Alle innlegg Sukkerforum

Ikke sexy menn...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 10:13

Lurer på hvorfor jeg ikke synes det er sexy når menn vil at damene skal ta kontakt. Kan det være at de mister noe av det som tiltrekker meg hos menn? Det mandige, attrå, begjær, vitalitet, handlekraft, vinnerinstinkt, erobring. Er det noe fundamentalt og instinktivt vi ikke kommer bort i fra når det gjelder spillet mellom kjønnene?

Når en mann ikke velger selv, men lar seg velge føler jo damen at hun ikke er særlig spesiell. (damer velger jo til syvende og sist blant dem som har valgt henne, og hvem vet, kanskje utvalget er dårlig,..... hmmm).Han tar liksom den som tilfeldigvis slang innom...? (det er vel det damer gjør da...?)

At mannen får øye på damen, og derfra får et så stort sjokk over den fantastiske skapningen han har fått øye på, og bare må ta kontakt. Han har funnet Henne med stor H, en skatt som han må ha, koste hva det koste vil, om det så er alt han har av stolthet som står på spill, hans lykke står og faller på om han klarer å overbevise denne fantastiske nydelige damen at han er den rette for henne.

Er jeg kanskje gammeldags og overromantisk og risikerer å være singel resten av livet? En slik ridder på hvit hest dukker ikke opp...nei, nei, men alternativet er usexy i mine øyne. Kan ikke noe for det altså. Menn uten ryggrad, mot og handlekraft faller igjennom som en tung sekk med poteter.

Og etter alle de mislykkede datene mine, så er det vel nettopp det jeg bør gjøre. Ta kontakt selv.....hmmmm bondefanget eller?

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 10:22

........har tatt kontakt selv mange ganger altså.....men min erfaring er at de mennene jeg tiltrekkes av er av den typen som helst jakter selv og blir skremt av damer som tar initiativ....(altså meg i den situasjonen). Så da er det jo dømt til å mislykkes dessverre.

Og om jeg da skulle få napp når jeg selv har tatt initiativ slukkes mitt begjær fort om de skulle falle pladask med det samme. Da har jeg liksom ikke klart å få noe annet enn en som tar "alt som kan krype og gå helt ukritisk". En som er glad til om noen i det hele tatt skulle se til hans kant, det er det jo ikke mange som gjør. Dessverre, dette er litt uheldig væremåte....hjeeelp.

Jeg faller for en mann som setter høy pris på seg selv, velger kritisk og vi se an om dette er den rette for han. Han har valgt meg nøye og gjennomtenkt, ikke noe tilfeldig nei.....bare det beste er bra nok. Det gir også meg en trygghet på at han vet hva han gjør og står ved det 100 %.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 23 mai 2015 10:30

@på date
Jeg har det på samme måten. Jeg tar kontakt innimellom, men interessen min for de jeg tar kontakt med dabber meget fort. Uansett hva og hvordan han svarer. Det er et bra ord for å beskrive det, det er nemlig "usexy" av menn å vente på at kvinner skal erobre dem.

Skjult ID med pseudonym Gammeldags lø. 23 mai 2015 11:06

Så godt å se at det er flere som tenker sånn her :-) Det er stemmer liksom ikke helt når det er damene som må ta kontakten. Jeg er mamma og skal da ha kontrollen på alle områder. Alt som skjer med barna, skolen, barnebursdager, alt som har med hus og hjem å gjøre har jeg kontrollen på. Og det er helt greit. Mammaer er jo superhelter (uten kappe)! :-) Men det hadde vært så ålreit å kunne slippe å ha kontrollen på et sted, nemlig med menn og dating. Ønsker meg overhodet ikke en dominerende mann, men en som tar initiativet. En som jakter litt på meg. Som kommer med små, romantiske overraskelser. Og de trenger ikke være store. En selvplukka bukket med markblomster er noe av det nydeligste som finnes :-) Bare det at han viser at han liker meg, tenker på meg og vil tilbringe tid med meg. Den følelsen savner jeg litt her inne. Jeg er kanskje for gammel for dette stedet for å finne noe sånt? Jeg er 40 og de som tar kontakt er enten veldig mye eldre, veldig mye yngre eller bare veldig "grisete". Hva skal vi gjøre damer?!?

