Alle innlegg Sukkerforum

Menn er for passive !

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 20:51 Privat melding

Foretatt min egen lille markedsundersøkelse her på Sukker. Fulgt litt med i diskusjonsforumet og fått med meg noen av diskusjonene... så her kommer det.

Menn er rett og slett for passive ... sendte ut en hyggelig melding til 10 utvalgte menn som.. var online, hadde søte profilbilder, matchet meg og som søker noen på min alder.

Resultat:
20% ikke lest meldingen
20% lest meldingen - men ikke gitt noen som helst tilbakemelding :(

Resterende 60% har jeg vært i dialog med... av disse..
1/3 har jeg ikke hørt fra på 3 dager
2/3 har jeg vært i dialog med inntil i dag.

Håpet å kunne sette i gang en god dialog og bli bedre kjent med noen av disse individene som lurer bak profilene.. kanskje til og med skaffe meg en kaffe date til helgen.

Vel.. sitter nå her i ensom majestet og koser meg med et glass rødvin. Det er helg og ingen date i sikte. Er det meg det er noe feil med?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 22 mai 2015 20:57

Er ikke deg det er noe galt med. Vi gutta har det på akkurat samme måte, bare enda færre svar. :P

Faktisk så er det sånn på nettdating generelt.
Flere av oss har nok gitt opp litt og blitt særdeles passive.

(kvinne 51 år fra Vestfold) fr. 22 mai 2015 21:00 Privat melding

Nei, det er min erfaring også. Det er mye passivitet bland menn her. Og ikke flinke til å gi beskjed om de mister interessen, eller i det hele tatt opprettholde min interesse for dem ved å sende melding eller svare meldinger.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 21:04 Privat melding

Kvinner er for passive.

Se, alt kan snus andre veien, og det stemmer eksakt like bra. :)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 21:08 Privat melding

Du har en langt høyere tilbakemeldingsprosent enn det jeg har selv, eller som jeg har hørt fra andre menn, men du vet jo egentlig ikke noe om hvor aktive disse mennene er, bare at de ikke har vært aktive nok i kommunikasjon med deg, etter din smak.

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 21:13

TS, du har en fin profll, både mht. tekst og bilder!

Jeg registrerer at du har fått svar fra - og vært i dialog med - hele 60% av de du sendte melding til! Vel, 60% hit-rate tror jeg ikke du skal klage så veldig høyt på (svært svært få menn får svar og dialog på 6 av 10 meldinger, det er jeg rimelig overbevist om).

Så nei, det er ikke noe feil med deg. Og nei, det er ikke "synd" på deg, he he! ;)

Skjult ID med pseudonym Amix fr. 22 mai 2015 21:15

Her er det noe samme jeg opplevde. Jeg er usikker på om de har faktisk lyst til å møtes. Jeg hater de tørre og kjedelige meldinger uten å vise virkelig interesse. En gang fikk jeg en melding : "jeg liker profilen din veldig godt, har du hatt en fin dag?" Så svarer jeg: "hei, ja, fin dag her. Hva som interesserer deg mest av meg?" Jeg fikk aldri svar tilbake! Annen gang har jeg chattet med en gutt som var på ferie sa : "jeg ble betatt av utseendet ditt. Skal besøke deg når jeg er tilbake". Han var tilbake 3 dager etterpå, (dette skjedde for noen uker sida) og jeg hører aldri fra ham! Hva er det som skjer her? Er de virkelig singler??? Hvorfor er de så redd til å invitere en flott dame på kafé eller restaurant? Vet de ikke at damer liker når menn er modige? Det finnes lite gentlemen her altså.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 21:20 Privat melding

Syting med statisitkk. Nytt. Spennende, kan dras langt. :P

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 21:20

Amix, hvorfor i all verden svarer du ham med et spørsmål om hva han synes om deg??? Hvorfor stiller du ham ikke et spørsmål om HAM? Når du stiller spørsmålet som du stiller, så kan man mistenke at du har en "agenda" bak spørsmålet. At du tester ham. Eller at du er pittelitt over snitte selvsentrert.

Ikke ment som kritikk!! Men antar at du kanskje ville ha innspill fra en mann på dette. ;)

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 22 mai 2015 21:21

Hun drar en sosialist.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 21:26 Privat melding

Jeg hadde svart uansett. Men jeg er ikke med i statistikken, jeg er blitt latt i stikken. :P Har merket at det er en god del her inne som sjekker meldinger rimelig sjeldent. Det må også med i statistikken. Noen husker ikke passord til innlogging, andre ser meldingen, tenker kraftig på hva de skal si, får hodepine og sletter meldingen. ja, sånn er det.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 22 mai 2015 21:27

@ts
aaawh, dakar :/

Føler meg litt truffet. *sukk*
Her sjekker de 10 siste jeg sendte og ser at jeg har 90% leste meldinger, mens du kun har 80% totalt leste meldinger.

Du fortjener en klem ass!
*hugz*

Better naow?

;p

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 21:31 Privat melding

Så langt er det ikke en ene som har skilt seg ut.. dvs. siden jeg nå liker personligheter og faller for sjarm så hadde jeg håpet at en hadde stukket seg ut i positiv forstand...

Primært sett bør det vel være kotyme at den som tar kontakt i utgangspunktet med det har vist sin interesse.. så må det bli opp til morparten å foreslå et møte?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 21:34 Privat melding

Likestilling i dag, bare å foreslå i hytt og geværkule. :)

(kvinne 51 år fra Vestfold) fr. 22 mai 2015 21:36 Privat melding

@ Oppegård
Nei , det er ikke sånn det er . Begge parter må stå fritt til å foreslå møte. Er man interessert , så spør man bare.

