Alle innlegg Sukkerforum

Tilbud om sex i første melding.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fornøyd fr. 15 mai 2015 20:00

Hvordan blir dette oppfattet ute blant jenter/kvinner? Er det greit å få spørsmål om sex i første melding, eller bør det være noen dater på plass før man kommer til dette med sex? Sex på første date? Er det innafor eller skivebom?

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 15 mai 2015 20:03

Fullstendig turn- off og skivebom!

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 20:05

Hehe...

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 15 mai 2015 20:11

Hallå fornøyd, det vet du sikkert svaret på sjøl! ;-)

Skjult ID med pseudonym opptimist fr. 15 mai 2015 20:11

tilbud om sex i først melding er ikke noe sjakk trekk. det blir som oftest en turn off.
sex på første date kommer helt ann på settingen. Om begge har lyst ser jeg ingen grunn til å la være.

Skjult ID med pseudonym hellokitty fr. 15 mai 2015 20:14

Sex i første melding er ut... Og nei, det har ingenting med at man er prippen eller kjip eller noe - det er bare at de fleste damer opplever det som litt respektløst og dumt. Er man bare et objekt for din tøm-og-røm-drøm liksom?

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 15 mai 2015 20:15

Ja, sex på første date trenger ikke være utelukket. Men sex tilbud i første mail, nei den tror jeg de færreste tiltrekkes av. Men noen unntak er det sikkert, vi er ulike.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 15 mai 2015 20:16

For meg, i dag, ville sex på første date vært helt utelukket. Jeg er helt enig i en mann her inne som ønsket ca 20 ulike former for treff, før sex. Ikke av moralske hensyn, men for å henge med følelsesmessig, og for å bli ordentlig kjent først. Men jeg vet godt det høres sært ut for mange.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 15 mai 2015 20:17

*enig med en mann*
Savner virkelig rettemulighet her inne.

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 20:25

Men det er jo litt moro hvor forskjellige vi er mtp dette. For min del legger jeg ikke særlig mye emosjonelt i sex - det er ren fysisk nytelse! Ikke noe mer! Og jeg evner ikke forstå hva det er med dette som skal gjøre det til noe annet enn akkurat det!

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 15 mai 2015 20:35

@-
Er du mann eller kvinne? Sex og intimitet er for meg så mye mer enn det du beskriver. Ikke at jeg har fasiten på noe vis. ;-) Men går man dypt inn i det, er det mer enn ren fysisk nytelse. Det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 20:45

Mann, og jeg beskriver egentlig ikke noe:) jeg kunne gjort det, og den beskrivelsen ville ikke vært linket til emosjonelle følelser...jeg er sikkert ikke særlig dyp;) men jeg kan allikevel føle på det ene emosjonelle genet jeg har, og det er frikoblet fra sex...:)

Skjult ID med pseudonym Ågot fr. 15 mai 2015 20:55

Jeg vet ikke om jeg kan nevne andre nettsteder ved navn her inne, så jeg gjør det ikke, med det fins jo sites for folk som søker sex på direkten, sikkert lettvint om en bor i en større by, å få seg noe for kvelden

Skjult ID med pseudonym Gamla fr. 15 mai 2015 20:55

Jeg er helt sikker på at dette funker for mange.
Skal man ta i beregning hvor mange slike mail man får :)
De mennene som gjør dette må jo få det til. Ellers hadde de vel ikke sendt ut slike mailer gang på gang ?

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 21:01

Det er min erfaring at dette "sex-hysteriet" er en nordisk greie. Vi er mer eller mindre alene om å begrense "det vakreste som fins" til ekteskap og annen moralsk kodeks. Om en mann puler rundt er dette greit, ift hans likemenn. Om en dame puler rundt, er dette mer eller mindre greit ift hennes likesøstre, menn ikke ift menn! Og dette virker det som om dere bryr dere om damer! Hvorfor?

(kvinne 31 år fra Hordaland) fr. 15 mai 2015 21:13 Privat melding

Da blir personen blokkert umiddelbart!

