Alle innlegg Sukkerforum

Hvor kresen skal man være?

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Hordaland) fr. 15 mai 2015 00:59 Privat melding

hei alle sukker medlemmer. Dette innlegget kan kanskje høres litt "cocky" ut med det første, men tro meg, det er med all ydmykhet jeg faktisk skriver dette.

jeg er selv en (snart) 28 år gammel bergenser, som er nysingel for ca halvannen mnd siden: Vi hadde ett bra forhold, men varte bare 11mnd. Jeg har i min "voksne" alder hatt noen kjærster og samboere, jeg er kanskje ikke den som hopper på første som sier hei, men har på mange måter vært heldig (eller uheldig om du vil) og møtt mange skjønne jenter jeg har blitt forelsket i, og som har blitt forelsket i meg.

Men så til poenget. For å forklare meg selv, er jeg vel noenlunde kjekk, men på ingen måte en "hunk" aka. Brad Pitt som ALLE vil ha. Men jeg har nok en viss sjarm med meg og noe som appelerer til jenter, og fysisk sett har jeg vel det som nå blir kalt for #pappakropp, selv om jeg ikke har barn hehe.

Personlig liker jeg atletisk, sunne, flotte jenter med fine former. Og mener selv, at noe annet enn "den deiligste damen" er ikke noe jeg vil søke etter. Selv om smaken er som baken, og det jeg personlig syns er den hotteste jenta i byn, ikke nødvendigvis er den hotteste for alle andre (heldigvisis):

Så er det store spørsmålet, er det ok å føle det sånn. Som jeg alltid sier "why settle for less" på en måte? Det betyr ikke at jeg BARE bryr meg om utseende. Men utseende teller, og det indre er minst like viktig. Men man blir jo først tiltrukket av utseende, og deretter personlighet. Er dette "ok" eller burde jeg senke min egen standard og gi i gåseøyne "litt mindre pene jenter" en bedre sjans? Jeg er en mann, som når jeg er sammen med noen, er det INGEN andre i verden som kan matche seg med henne, uansett hvor pene de liksom skal være. Og jeg vil jo ikke ha en dame, gå på byen, og se på andre damer og tenke "oy hun var sexy, min dame er fin, men hun derre var NICE"...det blir for meg helt feil.

Skal jeg fortsette slik jeg alltid har gjort, og kun finne de jentene jeg VIRKELIG liker utseende til, og håpe de har en personlighet som også er midt i blinken...eller er jeg helt på villspor? Altså, når jeg sier setningen høyt, høres jeg jo ut som verdens største IDIOT...men det er jo med de beste intensjoner jeg tenker dette...jeg mener jo selv at jeg må ha en jente jeg tenner på...om dere skjønner...(og ja, jeg vet at kroppen forandrer seg med årene, men det gjør heldigvis smaken også) hehe...

Skjult ID med pseudonym hellokitty fr. 15 mai 2015 07:57

Ja, man skal ha en standard. Jeg har selv valgt litt "under" en gang, og det gikk ikke så bra. Her inne ser jeg etter en jeg forhåpentligvis skal være sammen med en stund, og da er det mye som spiller inn. Selvfølgelig er utseendet en viktig faktor, men sjarm og intellekt spiller også inn. Men det første vi ser på sukker og andre liknende steder er jo utseendet, og vi har alle preferanser på hva vi liker/ikke liker. Allikevel prøver jeg noen ganger å tilnærme meg folk jeg ikke automatisk "tiltrekkes" av, for jeg tenker at det kan være noen skjulte skatter rundt omkring. Har blitt overrasket tidligere ;)
Men i utgangspunktet, gå for det du vil ha og det som føles rett :)

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 15 mai 2015 09:50

Det er ok å kjenne det sånn. Det er ikke noe rett eller galt på disse tingene, vi er bare ulike. For deg er det sånn, og da er det sånn det er, for deg. :-) Og jeg tror ikke det finnes en jente i verden som vil takke deg for at du velger henne, hvis du egentlig ikke synes hun er bra nok. Det ville være veldig nedverdigende. Det er mye bedre at du går etter de jentene du vil ha, helt og fullt.

