Alle innlegg Sukkerforum

Menn og alder...merkelige greier

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pilen to. 14 mai 2015 19:41

Lurer veldig på dette her.

Hva kommer det av at så mange menn setter øvre aldersgrense på drømmedama til samme alder de er i selv, og så gjerne opp til 10 år eller mer "nedover". F.eks mann på 38 søker kvinner i alderen 25-38...

Må innrømme at jeg styrer unna disse mennene selv om jeg er godt innenfor aldersintervallet deres selv. Det virker så...jeg vet ikke...er overfladisk rette ordet? Umodent kanskje..Ja, umodent virker det..

Men hva kommer det av? Jeg mener...sånn rent teoretisk så lever jo kvinner lenger enn menn, så der kan jo ikke problemet ligge...

Hmmm...når jeg ser sånn på det, bør jeg kanskje senke alderskriteriet på min egen profil noen hakk til :-D

(mann 40 år fra Buskerud) to. 14 mai 2015 19:54 Privat melding

Og der var jeg og justerte mitt søk.
Opp på alder begge sider av skalaen.
Glemte at den ikke er justert etter sist jeg var aktiv.
Takk for the reminder.

(mann 36 år fra Akershus) to. 14 mai 2015 20:06 Privat melding

Man har de preferansene man har, ingenting galt med det.

Jeg satt 10 år begge veier så man har litt å gå på, alder bryr meg midt oppi et visst sted.. Nordkjosbotn var det vel.
Men, om man er på ca samme alder er vel det et ok utgangspunkt.

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 20:10

Hvis vi skal styre unna alle disse mennene, TS, er det ikke så mange igjen! :/

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 14 mai 2015 20:14

@Pilen

Rett og slett fordi de fleste menn er mer barnslige og umodne enn jenter/damer på egen alder eller høyere. Så ganske logisk egentlig. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 14 mai 2015 20:17 Privat melding

@ts
Som Trapezius nevner, så har det med egne valg å gjøre. Jeg har venner og dater som har er på min alder og eldre, det varierer noe, men de er på et annet stadium i livet enn meg. Ingenting galt med det, det er bare en erfaring. Men jeg tror det kanskje er uklokt å forhåndsdømme, uten å ha kjennskap til hvorfor aldersspennet er sånn og og sånn. Noen liker moren, andre datteren.. noen liker broren. :P

Skjult ID med pseudonym Pilen to. 14 mai 2015 20:21

@håp: Hehe...sant..men jeg har funnet en del fine menn her inne som ikke lar seg skremme av jenter som er litt eldre enn seg :-)

(mann 39 år fra Rogaland) to. 14 mai 2015 20:27 Privat melding

Jeg søker nedover i alder grunnet et ønske om barn.

De jeg har konversert med i egen alder å noen år eldre har det plutselig veldig travelt om de ikke har barn fra før.

Men alder er ikke hugget i stein. Det viktigste er vel hvor man begge er mentalt.

Skjult ID med pseudonym Pilen to. 14 mai 2015 20:31

@Deshi: Takk for opplysende svar...Hm..dette med kvinner som stresser litt med å få barn har jeg hørt om før...det kan kanskje virke litt skremmende på de fleste :-D

Skjult ID med pseudonym Pilen to. 14 mai 2015 20:49

Hmmmm...så det dreier seg mye om dette med barn altså...men er det sånn at alle kvinner i alderen 27-40 vil ha barn (og helst med en gang) da? Selv er jeg 38 og er ikke spesielt opptatt av dette med barn...(selv om klokken tikker på overtid som min mor gjerne minner meg om...)

(mann 36 år fra Akershus) to. 14 mai 2015 20:52 Privat melding

Jeg har ingen planer om å legge min sæd i noens buk, som det står i skriften... noe som tydeligvis utelukker sånn ca 98,3% av kanidatene, særlig på min alder. Likevel tenker jeg at det mest sannsynligvis vil være enklere å finne noen rundt min alder. For de på 40 er jeg et barn, for de på 20 er jeg fandens tippoldefar.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 14 mai 2015 20:55

Nå har jo selvfølgelig TS lov til å droppe de hun vil droppe... Og jeg tror hun tolker litt for mye inn i de kategoriene. Om jeg legger inn 18-100 fordi jeg mener alder er uviktig så er det jo dumt om alle damer unngår meg fordi 18 er for lavt - det betyr jo ikke at det er russ jeg vil ha...

Det burde være mulig å sortere på hva de andre ønsker.

Altså - om jeg kunne sile ut alle de damene som ikke vil ha en kar på min alder så ville det vært enklere... Det hadde jo ikke engang vært nødvendig å se hvilken kategori de søker. Det er jo allerede sånn med bladene. Får jeg opp et rødt blad aner jeg jo ikke hva hun har skrevet - bare at det ikke passer med meg... Kan ikke noen finne opp et aldersblad? :-)

(mann 39 år fra Rogaland) to. 14 mai 2015 21:06 Privat melding

@Pilen

Må legge til at jeg er litt ungdommelig for alderen, nok en grunn for meg til å søke nedover i alder.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 14 mai 2015 21:13 Privat melding

Nei,

Jeg syns også dette med menn og alder er veldig rart.

Menn i 50-60-års alderen (litt sent å få barn da??, eller skal dama liksom gjøre absolutt alt i hjemmet??) søker etter damer i 35-45-års alderen, og sikkert yngre også.

Også er det disse "menn" på 20-25 år som så absolutt vil prøve damer i alderen 35-55?.

Tipper de yngste vil sjekke om de egentlig vil ha fast forhold med en dame som kommer til å føde, eller om de skal droppe dama rett etter hun har født.

Hvor er kjernemannfolka?

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 mai 2015 22:03 Privat melding

Aldersforskjell er det siste tabu i dette landet. Vi har godtatt partnerskap mellom likekjønnede og forskjellige etnisiteter men både kvinner og menn har forskjellige grunner til å ønske en partner med en annen aldersforskjell og opplever stigmatisering den dag i dag. Noen ønsker barn, noen ønsker en med litt krefter, andre med erfaring og alt ligger i biologien våres. Jeg ønsker barn, verre er det ikke.