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 21:39

Neineineinei, Kaffelise! Hva da med all taktikkeri, overanalyse, "hard-to-get"-isme, sitte-høyt-oppe-på-en-hest-isme? Skal vi liksom gi beng i alt dette, og bare spørre noen? Sjukt! Men kanskje du er inne på noe... ;)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 21:40 Privat melding

Vel.. nå ble meldingene kun sendt til personer som stod som "online" arneand. Da forventer jeg ikke mindre enn at 100% leser de.

Nå i disse smarttelefon tider går det vel mere på intensjon equi00. Har selv satt opp et varsel hver gang jeg mottar en melding :)

Mener ikke å syte - forsøker finne ut om Sukker er rette medie for dating. Er seriøst interessert i en kjæreste og er det andre datingsider som har et mere aktivt og seriøst klientell bytter jeg gjerne.

Noen med erfaring fra andre nettsider?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 21:41 Privat melding

Jeg er i alle fall ganske konkret på svarene mine, "Ja", "Nei" og "Vet ikke". Det hender jeg sitter og ruger på svarene en dag eller ti, men som oftest svarer jeg med en gang. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 22 mai 2015 21:45

@my

Hvis du sender melding til menn du er sikker på at ikke blir nedrent av damer, da er sjansen stor for at du ikke får svar fordi de garantert syns du er aaaaalt for bra for dem. :P

@Amix

Er litt enig med TangaTrond. Jeg hadde følt meg fryktelig ukomfortabel om du stilte meg det spørsmålet.
For hva skulle jeg svart? Hva er "riktig" svar? Hvis jeg svarer "feil" vil hun fortsatt snakke med meg?

(kvinne 51 år fra Vestfold) fr. 22 mai 2015 21:49 Privat melding

@ Tanga Trond
Gidder ikke vente på at trege mannfolk skal si hva de mener så jeg spør direkte. Men nå får jeg ikke svar på meldinger eller meldinger fra noen lenger, så nå tar jeg en lang sommer pause snart.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 21:50 Privat melding

På et sted som dette (og andre i samme stil) kan man ikke forvente noe særlig. Den greia med sende melding når de er online har aldri funket. Meldinger er jo slik at de blir levert til en innboks, uavhengig om du er der eller ikke.

Jeg har WP8-telefon, så der er det ikke en app til denne siden, noe som egentlig er helt greit. Tror de fleste som har vært i rotasjon en stund som single frekventerer flere steder samtidig, eller noen måneder her og noen der.

Har vært på flere sider, føler meg litt hjemme her, men utvalget blir ikke større uansett, så vurderer å få meg hund eller katt. Men jøss, man kan selvsagt være heldig. :)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 21:51 Privat melding

Amix... må le. Skjønner nøyaktiv hva du mener når du svarer slik :)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 21:52

Jeg har faktisk over 100% svarprosent (ble det dobbelt opp?) på mine meldinger til damer! Først svarer damene (eller deres advokater), og jaggu følger ikke Sukker-adm. opp med det jeg oppfatter som lite kundevennlige meldinger.

Så tro ikke at det så himla gjevt med full uttelling (i %) på meldingene heller! Jeg er fremdeles singel, men blitt ganske god på nett-dating-juss!

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 21:55 Privat melding

Gutter .. Tanga Trond og Powpowgutt.. det finnes ikke noe feil svar.
Alt du trenger å gjøre er å forklare hva som faktisk fasinerte deg med profilen... har du sendt samme melding til 20stk samme kveld skjønner vi imidlertid det kan være en utfordring :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 21:56 Privat melding

@Litah: Hehe.. jupp, good times! :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 21:59 Privat melding

Jeg sender alltid den samme meldingen: "Hei". Etter år med møysommelig kartlegging av beste førstemail, har jeg kommet fram til dette, og deler det gledelig med alle sammen. Håper alle får nyte godt av min streven etter den ultimate innledningsreplikk. :P

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 22:00

Oppegård, mitt poeng med mitt spørsmål til Amix var at vi menn kan bli litt "hæh???" når en dame vi har sendt mail til, svarer med å stille oss et spørsmål om henne? Da KAN man oppfatte henne som en SMULE selvsentrert, og det er ALDRI attraktivt. ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 22:03 Privat melding

Når jeg blir stor, skal jeg dele alt jeg har lært her inne med hele verden i ølbrikke-dikt, eller kanskje haiku. :P

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 22 mai 2015 22:06

@Oppegård fr. 22 mai 21:40
*shrugs*
Sender faktisk kun til de som er online når jeg finner profilen, ellers tviler jeg på at så mange hadde lest :p

ps. Du er på ze internetz!
Ikke forvent noe, ellers blir du garantert skuffa.

ref @Oppegård fr. 22 mai 21:55
Jeg har vel et snitt på 1.5 meldinger pr måned, såeh, do the math o.0

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 22:06 Privat melding

Vel TangaTrond.. har nå forklart deg intensjonen bak et slikt spørsmål og gitt deg nøkkelen til videre dialog med drømmedama di. Hvordan du velger å benytte informasjonen er opp til deg :)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 22:09

Takk, Oppegård. Nå kommer alt til å gå så meget bedre for meg! ;)
I ditt opprinnelige innlegg spør du om det er deg det er noe galt med.....
(hvor jeg svarte at du hadde en fin profil).

Men du har altså gitt meg nøkkelen til videre dialog - det er jo sært når hele denne tråden dreier seg om at du ikke klarer å holde en dialog gående...