Skjult ID med pseudonym Lillemy fr. 15 mai 2015 21:18

Sex-prat i første melding er vel litt for rett på sak, men sex på første daten synes jeg må være helt greit hvis begge har lyst.
Har likevel fått inntrykk av at enkelte menn synes det er forkastelig når dama vil ha sex med en gang.Tidligere tråder har vel antydet noe slikt. (Neste gang skal jeg prøve å styre meg slik at jeg ikke skremmer ham bort).

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 15 mai 2015 21:49 Privat melding

Av og til er det bare morsomt å få en melding med rimelig slibrig innhold, da den som sender det ikke kjenner meg, og hva jeg er kapabel til å gjøre/svare. Blir som nigeriabrev, hysterisk morsomme de også. Noen ganger må man få lov til å ha det litt gøy, ta'n helt ut å få personen rimelig sjokkert/på limpinnen. :)

Skjult ID med pseudonym Ågot fr. 15 mai 2015 21:57

Ja enig equi00, kan være morsomt med sånne meldinger, komisk :-) Forrige dagen fikk jeg melding fra en kar, han spurte høflig hva vi damer tenkte om størrelse på penis, hvor viktig størrelse sånn og sånn er for oss etc. Jeg spurte han om han vurderte å operere seg, fikk aldri noe svar jeg heller :D

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 21:57

Hvorfor er sex et tabu? Jeg trodde vi alle likte dette...helt til jeg tittet innom sukkerforum, her er visst sex bare fysj-fysj!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 15 mai 2015 21:58 Privat melding

@Spitfire10: BDSM? Bra Dame Suger Mann? :P Kjør på. :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 22:03

Det er ikke vanskelig å konstruere et tabu knyttet til feks...ja...snop! Kanskje vi heller skulle gjort det? Fedme er jo et folkehelse problem. Snop i 1. meldinga - da ryker du - blokkert!

Skjult ID med pseudonym Fornøyd fr. 15 mai 2015 23:19

@ .
Det er ikke tabu, man skal bare ikke snakke høyt om det.......De fleste liker det og praktiserer det så ofte de kan.....eller får lov til av henne som bestemmer.........
Jeg elsker sex.....har det så ofte jeg kan.......

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 23:27

Er det ikke? Føler du at du kan prate om sex til hvermansen som du kan prate om snop til hvermansen?

Skjult ID med pseudonym Lillemy fr. 15 mai 2015 23:36

Jeg er også litt overrasket over en til tider veldig tradisjonell og litt gammeldags tankegang ang sex her på forumet. Virker som en del er veldig opptatt av at man ikke skal ha sex før det er ekte kjærlighet med i bildet.
Jeg er såpass voksen at jeg tenker at jeg kan gjøre det jeg vil med hvem jeg vil, så lenge det ikke går ut over andre.

Skjult ID med pseudonym - fr. 15 mai 2015 23:46

Det ENESTE jeg tenker er, sex er det beste jeg vet! Hvorfor er dette så farlig? Det er visst farligere enn snop, og det får du hull i tenna av! Faller tissen av? Hva er dette? En edruelig tilnærming til sex er myyyyye bedre enn en avsindig kristenmoralsk satan-kommer-og-tar-deg holdning! Sex er kjempedeilig! I den grad noen legger emosjonelle knytninger i dette, kan jeg skjønne det blir skummelt! Men, jeg gjør ikke det, men jeg har ikke alle svar!

Skjult ID med pseudonym Darknessy fr. 15 mai 2015 23:49

hehe...sexspørsmål på første mail....nei, vet du hva. Hadde vi (damene) hatt lyst på bare sex så hadde vi ikke vært på sukker...da hadde vi hengt over en bardisk og venta på at guttene hadde drikket oss pene nok =)

Sex på første date...hmmm...da må daten virkelig ha gjort en godt inntrykk. Sex er godt og deiligt så er ikke prippen...men istedenfor å finne en person man absolut ikke har noe kjennskap til, da ordner jeg det bedre selv ;)

Skjult ID med pseudonym Lillemy fr. 15 mai 2015 23:53

Kan ordne mye selv, men det er jo noe annet å være to..