På med pilen Palle het det i gamle dager :)

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 22:29

Arrrgh! Dette handler ikke om "den enkeltes rett til å velge det som passer for en selv". Det kan ikke sidestilles med fritidsinteresser, eller enda verre, seksuell legning! Saken dreier seg om at nesten alle menn søker damer som er yngre, mye yngre! Det er ikke snakk om enkeltpersoners preferanser her, men om en tendens blant ALLE menn som vi kvinner her inne faktisk må forholde oss til.

(mann 36 år fra Akershus) to. 14 mai 2015 22:30 Privat melding

Jeg søker både opp og ned jeg.

Mulig det endrer seg når jeg blir 50, aner ikke...

(mann 48 år fra Hordaland) to. 14 mai 2015 22:38 Privat melding

@håp
Da er jeg ikke mann! (Og greit er det.)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 mai 2015 22:45 Privat melding

@håp.
Jeg vet at mange kvinner blir skikkelig sinna på dette emnet men hva er egentlig problemet bortsett fra at dere kaster bort mye energi og event muligheter ved å nettopp fremstå sinna? Jeg har tidligere vært i lag med og samboer med en flere år yngre og tro meg, det er ikke enkelt. Likevel prøvde jeg og jeg har ett ønske om å få delta i andre barns oppvekst eller få egne. Jeg synes du ikke bare tar alle over en kam men skjærer rett i gjennom bordfjøla. Jeg skal gi deg ett hint, når jeg titter på kvinner i alderen 35-40 her inne så går mange av de svært ofte langt ned i alder på menn som de søker. Hvorfor tror du de er sånn? De begynner kanskje å bli godt voksne enten de har barn eller ikke, de ønsker kanskje en med litt futt i mens de fremdeles er ungdommelige? Vi er kanskje ikke så forskjellige vi menn og kvinner? Til sammenligning så er det mitt inntrykk at gruppen med kvinner i 20 årene og gruppen md kvinner i 40 årene her inne ofte velger en i samme aldersgruppe.
Når du hisser deg opp over at alle menn vil ha en yngre, en veldig mye yngre også så vet du i hvertfall at sånn er virkeligheten her. Kanskje sukker er helt feil sted å lete? Jeg ønsker deg alt vel hva enn du søker.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 14 mai 2015 22:45 Privat melding

Åhh.. da får jeg holde munn jeg da. :P

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 22:48

@my
Jeg mente ikke at alle menn er sånn, men at det er snakk om tendensen blant alle menn. Noen over her snakker om temaet som om det handler om "retten til å velge som man vil", Det er ikke det det er snakk om her.
Jeg har også hatt kontakt med mange menn som er yngre her.

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 22:50

@Biology
Hvorfor hisse seg opp? Fordi jeg er feminist. Jeg hisser meg ikke opp først og fremst på vegne av meg selv.

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 mai 2015 22:52 Privat melding

@håp
Be a woman about it!

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 22:57

@Biology
What??? :)

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 mai 2015 22:59 Privat melding

@Pilen
Menn søker etter det de har lyst på, en ærlig sak det syns jeg. Hva de har lyst på varierer jo litt fra mann til mann, med jeg tror nok de fleste helst ser at dama er yngre enn de selv, hvorfor er ikke det greit?

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 mai 2015 23:03 Privat melding

Særlig om mannen ønsker langvarig seriøst forhold, da er det yngre damer han vil satse på, helt ok det :-)

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 23:07

@my: Haha! Ja, ikke sant? Tenk så mange attraktive menn det er som er 10-20 år eldre? ;)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 mai 2015 23:08 Privat melding

@håp
Nettopp, be a woman about it.
Be a man about it er det noe som heter. Meaning, reality sucks, ta det som en mann og i ditt tilfelle som en kvinne, det er jo likestilling i praksis og burde fenge en feminist. At du faktisk påkaller deg feminismen og kjemper en kamp for andre kvinner blir litt søkt. Det blir vel som om at jeg skal si at alle feminister er hissigpropper bare fordi at alle feminister jeg har møtt faktisk er veldig hissige på menn og menns valg av og ønske om nettopp yngre partnere? Jeg synes du kjemper mot både genetikk og biologi med argumentasjonen din og det blir som å svømme oppover en elv. Vet du om noe med oss menn som vi konstant hisser oss opp over dere kvinner? Jeg er i det lærevillige hjørnet i dag.

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 23:11

@durr
Du bekrefter bare det jeg prøver å si! Det er ikke legitimt for kvinner å finne en som er yngre, mens det er høyst legitimt for menn å finne yngre dame. Jeg prøver å si at dette handler om forventninger i samfunnet, ikke bare om individuelle valg og preferanser.
Synd at det har gitt deg slike erfaringer! Jeg ville ikke ha gjort det, det skal jeg love deg! ;)

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 23:17

@Biology
Jo du, jeg har forstått at de fleste menn som er 10-15 år eldre synes det er heeeelt naturlig å prøve seg på meg (selv om jeg holder meg GODT for alderen!). Jeg forstår at de synes det er helt i tråd med genetikken og biologien SIN! Men jeg skal si deg en ting: Det er ikke i tråd med genetikken og biologien MIN! :)

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 mai 2015 23:22 Privat melding

@my
Sånn mellom oss (hysj;) Jeg ville aldri valgt en mann som er mye eldre enn meg, så sant ikke kjærligheten slo meg ut, grunnen er jo det med alderdommen, tanken på å ofre mine siste år på å fulltidspleie en aldrende syk mann.. :-S ..men men, en vet jo aldri hvordan morgendagen blir, livet er litt lotto sånn :-)

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 23:30

@durr
Haha! Nei, det kan ikke være synd på "samfunnet". "Samfunnet" har ingen følelser, det er det bare mennesker som har.
Men samfunnsproblemer går gjerne ut over mennesker.