Sorry, men jeg bare måtte! ;) (jeg er egentlig snill)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 22:11 Privat melding

Men det rare er... ikke en av mannfolkene har spurt meg. Hvorfor tok du kontakt meg meg? eller hva likte du i profilen min? eller noe i den retning...

Snodig. Men når sant skal sies... åpningsdialogen kunne vært den samme om vi møttes i en drosjekø, barkø eller rett og slett står å fryser å venter på toget :(

Hva er grunnen til det? Hva forutsetter dere gutter når jenter tar kontakt?

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 22:15

Her er en crazy tanke: hva om du - uoppfordret - fortalte mannen hva du likte med profilen hans? (jeg vet, nå er jeg laaaaangt utenfor boksen). ;)

Vi menn liker komplimenter uten at vi trenger å be om det. Sikkert samme med dere damer.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 22:15 Privat melding

Tanga Trond.. ja mulig jeg egner meg bedre her i et diskusjonsforum enn i meldinger :(

Takker for komplimanget.. selv om det var litt vagt og tok meg en tid å få med meg.. ikke bra. Skal følge bedre med i fremtiden :)

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 22 mai 2015 22:16

Alle her er passive. Syns ingen sier hei tilbake jeg. Fuck 'em. Fuck 'em all.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 22 mai 2015 22:22

u wish :p

(mann 38 år fra Oslo) fr. 22 mai 2015 22:32 Privat melding

Vær nå snille med hverandre da.

@spinvill
Ikke så negativ da. :)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 22:39

My, hvilken av mine mer eller mindre gjennomtenkte kommentarer var "Understatement of the year"? :)

(mann 48 år fra Hordaland) fr. 22 mai 2015 23:05 Privat melding

Jeg skriver bare til de som har besøkt profilen min. Og jeg skriver hva jeg liker i profilen deres. Jeg er fornøyd med svarprosenten.

Hvis du sendte en melding til meg i dag ville det være opplagt at du ikke har lest profilen min ☺️

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 23:05

My, ja - vi bør nok alle ta litt mer initiativ enn det vi normalt gjør. Men at TS sier at hun savner dette fra menn.....vel, jeg tror maaaaange flere menn savner dette fra kvinner. Det er altfor mye taktikkeri og "hard-to-get"-greier her inne. Kan vi ikke alle bare være venner (fritt oversatt fra Rodney King, LA, for en del år siden)? ;)

Gruppeklem? ;) (fritt for å være i midten)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 23:14 Privat melding

Tror menn er mere avhengig av komplimanger enn damer til tider... men svært få som klarer å motta de på en enkel måte...

Prøv deg på en "Så flott du ser ut i dag"... gi han et par minutter uten å avbryte og han bruker tiden til å rakke ned på seg selv og unnskylde og forklare hvorfor han ser ut som han gjør.

Så ja.. menn er veldig avhengig av komplimanger...

Min erfaring er at kun selvsikre menn som er trygge på seg selv hoster frem "takk". Og tro meg. Jeg er god på å gi komplimenter... funker hver gang :)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 22 mai 2015 23:16

Men...

Kan dette være litt av nettdatingens Catch 22?

Når jeg som mann får førstemeldinger fra damer er det i 8/10 tilfeller fra slike som senere blir slettet av admin som useriøs. - MAO jeg hopper ikke i stolen når jeg får en henvendelse, jeg lar det gå litt tid for å se om den ivrige dama kom fra Nigeria...

De siste to har i mellomtiden surnet litt og syns jeg er dårlig på å svare... Dermed har vi allerede et strålende utgangspunkt for at flørten går i dass... :-)

Og så uansett hvem som har tatt første steget... Når dialogen er i gang så har jeg HVER gang muligheten til å svare på en måte hun syns er døll... MAO må jeg i hvert eneste svar være litt mer spennende enn de andre hun også snakker med... Det kan kreve at man svarer når man har litt overskudd og det vil jo da TS kunne oppfatte som at jeg enten ikke her lest meldingen - ELLER at jeg har lest den og ikke GIDDER å svare... Altså igjen en respons hun syns er dårlig, selv om jeg bare lader opp til å møte konkurransen...

;-(

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 23:20

Oppegård, det er jo helt åpenbart at du "henger med" feil type menn! ;)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 23:23

My, helt enig med deg! Kvinner bør nok by litt mer på seg selv (nei, jeg mente ikke nødvendigvis "happy ending", selv om det også kan være skøy).

Mange av oss gutta har nok av selvtillit, men vi setter allikevel pris på et kompliment eller tolv.

Gruppeklem er undervurdert, så lenge det ikke blir for mye tafsing (eller, tafsing er jo også ofte gøyt, men ikke hvis for eksempel en i gruppen er mann, og så står han og tafser på meg...DET er ikke gøy, men utover det, så er gruppeklem kommet for å bli, etter min mening). ;)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 22 mai 2015 23:34

@.my

Usikker på om det finnes noen NS makstid... :-)

Og denne tråden handler jo ikke om hvordan du kan gjøre feil - bare om hvordan vi menn steller det til... :-)

Men man trenger ikke være her på Sucker.no veldig lenge før vi lærer at mange av damene har flere leads i gang samtidig. (uavhengig om hun svarer fort eller sakte) så vi vet det er viktig å hevde seg i konkurransen. Som jeg har sagt mange ganger før - møtes man langs en bardisk har man bedre oversikt over hvordan dialogen går - Det er veldig stor forskjell på en dame som ivrig følger meg med blikket eller om hun skanner lokalet etter noe mer spennende. Og det gir også forskjell i hvilken effort jeg legger i det - er hun ikke PÅ så kan det liksom være det samme... :-)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 23:40

My, tusen takk! Det var fine ord!
Alt jeg vil er å bli holdt (leeeenge), men inntil det skjer, så må man jo kverulere litt "her inne".

