Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til..?

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Hedmark) on. 27 mai 2015 23:56 Privat melding

Jeg har vært medlem her i snart en mnd, og har forsøkt å sende et par meldinger, men opplever ekstremt lite svar...
I en melding prøvde jeg helt enkelt å skrive "Hei", da det er det første man forsåvidt utveksler av ord, generelt. I en annen prøvde jeg å skrive litt mer, tok opp bl.a noe vedkommende hadde skrevet på profilen sin.

Må ærlig innrømme at det er vanskelig å være den som vil prøve å finne sin neste kjærlighet, når man skal reserve seg og ikke svare på de meldingene man får...

Liker liksom å tro at jeg ikke ser så fæl ut :p
Haha!
Neia, men, er det flere som opplever det samme, eller er det bare jeg som ikke vet hvordan man tar "første kontakt"..?

- Christopher

(mann 30 år fra Hedmark) to. 28 mai 2015 00:09 Privat melding

Hadde det i starten :)

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 28 mai 2015 00:10

Seconded... Profilen din er så kort at du ikke kan forvente svar fra noen. By litt på deg selv så vil du nok merke bedring i svarprosenten.

Tror du bør fjerne bildet i bar overkropp og kattunge også, tbh...

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 mai 2015 00:34 Privat melding

Invester i en litt bedre profiltekst😉 skal ikke si at min er av de beste men.. Men man kan spe på litt her og der😉

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 28 mai 2015 00:43

@Hrafn
Neineinei. Kattebildet var riktig så nuttepnuttesøtt :D

(mann 38 år fra Rogaland) to. 28 mai 2015 00:45 Privat melding

Hva skal til ? En god dose flaks !!

(mann 41 år fra Oslo) to. 28 mai 2015 01:07 Privat melding

Hei, Christopher!

Profiltekst: Den som leser må få et inntrykk av hvem du er - du trenger ikke å utlevere rubbel og bit om deg selv, men nok til at den som leser får lyst til å vite mer.

Bilder: Her bør du først og fremst ha bilder som er oppdaterte og tydelig viser hvordan du ser ut. Bilder av kjæledyr, eiendeler og aktiviteter er sekundært.

Meldinger: Ingen du skriver til kan se smilet eller glimtet i øyet ditt, ei heller kan de lese kroppspråket ditt, derfor holder ikke "Hei!" mål som førstemelding. "Hvordan går det?", "Har du det fint i dag?", "Hvordan har helgen vært?", "Ønsker deg en god helg!", "Flott kvinne!", "Vakker pike!", "Hei, ville bare si at du er så bla bla bla!" og annet fjas er heller ikke gode alternativer. Finn noe du liker eller legger merke til ved profilen hennes og bruk det som utgangspunkt for en melding (helst ikke kommentarer om utseende, med mindre du kan bake humor inn i det).

Ellers kan du forvente en svarprosent på 40-50%, om du skriver utrolig gode og interessante meldinger, om profilteksten din er utrolig godt skrevet og gjør at kvinner ønsker å vite mer om deg og om du ser utrolig bra ut på bildene dine. Med all respekt å melde og med forbehold om at jeg tar feil, det virker foreløpig ikke som at du oppfyller disse tre kriteriene, så jeg hadde i skrivende stund vært fornøyd med en svarprosent på 5-10%.

Lykke til, Christopher!

Skjult ID med pseudonym gred to. 28 mai 2015 03:00

Det handler om å være litt selektiv med hvem man sender en melding til. Send kun meldinger til de du faktisk tror kunne vært din type, fortrinnsvis innen rimelig avstand. Så kan du bare være ærlig å skrive hvorfor du er interessert i nettopp den profilen i første melding, evt akkompagnert av et lite kompliment.

Har ingen profiltekst, ingen bilder i album, men likevel fått svar på 8/10 meldinger her med den oppskriften.

Skjult ID med pseudonym Lillemy to. 28 mai 2015 06:48

Medlem snart en måned? Det er jo ingenting! Sendt to meldinger? Det er jo også ingenting! Bareå å stå på og sende meldinger, så er jeg sikker på at du får napp! Men hei er for lite altså! Lykke til!!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 28 mai 2015 08:31 Privat melding

@ts: Jeg har vært her i ca. 2 mnd. over 1000 besøk på profilen og veldig mange meldinger, det tar tid. Spørs hva man satser på, likhet eller kjemi. Kjemi finner du bare ut av ansikt til ansikt, begynner å helle mot det siste faktisk. :) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 28 mai 2015 14:01

@scipio77 (skulle det stå)

Du har skjønt det. Rådene du gir er gode. Kunne jo vært interessant å høre om du selv får greit med svar? Som kvinne som legger litt arbeid i førstemelding ligger jeg også under 50% i svarprosent. Men det er greit. Ikke alltid det har noe med meg å gjøre heller. Men de kan være i en dialog med en eller flere andre som tar fokus- altså timingen kan være feil.

(mann 36 år fra Akershus) to. 28 mai 2015 16:28 Privat melding

Nå er vel jeg siste person som skal gi noe råd, men...