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 23 mai 2015 11:08 Privat melding

Vil tørre å påstå at det er stor forskjell på det og "ta kontakt" og "erobre"

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 11:10

@hans80

Så da om damen tar kontakt er det mannen som skal erobre henne etter det eller....skjønte ikke helt?

Skjult ID med pseudonym Amix lø. 23 mai 2015 11:15

Noen menn skriver på profilen sin: 'send en melding så får du et svar', og jeg fikk aldri svar fra den 'hyggelig kar'. En annen gang testet jeg en som skrev "Det er alltid hyggelig å få melding" på profilen din. Så jeg sendte ham: jeg er enig at det er hyggelig å få melding. Jeg fikk selvfølgelig ikke svar fra han! Veldig sexy!

Skjult ID med pseudonym Amix lø. 23 mai 2015 11:15

Noen menn skriver på profilen sin: 'send en melding så får du et svar', og jeg fikk aldri svar fra den 'hyggelig kar'. En annen gang testet jeg en som skrev "Det er alltid hyggelig å få melding" på profilen din. Så jeg sendte ham: jeg er enig at det er hyggelig å få melding. Jeg fikk selvfølgelig ikke svar fra han! Veldig sexy!

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 23 mai 2015 11:26 Privat melding

Om ei jente tar kontakt for å bli kjent så betyr vel ikke det at hu skal erobre ham vel? Det trenger faktisk ikke bety noen ting heller. Bare at hu vil slå av en prat... Men om hun ønsker og erobre noen så må hun jo for all del få lov til det..:)

De fleste gangene jeg har truffet noen herfra så er det jenta som har skrevet først osv .. Hvor jeg har etterfulgt dialogen med at vi kan møtes for en gå tur eller kaffe..

For meg er det viktig å vite at jenta har litt guts... At hu tørr å vise sin interesse ...

Skjult ID med pseudonym Rita lø. 23 mai 2015 11:31

@ts -og de andre damene som har svart her

Dere har mange gode poenger; jeg deler en del av dem. Men, likevel, jeg har ikke opplevd som usexy de mennene der jeg har startet kontakten. Noen svarer ikke på mine mailer. OK, next please. Noen sender høflige nei takk. Greit nok. Noen svarer, der har jeg hatt fine opplevelser. At noen i det hele tatt tør å svare meg oppfatter jeg som maskulint nok, det krever en trygg og modig mann. Jeg er ikke for pingler. Og så kan jegeren overta. Det trengs to til tango. Så konklusjonen, damer, blir: ta kontakt. Mye å hente.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 11:45

Ok, er med på den. Det kan komme mye initiativ fra mannen etter at jeg har tatt kontakt, men hadde vært så fint om jeg ikke måtte dra i gang spillet. Allerede da er det liksom litt ødelagt.....og ofte synes mannen det er morsomt, men han er ikke seriøst interessert, og holder det bare gående....

Det kan i og for seg også skje med en som tar kontakt først så klart, men da har ikke jeg oppmuntret denne personen på noen måte til å holde på med meg.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 11:54

I tillegg vil jeg si at for min egen del er det ut ifra handling og væremåte jeg fatter interesse. Bildene sier meg veldig lite og en profiltekst er ofte mangelfull. Derfor har jeg VELDIG store problemer med å finnen noen jeg ønsker å skrive til. Slik jeg har forståelse av er menn mer visuelle og kan peile seg inn ganske bra på en dame som er aktuell bare ved å se på bilder, da er han allerede godt i gang. Derfor vil jeg si det er mest naturlig at det er han som tar det første skrittet. Så, når jeg får en henvendelse har jeg liksom en krok å henge jakken på jeg også.