Du virker som ei bra dame, du også!
Det du sa over her, om at kvinner må bli flinkere til å ta initiativ og til å gi komplimenter - vel, det er innertier, spør du meg! ;)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 23:40 Privat melding

Jeg svarer alltid de jeg har sendt melding til - uansett hvor lenge siden det er. Tar utgangspunkt i at den opprinnerlige fasinasjonen og avgjørelsen jeg da tok også holder vann en tid senere.

Tror ofte det er intensjonen det skorter på.

Har nå en dialog gående med en mann uten profilbilde... som tydeligvis er dyslektiker. Men dialogen er interessant og bildet er ikke avskrekkende. Så lenge man er ærlig er det hva man sier som er avgjørende.

Når man etterhvert oppdager at folk har profesjonell hjelp med profilen, photoshoper bilder og fremstiller seg som noe helt annet enn hva de er. Hva er greia?

Hva ønsker du egentlig oppnå? Er målet en samtale, et møte eller å treffe noen som du kan kose seg sammen med i fremtiden?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 22 mai 2015 23:45 Privat melding

Ojj.. må prøve sånn profilhjelp, får du nappgaranti da? har Photoshop, får kjøre på med retouching til krampa tar meg. Hoho dette blir bra. :)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 23:46 Privat melding

Hmmm... vil ikke kalle det leads.. men når ingen utmerker seg snakker men selvsagt med flere. Det skulle da bare mangle.

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 23:46

Oppegård, jeg håper du tåler litt sarkastisk humor fra min side? Det er ikke vondt ment!!! ;)

Du skriver altså: "Jeg svarer alltid de jeg har sendt melding til...."

Der måtte jeg gå en runde rundt kvartalet (med rødvinsglasset i hånd, selvsagt).

Hæh?!?! SELVSAGT svarer du de du skrev til først. Noe annet ville jo vært - øh - rart...? (ekstremt rart, faktisk) ;)

Du skriver altså:

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 23:48 Privat melding

he he.. egui00 .. ja tviler ikke på at du kunne gjodt det bra. Kanskje du skal tilby dine photoshopping tjenester til de vanlige dødelige uten kamera og redigeringsprogram :)

Hvem er det egenlig som liker å kose i sofakroken...

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 23:52 Privat melding

Tanga Trond.. liker deg bedre og bedre jo mere vi "snakker". Tror dette også er rette media for deg:)

Skjønner hva du mener. Men siden my nå stilte spørsmålet ytret jeg en mening ... men må også si at jeg har opplevd å være blokkert når jeg skulle svare på en melding som var et par uker gammel.

Hva er greia med det?

Skjult ID med pseudonym TangaTrond fr. 22 mai 2015 23:55

Oppegård, du skal fort se at det er vi to som ender opp sammen etter denne kvelden/natten (jeg lover ingenting, men jeg synes du kan holde muligheten åpen).

Har noen sendt deg en melding for et par uker siden, og du ikke har svart den, vel - den er enkel: du er ikke interessert! Det var kveldens enkleste, og jeg har forståelse for at avsender har kansellert meldingen, blokkert deg, og lekt litt frekk lek med sin voodoo-dokke (av deg). To uker er for lang responstid! Enkelt og greit!

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 mai 2015 23:59 Privat melding

Så rett så rett my. Damer er da ikke så forskjellige fra menn :)

Vi scanner... vi ser... vi liker... vi kan gjerne bruke timer på å titte for å finne ut om du er en person vi skal våge å ta kontak med... hvordan oppfører du deg. Hva gjør du når damer kommer bort til deg... hvordan ter du deg... listen er uendelig lang.

Derfor bedre at menn kontakter damer. Bryter tankerekken og tvinger frem en avgjørelse.

Skjult ID med pseudonym TangaTrond lø. 23 mai 2015 00:18

My, det er en interessant problemstilling.

Generelt sett, fra et mannlig ståsted, så mener jeg dere kan se på våre besøk som en passiv og taus invitasjon. Vi har tross alt klikket oss inn på profilen deres, og det gjør vi ikke hvis vi for eksempel ikke liker profilbildet.

Men - jeg tror damer er ekstremt "redde" for å sende en slik melding (basert på kun et besøk). Dere er "redde" for å bli avvist. Har jeg rett?

Menn derimot, tenker: "Hey, hun har sett på profilen min. Det må være en (positiv) grunn til at hun gjorde det. Jeg fyrer av gårde en melding. Hva er det verste som kan skje?".

Og der - min kjære My - har du forskjellen på de to kjønnene "her inne". Vær så god! ;)

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 23 mai 2015 00:26 Privat melding

Jeg ville sendt en melding... ikke noe tvil om det.

Når det gjelder 14 dager til jeg svarer - dette var mitt forrige møte med Sukker for noen år siden. Midt i en ferie.. hadde hverken lest eller vurdert meldingen. Sitter ærlig talt ikke med nesen ned i en mobil når jeg er på ferie.

