Alle innlegg Sukkerforum

Løper alle ned marka?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Unyansert ma. 13 aug. 2007 21:07

Har fundert litt på en ting her.
Er det gjengs at alle gutta løper ned marka i tide og utide, at ski er noe man er født med og ikke noe man kan leie i bakken?
Ikke at jeg er treig altså, jeg holder kroppen i form, er ikke overvektig på noen måte, er ikke redd for å bli skitten, må ikke ha på meg sminke hver dag, kan sløye fisk om jeg må og jeg elsker å være ute, men helt ærlig.. Jeg får helt prestasjonsangst jeg!

Ser snart ikke menn her som innrømmer at kvelder foran TVen med en pose potetgull, eller en god bok, eller bare å sløve i solen i parken kan være helt ok.. jeg kjenner veldig mange av disse gutta, de som trener fordi de må, er ute fordi det er fint vær eller fordi samvittigheten overtar, de er i overvekt i den virkelige verden..hvor er de her?
Må innrømme at de gutta som har listet alle typer ekstremsport, ski, blodsvette, trening, trening, trening skremmer meg litt... Er dere SÅ sporty, redsel for å tiltrekke seg jenter med 2 gram for mye på kropåen, en redsel for å bli oppfattet som lat ? (eller gud forby, at dere ville bli oppfattet som helt vanlige, hyggelige mennesker..)
Dette underbygges av masse bilder av menn i snø, menn i vann, menn på jakt, menn i fritt fall..

Nå sier jeg ikke at det er ALLE profilene som er sånn, men det er så innmari MANGE.


ja.. jeg har dårlig samvittighet fordi jeg spiste en sjokolade i sted og fordi jeg ikke har trent enda denne uka, det er jo tross alt mandag...

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 13 aug. 2007 21:16

"gutta" faktisk :)

Som gutt leser jeg bare profilene til et par av gutta her på forumet, men jeg kan si deg first-hand at jentene trasker nok like mye i marka som gutta..

Om det du sier stemmer vil jeg tro stiene i marka ser ut som reine 17.mai-toga. Flagget bytta ut med en liten sekk.

Jentene trener også like mye, men nå er det engang slik at 6-7 i trening og aktivitet-kategorien oppfylles om du bare støtter SATS med 500 spenn i måneden. Om du faktisk også benytter deg av medlemskapet kan du legge på til 8 eller 9.

Skjult ID med pseudonym gutt29 ma. 13 aug. 2007 22:34

Virker ikke som så mange av damene har tid til mannen sin? Mest veninner, hobby, jobb og fest. Nei, 99kr rett i dass

(mann 51 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2007 22:37 Privat melding

Jeg håper virkelig ikke damene her inne bruker tid på mannen sin. Det er der jeg kommer inn i bildet... Kan ha spisse albuer når det er nødvendig...

Skjult ID med pseudonym Unyansert ma. 13 aug. 2007 22:41

wow, er det sånn det fungerer ;o)
Da kan jeg jo sette tallet opp til 10 med en gang.

Til gutt29. Noe må vi jo bruke tiden på, vi har jo ikke noen gutt å overøse med kos og kjærlighet