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 mai 2015 23:41 Privat melding

@håp
Du sa lengre oppe noe nedatende om menn som var 10-20 år eldre enn deg og at de ikke fremstår som atrraktive, dette opplever jeg stadigt fra feminister og kalles hersketeknikk og sarkasme. Det er det værste dere feminister vet fra mannfolk, på seg selv kjenner man andre, eller var det motsatt? Du sier videre at "samfunnet" ikke har akseptert og legitimert at kvinner søker seg en yngre partner? Det høres ut som om du faktisk ønsker dette skulle være akseptert og legitimert og at det da plutselig er likestilling mellom menn og kvinner som ønsker seg en yngre partner? Kan det hende at det er dere kvinner og ikke samfunnet som ikke har legitimert dette? Jeg venter på svar "Vet du om noe med oss menn som vi konstant hisser oss opp over ved dere kvinner?"

@my
Det er godt å se at diskusjonen fenger :)
Les deg opp hvis du har glemt biologien din. Jeg sa ikke at det er fordelaktig med 10-20 år opp for en kvinne men at menn er skapt til å spre sine gener og gjør det så lenge det er saft i dem og at kvinner søker ressurssterke mannlige individer. Dette er grunnregelen i så godt som alle arters biologi.

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 mai 2015 23:47 Privat melding

Jeg ender vel opp som forumtroll her jeg også my :)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 mai 2015 23:49 Privat melding

@durr.
Det var en helt riktig presisering.

Skjult ID med pseudonym håp to. 14 mai 2015 23:53

@Biology
Jeg har vel ikke sagt at eldre menn ikke er attraktive? Jeg tror ikke jeg gjør meg helt forstått her. Må da påpeke at jeg har aldersspenn på 12 år oppover på profilen min, så det er ikke det det handler om. Jeg ser ikke bort ifra at jeg kan finne en som er eldre. Men av prinsipp har jeg også satt like stort aldersspenn nedover. :)
durr bekrefter bare det jeg prøver å si, at det ikke er akseptert at kvinner finner yngre menn. Dette handler om forventninger rundt oss alle sammen.

Hvis du mener det du skriver om biologi og spredning av gener, da mener du vel at det ikke er naturlig at eldre par holder sammen? Mener du at alle kvinner over 45-50-årsalderen bør være enslige?

Ps. Ikke ta for gitt at alle som kaller seg feminister mener det samme i ett og alt. Jeg synes ikke jeg skal stå til rette for alt det som alle feminister du har møtt før har sagt.

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 15 mai 2015 00:00 Privat melding

Jentene vil jo at mannen skal være eldre så da må det jo være noen menn som søker nedover i alder også ?? Eller tar jeg feil ? Hehe ))

Skjult ID med pseudonym klodrik fr. 15 mai 2015 00:09

Det er da mye man skal irritere seg over! Man søker etter det man ønsker, så går det sikkert bra. Jeg kan ikke irritere meg over at profilen min nesten bare blir besøkt av damer som ikke er attraktive for meg.

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 15 mai 2015 00:12 Privat melding

Jeg vil ha trekant date med my og håp, og jeg sa date. Ikke noe mere for jeg er gammel selv om vårlufta kiler i nesa :p

Dere to. Hvorfor sitter vi her?
@my. Jeg har ikke sagt 10-20 år eldre, det var det du som sa. Jeg sa ressurssterke. Du har helt rett i at det er langt mere fordeling av velferd mellom menn og kvinner i dag enn før og i takt med det så har aldersforskjell jevnet seg ut. Du som er kvinne vet at vi styres av gener og jeg prøvde å forklare grunnleggende behov, helt generelle behov selv om praksis i vår del av verden med vår velstand har utvisket mye av dette. . Derfor er vi menn som vi er og dere kvinner som dere er. Jeg begynte dette med å si at trådstarter hisset seg opp over alle menn og at håp fulgte opp med sin argumentasjon. Jeg presiserte tydelig at noen av oss menn ikke kan gå i samme aldersgruppe (som meg selv) for å få barn og at det er unntak fra generaliseringen til TS. Jeg har prøvd å holde meg til utgangspunktet, svart på hersketeknikk og sarkasme og som i alle diskusjoner så glemmer vi utgangspunktet. Min forskning er basert på "Me Tarzan, you Jane?" tankegangen. Og nei, jeg er ikke forsker :)

@håp
"@my: Haha! Ja, ikke sant? Tenk så mange attraktive menn det er som er 10-20 år eldre? ;)" ?

Jeg tror i tillegg at du overhode ikke tok poenget til durr 14 mai 23:45.

Still waiting for your answer: "Vet du om noe med oss menn som vi konstant hisser oss opp over ved dere kvinner?"

Skjult ID med pseudonym håp fr. 15 mai 2015 00:23

@Biology
Ja, der ser du, jeg skrev at det er mange attraktive! Poenget mitt er at attraktive menn på 50 kan finne seg attraktive damer på samme alder. I stedet går de etter attraktive damer på 35-40.

Det spørsmålet ditt er helt meningsløst. Mener du at det er et felles svar for alle menn her, og at du skal gi et svar på vegne av alle menn? Det er helt meningsløst å skulle snakke om "oss menn" og "dere kvinner" i en sånn sak! Det er vel høyst individuelt hva folk hisser seg opp over.

Skjult ID med pseudonym håp fr. 15 mai 2015 00:26

Men du er da ikke gammel, Biology! En date hadde vært interessant, for å kunne diskutere videre, i det minste! ;)

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 15 mai 2015 00:43 Privat melding

@håp
Hjælp.
Jeg søker kvinner fra 36 til min egen alder fordi jeg ikke har barn og ønsker meg barn event delta i oppveksten til en kvinnes barn. Derfor litt spenn i mine preferanser. Hvordan tror du det er å se "fordømmelsen" fra andre kvinner (les feminister) når det gjelder noe så grunnleggende som et ønske om barn? Skjønner du nå hvorfor jeg begynte å skrive her i mot generaliseringen? Jeg har min helt spesielle grunn til at jeg ikke har rukket å få barn og så skal jeg i følge din logikk, sitat: "Poenget mitt er at attraktive menn på 50 kan finne seg attraktive damer på samme alder" ?
Strider ikke dette i mot all grunnleggende tanke om at vi mennesker selv skal få velge vårt eget liv ute at andre sal velge for oss? Jeg synes du er i utakt med samfunnet håp.
Du sitter i tillegg og vrir på ikke bare min men også din egen argumentasjon om attraktive menn 10-20 år eldre, det er godt gjort :)

Jeg må gi meg nå. Jeg ønsker at alle skal finne det de søker, uansett farge, kjønn eller alder.