Når jeg så får sett på dette og finner mannen og meldingen interessant .. ja så er jeg blokkert fra å kontakte han... Hmm.. vi kunne vært gift i dag... hva pokker er det dere menn tenker med? Ikke vær så forfannet forfengelig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 23 mai 2015 00:46

@my

Det er faktisk fullt mulig. Alle varsellamper blinker om ei jeg syns er alt for bra hadde kontaktet meg.
Om hun gjorde det bare får kødd eller hva vet jeg ikke.
Har faktisk personlig opplevd. Ei jeg syns var alt for bra tok kontakt.
And what do you know? Det var selvsagt bare tull alt sammen.
Men nå har jeg lært. :P

Skjult ID med pseudonym TangaTrond lø. 23 mai 2015 00:49

My, førstemeldinger er NEDskrytt! Mange av oss menn setter umåtelig stor pris på en førstemelding fra en dame (selv om mange ikke svarer, så tror jeg verden går LITT videre om vi alle kunne være litt flinkere til å ta initiativ - og til å gruppeklemme). ;)

(mann 59 år fra Oslo) lø. 23 mai 2015 01:37 Privat melding

Hmnmm..
Mye meningsutveksling her, og ikke lest alt her Men hvem har feil eller rett? Sannsynligvis har alle en mening om at det de mener er rett, men er det egentlig en MAl på hva som er "det" Jeg håper da virkelig ikke det..... Har selv opplevd å møte damer som er , som ene innlegger sier "oppskrytt", og også damer som mener selv de er " nedskrytt" Min konklusjon om det, tja egentlig ingen, fordi jeg synes at individer i seg selv er intr. Så tolk det som du vil...

Skjult ID med pseudonym Sanninga lø. 23 mai 2015 09:58

- Kvinne sender melding til 10 menn.
- Får kontakt med 6 stk.
- Opprettholder stabil kontakt med 4 stk.
- Synes menn er for passive.

Really?

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 23 mai 2015 10:02 Privat melding

Vel ...... Om du har en svar prosent på 60% og da itillegg sier at menn er passive så er du jaggu meg kravstor Hehe )) forstå meg rett....

Her på forum så har det tidligere blitt nevnt ved flere anledninger at menn stort sett ikke har svarprosent på sine mld i det hele tatt kanskje ikke mer enn 1 svar på 10 meldinger ..... Det er vel da man kan snakke om å være passiv...

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) lø. 23 mai 2015 10:19 Privat melding

Har sjekka min statistikk. Sendt til 52 damer.ikkje samtidig. 4 har svart. 25 har lest meldinga. Tar eg med at eg har sendt minst 2 meldinger til kvar så blir det enda verre på statistikken.svarene har vert enkle avslag Eller latter. Så om du bor på sunmøre så hadde det vert fint å få svar. Resten av landet kan også gi meg oppmerksomhet. Eg er tydeligvis ikkje interrisant nok.

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) lø. 23 mai 2015 10:23 Privat melding

7,5 i svarprosent. Og so klager noen på 60%

(kvinne 37 år fra Østfold) lø. 23 mai 2015 10:25 Privat melding

Morsomt å høre hvordan mannfolk tenker. Min poeng er hvis du fordommer en person med et spørsmål, er du ikke en attraktiv mann likevel. :-)

(kvinne 37 år fra Østfold) lø. 23 mai 2015 10:25 Privat melding

Morsomt å høre hvordan mannfolk tenker. Min poeng er hvis du fordommer en person med et spørsmål, er du ikke en attraktiv mann likevel. :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 14:40 Privat melding

Sett utifra denne tråden, ser det ikke ut som mannfolka er så passive. Lanskje det er metoden, og tanken bak som er essensiell her, vi liker jo ikke å bli behandlet som spermbank eller avlshingster, vi har faktisk følelser. :P

(mann 41 år fra Akershus) lø. 23 mai 2015 15:11 Privat melding

Hadde vært fornøyd om 60% svarte på mine meldinger. :)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... lø. 23 mai 2015 16:12

Jeg også - særlig om jeg fikk velge hvilken 60% det skulle være...

:-)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka lø. 23 mai 2015 16:23

Vi kan ikke velge at noen skal like oss. Vi får bare håpe at noen gjør det :) Nei nå er plenen klipt så på tide å gå seg en tur ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 17:22 Privat melding

Men så elsk meg da! :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka lø. 23 mai 2015 18:42

:)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 08:50 Privat melding

Sløv søndagsmorgen med vesla i sofaen, føler meg litt passiv nå. :P

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 24 mai 2015 11:02 Privat melding

Hei Oppegård,

du spør " Er det meg det er noe feil med?" Etter hva jeg kan se er du ivrig og utålmodig. Det er jeg også ganske ofte når jeg er her inne. Jeg kunne ønske at mange flere her på sukker var det. Da ville der liksom være mer liv. Kanskje med både mere glede og sorg, men det hører jo livet til.

Min erfaring er den samme som mange andre har delt. Jo hurtigere jeg kommer fra å utveksle meldinger til faktisk å møtes, jo kjekkere blir møtet. Det går faktisk an å be om en date uten å virke desperat. Spesielt hvis meldingene holdes på et avslappet og ikke-emosjonelt plan.

Jeg tror du er på rett vei til å komme på noen hyggelige dates.

Med vennlig hilsen

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 11:16 Privat melding

Det er ganske normalt å stille seg spørsmål om det er en selv det er noe galt med, og ofte er det det. Har snakket tidligere om at vi alle er øyboere og bor på hver vår øy, med egne regler, etikk og moral, hva vi liker/ikke liker. Det gjør ikke noe om det er deg det er noe galt med overfor mange andre, men for den ene er alt rett. Det er DET man skal konsentrere seg om.

Skulle vært en dategaranti her, de som utveksler meldinger, fyller opp en kvote, og så må de bestemme seg for date, hvis ikke går matchtallet til null. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 11:52 Privat melding

@my: Blokkering betyr bare forstoppelse eller blodpropp. De får oppsøke lege. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 12:10 Privat melding

Vet ikke om det fungerer med betablokkere. :P

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 24 mai 2015 12:15

Heisann !

