Alle innlegg Sukkerforum

Funker Chat sånn i praksis?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 21 mai 2015 18:03

Jeg er mann - og når jeg går inn på chat så er det jo en bråta spennende damer der (pluss noen litt kjedelige som sikkert ville passe for meg :-) )

MEN...

Om jeg forstår rett (er jo fremdeles mann så jeg har ikke sett) så får damene "millioner" av henvendelser og da er det vel sånn på chat også? Ikke har jeg heller sett at det er mulig å sende en "hei har du lyst til å slå av en prat" - kun "ringe opp" for å starte... Gitt at damene har hendene fulle med alle henvendelsene så blir vel det fort bare å oppfatte som mas når jeg gjerne vil selge meg inn...

Jeg har aldri fått en henvendelse fra en dame om jeg vil chatte så det er jo iogforseg mulig at man må "melde seg på" chat - og da er de kanskje litt mindre oppfarende for mas men...

Funker chatten litt som sædeceller og egg - førstemann til mølla og alle andre får bare se på fra utsiden? - Burde det i så fall være et flagg for "samtale pågår" så vi andre kan la vær å gnåle? :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 21 mai 2015 18:09

Bra sammenligning med aktive sædceller og passive egg. Utvikler vi oss ikke videre fra det stadiet etter endel år tro?

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 21 mai 2015 18:11

Hvis ikke det er feministiske celler. De prøver kanskje å snu litt på det.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 21 mai 2015 20:50

Cllou

Sukker har vel eksistert i mange år nå så det ser ikke ut til å være noen vesentlig utvikling på det punktet...

Men altså - nå vet ikke jeg om du er mann eller dame - er du dame kan du kanskje svare på hvordan chat fungerer? :-)

Skjult ID to. 21 mai 2015 23:36

Jeg er dame, og jeg har vanskelig for å tro at de fleste får "millioner" av meldinger...vel har ikke jeg vært her så lenge...men det raser vel ikke inn meldinger i tide og utide... jeg kan vel bare snakke for meg selv...men melding uten bilde...den blir sjelden besvart...og vi jenter er rare...vil jo at gutta skal ta kontakt og vise interesse...selv om vi gjerne skal ha likestilling :-) så send meldinger du...du får nok svar skal du se... :-)

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 21 mai 2015 23:54 Privat melding

chaten er fin den, selv om den henger seg litt opp noen ganger.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 22 mai 2015 08:37

@my

Nix - Jeg føler vel ikke det. Kanskje du kan hjelpe meg å skrive om spørsmålet litt så det er mulig å forstå hva jeg lurer på...

:-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 22 mai 2015 22:56

Nå begynner jeg egentlig å lure på om det ikke finnes noen kvinner på sukker...

Eller har INGEN av dere vært på chat og vet hvordan det virker? :-)

Skjult ID med pseudonym Kth fr. 22 mai 2015 23:08

Har vært på sukker i over et halvt år, var første gang på chatten i dag. Må man være på chatten for å få meldinger? Er sjelden synlig online, kun når jeg har lyst på meldinger, kanskje derfor jeg ikke har fått noen henvendelser der?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 22 mai 2015 23:23

@kth

Jeg vet jo egentlig ikke hvordan det funker...

Jeg ser bare for meg at OM alle de damene jeg ser på chat allerede er opptatt med å chatte så vil en henvendelse fra sekstielve menn til bare oppfattes som mas...

Men om de sitter der ytterst på stolen sin og bare venter pent så kan det jo hende jeg kan slippe igjennom... :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... lø. 23 mai 2015 16:21

@my

Kan ikke du logge inn på chat da og ha høy match med meg så jeg får deg innenfor de to øverste radene. Then me kan klikke på og så ser vi hvordan det fungerer.

Dersom du bare skravler med andre og ikke hører fra meg så fungerer det på en måte og hører du uavbrutt en ringetone fra den mentalt utfordrede mannen (med ca 99 i match - note to self - må huske å redigere litt i det resonnementet før noe postes...) så fungerer det på en annen måte.

