Alle innlegg Sukkerforum

Betydning av kjemi / disiplin

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MannKen ma. 18 mai 2015 01:56

Jeg hadde tidligere et forhold med en dame jeg hadde perfekt kjemi med. Vi kunne prate i timesvis helt naturlig, og det var ALDRI noen klein stillhet.

Problemet var at hun hadde null selvdisiplin. Hennes sønn oppførte seg dårlig fordi hun ikke klarte å være konsekvent, og da ofte ga etter, hun var overvektig fordi hun ikke klarte å kontrollere matsuget, og hun hadde ingen utdanning eller jobb.

Jeg valgte å gjøre det slutt pga dette. Jeg følte det kom til å påvirke vårt eventuelle fremtidige barn negativt, det kom til å påvirke vår fritid, siden alle ferier måtte bli dekt av meg, det kom til å påvirke min ledige tid fordi jeg måtte bruke min egen bil (og mitt eget førerkort) til å kjøre barn til trening osv.

Hva tenker dere menn og kvinner om dette? Jeg er usikker på om jeg gjorde det rette, siden jeg tviler på at jeg kommer til å få slik kontakt igjen. Likevel så jeg ingen god og stabil fremtid med vedkommende.

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 18 mai 2015 02:07 Privat melding

Hu syntes vel det var greit sånn som det var da.. At du stod for inntekt og ellers mye annet... Mange som tydeligvis syns det er greit... Bare kunne gå hjemme med små og røre rundt i byen og sitte på cafe ))

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 18 mai 2015 07:05

@dame1968
Fleste har vel gått barneskolen. Faget fysikk og kjemi gjør susen :P)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 18 mai 2015 08:18

Du skal ha en god følelse ved valg av partner for livet. Det holder ikke med ENTEN god i senga, ELLER gode samtaler, ELLER god til å lage mat og hygge eller hva det skal være.

Det må være både god tone og kommunikasjon (kall det gjerne kjemi)
og ting som gjør at man ser en framtid sammen. Mangler en av delene i stor grad, er det lurt å droppe det før nye barn settes til verden.

Men jeg skjønner ikke helt at du mente dere hadde så god kjemi egentlig. At det ikke ble stille og kleint er nå så sin sak. Men hvis dere kunne prate om alt, kunne dere også snakke om det du kaller manglende selvdisiplin hos henne? Fikk hun noengang sjanse til å endre på noe etter dine innspill?

Skjult ID med pseudonym Bolla ma. 18 mai 2015 19:05

Var sammen med en kar i 10 år. Han hadde 2 barn fra før og vi et sammen. Vi hadde et supert forhold, helt til han en dag "snudde helt på flisa" De siste årene jobbet han ikke, ordnet ingenting hjemme, jg kom hjem fra nattevakter og stelte unger til barnehage og skoler. For så og sove 4 timer og hente igjen.... og kveldsjobb 2 kvelder I uka... veldig snålt at man kan endre seg så drastisk og bli så tiltaksløs. Orket dette i 4 år da var det nok. Vært singel i to år nå, fortsatt lurer jg på om jeg har gjort det rette for det var jo mye bra der også og vil man noen gang få kjemien sånn med en annen partner? Mn hvis jg kjenner godt etter så har jeg nok gjort rett og livet er lettere

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 18 mai 2015 19:14 Privat melding

Noen som har forsøkt å gå i familieterapi? Ofte kan vanskelig tema bli løst der. En ulykke skjer sjeldent alene, det er ofte flere ting som skjer i rekkefølge som påvirker utfallet.

Noen trenger en oppvåkning/vekkelse, andre igjen kanskje en lengre prosess med stegvise mål. Svært lite oppstår over natten, men det kan virke slik noen ganger. :/

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 18 mai 2015 19:44

Familie terapi hjelper bare hvis begge er interessert i å jobbe med forholdet.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 18 mai 2015 19:55 Privat melding

@bekkarekka: helt korrekt, hvis bare den ene drar lasset, er det jo dødfødt uansett. Da vil ikke familieterapi fungere okke som.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 18 mai 2015 20:02

Ja prøvde i mange år, men sån er det nå bare..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 18 mai 2015 20:26 Privat melding

@bekkarekka: auda. :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 18 mai 2015 20:51

@equi00 ja, au da... Da han gikk skjønte ingen noen ting, alle trodde det var jeg som kom til å gå. Jeg prøvde å redde forholdet, men det viste seg at han kikket andre steder i flere år.. Så jeg er veldig skeptisk til enkelte profiler her inne...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 18 mai 2015 21:02 Privat melding

@bekkarekka: Da har jo dette pågått en stund, ofte søker man utover lenge før man innrømmer det for seg selv.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 18 mai 2015 21:12

Ja,jeg ser i etterkant at jeg skulle gått for mange år siden, men jeg har det veldig bra i dag.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 18 mai 2015 22:06 Privat melding

Jeg har det supert! Venter bare på en som skal ta meg helt til himmels, for blir det bedre nå, er jeg på vei dit. :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 18 mai 2015 22:49

Så bra, det er det jeg venter på nå også :-)

Skjult ID ti. 19 mai 2015 19:57

Så komisk at Jabba the hut fra Star Wars kom frem her-:). Ja, Jabba the hut er ingen snill person.

Det må ha vært andre ting også som gjorde at du gikk fra henne.