Jeg er relativt ny på sukker, men har allerede registrert at frustrasjon er relativt utbredt her inne, ikke overraskende..)

Ut fra det jeg vet ( min og andres erfaring) om nettdating er menn og kvinner er omtrent like gode, eller dårlige om du vil, på dette med å svare på henvendelser.
Jeg har ikke noe problem med at kvinner ikke svarer på min første henvendelse. Ikke i det hele tatt. Min irritasjonsgrense går ved at man plutselig slutter å svare når det er "etablert en forventning om et svar".
Alle med en viss forstand skjønner hva som ligger i akkrat det...
Vanlig høflighet er tydeligvis veldig vanskelig på nett.
I min naivitet trodde jeg faktisk kvinner var bedre på dette enn menn, men slik er det ikke.
Argumentet med at "mange menn tar ikke nei for et nei" holder ikke etter min mening..))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 12:30 Privat melding

Noen kvinns er vel over snittet hyggelige, og svarer på meldinger etter beste evne, når interessen avtar (ikke nødvendigvis antallet meldinger), vil svarene utebli. De har kanskje funnet ut et kriterie eller flere som ikke passer, greit nok. She's not into it. Jeg har begynt å bli litt flinkere til å notere meg ting, som det senere skal skrives bok om (haha!).

Klart det er leit å ha en forventning, og den ikke blir innfridd. Vanlig høflighet er en mangelvare i dag. Selv ikke ansikt til ansikt er høfligheten på plass. Jeg legger merke til det i lengre forhold også, og da forsvinner respekten tror jeg.

Men nok om det, det er jo ikke all den sanden som renner mellom fingrene du skal konsentrere energien din på, men det sandkornet som ikke forsvinner, som fortsetter å irritere deg på en god måte.

Forskjellen mellom steder som her, og den virkelige verden, er at her er det mange flere høystakker, og en mikroskopisk nål. Tolmodighet er nøkkelen her, og være bestemt på visse områder. Lykke til i jakten! :)

(mann 36 år fra Buskerud) sø. 24 mai 2015 12:43 Privat melding

Hele sukker.no begynner å falle vekk fra meg. Som betalende medlem og superbruker, sendt jeg melding til flere i "garantert svar" lista, men etter nå 3 dager, er det ingen svar. Selv om jeg ser personene er på logget.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 24 mai 2015 12:53

Hvem bryr seg om de tusen tapte slag på seierens dag ? sant nok...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 18:17 Privat melding

@Dr. Knabel: Nettopp! :)

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 24 mai 2015 20:04

Jeg tror egentlig ikke folks manglende svar kommer av dårlig tid eller dårlig folkeskikk, men rett og slett fordi de synes det er vanskelig å avvise. Å si til noen rett ut: "Du, jeg er ikke interessert i deg". IRL vil vi jo sjelden trenge å avvise noen så direkte, da både tilnærmelser og avvisninger kan skje mye mer subtilt. Et spørsmål fra noen ute på byen er ufarlig og kan besvares lett som en plett, og det er lett å unnskylde seg etter en liten stund og gå videre.

Jeg ser at mange her inne mener man bør svare alle, uansett, og jeg har sympati for den tilnærmingen. Jeg ønsker oppriktig å være en real person som behandler andre med respekt. Men helt ærlig syns jeg det er noen situasjoner som er vanskelig. Noen skrev i en tråd her: "Behandle andre som du vil at andre skal behandle deg". Men jeg er jammen ikke sikker på at jeg ville synes en "høflig avvisning" er å foretrekke fremfor stillhet. Er jeg alene om å føle slik?

Eksempler på meldinger:

1. "Du er pen, har du en fin kveld?"

Hvis denne meldingen kommer fra noen jeg synes virker interessant. Tipp topp! Trenger ikke mer, jeg blir sjeleglad :) Men hvordan svare når jeg ikke er interessert? Det er jo en veldig enkel melding, som inviterer til samtale. Hva skal jeg svare?

a) "Takk, det var hyggelig å høre. Alt vel her".

Et slikt svar vil antagelig, til tross for at det er knapt, skape forventninger hos mottakeren. Eventuelt forvirring. Uansett, vil det ofte generere en ny melding. Opplevde selv å få et slikt svar på en melding jeg sendte (dog litt lengre og hyggeligere), og merket at jeg både fikk forventninger og ble usikker. Var det en subtil avvisning? Jeg sendte en ny melding, den ble aldri lest - og jeg følte meg smått dum som ikke hadde forstått avvisningen :)

b) "Takk, det var hyggelig å høre. Alt vel her. Dessverre er nok ikke du helt min type".

Denne varianten synes jeg er ok på litt lengre og mer seriøse henvendelser, men er det litt "overkill" på et enkelt spørsmål? Her sender man ut et enkelt og ufarlig spørsmål, trengte vel ikke et så bastant svar..? Jeg er usikker på hva jeg selv ville følt hvis jeg fikk en sånn melding.

2. "Hei! Du virker som en bra mann/dame som jeg godt kan tenke meg å bli kjent med. Tror vi har en del til felles. Håper å høre fra deg".

Her stilles ingen spørsmål, men vedkommende håper å høre fra meg. Jeg tolker det dit hen at personen ikke ønsker svar dersom jeg ikke er interessert i kontakt. Eller tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 24 mai 2015 20:06

Også har du denne varianten da:

Du har skrevet litt med noen, men har mistet interessen. Du får en melding, med noen spørsmål. Hvordan avslutte samtalen?

