Alle innlegg Sukkerforum

Ung mann som er ny til nettdating

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ung gutt ti. 26 mai 2015 23:44

Hei, jeg er 21 år og ny til nettdating greiene. Så hvor lang tid er vanlig fra man tar kontakt til man er klare for man møter personen i ekte/date? Forutsetning er at det er god kontakt og Chatten går "smooth" selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Ågot ti. 26 mai 2015 23:51

@ung gutt: Det tar noen timer, dager eller uker vanligvis, egentlig styrer du det selv, så sant de andre personene er med på det, så play it smart ;-)

Skjult ID med pseudonym ung gutt ti. 26 mai 2015 23:57

I see, forslag til hva man kan gjøre på første daten bortsett fra kino? Fordi jeg ser virkelig ikke det som en date.

Skjult ID med pseudonym Ågot on. 27 mai 2015 00:01

Ja jeg har forslag, du kan foreslå å møtes for en spasertur, ta en kaffe eller noe, da får dere sett hverandre og prata :-)

Skjult ID med pseudonym ung gutt on. 27 mai 2015 00:13

Spasertur kan funke, drikker aldri kaffe. funker bowling eller gokart eller noe lignende?

Skjult ID med pseudonym Ågot on. 27 mai 2015 00:17

Bowling og gokart kan dere prøve når tonen er satt, sikkert kjempegøy det, le og fjase litt :-)

Skjult ID med pseudonym ung gutt on. 27 mai 2015 00:21

Ok, takk for hjelpen :-)

Skjult ID med pseudonym Ågot on. 27 mai 2015 00:28

Bare hyggelig det ung gutt, du får ha lykke til her på Sukker :-)

Skjult ID med pseudonym aleccore on. 27 mai 2015 00:29

Nå vet jeg jo ikke hva slags person du er og hvilket miljø du trasker i.

Min favoritt date er en runde biljard og et par øl.
Har også prøvd spaserturer og kaffe, men det er ikke noe for meg.

Om hun bor alene eller med venninner. Få henne til å invitere deg med på fest. Damer bryr seg utrolig mye om hva venninnene hennes mener om deg, så der får du jo sjansen til å vise det med en gang. Synes dem at du er kul, da er du nesten en solgt vare allerede. Bare hun ikke drar deg med i familiebesøk et par uker etter for å finne ut hva foreldrene mener.

Det viktige her er at du gjør noe du har lyst til å gjøre på en date, og ikke det du tror hun har lyst til. Trenger ikke koste noe som helst heller.

Skjult ID med pseudonym ung gutt on. 27 mai 2015 00:50

som person er jeg rolig og sjenert i starten, men etter at jeg har blitt kjent blir jeg utadvent og sosial. Mitt største problem er vel at jeg derfor kan virke litt kjedelig da jeg tenker over hva jeg skal si og inne. Derfor foretrekker jeg å gjøre noe of ikke bare sitte rolig. Det som hadde vært kult er å spilt squash, men har ikke truffet noen som er så sporty her inne enda. Jeg trur biljard kan funke for meg selv om jeg suger, eller airhockey. Det beste eksempelet som beskriver meg er ei venninne som synes jeg var kjedelig første gangen vi møttes, men mer utadvent morsom/sær humor den andre gangen.

(kvinne 37 år fra Østfold) fr. 29 mai 2015 00:01 Privat melding

er litt enig med @alleccore der oppe. Det kommer jo helt an på hva slags person du er, hva slags person du søker, og hva dere liker å gjøre best for å bli kjent med folk. For noen, er kinoen grei liksom, kanskje med middag etterpå. For andre, en spasertur.... 'en kopp kaffe' betyr ikke nødvendigvis kaffe, men jeg er enig med deg der. Hater kaffe selv, så når folk foreslår det blir jeg litt satt ut....
Når jeg møter folk for første gang etter nettet, synes jeg det er helt greit å bare MØTES... det er jo det som er viktigst... og ta ting derfra. Eller man kan selvfølgelig planlegge hva man skal gjøre på forhånd. Men gjør noe som både du og partneren synes er avslappende, ikke fordi andre folk sier hva som er best :p
Hvis du gjerne vil gjøre noe med mer fart i, så foreslå det for den du skal møte. Kan faktisk hende hun blir med på det :p Ikke ALLE jenter er like :)