Alle innlegg Sukkerforum

hjelp!! vanskelig å få kontakt

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Hordaland) ti. 19 mai 2015 19:04 Privat melding

hei. Jeg er ny her inne. Er på leting etter livspartner. Er litt skjelven og nervøs, men har da dristet meg til å sende noen hjerter til menn med glimt i øyet og profiler som får meg til å le. Men er dette nok til at dere oppfatter interessen? Det var ikke negativt ment. Er det noe annet jeg bør gjøre når jeg ser en profil jeg smiler av? Og er dere menn med seriøs intensjon tøff nok til å ta kontakt?? :) :) håper på råd, så jeg kan finne min partner in crime :)

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 19 mai 2015 19:09 Privat melding

De kan godt være tøff nok ja, men lurer på hvorfor sender ikke du en melding til de profilene som du liker?

(kvinne 39 år fra Hordaland) ti. 19 mai 2015 19:27 Privat melding

er litt nervøs og sjenert. er ikke så lett sette seg selv frem på den måten. Men om noen ord kan være mer interessant enn at jeg er interessert i profilen, skal jeg jammen meg prøve meg på det :)

Skjult ID med pseudonym Rita ti. 19 mai 2015 22:28

Det er kanskje lurt å ta utgangspunkt i dine egne reaksjoner på de henvendelsene du får. Hva tenker du hvis noen sender hjerter til deg? Er det ikke enda bedre å få en mail? Tror ikke menn er så veldig forskjellig fra oss. Selv er jeg ganske aktiv på å være den som sender mail, og har fått bra respons på det. Du har jo lite å tape på å sende mail, det verste som kan skje er at du ikke får svar. Hvis du ikke prøver, skjer det i hvert fall ikke så mye.

(kvinne 39 år fra Hordaland) on. 20 mai 2015 17:13 Privat melding

supert, takk for hjelp og gode råd :) får manne meg opp og put it all in :)

Skjult ID med pseudonym Tja. on. 20 mai 2015 17:55

Bare vær obs på at du ikke nødvendigvis får noe svar, men det gjelder jo også for menn som sender første melding. Så man må bare stå på til man treffer blink.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 18:03 Privat melding

@catz: Tror det heter å kvinne seg opp, i disse likestillingstider *kremt*. :P

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 24 mai 2015 16:23

Ganske ofte kommer sånn hjerter fra dameprofiler som admin etterpå merker som useriøs. Jeg er derfor litt treeg på å reagere på de - tenker Admin må få tid til å rydde først...

Men en førstemelding som ikke er på googlenorsk leser jeg ivrigere på så mitt råd er å gå for det.... :-)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 24 mai 2015 19:24 Privat melding

Merkelig å få hjerte, for deretter å ta kontakt siden det ser ut som et hint... og ikke få noe svar.

Ja, det skjer. Send melding. Subtile hint er bare fjas.

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 24 mai 2015 19:49 Privat melding

Her er hva jeg gjør. Jeg klikker først kritikkløst inn på alle profiler som matcher søkekriteriene mine uten å lese hva som står der. Jeg tenker på dette som et hint om at jeg er interessert i kontakt.

Etter en stund begynner jeg å få besøk på profilen min. Da leser jeg profilene deres. De besøkende som virker i det minste mildt interessante kontakter jeg med en personlig melding som viser at jeg har lest profilen deres. Ingen lang melding, men mere enn "Hei, profilen din er interessant". Jeg fokuserer på det positive og forteller gjerne noe om meg selv som reflekterer hva jeg har lest. Jeg skriver gjerne forholdsvis kjapt etter jeg har hatt besøk, og jeg skriver gjerne til mere enn en om gangen. Det fungerer for meg. Da gleder jeg over de svarene jeg får, og bruker mindre energi på å vente på å få svar fra dem som av den ene eller andre grunnen aldri kommer til å svare.

Når først kontakten er skapt gjelder det å finne ut om det er en kontakt jeg vil gå videre med. Hvis ja, da foreslår jeg å møtes. Der er ikke noe poeng i å gjøre seg kostbar. Jeg prøver å unngå å være emosjonell i meldingene, for det tror jeg bare får meg til å virke desperat, og det er det ingen som liker.

Dette fungerer for meg. Lidt for godt holder jeg på å si :-)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 24 mai 2015 20:00

@mikegreen sø. 24 mai 19:49
And yet, here we are... o.0

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 24 mai 2015 20:04 Privat melding

@arneand
Jeg har egentlig ikke noe å gjøre her :-)

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 25 mai 2015 01:30 Privat melding

Hjerteopplegget er omtrent verdiløst i mine øyne. Bruk ord.