Har flere ganger opplevd at de jeg skriver med plutselig ikke svarer på meldinger lenger. Har aldri opplevd å få noen form for begrunnelse for det, med mindre de faktisk har truffet en annen og deaktiverer profilen sin (skjedd en gang). Er usikker på om jeg selv ville likt å få en melding om at personen ikke er interessert lenger, og synes derfor det er vanskelig å sende en sånn melding selv. Er det andre som føler slik?

Syns det er vanskelig å finne ut hva som et rett og galt, og har prøvd meg litt fram med litt ulike varianter og med litt vekslende hell.

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 24 mai 2015 20:19 Privat melding

Jeg tror alle ønsker et hyggelig svar. Også selv om du ikke er interessert i kontakt.

Hva med

1. (Avvisning.)

"Takk for meldingen, den ble jeg glad for. Det passer meg ikke så godt å skrive med deg for tiden. Jeg håper du finner en som har bedre anledning til å skrive med deg enn jeg har."

Eventuelt med en avslutning som åpner for senere kontakt.
"Kanskje jeg kommer tilbake til deg en dag jeg ikke er så opptatt."

eller

2. (Åpning for kontakt.)

"Takk for meldingen. Den ble jeg glad for. Jeg ser at du... (åpne for en dialog)." Gjerne slutte av med et spørsmål til profilteksten.

Avslutningsvis: For meg er det en turn off å bli fortalt at jeg virker som en bra eller grei mann. Jeg vil veldig gjerne høre noe spesifikt om hva du tenker om det som står i profilen min, eller hva jeg har gjort, men din samlede vurdering har jeg ingen interesse av. Det er kanskje brutalt, men hvis noen skriver at de håper å høre fra meg, så synes jeg det virker desperat. Ikke så desperat at jeg lar meg skremme bort, men allikevel...

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 24 mai 2015 22:32

Hvor og år går neste kurs i nettdating ? Det må da være penger å tjene på slike kurs ?

Ikke lett detta nei.
Jeg er for ærlige, høflige og klare meldinger, ser ingen motsetning i det. Er ikke det bedre enn at vi sitter på hver vår tue og lurer på hva "motparten" egentlig mener ? Har du mistet interessen for den du kommuniserer med så skriver du det, så mye må vi tåle mener jeg. Du skriver ikke "fuck-off" eller "hadet", men f.eks; "Jeg har funnet ut at jeg ikke lengre er interessert i å skrive med deg da jeg ikke tror vi passer sammen. Ønsker deg lykke til videre." Et slik svar vil i alle fall jeg akseptere selv om jeg egentlig ikke ønsker å avslutte dialogen med henne.
Ærlig betyr ikke nødvendigvis at man skal fortelle hele sannheten, det tror jeg er viktig å ha i bakhodet.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 22:48 Privat melding

Er nok noen som tjener seg fete på kurs i nettdating, begge de jeg vet om, har vært i media.

Hvorfor kan man ikke bruke kriterier man allerede har satt i profilen, som ikke aktuelt for personen bor for langt unna, at du har dårlig erfaring med ditt og datt. Så lenge det er ærlig hadde jeg vært kjempehappy for å få et ærlig svar, istedenfor kanskje-hvis-ditt-datt.

Jeg blir generelt glad for meldinger, det er faktisk noen som har tatt seg tid til å sende meg en melding, da bør jeg respektere denne personen såpass at jeg i alle fall svarer.

Er ikke personen innenfor mine kriterier, sier jeg klart ifra. Jeg takker for meldingen, gir min begrunnelse, og ønsker dem en fin dag, jakt, whatever.

Det desidert verste jeg vet er personer som legger opp til at det skal være dialog, men kanskje litt seinere, har litt dårlig tid, så mye som foregår, etc. Jeg liker ikke å bli satt på hold, så da er jeg hyggelig og avslutter samtalen. Da får det bli opp til dem når de ønsker å plukke opp igjen tråden når ting har roet seg. Jeg er vel en person som ikke liker løse tråder tror jeg. Uten en tråd er helt greit. :)

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 24 mai 2015 23:03 Privat melding

@equi00

Helt enig i det du skriver. En reel begrunnelse for hvorfor du ikke er interessert i å fortsette kontakten er perfekt, uproblematisk og enkel. Av og til er det ikke så enkelt. Enten fordi du faktisk er interessert, men er opptatt, eller fordi du ser noen ting som du ikke har lyst til å fortelle rett ut. Som for eksempel at du ikke liker utseendet.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 24 mai 2015 23:04

Jeg er tydeligvis ikke oppdatert, men forhåpentligvis ikke utdatert.

Merker at tendensen i min kommunikasjon er at jeg svarer på alle meldinger så snart jeg ser dem. Ja, jeg svarer alle.
Jeg må bare venne meg til at det går mye lengre tid før jeg får svar fra kvinner, selv om noen av dem faktisk tar kontakt med meg.
Hvor mange dusin de melder med kan man jo bare tenke seg...hahaha....vel, hun er der ute et sted, jeg er sikker...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 23:12 Privat melding

@mikegreen: Ikke noe galt i å si at personen ikke tilfredsstiller visse krav eller ønsker, eller at h*n ikke er din type. Man må jo ikke si at personen er mindre pen i forhold til din smak, det er litt for brutalt syns jeg. I mange tilfeller bør man faktisk ikke være så spesifikk, et avslag kan ha mange former, men det viktigste er nok at man er høflig, men bestemt.

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 24 mai 2015 23:32

Jeg syns det er enkelt å svare hvis personen faller utenfor mine søke-kriterier, da er det jo bare å skrive det. Men det er jo relativ mange av de som skriver som er innenfor, da, men det betyr jo likevel ikke at jeg er interessert. Kan være ulike grunner til dét, men må jeg virkelig begrunne hvorfor jeg ikke er interessert? Vil folk virkelig vite det? Og "skylder" jeg folk det som medmenneske?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 23:36 Privat melding

@gauda: det går fint å si at personen ikke tilfredsstiller dine ønsker eller krav. Tror ikke det må utdypes for alle. Mange som er fornøyd med et slikt svar også.