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 15 mai 2015 00:46 Privat melding

@my, det var ikke du som drev med hersketeknikk og sarkasme!
Get a grip ladies :)

God natt :)

Skjult ID med pseudonym håp fr. 15 mai 2015 01:24

@biology
Jeg ønsker deg lykke til. Jeg håper du finner det du ønsker deg og leter etter - noe som verken jeg eller noen andre kan si er feil å ønske seg. Du har rett til å bestemme selv hva du ønsker deg, i likhet med alle andre her.

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 15 mai 2015 01:59 Privat melding

@ my
Jenter /kvinner/damer

Jeg har flere venner og bekjente som har både 10-15 år yngre damer som samboere/ kjærester /gifte... Alt fra 18-35..... Som fungerer ganske bra.... Hvorfor skal ikke en mann på 30-35 finne seg ei på 20 om alt stemmer ? Eller en på 45-50 finne seg ei på 30-35?

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 mai 2015 04:28

Jeg er en godt voksen dame. Å lage barn er derav uaktuelt. Jeg har bidratt med mine to som nå er tenåringer. Nå skal livet nytes! :) Små barn er en definitivt en tilbakelagt opplevelse som jeg overhode ikke kunne tenke meg å gå inn igjen på nytt.

Den romantiske framstillingen av det å bli ett, gjennom å skape et barn, er veldig oppskrytt...Jeg bruker å si: "Ønsker du å avslutte et forhold, så er det å få barn sammen en perfekt måte å gjøre det på". I et samliv så er det å få et barn med alt det innebærer den tøffeste utfordringen et forhold kan stå overfor. Det blir null sex, lite søvn, masse sykdom over de første årene. Man krangler om å få spise, gå på toalettet, dusje og få sove så mye som man trenger. Og i tillegg så har man på toppen av det hele en presset økonomi. Det er ikke på noen måte en glanset tilværelse å søke til. Velger man å få barn så krever det 100 prosent av deg som menneske. Men dette med å formere seg er en så sterk drift hos oss mennesker, at mange uansett ønsker å gå inn i en slik altoppslukende og utmattende tilværelse. Egentlig ganske utrolig at man gjør slikt frivillig ;).

På den annen side så er det at vi formerer oss det absolutt viktigste vi foretar oss. Det bringer oss videre inn i fremtiden, og sørger for at vi ikke dør ut som art på denne planeten. Derfor er nok også nødvendigvis ønsket om å formere seg så sterkt som det er.

Vi har ulike preferanser. Dette mener jeg er en privatsak, egentlig ikke noe noen andre mennesker har med å mene noe om. Vi er ulike der. Men jeg kan vel si at mange av de som er i 40-årene, det gjelder både kvinner og menn, ser nedover etter partner. Det er biologisk betinget dette, fordi det er selvfølgelig størst mulighet for å få et barn og da i tillegg et friskt barn, når det gjøres med en person som fortsatt er i forholdsvis fertil aldre.

Til eldre vi blir som mor eller far så er sjansen større for å få et barn med "skader". Dette gjelder både for menn og kvinner, viser forskning. Menn og kvinners fertilitet synker når vi nærmer oss 40 år og går der etter kraftig ned. Kvinners egg blir dårligere, menns spermier blir dårligere. Og muligheten for å få et skadet barn er derav større. Det er nok grunnen til at naturen eller vår grunnleggende biologi, har gjort det slik at mennesker i f.eks. 40-årene først og fremst ønsker seg en yngre partner. Vi styres i veldig stor grad av hormoner, mye mer en vi kanskje er oppmerksom og bevisst på.

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 mai 2015 05:02

Jeg er en av de voksne damene som foretrekker en partner som er yngre enn meg, på lik linje som menn i min alder. Veldig vanlig dette tror jeg ;) Har sjekket bare for gøy, hva kvinner søker på andre nettdatingstjenester i min alder, og ja de aller fleste søker en yngre mann.

Heldigvis så har også naturen laget det slik at det er mange mennesker som tiltrekkes og begjærer en partner som er eldre enn seg, både kvinner og menn. Jeg har hovedsaklig kun henvendelser fra menn i midt i 30- årene. Hvilket er helt topp for meg, fordi det er i pakt med mine preferanser. Og jeg har også hatt lengre forhold med menn i den alderen.

Så mitt poeng er, ikke se så mørkt på det. I dag var jeg nettopp på en date med en over ti år yngre mann enn meg. For meg er det totalt naturlig. Jeg tenker overhode ikke på alder i den sammenhengen. Jeg har også venner både 10 og 15 år yngre enn meg og 10 år eldre enn meg. Det er faktisk ikke noe problem så lenge man er enige om hva en relasjon skal bestå i. Er barn en hovedsak, så sier det seg selv at en mann må søke kvinner i en alder hvor fruktbarhet er på sitt beste. Men er man en godt voksen kvinner og ønsker seg barn, så er det på samme måte kjempesmart å søke en yngre mann, fordi han har de beste spermiene og det gjør sannsynligheten for å få et friskt barn størst...:) Man må stå helhjeret om det man søker, det finnes ikke noe riktig eller galt der. Når det oppstår kjærlighet mellom to blir det meste av "lister" og krav, skrellet vekk...Det er gjensidig tiltrekning og tenning, inderlighet, ømhet og omtanke som avgjør det hele, ikke fødselsår. For noen overgår ønsket om barn dette.

Skjult ID med pseudonym håp fr. 15 mai 2015 09:27

Må bare fortelle dere noe! Jeg fikk to meldinger i natt, mens jeg sov. Ei av meldingene er fra en som er fem år yngre, og den andre er fra en som er ti år yngre.
Hihi! Dagen er reddet! :))

(mann 53 år fra Oslo) lø. 16 mai 2015 23:04 Privat melding

Er det virkelig noe å lure på?

