrunn hvorfor du ikke tror det er så lurt med mer kontakt (det er jo som regel lett å se at interesser ikke sammenfaller osv. - det er en grunn til at så mange er single og på jakt).

Jeg fikk for mange meldinger da jeg hadde profilbilde (dame i 40-årene, sånt skjer), og det virket jo ikke som alle som sendte meldinger hadde lest profilteksten akkurat. Det var mye "Hei flotte kvinne ..." osv., og så slike meldinger med bilde av kakestykke, roser og slikt, og da tenker jeg jo at dette virker kanskje litt ubehjelpelig, og det kan godt hende at de som skriver har sendt meldinger til 20 andre samme kveld, men det er jo mennesker vi snakker om, mennesker som søker kontakt! Og alle mennesker som gjør det på en ok måte fortjener å bli sett og få en respons som gjør at de ikke føler deg dumme over å ha prøvd å få kontakt med noen. (Basta.)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 18:36 Privat melding

@afrodites: lever ikke i fortiden, av og til kommer det noen glimt, men nåtiden er viktigst for meg. Fremtiden er basert på de valgene jeg tar, så der prøver jeg å ikke planlegge for mye.

Det kommer nok en mann helt plutselig som gir den rette følelsen skal du se, må bare være litt tolmodig. :) Så du skal mimre resten av kvelden? Høres kanskje litt bittersøtt ut. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 18:38 Privat melding

@Helena: flott innspill. Godt å vite at jeg ikke er alene om å tenke dette rundt svar på meldinger. Takk! :)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 13 mai 2015 18:44 Privat melding

Hehe det er andre dagen min her ,så jeg har det ikke travelt , Helena jeg er så enig , det er det minste en kan gjøre svare på meldinger , det er mennesker det handler om .tros alt

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 mai 2015 19:00 Privat melding

@afrodites: ja, tolmodighet er en dyd. Vi lever jo i en raskt forandrende verden, da er det ikke lett å bruke tiden til sin fordel. :) Godt dere er enige med meg. :) Nå er det mat og film som regjerer, kos dere, tar sikkert turen innom seinere i kveld. :)

(mann 38 år fra Rogaland) on. 13 mai 2015 20:01 Privat melding

Godt innlegg av Helena der ja !!

(mann 46 år fra Oslo) on. 13 mai 2015 20:50 Privat melding

@my

'...slitte sommerfuglvinger, som er børstet med blomsterstøv...'
Vet du... Jeg er litt teit i skællen. Jeg skjønte ikke at dét betød jålete tøs.

Ja, vi leser forskjellig gitt. Rart det der. Vi leser jo på en måte oss selv. Men da kommer spørsmålet: Er sommerfugler tøser eller er tøser sommerfugler? :P

(mann 46 år fra Oslo) on. 13 mai 2015 21:14 Privat melding

Takk for fakta. Du skjønner; jeg har alltid lurt veldig på dette :D
(Men skurrer det ikke litt med den mere dunkle sørgekåpen?)

(mann 46 år fra Oslo) on. 13 mai 2015 22:32 Privat melding

Spøkelseskvinnen i Tim Burtons fantastiske film Corpse Bride forløses som tusener av blå sommerfugler som virvler opp til himmelen.

Altså... ikke for å si noe vondt om tøser altså men synes du disse sommerfuglene ligner på tøser? :D

(kvinne 51 år fra Oslo) on. 13 mai 2015 22:46 Privat melding

@Helena
Er så enig med deg!
Synes at de som sender en melding fortjener et svar uansett. Jeg tar ihvertfall litt sats før jeg moter meg opp til å sende en melding, og da synes jeg det er litt kjipt å måtte gå og vente på det svaret som ikke kommer. Bedre med et negativt svar enn total taushet.

(kvinne 34 år fra Østfold) on. 13 mai 2015 22:54 Privat melding

En liten melding tar ikke lang tid, og det er jo bare å trykke på "høflig avslag"-knappen....så synes det er dårligt gjort av de som ikke svarer.

Jeg svarer på 80% av alle meldinger!! jeg svarer ikke på de 10% som er slibrige og spør om sex, eller de resterende 10% som bommer totalt ifht hvilken aldersgruppe jeg ønsker å møte (når det står skrevet 28-36 år, så mener man ikke 56år gamle folk)

(mann 46 år fra Oslo) to. 14 mai 2015 00:18 Privat melding

Jeg vet men har ikke villet innrømme det. Kvakk.
Hilsen Superfrog :|

Skjult ID med pseudonym Oslo2015 lø. 16 mai 2015 00:24

Det er nok lurt å stille hyggelige spørsmål når man tar kontakt. Da er det noe å svare på, man viser at man er interessert og chatten kan utvikle seg.
Jeg svarer på de fleste som kontakter meg.
Prøver å være så hyggelig jeg kan med avslag der de som kontakter meg ikke har lest profilen min og sett hva jeg er ute etter ;-)
Man ute etter forskjellige personer og jeg tror at det er en match til de fleste her inne ;-)
Ønsker deg lykke!

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 20 mai 2015 17:34 Privat melding

Hvis fyren virker interessant og vi har god match, så spiller det ingen rolle hva han skriver i førstemeldinga.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 18:08 Privat melding

@fideetamor: Bra sagt. :)