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 23 mai 2015 11:55 Privat melding

@ på date
Hvor lenge du haler og drar en dialog med en du blir kjent med herfra...må du nesten avgjøre sjøl men om du eller han ikke nevner det å treffes etter å ha chattet i dagesvis så er det vel heller tvilsomt at det blir noen date ... Og ting bare koker vekk...

Om man får treffe noen her inne fra er ganske enkelt å få svar på ..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 12:01 Privat melding

Om ting ikke fungerer, forandre metoden, ikke målet.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 12:13

Vesentlig forskjell på en mann som faktisk har reklamert med at han foretrekker at damen tar kontakt, og en som ikke gjør det. Han som ikke har sagt det rett ut kan i prinsippet fortsatt redde seg inn med at han er en som liker å selv ta kontakt. Ingen vet hva han egentlig ønsker. Så om jeg tar kontakt med en mann, ville det aldri være han som skriver at han vil helst at damene tar kontakt.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 23 mai 2015 12:34 Privat melding

"Er jeg kanskje gammeldags og overromantisk"

Ja. Men det er fair nok, vi er alle forskjellig.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 23 mai 2015 12:35

Reality check!...

*blir skremt av damer som tar initiativ...*
DOH

Om meldingen din ikke blir lest, eller den blir lest og besøk uteblir:
Den du sendte meldingen til finner deg ikke attraktiv nok, sett i forhold til de alternativene som tilsynelatende er tilgjengelige, eller har allerede noe(n) bedre på gang.

Ender det opp med besøk på profilen, men ingen svar:
Du *kunne* være -OK-, men noe i profilen gjorde deg uaktuell.

Og jeh, du har en fryktelig gammeldags tankegang :p

*velger kritisk og vi se an om dette er den rette for han. Han har valgt meg nøye og gjennomtenkt*

Really?
Du var tilfeldigvis den første som svarte på de 20 meldingene han sendte i helga, (eller som ikke bitchslapped ham når han prøvde seg på en elendig sjekkereplikk på pub'en) og endog til ble med ut på date. And he scores!
Nøye og gjennomtenkt ja o.0

*shrugs*

It is what it is.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 12:40

@arneand
Kanskje derfor jeg har blitt så desillusjonert her på nettdatingen. Ønsker jeg fant en mann på en naturlig måte. En som over tid har observert meg og som derfor tar et initiativ. Sukk....

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 23 mai 2015 12:58

@på date lø. 23 mai 12:40
Vel, du har bedre mulighet til å presentere deg via en fyldig profil, enn via roping på ett utested. ^^
Om du ender opp med å få svar som viser at personen har lest profilen, er du i en god posisjon.
So there's that ;)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 23 mai 2015 13:01

@my lø. 23 mai 12:53
+1 ^^

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 23 mai 2015 13:03 Privat melding

Vi er primitive vesen .når alt kommer til alt ....

Ja og Nei ,Hei skriver dette til alle , Om det er så at menn,ikke tar kontakt , for de er redd for å oppfattes som desperate ,og Gud forby om de sier de er glad i nærhet osv ,

Og kvinner er såret, lei seg, for at menn ikke, tar og slenger dem over skulderen og bærer dem hjem til hulen sin .Og de ikke tar kontakt for de er redd for å fremstå som desperate , Hvem tar da kontakt ?