Hvis noen ber om noe mer konkret, gir jeg dem det. :)

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 24 mai 2015 23:45

Dere får det til å høres enkelt ut, men jeg klarer ikke å bli overbevist om at folk flest ønsker avvisnings-meldinger dersom de skriver "hei og hopp, og har du en fin kveld?". Er livredd for å få en sånn selv :)

Mulig jeg har et avvisningsproblem :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ma. 25 mai 2015 00:04

Jeg mener første henvendelse kan avvises uten begrunnelse. Inneholder den et spørsmål bør det dog besvares. Kort og høflig. Har man sendt mange meldinger frem og tilbake er det kanskje(alt er situasjonsbetinget) på sin plass med en kort og troverdig begrunnelse.
Ved kontakt i flere uker er det kanskje påkrevet med et helt avsnitt..).

Som nevnt tidligere; det er aldri svaret som er feil, det er det manglende svaret som blir feil.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 25 mai 2015 00:21 Privat melding

@Dr. Knabel: Bra sagt. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 25 mai 2015 00:24 Privat melding

@gauda: Hva er det verste som kan skje? At du får et nei? Da vet du jo hvor du står, og kan bevege deg videre. :)

Skjult ID med pseudonym gauda ma. 25 mai 2015 00:36

@equi00: Jeg foretrekker selv stillhet framfor en høflig avvisning. Tror jeg vil oppleve det mer personlig, rett og slett. Stillhet kan ha sin årsak i så mye, som ikke nødvendigvis har noe med meg å gjøre. Jeg kan i hvertfall late som det :) En høflig avvisning om at jeg ikke er deres type eller noe, er jeg redd vil oppleves mer brutal. Men har ennå ikke opplevd at en mann har sendt en høflig avvisning. Tror det sitter langt inne hos flere enn meg. Stillhet, derimot, har jeg opplevd. Men jeg beveger meg fort videre hvis jeg ikke får svar etter at meldingen er lest.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ma. 25 mai 2015 00:57

Saken er at de aller aller fleste her inne (som utenfor) ikke er vår type i det helt tatt slik at avvisning må man bare se på som helt naturlig.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 25 mai 2015 00:59

@gauda ma. 25 mai 00:36
meh, du venner deg til det etter x antall avslag.
Bare nye brukere og de som uansett ikke takler avslag gjør en big deal ut av det. Det er da blokkering er ok.

Skjult ID med pseudonym gauda ma. 25 mai 2015 01:00

@Dr. Knabel: Ja, det premisset er jeg enig i.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 25 mai 2015 01:01 Privat melding

@gauda: Forståelig. Alle vil vel bli likt i en eller annen form, vi er alle forskjellige, og har våre ting. Mange klarer ikke forklare hva som gjør at de ønsker å avvise personen, greit det. Kan være en følelse, eller noe i en dialog som føles rart eller galt. Eller kanskje helt andre ting.

Jeg ser på dating som et jobbintervju. Man sender cv (får noen til å lese profilen, og sender en hyggelig melding), får enten avslag, eller kommer på intervju (date), går intervjuet bra, får man en mulighet på kanskje prøvetid i 6 mnd.

Dette er snakk om en investering fra begge sider, nå er det kanskje litt andre regler i arbeidslivet enn med dating, men mange sammenfallende ting også.

Vi har glemt mange måter å være høflige på, da ting skal gå så fort for seg nå om dagen, noen ganger plugger jeg helt ut alt, er ikke tilgjengelig på noen måte (bortsett fra ungen selvsagt), og det har lært meg at det er viktig med tid for refleksjon og også vennlighet og respekt ovenfor andre mennesker som søker ditt blikk, din hånd, eller innboks.

Jeg snakker ikke om klare fake russerprofiler, etc. men virkelige personer, som søker en partner, på sikkert lik måte som du gjør. Jeg kan selvsagt kun snakke for meg selv, men jeg mener at folk fortjener et svar uansett, for de renner ikke ned døra her uansett.

I dag representerer en person også tusen andre, i utstrekning av venner, familie og perifere internettvenner. Jeg tror det er best å være tro til sine egne valg og meninger, men samtidig være respektfull overfor de menneskene som man til daglig omgås med fysisk eller elektronisk.

Jeg vil råde alle til å tenke nøye gjennom hvorfor vi er her, og veien fremover, om det er langsiktig eller kortsiktige valg vi tar, og hvilke metoder vi bruker for å nå vårt mål. :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ma. 25 mai 2015 01:12

Det begynner å bli sent og det blir vel snart mye "slip of the fingertips".

Jeg velger å være høflig og forsøker å behandle alle med respekt, ikke nødvendigvis fordi det er enklest , men fordi jeg mener det er riktig. Det handler litt om integritet også.
Et annet viktig poeng er at jeg er hellig overbevist om at det er denne holdningen som til slutt vil føre meg til den nye kvinnen i mitt liv.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 25 mai 2015 01:14 Privat melding

@Dr. Knabel: Veldig bra, støttes! :)

Skjult ID med pseudonym gauda ma. 25 mai 2015 01:26

@Dr. Knabel: Enig i det du sier. Forsøker å leve etter prinsippet "what comes around goes around". Problemet mitt er at jeg ikke synes det er åpenbart hva som er riktig og respektfull adferd i alle tilfeller.