Alle innlegg Sukkerforum

Bilder x på FB

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 19:02

Fikk en match på et annet nettsted. Vi ble venner på facebook, etter 30 min. hyggelig tlf samtale. Det første han spurte om var hvem min x var, og når det ble slutt. Kjente jeg at det ble litt vel kontrollerende. Spesielt siden vi verken har møttes, eller definert vår relasjon. Jeg rygget unna. Ja jeg har bilder av min x, gode minner. Vi er fortsatt venner. Har selv aldri reagert over slikt. Syns heller det er pluss i margen om noen har ett godt forhold til en x. Om bilder blir problem hadde jeg tatt det opp senere. Hva tenker folk?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 19:05 Privat melding

Så lenge man er ferdig med forholdet, har det ingenting å si. Usikre folk. Move on. :)

Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 19:12

Noen mener at sjalusi er ett tegn på kjærlighet. Not me....

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 19:15 Privat melding

Sjalusi har ingenting med kjærlighet å gjøre. Det er kun eiertrang, en eiendel, ikke et menneske.

Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 19:21

enig @equi00...men vi er alle forskjellige. At en potensiell partner har gode venninner, f.eks er noe jeg syns er positivt. Mens andre kanskje hadde hatt problemer. Syns også det er uproblematisk om han eventuelt har hatt ett kort eller langt forhold til noen av dem. For var det ikke John Lennon som sa "en mann og kvinne blir først ordentlige venner etter de har ligget sammen"...?-haha!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 19:34 Privat melding

@frø: Føler ingen konkurranse eller frykt fra tidligere eller framtidige partnere. Bruker heller tid med partner. Kan ikke si jeg er enig med John, men det er sikkert bare meg. :P

(mann 38 år fra Vestfold) on. 20 mai 2015 19:39 Privat melding

Så ... Hva er vitsen med å ha bilder av sin x på Facebook da ? Og i tillegg bilder av dere sammen ? Skulle likt å se det kvinnfolket som syntes det var helt greit at "Typen" hadde bilder av han og "exn" i en hyggelig sofa positur .. Hehehe ;)

Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 19:47

øøh..jeg hadde ikke reagert på ett bilde av en mann med sofabilde av sin x. poenget mitt her var jo at han dro det frem så tidlig. Bildene er datert. De er fra en utenlandstur for flere år siden. Bildene er en del av min historie!

(kvinne 46 år fra Akershus) on. 20 mai 2015 19:49 Privat melding

Jeg hadde ikke hatt noe i mot bilder av xn til en eventuell kjæreste på face, det viktigste er at jeg vet han liker meg og er ferdig med forholdet. Fortid har alle og den må man tåle. Jeg selv har ikke bilder av xn, men kan akseptere at andre har det. Jeg synes ikke det er noe galt å spørre om xn din, hvem det er har ikke han noe med, men hvor lenge siden det ble slutt synes jeg er en helt grei info å få tidlig. Har ingenting med sjalusi å gjøre, men rett å slett å finne ut om han nettopp har kommet ut av forhold eller ikke, men jeg hadde nok ventet litt lengre en første telefonsamtale hehe.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 19:57 Privat melding

Bare fordi det er slutt på forholdet, vil ikke det si det samme som fortiden er totalt radert bort, det vil alltid være rester av et samliv. Det være seg bilder eller andre ting. Husk på at det er mer enn hva man tenker inledningsvis, det kan være far/mor til felles unger, gud-vet-hva. Syns det er helt teit at folk reagerer på slikt, finnes da mange andre ting som er viktigere å få avklart, slik som rebound-biten, og sikkert en drøss andre ting. Nå har det seg slik at noen kommer seg fort videre, de har ofte hatt en prosess i mange måneder eller år før forholdet faktisk tar slutt. Dette handler kun om trygghet i et forhold. Mange ganger kommer man inn i et intrikat nett av mine, dine og våre unger, her vil det være som en stor familie du tar del i, det er ikke til å unngå, stopper det allerede der, ja, da får man bevege seg videre.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 20 mai 2015 19:59 Privat melding

For mange er det viktig emne det med "x er " kanskje du mistolket han? Kan si deg med hånda på hjertet her , av de jeg har blitt kjent med her inne så har det ikke gått lange tida i meldingsprosessen før dem har spurt om hvordan forhold til " x er " har vært ... Men som du sier så synes du det var et for tidlig stadie å prate om det. Mens mange ikke syns det hadde vært for tidlig..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 20:38 Privat melding

Jeg har et bra forhold til moren til mitt barn, vi har en bra dialog og fordelingen går bra. Hvis det kommer en kvinne inn i dette, og føler seg truet av et godt samarbeid, blir det et kort forhold. Hensynet til ungen og maskineriet rundt dette er viktigere.