Mitt råd er ,ta kontakt om du liker noen ,gjelder begge kjønn , det verste som kan skje ,er jo at noen finner hverandre og blir forelsket ,

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 13:39 Privat melding

@my @arneand +1. Sjansen for å få noe til å klaffe, er nok en tanke større enn hvis begge sitter på gjerdet. Her klager kvinnsa over dårlig likestilling, men benytter seg ikke av den muligheten i likestillingens navn, å ta kontakt. Min konklusjon blir da at kvinner innerst inne ikke vil ha likestilling. Jo, bare litt, men ikke alt. Jaja, kvinner skal elskes, ikke forstås. ;)

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 13:42

@arneand
Utested er ikke et bra sjekkested og fyldig profil hjelper. Mange dårlige profiler her da...dessverre. Tror noen menn at vi kun trenger et bilde for å vite om det er noe av interesse? Tror noen menn at det hjelper med profil uten bilde og så bare et hei? Lurer noen ganger på hva man tror fenger den andre. Noen ønsker dialog før de har bilde, da føles det som man snakker med seg selv eller i blinde. Det er heller ikke lett. Kanskje det er jeg som forventer for mye av menn....går i meg selv nå.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 23 mai 2015 13:47

Likestillingen kan ikke forandre på at om mannen ikke får reisning blir det ikke barn.....så mannen må faktisk tenne på kvinnen. Da sier det seg selv at han må velge en han får reisning av ikke sant. Vi kvinner vet jo ikke om han får det eller ikke. Så vi må jo bare vente og håpe på det beste da....er det ikke da greit at han tar kontakt med henne han vet han kan få det med? Så sparer man seg masse bry. Veldig primitivt men, sånn er det vel helt i bunn og grunn.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 13:55 Privat melding

@på date: Du får sende inn et forslag til support at isteden for hjerter, bør det være slapp, delvis eller full erigert manndom. Tror dette kan fenge. Jeg har ikke noe problem med manndommen, men vil ikke ha flere unger, er jeg dødsdømt som en kvinnelig profil som ikke svarer på meldinger, mon tro? :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 14:02 Privat melding

@my: Sukker burde sende advarsel til alle som ikke svarer på meldinger, slik som: "Du har nå 10 meldinger i innboksen som du ikke har svart på, eller slettet. Dette medfører karantene på svar i 14 dager, vil du fortsette?" :P

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 23 mai 2015 15:22 Privat melding

Kjære venne , slutt og klag ,gå ut og jakt !

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 16:54 Privat melding

Jeg tenner fortrinnsvis på peisen eller ovnen, eller hender det en sjelden gang også grillen. men er ikke pyroman, så holder meg unna å tenne på kvinnfolk. :P

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 23 mai 2015 17:13 Privat melding

@equi00, Jeg elsker humoren din ,du får gå ut og sette tenna i et kvinnfolk :

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 23 mai 2015 17:19 Privat melding

@afrodites: Takk for det. :) fin humor du også. :) Får se om jeg finner et saftig type kjøttstykke av et kvinnfolk. Ahh.. En blodig biff, nei nå fikk jeg lyst på middag. :P

Skjult ID med pseudonym Råd lø. 23 mai 2015 17:44

Erfarer selv at samtalen fungerer bedre når jeg starter kontakten først. Blir mye bedre flyt i samtalen da. Hvorfor det blir slik vet jeg ikke.

Opplever at jeg har satt hjerte på noen å ventet å se hva som skjer. Opplever da at de venter en uke, så besøker de profilen min. hvis jeg forsetter å venter å se hva som skjer går det 3 uker til så besøker de profilen kanskje tre ganger. De sender så en meldig og samtalen blir veldig fort usikker, og luften detter veldig fort ut av balongen.

De samtalene jeg har sett føre mest fram er når jeg ser de har besøkt profilen min først. Jeg besøker profilen deres venter så noen timer for å øke spenningen å sender så en melding. Blir ofte en samtale med en viss flyt i da. Og igjenn hvorfor det er slik vet jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 23 mai 2015 17:50

Ordentlige menn, slike som du etter eget utsagn leter etter, lar seg vel ikke skremme av ei dame som tar initiativ og viser interesse?