Skjult ID med pseudonym Benchpress lø. 16 mai 2015 23:23

Jeg søker også nedover av samme årsak som Deshi

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 16 mai 2015 23:44 Privat melding

Menn er menn. ..de fleste har jo alltid ett ønske å treffe noen som er yngre enn seg selv. Men jeg har blitt kontaktet av flere menn på min alder som egentlig har en ønsket alder som er yngre enn meg men de er åpen for det meste og har egentlig ikke tenkt så mye på alderen de satte. Ser jeg at alderen er veldig lav så kan det hende jeg styrer litt unna men ellers bryr jeg meg ikke lengre. Ser jo selv at jeg søker mer ned enn opp hehe :-) Men jeg trekker jo litt på smilebåndet når men i 60 årene søker fra 30 til 40 pg blir sure når jeg pent sier at aldersforskjellen blir litt stor. Poenget er at alle velger det de ønsker og liker vi det ikke så får vi bare gå videre til neste :-)

Skjult ID med pseudonym Pitstone sø. 17 mai 2015 00:13

Hvis det er et kriterie for deg og du velger å "styre unna" noen som faktisk kan vise seg å være en flott person som hadde gjort deg skikkelig lykkelig på grunnlag av søkekriterier på et nettsted så ja... lol

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 17 mai 2015 00:51 Privat melding

@Pitstone da leste du bare det du ville lese. Jeg sier at bryr meg ikke lengre om slike søkekriterier . ..MEN hvis alderen var satt langt ned...da KAN det hende at jeg styrer unna. Ser jeg en på 40 søke bare på ei på 20 så skjønner jeg at det ikke er meg han er ute etter....Tro meg jeg har hatt slike kamerater. :-)

Skjult ID med pseudonym Pilen lø. 30 mai 2015 23:50

Men...kan det være sånn at noen menn foretrekker å føle at de har mest livserfaring i forholdet? Føler en mann seg mer "mann" sammen med en yngre kvinne?

Bare lurer, jeg :-)

Skjønner forresten greia med barn. Den forklaringen er herved godtatt :-D

(mann 48 år fra Oslo) lø. 30 mai 2015 23:59 Privat melding

Kan ikke svare for resten, men JEG er i hvert fall bare en gammal gris.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome sø. 31 mai 2015 00:01

Det kan være... Det er unektelig en god følelse å kunne bidra med erfaring og kunnskap.

Men hovedgrunnen er vel at yngre kvinner er mest fysisk tiltrekkende for de fleste menn. Litt dumt at det er sånn. Betyr ikke at eldre kvinner eksluderes, men når en først er på utkikk, så starter en med det fysiske.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 31 mai 2015 00:08

Vel, jeg er 49 og søker kontakt med damer 40-50.
Hvorfor ? Fordi jeg synes det er kvinner i den alderen som i utgangspunktet er mest attraktive for meg. Det betyr ikke at jeg ikke kan "falle" for ei dame på 53.
Jeg føler meg verken umoden eller overfladisk..))

Skjult ID med pseudonym Jauda sø. 31 mai 2015 01:19

Ja da kan du lure lenge gitt....

(kvinne 37 år fra Østfold) sø. 31 mai 2015 03:50 Privat melding

Jeg er 33...og jeg søker mellom 23-33. Jeg går nedover fordi jeg føler at de FLESTE (ikke alle, men ganske mange) menn som er eldre enn meg er gjerne FOR seriøse og ofte litt kjedeligere enn hva jeg er ute etter. Ingenting galt med det...

Noen liker yngre personer, andre liker eldre :)

(mann 41 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 09:15 Privat melding

Jeg ville sige de damer som jeg har set på her som er eldre end mig, virker så meget eldre ud i udseende end mig at ikke ønsker og ta kontakt med dem. Jeg får ofte og vide at jeg ser yngre ud end det jeg er, og det føler jeg også selv. Jeg liker også best en leken jente som gikk kun er fast bundet av sine barn og har plass til mig i sit liv og da hænger det bedre sammen og søke yngre kvinner end mig selv.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 10:40 Privat melding

Tror nok alderskriterie er en kombinasjon av flere ting, ønske, erfaring og kanskje hvordan man sammenligner seg med folk på sin egen alder kontra opp og ned på skalaen.. Jeg har møtt kvinner som er eldre enn meg, som ikke er på samme sted som meg, og det samme gjelder andre veien. Det finnes unntak, men regelen er jo det aldersspennet man har satt som kriterie, vil jeg tro.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 10:49 Privat melding

Nå folk begynner å komme litt opp i åra synes jeg man ser en tydelig tendens til at både menn og kvinner søker seg lenger nedover i alder enn oppover. Det er jo egentlig ikke så veldig merkelig, vi ønsker jo gjerne å tviholde på vår egen (ofte innbilte?) ungdommelighet.
Men at det er mer samfunnsmessig akseptert at menn søker seg nedover i alder enn kvinner, kjøper jeg ikke. I dag vil jeg snarere påstå at det er motsatt, om ikke i hvert fall likestilt.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 31 mai 2015 11:08

@ts
Du har fått alt for mange ok svar allerede.
Jeg har ikke noe å tilføye ut over dette:
*hums*
http://tinyurl.com/qy6bmgc

(((((^.^)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 11:42

@arneand
Lager meg et sånt jeg å ;))

(kvinne 39 år fra Troms) sø. 31 mai 2015 11:50 Privat melding

Eg har gjort d samme som disse mannfolkan, bære motsatt vei..har me preferansan mine å gjøre og de beror på livserfaring og modenhet..men selvf. fins d unntak, yngre menn som og e vældig moden i forhold t alder😊Har hørt noen menn har sagt at deres erfaring e at eldre kvinnfolk el. gjevnaldrige kvinnfolk e meir satt og kjedelig, så derfør foretrække de dæm yngre😊

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 31 mai 2015 11:51

@ Herrfekt.

Jeg SØKER meg ikke nedover. Det er de yngre som er blitt ivrige. Menn på egen alder får jeg sjelden respons hos. Når henvendelsene plutselig kommer fra de godt yngre, hender det at vi går ut. Så da ser det vel ut som jeg er en av de som søker meg nedover da. Men sannheten er at jeg ville foretrukket en som samme alder eller et par over over…

Skjult ID med pseudonym PrinsBlakk sø. 31 mai 2015 14:42

Selv er jeg 51 og har søkt etter kvinner mellom 38 og 54. Vet ikke om det er helt "innafor" ?