Skjult ID med pseudonym håp fr. 15 mai 2015 10:50

Det er ikke et spørsmål om hvor kresen du skal være, men hva du skal være kresen på. Etter hvert som man blir mer moden og jobber med seg selv og egne verdier, kan preferansene bli annerledes også. Jeg har sett profilen din og ser at livet ditt handler mye om... hva skal man si... fest og moro. :)
Hvis du vil utvide perspektivene dine i livet, og går inn for å utvikle deg selv, kan også preferansene dine endre seg gradvis. Hvis du tenker mer over hva du virkelig står for, kan det hende at du etter hvert faller for andre ting enn bare utseendet. Tenk deg at du skal bo sammen med ei dame over tid, hvordan vil du at hun skal være? Hva er det viktig for deg at dere kan snakke om? Hva slags mor du vil ha til ungene dine (hvis du skal ha det en gang)? Hvis du tenker over slike spørsmål, kan preferansene dine endre seg etter hvert. Du bør ikke bli mindre kresen for det, men kanskje kresen i forhold til andre ting.

(mann 31 år fra Hordaland) fr. 15 mai 2015 12:32 Privat melding

Mye bra svar her.
Og ja livet handler om fest og moro og jeg innser at profilen min kanskje er vel overfladisk. Jeg er også en seriøs forretningsmann og gründer som er største delen av livet mitt :)

Men også, mange av tingene som nevnes her, er ting jeg også er kresen på. Jeg er kresen på mye, og alt er liksom lov å være kresen på, men idet man sier at man er kresen på utseende føler jeg det er tabu.
Men alt i alt takker jeg for good og konstruktiv feedback, som på alle måter ble mer positiv enn jeg fryktet :)

Skjult ID med pseudonym Oslo2015 lø. 16 mai 2015 00:03

Jeg tror ikke at det handler om å være kresen i det hele tatt! Det handler om å finne en som har et utseende som du liker, og blir nysgjerrig på. Så møtes dere for å se om det er noe kjemi dersom chatten fører dere dit! ;-)

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 16 mai 2015 00:43

Det å ikke være kresen betyr at du tar første du kommer over. Punktum. Så enten har du ikke kommet over ei eneste jente som er interessert i deg, og er da maks uheldig. Eller så er du kresen.

Skjult ID med pseudonym - lø. 16 mai 2015 00:53

...dette går jo litt begge veier tenker jeg! Vakre jenter med personlighet og brains krever ofte noe av det samme tilbake....hvis utseende teller mye for deg, som er helt naturlig, stick to that! Med mindre du føler du kan tilby noe mer...personlighet? Brains?...ikke vet jeg...men jeg ville ikke satt livet mitt på det!

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 16 mai 2015 01:26 Privat melding

Jeg synes du skal gå for det du mener er best for deg. Å gå etter utseende gjør vi vel alle på en eller annen måte. For det er jo bilde vi først tiltrekker oss av. Overfladisk ...ja kanskje, men uansett hvordan vi vrir å vender på det, må vi like det vi ser på og definisjon pen er veldig forskjellig :-)

(mann 42 år fra Hedmark) lø. 16 mai 2015 13:55 Privat melding

Det som er veldig dumt med den selektive utvelgelsen i bildematerialet her, er at man garantert hopper over mange man kunne likt irl.

Det er flere jeg vet om som sjarmerer meg veldig, men som ikke ville fanget min interesse her ved bilder.

Skjult ID med pseudonym håp lø. 16 mai 2015 15:27

@1andonly
Det betyr jo at du er åpen for å bli sjarmert av noe annet enn det rent visuelle.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 16 mai 2015 17:38 Privat melding

@my: har da fått tilbakemeldinger på at jeg har skrevet noe som var veldig sjarmerende, men hey, det går sikkert an å kjøre full bredside ansikt til ansikt. Men dette er hvis man har det i skriftlig/fysisk form, og at det er impulsivt. :)

(mann 42 år fra Hedmark) lø. 16 mai 2015 17:40 Privat melding

Det er jo vanskelig å få fram sin egenart fakter og takter, via tekst og bilder. Bare stemmen kan utgjøre en forskjell for meg. Jeg har et eksempel nå, går til en akupunktør som jeg synes er superfresh og flott! Men hun framsto ikke på langt nær så sjarmis på bilde jeg så av henne før jeg gikk dit :)

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 16 mai 2015 20:19 Privat melding

Det skal være lov å være litt kresen og være fornøyd med sitt valg.

Men det vil ALLTID være en eller annen dame der ute som er finere en din egen, men så er det dette med personlighet og hva den du allerede har faktisk betyr for deg, hele pakka du alt har blir bedre alikevel. Så jeg tror jeg hadde senka den instillingen der med å prøve å få den aller fineste dama i byen, hjelper lite om hu er brøhue liksom.

Skjult ID ti. 19 mai 2015 19:40

Det er bedre å møte folk i virkeligheten enn å titte på bilder. Bilder gir oss førsteinntrykket av en person, men når man møter folk Face to Face så ser man mer hva man har foran seg.

Utseende betyr nok en del, men til syvende og sist så er det personen selv som er viktigst.