Sammenlign Sukker med et stort rom fullt av damer.
Bare fordi han ikke sender melding til deg først så betyr det ikke at han bare tar til takke med hva som måtte komme.
Det betyr bare at han ikke har blitt oppmerksom på deg enda fordi det står en haug med damer i veien.
Å sende han en melding gjør han oppmerksom på deg.
Derfra så kan jo han ta kommandoen.

Du kan uansett snu dette til å gjelde damer også. At de damene som bare sitter og venter på meldinger tar til takke med hva som måtte komme.
Det er vel ingen som tar til takke med noe som helst? Med unntak av meg da, for jeg har jo ikke noe valg. Men hun vil være spesiell da, siden hun vil være en av ytterst få som er interessert i Powpowgutt. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 23 mai 2015 17:57

Men interessant input. Jeg får skrive om profilen min.
Fra at de kan sende melding om de syns jeg er interessant til "Hvis du syns denne beskrivelsen passer deg og er interessert, ikke send meg melding. Jeg sender melding til deg om jeg er interessert.".

Er jeg barsk nok da eller? Vil damene komme svermende da?
Ville jo vært litt ironisk om de DA sendte meg melding når jeg sier at de skal la være. Enda mer ironisk at jeg ikke kan svare på interessen for da er jeg jo ikke barsk lenger og går imot alt jeg tidligere har sagt. :P

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 23 mai 2015 18:08

Jeg har registrert at folk bruker forskjellige strategier i nettdatingen men det @Råd beskriver er noe enestående. Enkelt, greit og sikkert meget effektivt. La oss prøve om det funker like bra på dere andre. Jeg skal sette i hvert fall et hjerte på en NÅ! Så får dere beskjed hvor mange besøk får jeg på profilen min om 3 uker.

Forresten, @Råd, er du mann eller dame?

Skjult ID med pseudonym Råd lø. 23 mai 2015 18:47

@EiKvinne mann her.

Har vært effektivt for å få samtaler :) Men en ting er å få en samtale, en annen ting er å finne noen

Men ser et lite mønster i selve kontakt fasen. Besøker noen deg først å du sender så en melding blir det veldig ofte en samtale.

Besøker du de å du sender en melding før de har besøkt deg opplever jeg sjeldnere svar. Men hvis de besøker deg etter at du har beøkt dem ser jeg at det blir oftere samtale.

Når det kommer til det å sende hjerter virker det slik at mange jenter blir skremt å ikke tørr besøke meg tilbake. Eller det tar veldig veldig lang tid, nesten så de må dame seg opp før de beøker meg. Hvis det er de som må derfra ta kontakten virker det som om de er så nervøse at samtalen blir helt unatrulig.

Lurer på om, når jeg har vist for mye interesse at ting blir for fort alvorlig og en blir lett nervøs da. Ser at hvis jeg er for raskt ut å sende et hjerte forsvinner samtalen veldig fort. I værtfall alle de jeg har sendt hjerte til har jeg ikke fått en samtale med. Der jeg har sett de besøkt profilen min og jeg ikke har sendt et hjerte har samtalen vart mye lengre.

Basert på mine opplevelser som mann, føler jeg at det å sende hjerte skremmer og gjør mer nervøs en det fører til samtaler.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 mai 2015 12:15 Privat melding

@Litah: Så bra, stå på, RAWR! :)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 24 mai 2015 19:32 Privat melding

Jaja, jeg kan vel slenge ut en påstand om at det er "usexy" at jenter venter på å bli kontaktet også.

Utrolig hvor vanvittig konservativ og gammeldags nettdating egentlig er. :(

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 24 mai 2015 20:23

Kan forstå TS sine ønsker, men nå er det vel dessverre gjerne sånn at disse "sexy" mennene ikke bare tar kontakt med deg, men med en hel bråte damer. Så selv om man kan føle seg utvalgt og spesiell en liten stund, føles det plutselig desto kjipere når du oppdager at han også hadde sendt en melding til venninna di :)

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 24 mai 2015 20:34 Privat melding