Jeg har stort sett alltid vært sammen med kvinner som er noen år yngre enn meg. Jeg har alltid fått høre at jeg ser mye yngre ut enn jeg er, og har blitt sjekket opp på utesteder av jenter under 30! Da sa jeg hyggelig nei, det føltes rett og slett ikke riktig. Selv om det egentlig var veldig hyggelig (muligheten var jo selvsagt til stede for at både ølbriller og golddiggers hadde noe med det å gjøre...)

Hun jeg fikk tre unger med var ni år yngre enn meg. Ingen reagerte noengang på oss to sammen, vi var fullstendig på bølgelengde. Og da det skar seg hadde det ingenting med aldersfortskjellen å gjøre.

Jeg har lett for å få kvinnelige venner også, og da stort sett alltid yngre enn meg, så derfor har det bare blitt slik.

Skulle noen kontakte meg er alderen ikke det første jeg tenker på. En på 36 har gitt meg et rødt hjerte og vi har begynt å sende meldinger, men der er jeg faktiisk litt usikker, selv om to år fra eller til sånn sett vel ikke betyr det store... Jeg har jo opplevd å få hyggelige nei fra kvinner over 40 også, da med aldersforskjellen som begrunnelse...

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 31 mai 2015 15:00

Hele aldersgreia er bare tøys - jeg kjenner igjen alle tingene Prinsen skriver her og er fullstendig kald på hva slags alder drømmedama måtte ha.

Men om jeg setter fra 16-100 (som er endene av skalaen) så er det (joda...) noen damer som mener at jeg er uaktuell fordi jeg søker etter 16 åringer. (De sier ingenting om min 100års fetish...;-) )

Om vi menn skal bøye oss for det (politisk korrekte?) kravet om å sette +-2 år på vår egen alder vil vi jo ekskludere damer vi hadde funnet tonen med på byen.

Jeg syns enten:
sukker kunne snudd på alderspreferansen (jeg søker damer som søker menn på min alder) og latt vær å vise den.
Eller:
Gjort det mulig å ikke ha alderspreferanse
Eller: (Og dette er vel minefeltet... ) Be dere damer ignorere hva vi søker etter så lenge dere er innenfor og la være å konspirasjonsteoretisere hva slags syke individer vi er som OGSÅ kunne likt en annen enn deg...

For det betyr nemlig ikke at vi ikke kunne likt deg også... :-)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 31 mai 2015 15:02 Privat melding

@Hmmm

100% enig der.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 15:10

Jeg har alders begrensning på profilen, men tenker ikke så mye over det.
Bryr meg ikke om hvilken alder menn søker i forhold til seg selv, men må jo si det sitter langt inne å skrive til noen som jeg ikke er innen for i alders søket til....

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 31 mai 2015 15:13

@bekkarekka

Med 16-100 skal det godt gjøres for deg å havne utenfor så bare send melding du :-)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 15:18

@ Hmmm
Finner jeg deg , så skal du ikke se bort i fra at du får en melding ;)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 15:22

@hmmm
Det er jo ikke sikkert du er i den aldersgruppen jeg kikker på ;))

(mann 48 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 15:27 Privat melding

metoo: Innlegget var ikke retta mot deg. Uansett synes jeg TS virker ganske forutinntatt utfra åpningsinnlegget. At man han har et relativt stort aldersspenn i søkekriteriet betyr jo ikke nødvendigvis at man foretrekker det ene eller andre og dermed automatisk er overfladisk.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 31 mai 2015 15:27

@bekka

Godt poeng - og DA vil jeg jo ikke lete etter deg heller med mitt forslag...

Men om du er litt ekstra søt kan jeg jo gjøre ett unntak... :-)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 15:30

@Hmmm
Jeg er veldig søt ;)) He he ;))

Skjult ID med pseudonym Jauda sø. 31 mai 2015 15:37

Alder oppover, nedover....hallo....?
Er det ikke bare fitta og kukken som gjelder da?

Alt dette greiene her koker ned til en ting, ok?
Hvorfor går alle rundt grøten?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 31 mai 2015 18:11

@Jauda sø. 31 mai 15:37
Grøt?... o.0

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 18:15 Privat melding

@Jauda: om de går rundt grøten, så er det fordi de venter på smørøyet. :P

(mann 53 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 19:06 Privat melding

@bekkarekka

Søt...? JaaaH sikkert :-). Jeg er nok langt søtere enn dem madame :-)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 21:09

@Kameleon
Ja akkurat nå er nok alle søtere en meg :(
Føler meg tygd og spytta ut..... men det går over og snart er jeg søtere enn sukker ;))

Skjult ID med pseudonym bos sø. 31 mai 2015 21:51

Jeg sier bare . La menn være menn . Kvinner liker det ! :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 31 mai 2015 21:53

Eler de venter på hottentoten i groeten

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 21:56

Jeg venter bare på en som vil være sammen med meg ;)))

(mann 53 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 22:00 Privat melding

Jeg orker ikke mer....er det dette jeg betaler for?
herreguuud....hjelp meg min skaaaper :-)

Skjult ID med pseudonym bos sø. 31 mai 2015 22:07

@ bekkareka .Hvorfor ikke ta initiativet ? :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 31 mai 2015 22:10

@bos
Du sjille mellom hottenboter og intsiativ

Skjult ID med pseudonym bos sø. 31 mai 2015 22:26

@ Cllou

i don't have a clue

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 22:59

@bos
Det har jeg gjort ....