DET ville vært forskning på høyt plan vel? :-)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 21:37

Skjønner ikke helt hvordan chatten virker, aldri noen som tar kontakt med meg. Og jeg er for redd for å gjøre noe galt , så tørr ikke trykke på noen der ;))

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 31 mai 2015 22:02

Funker ikke på appen. Trenger en pc for slike nymotens greier..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 22:51 Privat melding

Trenger ikke chat for min del, har trøbbel med å følge med på hva som skjer på forum. Ser det er noen som har forsøkt å chatte med meg. Jeg ler bare høyt (grusomme meg) og avviser. :P

(kvinne 37 år fra Østfold) ma. 1 juni 2015 01:09 Privat melding

Har ikke prøvd chatten enda. Trodde det var en sånn 'one on one' greie... som kan være litt for kjedelig til tider...men hvis det er et rom hvor mange kan snakke sammen, så er det mulig jeg tester det ut o.O

Skjult ID med pseudonym Z ma. 1 juni 2015 01:16

Jeg har prøvd chatten!

Men det er uhyre sjelden. Og det er først når jeg har litt kontakt med noen at jeg har prøvd den. Det er "enklere" enn å skrive mail hele tiden. Man ser dessuten litt mer av "kjappheten" og måten å kommunisere på via chat. Så ja. Det funker. I alle fall om fyren er morsom. Er han ikke det, er det drepen.

Men for å svare på spørsmålet ditt:
Nei, man blir ikke rent ned på chatten.
Og det er umulig å vite om folk er bissi eller bare ikke svarer :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 1 juni 2015 22:40

@Z

Takker for svar! Så om jeg ser en snasen dame på chat så kan jeg klikke på i trygg forvissning om at hun enten er opptatt i samtale og ikke kan svare - eller er ledig og ikke tar til takke med hvasomhelst - eller at hun bare ikke gidder akkurat nå...
Alternativet med at hun svarer så vi kan chatte er jo også der da skjønner jeg... :-) Og det er jo oppløftende for om hun er morsom OG søt mangler hun jo bare utsikter til arv eller store pupper for å være drømmedama...

:-)))

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ti. 2 juni 2015 22:21

Må ikke gå inn der på ukurante tider - da funker det jo ikke etter hensikten...

:-)

Skjult ID med pseudonym Himyaknow on. 3 juni 2015 16:59

Hva med å ordne et eget chatterom, da, Sukker?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... on. 3 juni 2015 23:17

@my

Håper ikke vi har høy match - bare tanken på en som meg er jo nok til å få frysninger av... :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 7 juni 2015 14:14

@My

Av meg selv - tror ikke verden tåler to sånne :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 14:17 Privat melding

Sukker har ikke en app til min WP8 mobil, så da må jeg bruke mobil-web-versjonen, helt greit, litt tungvindt, men fungerer til mitt bruk (rimelig lite).

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 7 juni 2015 17:54

Hei alle :-)

Kan dere hjelpe meg å reformulere spørsmålet så jeg får avklart det jeg lurer på?

:-)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne sø. 7 juni 2015 18:31

Hmmm, chatten på Sukker funker som bare det. Du må bare være litt heldig og invitere riktig profil i riktig tid. Hvis du vil snakke med en som ikke vil snakke med deg, er det kjørt. Du kan blir avvist. Hvis du inviterer noen som er akkurat opptatt eller ikke innlogget, får du ingen kontakt heller. Men hvis du er heldig og profilen du inviterer til chat svarer, så går det som på skinner med forbehold at chat-kjemi er tilstede. Prøv selv så skal du få se hvordan det funker. Å prøve er det vel beste måte å lære. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 7 juni 2015 19:55

@EiKvinne

Takker for svar :-)

Jeg forstår at jeg kan bli avvist om hun ikke vil snakke med meg - men spørsmålet er altså OM hun allerede er i en samtale (det kan jo ikke jeg se) popper jeg da bare opp som en irriterende liten boble som hun må si neitakk til (får hun sekstielve sånne så blir hun vel i passe humør tenker jeg...)- Eller er det sånn at om jeg prøver meg på en som er i samtale så får jeg bare opptattsignal helt uten at hun vet jeg engang prøvde?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 7 juni 2015 22:00

@My

Hvordan skal vi to møtes egentlig???

:-)

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 12 juni 2015 16:42 Privat melding

Trist at det ikke er lagt til rette for en mer praterom type chat. Noe i retning IRC. Det var det jeg forventet meg da jeg svingte innom chatten første gang, men der ble jeg skuffet gitt.