Skjult ID med pseudonym - lø. 16 mai 2015 00:01

Offf...en sammentrukket knyttneve rundt lillejesus er ikke i nærheten av intensiteten, lysten, begjæret, råskapen, og de ville kreftene som svinger seg hemningsløst rundt når to mennesker nyter hverandre! Om enn bare for en vakker natt...

Skjult ID med pseudonym - lø. 16 mai 2015 00:08

Hvilken Gud, eller menneske, vil røve dette fra sine...

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 16 mai 2015 00:12

Ågot - kan det tenkes at han spurte først om han fikk lov til å spørre deg om noe? Og når du da sier ja så kommer neste melding med om hvorvidt størrelse betyr noe? For vi liker vel å kjenne noe? osv.

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 16 mai 2015 00:17

@Darknessy
Målet er jo selvfølgelig å finne mannen i mitt liv, som jeg kan bli gammel sammen med og alt det der, men mens man leter må det være lov å hygge seg litt og ha sex selv om det kke betyr all verden følelsesmessig.

Skjult ID med pseudonym Ågot lø. 16 mai 2015 01:32

@metoo
Ja akkurat sånn starta han opp. Skulle tydeligvis snikkåte seg opp, men det falt i fisk for han

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 16 mai 2015 13:50 Privat melding

Det finnes jo måter å stoppe visse henvendelser på, det være seg folk utenfor søkevalgene dine, eller som har slibrig språk. Har da vært på steder der dette er et valg. Utfordringen er at utvalget kanskje ikke blir så stort, og ord som egentlig er velment blir stoppet i et filter, fordi filteret ikke er smart nok, men blokkerer på ord, ikke setninger eller sammensetninger.

Skjult ID med pseudonym oslojente sø. 24 mai 2015 20:37

enig med @wille: For meg, ville sex på første date vært helt utelukket. Jeg er helt enig med en mann her inne som ønsket ca 20 ulike former for treff, før sex. Ikke av moralske hensyn, men for å henge med følelsesmessig, og for å bli ordentlig kjent først. Men jeg vet godt det høres sært ut for mange.

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 25 mai 2015 21:44 Privat melding

Ikke sjarmerende med slike meldinger fra totalt ukjente. Hvordan en date utvikler seg er ikke noe fasit på. Som Kattepusen over her sier, vi er voksne mennesker.

Men når det er sagt vil jeg tro at man mister litt av interessen og spenningen ved å havne der allerede første kveld. Tror det gjelder både for mann og dame. Det er jo greit å finne ut om man trives sammen i litt ulike situasjoner først.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 25 mai 2015 22:11 Privat melding

@heieve: Er nok enig i at å bygge opp ting over tid, er bedre enn wham bam - thank you ma'm. Jeg liker ulmebrann, så det tar nok litt tid uansett. :)

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 25 mai 2015 22:19 Privat melding

Jeg tenker at hver og en må opptre slik det føles naturlig for dem, jeg er litt gammeldags på det området og har nok ikke noe stor glede av å kaste meg over en godbit bare fordi jeg syns han er fin eller fristende.

Det bør være litt substans. Hjelper så lite om man tiltrekkes av noe som vekker begjær om personen ellers er "bortreist" Klart man kan danne seg raske inntrykk sånn sett ved et første treff også om dialogen har vart over tid og kommunikasjonen god, men jeg holder en liten knapp ved at det er hakket mer interessant å vente litt før en gir alt. Det er ofte slik at det som er litt vanskeligere å få blir mer spennende. Snakker for meg og egne erfaringer. Folk er forskjellige

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 25 mai 2015 22:34 Privat melding

@heieve: Virker som du har rimelig sunne tanker rundt dette. :)