Skjult ID med pseudonym Hrafn sø. 31 mai 2015 22:59

(Slettet forrige innlegg da språket nok var litt for skarpt. Samme budskap i dette innlegget)

Jeg er 38 og søker lik alder eller lavere fordi jeg ønsker barn. For damer på min egen alder begynner det å bli vanskelig å få barn og det er større sjanse for kromosomfeil. Helst skulle jeg sett at jeg ikke trengte å ta hensyn til alder, men kroppen fungerer nå engang som den gjør.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 23:01

@Kameleon
Nå er jeg søtere enn deg igjen ;))))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 23:06 Privat melding

Jeg er ferdig med å spre genene mine, har to barn og er fornøyd med det. Enten blir det gaffateip i skrittet, eller kutting av strengen, får prøve gaffa først. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 23:11 Privat melding

@my: Har hørt det skal gi ilninger i skrittet når man tar en litt voldsom brasilians voksing, så er spent på resultatet. Blir vanskelig å dra og filme samtidig. Husk vi menn er enkle, kun en ting om gangen. :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 23:13

He he ler så jeg griner her, litt av et bilde jeg fikk i hodet ;))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 23:15 Privat melding

gaffateip i skrittet er litt som røff sex, hvis du overlever sexen. :P

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 31 mai 2015 23:18

Det jeg ikke liker i debatter om aldersforskjell eller for den saks skyld andre preferanser, er behovet noen har for å "disse" mennesker man ikke føler seg tiltrukket av. Er det virkelig nødvendig? Jeg ser ikke helt poenget.

Hva med å bruke tid og energi på de du liker og droppe å komme med kommentarer om de man ikke tiltrekkes. Jeg innrømmer at jeg går nedover i alder, men jeg slår ikke dermed fast at alle menn som er over mitt aldersvalg er "satte eller gubbete". Hvilken forutsetning har man for å si noe slikt? Dette er mennesker man aldri har møtt og ikke kjenner. Og da blir det bare fordommer..og påstander om andre mennesker som man ikke vet noe om.

Vi mennesker er ulike, vi er som snøfnugg og ikke ett er likt. Ja, man må gjerne føle seg yngre, men litt realitsforankring er det klokt å ha....Man er så gammal som man er...Så skal de sies at både hos menn og kvinner så er det noen som holder seg bedre enn andre...Et poeng er også bildekvaliteten.

Jeg ser at mange har dårlige bilder (dette gjelder menn, fordi det er de jeg ser) som ikke gir en korrekt virkelighetsbeskrivelse av hvordan de faktisk ser ut. Andre er litt mer photoshoppet og bildene er kanskje veldig flotte, men ikke sikkert de beskriver korrekt den fulle og hele sannheten ...Det er jo bildene som i stor utstrekning avgjør hvem vi velger å kontakte. "Verden vil bedras" er det noe som heter og det er nok litt slik i nettdatingverdenen, tror jeg. Vi lager oss forventninger og forestillinger om andre mennesker som kanskje ikke viser seg å stemme overhode IRL. Greit å merke seg det....;)

Jeg må innrømme at jeg får meg en god latter når @solanord viser til at: "Menn har sagt at deres erfaring e at eldre kvinnfolk el. gjevnaldrige kvinnfolk e meir satt og kjedelig, så derfør foretrække de dæm yngre"

Dette er akkurat begrunnelsen menn som er mye yngre enn meg hevder om yngre damer...og hvorfor de søker en partner som er eldre enn seg, men da med motsatt fortegn: "Ja, at vi modne damer er mye mer spennende, leken og avslappet enn de yngre" ;).

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 31 mai 2015 23:18

Å være leken og spennende, og ikke satt og kjedelig, handler om personlighet. Og de som ennå ikke har erfart det, har noen opplevelser som gjenstår....

Uansett hva man tiltrekkes av og søker, er det den enkeltes privatesak. Men det er vel ikke nødvendig å snakke ned, de du ikke finner tiltrekkende. Dette er din personlig smak og dine egne personlige valg. La det bli med det! :)

Jeg synes man skal ha respekt for andre, uavhengig hva du selv tiltrekkes av. Mange jeg ikke ønsker å bli kjæreste med. Likevel kan de være flotte, unike og spennende, selvfølgelig, selv om ikke akkurat jeg ønsker å innlede et forhold med de :) Så rause kan vi vel koste på oss å være mot andre som ikke er akkurat i vår søkekategori? :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 23:26 Privat melding

datt av i første setning.. lenger oppe.. nei, enda lenger oppe.. der ja. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 1 juni 2015 09:14 Privat melding

@Litah: Godt poeng. :)

(mann 60 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2015 10:50 Privat melding

Og noen av oss har hatt fantastiske fine opplevelser med betydelig yngre kvinner. Og vil gjerne oppleve der igjen.
Ikke verre enn som så. ;)

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 1 juni 2015 13:01 Privat melding

Oy, her inne var det mye å lese nå 😃 litt synd jeg ikke har fått vært med på samtalen i helgen. Men masse morsom lesing ;-)

Skjult ID ma. 1 juni 2015 19:46

Alle har vi en formening om hva vi søker og ønsker oss også i fht alder.

Selv har jeg landet på jevnaldrende på omtrent min alder da man har mye til felles som for eksempel det at man har vokst opp i samme tidsperiode og opplevd mye av de samme tingene.

Er mye som skal "klaffe" før man blir sammen.

I fht barn så er det ikke aktuelt for meg før jeg finner en partner som jeg ønsker å få barn med eller motsatt en partner som vil ha barn med meg.

Skjult ID med pseudonym bos ma. 1 juni 2015 21:28

@Realista Er så enig med deg :-)

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 1 juni 2015 22:29

En ting er 100 prosent sikkert, det er ikke noe poeng å diskutere den enkeltes personlig smak eller hva man tiltrekkes av. Egentlig totalt nyttesløst vil jeg si...

Er ikke et eneste argument i verden som kan endre hvem jeg blir tiltrukket av og forelsket i.. Det er og blir en privat og veldig personlig sak! :) Og noen av oss kan vel innrømme at forelskelse ikke alltid er sånn helt forutsigbart, det treffer oss, kanskje når vi minst venter det. Heldigvis! :)

Ekte kjærlighet og forelskelse er ikke planlagt og kalkulerende, den oppstår når situasjonen ligger til rette for det og to mennesker finner hverandre totalt uimotståelig....