Kunne ikke falle meg inn å spørre om ekser, det er i de fleste tilfeller totalt unødvendig, da man fort oppdager om det er rebound eller kopi av eksen man snakker om. Det samme gjelder vel de som gjør det samme om og om igjen, og forventer forskjellig resultat.

I et nytt forhold finner man forhåpentlig en ny sti, med uante muligheter, og hvem bryr seg da om ekser? :/

(mann 38 år fra Vestfold) on. 20 mai 2015 20:48 Privat melding

Nå var det i utgangspunktet bilder på Facebook det var snakk om her... Om jeg hadde blitt kjent med ei dame så hadde det brydd meg nada om hvem hennes "x er " var så sant ikke det var relevant til fremtidige planer... Men min tankegang sier at jeg hadde funnet det ganske merkelig hvis hu hadde Facebook full av feks "sydenbilder" kjærlighetsferier" eller andre bilder av hun og med"x en" da jeg mener at sånt er historie.. Hadde faktisk lurt på om hu var over forholdet eller hva hu var..... Hvis det var så viktig for hu å ha de der... Jeg mener det går litt på å gå videre og har ingen ting med sjalusi og gjøre....

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 20:54 Privat melding

@hans80: Bryr meg midt i ryggen om bilder, de er i så fall fra en periode i livet jeg ikke var en del av. Ville aldri følt meg krenket eller såret om den andre hadde bilder av eks her og der, det er da helt meningsløst å ta på veie for slikt. Noen bruker fb som et galleri eller backup, hva de velger får være deres greie, det har da ingenting med om de er ferdige med forholdet eller ikke. Hei, vent litt.. nå må jeg rydde hele fb for nå er jeg klar for et nytt forhold liksom.. snålt. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 21:06 Privat melding

@my: du glemte punktum. Punktum. :P

(mann 38 år fra Vestfold) on. 20 mai 2015 21:08 Privat melding

Som sagt.. Jeg hadde syntes det var rart da jeg har en tankegang som at det aldri kunne falle meg og ha bilder av xer liggende på Facebook det passer seg bare ikke når man har noe nytt på gang. Historie er Historie ... Noen hadde helt sikkert blitt sjalu av sånt både gutter og menn men jeg mener at det ikke passer seg...Tviler ganske sterkt på om jeg hadde funnet kjærligheten om store deler av bildegalleriet mitt på Facebook hadde bestått av div sydenferier/Events og andre herligheter med div "xer" Hehe ))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 21:16 Privat melding

@my: Finale også? :P

Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 21:19

@equi00; synd vi har under 70 i match. takk for støtta.Vi tenker likt om mye :-) lykketil.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 21:22 Privat melding

@frø: Har aldri brydd meg om matchtall, mer om matchform. Takk for godord, you betcha! Lykke til med vårjakten. :)

Skjult ID med pseudonym MarieKjeks on. 20 mai 2015 21:23

Hvis han fyren hadde bilder av sin X jente på FB hadde du også reagert @frø. Rett og slett.
Jeg hadde ikke likt at mannen jeg datet hadde bilder av sine tidligere kjærester på FB.

Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 22:08

@MariaKjeks.."hvis han fyren hadde hatt bilder av sin x jente..hadde du også reagert" hva er det for noe tull? Du har da ingen grunn til å si noe slik? Folk er forskjellige. Det er det jeg finner spennende. Jeg har faktisk datet menn som har hatt bilder av sin x. Det har vært problemfritt for meg. Mitt poeng er at han spurte om det så tidlig. I mine øyne virket det altfor kontrollerende til at han er noen jeg vil involvere meg med. Men jeg tenker nok litt utenfor boksen der. Heldgvis er vi flere :-)

Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 22:13

@egui00..takker og lige så. Jeg er faktisk godt i gang med ett prosjekt. Og han ble ikke skremt av mine bilder ;-) men henger fortsatt her siden jeg har betalt abonnement noen mndr til. Dessuten gidder jeg jo ikke å legge inn alle tråder før noe som helst har blitt helt definert. Brent barn der...vedr match ditt og datt så kommer jeg jo faktisk ikke inn på din profil.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 22:30 Privat melding

@frø: Bra med litt jern i ilden. :) Jøss, kommer du ikke inn på profilen min? Merkelig, har jeg blokkert deg? Har du sendt meg slibrige mail eller noe.. hehe.. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 20 mai 2015 22:37 Privat melding

Tror jeg har noe på gang med en hodepute snart. :P

Skjult ID med pseudonym frø on. 20 mai 2015 22:41

kom ikke inn pga for lavt matchtall..har visst huket av det jeg. hodepute er fint og mykt. bra start for en date, haha. natta!

Skjult ID med pseudonym MarieKjeks on. 20 mai 2015 22:53

@frø Kanskje vi har funnet grunnen til at du er singel? Og når du sier du har hatt flere kjærester som har hatt bilder av x sin på FB og du var HELT ok med det tror jeg rett og slett ikke på deg.

Skjult ID med pseudonym frø to. 21 mai 2015 14:10

@MarieKjeks...får en følelse at du er yngre og mer uerfaren enn meg. Det er somregel da man er så bombastisk. Lille venn, jeg har ingen problem med gamle bilder, men hvis jeg hadde opplevd noe en god kompis opplevde; at dama han datet fikk små kjærlighetserklæringer av sin x på veggen sin, da hadde jeg slitt :-)

Skjult ID med pseudonym coca cola to. 21 mai 2015 17:52

Skal det virkelig ikke mer til før du skygger bane?
Stakkars mannfolk!
Ikke rart du er singel!
Det spørsmålet var jo en helt normalt spørsmål.
Flere har spurt meg om eksen min etter bare ha snakket ilag en halvtime,det skremmer ikke meg.
Ser på det som ett naturlig spørsmål ettersom vi prøver å bli bedre kjent.

Skjult ID med pseudonym Tullejente to. 21 mai 2015 18:42

Jeg ville vel holdt igjen på FB-vennskapet for min del, greit å få noen dagers inntrykk av fyren først før jeg gir all tilgang til bilder, familie og begivenheter på FB. Vanligvis blir jeg ikke venn med noen på face før jeg har møtt vedkommende (og evt får lyst til å møtes igjen).
Men synes også det er normalt å spørre tidlig om hvilket forhold man har til x og hvor lenge man har vært singel.
Likevel - ville også ha reagert dersom en kar scannet alle mine "venner" på fb på jakt etter x. Varsellampe-moment!

Skjult ID med pseudonym frø to. 21 mai 2015 21:46

hahaha.."Ikke rart du er singel" kommentarer får meg virkelig til å le. Det er en så tullete kommentar, at jeg blir fordomsfull mot de som har skrevet den. Men de er sikkert fordomsfulle mot meg. Jeg syns FB er en fin måte å få inntrykk av folk på jeg, derfor adder jeg potensielle dater tidlig. Hvis det blir noe ufint er det jo bare å slette. Men altså for å gi detaljer, slik utspant vår lille dialog seg;
han;"hei hyggelig å prate med deg, men hvem er zzzzz?"
-det er min x
Han."????"
jeg spurte hva ham mente. han sa han aldri hadde vært borti bilder av x før, og at han lurte på når det ble slutt. (BIldene er far 2012) Da følte jeg at dette ble litt vel pågående litt vel tidlig, så jeg la inn årene. Han sa senere at jeg kunne jo flytte inn med min x da, siden vi var så nære....så min varsellampe lyste rødt gitt. jeg ser nemlig ikke etter samboer.
nå skal jeg jammen meg lage meg en tråd om setningen "ikke rart du er singel" haha

.

.

...