Jeg syns nå bare at det er sexy å gå på date! Uansett hvem som fant hvem. Derfor er det også sexy å sende personlige meldinger som muliggjør en date ;-) Synes jeg altså. Å være kostbar og ta seg selv høytidelig er usexy for meg. Derfor er det usexy å ikke svare på meldinger.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 24 mai 2015 21:08

@Spitfire10 sø. 24 mai 20:58
o.0
Rolig nå, rolig nå...
Sett deg på gulvet.
Legg bena i kors.
Trekk pusten dypt.
Lukk øynene.
Slipp pusten sakte ut.
Fokuser på din egen jevne pust.
Ta ølboksen og fokuser på den fantastiske lyden når du åpner den.
Enjoy!

@alle andre
Nothing to see here, Move on.
*Shoooo!*
Tilbake til tema :D

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 27 mai 2015 08:07 Privat melding

Det hun sa. :P

(mann 48 år fra Oslo) fr. 29 mai 2015 10:28 Privat melding

Er da ingen fasit på dette? Synes man det er usexy med menn som synes det er ok med damer som tar kontakt, så tar man jo ikke kontakt. Enkelt og greit.
Og ærlig talt: At man opplever å bli kontakta betyr jo ikke at man selv IKKE har muligheten til å velge/velge bort.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 29 mai 2015 12:42 Privat melding

@på date
For eksempel mengde informasjon og oppriktige skildringer er naturlig grunnlag for hvem som tar 'første steget' - og ikke kjønn, spør du meg. Jeg skrev 'første steget' i anførselstegn fordi på en måte er det like mye den som har en godt utfylt profil som egentlig starter... :-)

@HerrFekt
Hallois. Du her igjen også :-}

(mann 48 år fra Oslo) fr. 29 mai 2015 13:04 Privat melding

Hallois! Joda, må jo inn og snoke litt
på dere.

Skjult ID med pseudonym Jauda fr. 29 mai 2015 14:13

@På Date

Siterer:
"Lurer på hvorfor jeg ikke synes det er sexy når menn vil at damene skal ta kontakt. Kan det være at de mister noe av det som tiltrekker meg hos menn? Det mandige, attrå, begjær, vitalitet, handlekraft, vinnerinstinkt, erobring. Er det noe fundamentalt og instinktivt vi ikke kommer bort i fra når det gjelder spillet mellom kjønnene?"

For meg virker du bare slitsom og utmattende med disse kravene :-)

Skjult ID med pseudonym Jauda fr. 29 mai 2015 15:08

@På Date:

Jeg kan jo også nevne egenskaper jeg savner hos kjerringer:
Femininitet, imøtekommenhet, respons, attrå, impulsivitet,
og mange maaange andre ting. Har enda til gode å bli kåt
på ei dame på nærmere to år nå. Det sier litt om damene
og ikke om meg.... :-)

(mann 53 år fra Oslo) fr. 29 mai 2015 16:32 Privat melding

@ På Date:

Eeehhh....si meg..... Har du sett litt for mange Amerikanske filmer?

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 29 mai 2015 16:44

Tror største problemet er at man skriver for mye for lenge.

Burde holde med hei og en kort presentasjon av hverandre, og så en date for å se om det finnes en gnist.

Isteden så holder man på for lenge til at interessen dabber ut, eller samtale emner er brukt opp. De fleste er rett og slett trege. Treg her inne, treg ellers?

(mann 53 år fra Oslo) fr. 29 mai 2015 16:46 Privat melding

@equi00

Som jeg skulle sagt det sjøl, men du sa det for meg :-).

Maaakan til syting og grining. Damer! Gjør noe sjøl for fanken!
Dere er noen pingler og bare krever! Mice or woman?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 29 mai 2015 17:03 Privat melding

Damer er rimelig hotte uansett, sitter dem i sofaen = ikke så hot, på komfyren = rimelig hot, i peisen = sabla hot. På isbjørnskinn foran peisen = nå snakker vi! :P