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 1 juni 2015 22:37

Det er jo flere sider ved dette med alder. Jeg har hatt de fleste av mine forhold med jenter som er en del yngre og innrømmer jo at de fleste jeg tiltrekkes av er yngre enn meg, men det finnes jo unntak. Ikke så smart å utelukke disse i søkekriteriene. Man må jo være litt taktisk klok her inne. Jeg har ikke vært sammen med noen som er eldre enn meg på fryktelig mange år, men har satt øvre grense 4 år høyere enn min egen alder. Dermed blir ikke balansen i det jeg søker så gal😀. Ville vært dumt å treffe noen jeg likte som falt utenfor søkekriteriene. Ingen liker å føle seg som et andrevalg eller "jeg fant ikke det jeg søkte så jeg nøyde meg med deg"!
Jenter har også sine greier her. Leser ofte profiler som sier " jeg faller som oftest for de høye mørke, men ikke noe absolutt krav". Jeg er høy og blond og styrer unna disse og det tror jeg de fleste andre som ikke er høye og mørke også gjør.

Skjult ID ma. 1 juni 2015 22:43

Er enig i at hva og hvem man liker er personlig og privat-:).

Skjult ID ti. 2 juni 2015 01:32

Hva så? De fleste kvinner søker oppover...

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 2 juni 2015 15:36

Fikk nettopp melding fra en mann som søkte jenter/kvinner som var fra mellom 41 år yngre til 3 år eldre enn seg. Jeg var "bare" 20 år yngre enn han. Sjarmerende? Not.

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 2 juni 2015 19:38

Kort undersøkelse på nettdatingssteder hvor personer ligger ute med hva de søker...åpent, så kan man se at veldig mange kvinner søker nedover....@Skjult ID ti. 2 juni 01:32. Særlig de i 40 årene...

Er en gammel myte at kvinner bare ser oppover i alder...Sikkert mulig at kvinner i 20 årene ser oppover i alder, men så ser det ut til å endre seg..i løpet av 30 årene. Tydeligvis :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 2 juni 2015 20:12

@Realista
Er menn mer modne for alderen ? Sån at kvi ikke foles for små.

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 2 juni 2015 22:51

Haha @my! :)

Hva legger du i modenhet da @Cllou? Hvordan måler vi modenhet mer eller mindre enn? :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 2 juni 2015 22:55

Ja, nå hal vi det gøy, dere :D Modene som vi er.

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 2 juni 2015 23:11

Tøysekoppen @Cllou! :D

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 2 juni 2015 23:34

Zzzz

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 juni 2015 13:37

@Kameleon

Flere av dere menn som juger. Hvorfor skriver kamelbolla at du er 49 år?

Det er en stor løgn.

Hvorfor?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 juni 2015 13:39 Privat melding

@Cllou: Menn som lyver? Næææh.. det har jeg aldri hørt om før. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 juni 2015 13:42

@equi
Hvorfor sporer du av?
Jeg lurer på hvorfor de juger.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 juni 2015 13:46 Privat melding

@Cllou: Jeg beklager så meget (not). Hvorfor drikker Jeppe? Hvorfor lyver folk? Liker de ikke sannheten kanskje? Mulig ikke. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 juni 2015 13:50

Du tar det vel med et smil ;P Ikke noe vits å blande seg. Han er ikke kvinne så det det går ikke utover deg. Er det det du tenker?

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 juni 2015 13:53

@GoldenGate
Står du også på løgnerens side? Det er trygt, liksom?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 juni 2015 13:59 Privat melding

@Cllou: Vi er alle her inne beskyttet med et nick og ikke fullt navn, etc. Dette er helt greit, da dette har vært siden internett sin spede start. Sikkert noen som oppretter profiler med fullt navn - dem om det. Det har jo litt med å ivareta eller beskytte identitet til personen, selv om dette kanskje er mindre viktig på små steder hvor alle kjenner alle.

Kommer det for en dag at en person har løyet, kan man påpeke det, og det er vel gjort, så får det bli opp til den det gjelder å gjøre noe med det.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 juni 2015 14:05

Du har rett, GoldenGate. Jeg har tullet mye med pseudonymet. Og naiv som jeg er har jeg trudd at folk skiller mellom opplagt tull og alvorlige temaer.

(mann 53 år fra Oslo) on. 3 juni 2015 14:39 Privat melding

Nå må dere prøve å være venner daaaa.....
Det er så tullete med sånne kranglinger :-)

(mann 53 år fra Oslo) on. 3 juni 2015 14:40 Privat melding

@GoldenGate

Du har skjønt poenget.... :-)

(mann 53 år fra Oslo) on. 3 juni 2015 14:55 Privat melding

Nå er jo menn notoriske løgnere da. Det må vi jo
være for husfredens skyld fra naturens side. Altså ikke noe nytt.

Når det gjelder dere damer: Dere er bedragerske og manipulerende.
Noe dere også er gitt fra naturen. Så hva er problemet lissom?

Er det noe nytt i det jeg sier her?

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 3 juni 2015 18:12

At man er ærlig på hvilken aldersgruppe man selv tror vil gi den beste matchen må da være en god ting..
For min egen del er jeg midt i 30-årene, og jeg har satt at jeg søker damer fra ca midt i 20-årene til midt i 30-årene.
Rett og slett fordi jeg vet at jeg stort sett matcher best med damer som er noe yngre enn meg.
I tillegg er jeg ikke interessert i å date damer med unger, allikevel ser jeg ikke bort fra å få barn en dag og det er også en grunn til å ikke søke etter eldre damer.

Minst like interessant som menns krav til alder er det egentlig med bitre kvinnfolks sutring over menns krav til alder :)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 juni 2015 18:19

@Ærligheten
Mener du bitre kvinnfolks krav om ærlighet til menns egen alder? :P

Skjult ID med pseudonym Realista on. 3 juni 2015 22:27

Kan ikke du fortelle oss hva du legger i bedragerske og manipulerende kvinner @kamelon? Er bare skikkelig nysgjerrige jeg altså....Har veldig store problemer med å gjenkjenne kvinner som det, men du vet kanskje bedre? :) Fortell! :)

Og notoriske løgnere tror jeg neppe er kjønnsbestemt...Er nok personligheten som er avgjørende der :) Men vel, kanskje du snakker av erfaring? Det må du opplyse oss om! :)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 3 juni 2015 22:38

Cllou, hva mente du med det?
Det er vel her snakk om hvilken aldersgruppe man mener en potensiell partner bør være i, det må da være flott at man er ærlig om dette og ikke setter helt vilkårlige tall fordi man vil please noen bitre kvinnfolk som ikke forstår at de ikke lenger har draget på fyren.. ?