For å sammenligne med jobbintervju, som man ofte gjør, det blir sagt at man skal skrive sånn og slik, og det skal se akkurat sånn ut. Resultatet blir da et hav av identiske søknader signert av vidt forskjellige personer, og da er det mye lettere å legge merke til de som skiller seg ut.
Så det er kanskje greit å se på hva andre gjør, finne seg en svær boks og sitte utenfor den og tenke på hva man kan gjøre som er annerledes, men fortsatt innenfor tema.
Noe sånt. Vettasøren.

(kvinne 37 år fra Østfold) to. 28 mai 2015 20:18 Privat melding

Har ikke lest alle innleggene her, men jeg MÅ si at 'hei' er det verste man kan si på en åpnings tekst. Samtalene som ofte starter med et 'hei', ender slik:

"Hei"
"Hei...... "

eller....
"Hei"
"Hei. Hvordan går det?/Har du det?"
"Bra, enn du?"
".......har det bra jeg også......."

Japp... de feiler aldri. og motparten har mest sannsynligvis mistet interessen etter andre melding. Man forventer kanskje at motparten skal finne på noe morsomt og skrive, mens han/hun sikkert tenkte det samme om deg.... så egentlig dør samtalen lenge før man får sagt det siste ordet.
Har vært igjennom MANGE 'hei' meldinger :p

Personlig liker jeg best å kommentere noe som står på profilen eller bildet de har lagt opp. Er ikke alltid man kan kommentere noe, og da sier jeg DET, pluss hvorfor jeg kontaktet dem allikevel....for det er bedre enn et "hei"

Jeg er veldig random når jeg kontakter folk. Jeg sier... MASSE forskjellig. Men det er maaaaahahahahahange ganger jeg aldri får svar. Kjipt - that's life, I guess.

Har vært i en del samtaler som dette, og kan vel nevne at en kvinne kan se på en fyr i 5-10 sekunder og bestemme om det er noe hun har lyst til å satse på, som betyr at hvis du er keen på du liksom 'jobbe' litt for at hun kan vurdere deg. Dating er vanskelig. På internett er det enda vanskeligere. Men det betyr vel ikke at du skal gi opp, vel?

(mann 39 år fra Oslo) to. 28 mai 2015 21:29 Privat melding

Du er ikke den eneste. Skjønner ikke en dritt hehehe.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 28 mai 2015 22:10 Privat melding

Førsteinntrykket er for noen veldig viktig, siler man kun på utseende så finner man sikkert noe her, spørsmålet er om følelsen er gjensidig. Det skal to til for å ta en reinlender, for å si det slik.

Jeg velger å tro at jeg er en tanke dypere enn dette. :P

(kvinne 37 år fra Østfold) to. 28 mai 2015 22:41 Privat melding

Ser ikke på meg selv som fryktelig 'shallow' (jeg sverger jeg holder på å glemme norsken min), og mener fremdeles at personligheten teller mest. Men jeg er liksom ikke interessert i å date en med en flott personlighet og som ser ut som rompa på et troll... Det må være noe der. Et sjarmerende smil, glimt i øyet etc etc. Det må være NOE som man blir tiltrukket av. Tror egentlig de fleste føler det sånn :p

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 28 mai 2015 22:48 Privat melding

@Xsanto: tror du er inne på noe der (og ja, jeg kan nynorsk, så det går bra). Man vil jo gjerne ha noe fint å sovne med/våkne opp med, som gir varme følelser og sånn. Jeg føler i alle fall at personlighet er viktig, kanskje noen sammenfallende interesser, eller at man er engasjert i noe som den andre blir litt oppslukt i også, det handler jo om samspill. :)

(mann 41 år fra Oslo) to. 28 mai 2015 23:26 Privat melding

@metoo

Ja, jeg får greit med svar. Men så følger jeg mine egne råd. Er også selektiv med tanke på hvem jeg sender meldinger.

Det er også viktig å huske på at selv om man får svar, er det ikke sikkert alle svar leder til samtaler. Eller at alle samtaler leder til møter. Eller at alle møter leder til nærmere bekjentskap. Eller at alle nærmere bekjentskap utvikler seg til vennskap/forhold.

Ellers er det flere som har skjønt det. Både gred og Xsanto kommer med gode råd i denne tråden. Og du har helt rett, mangel på svar har ikke alltid noe med deg å gjøre. Ofte er det helt andre grunner til at folk lar være å svare, derfor gjør man seg selv en bjørnetjeneste ved å ta manglende svar personlig.

Skjult ID med pseudonym L sø. 31 mai 2015 00:58

Basert på flere år med erfaring her inne så er statistikken for meg som følger.

Førstemeldinger FRA meg:
Har ALDRI fått svar på meldinger som er mindre enn 10 - 15 linjer lang, med masse referanser til hennes profil og parallell/matchende informasjon om meg selv.

Førstemeldinger TIL meg:
Ingen jenter har noen sinne skrevet med enn 4!!! linjer til meg på førstemelding.

(mann 31 år fra Akershus) sø. 31 mai 2015 15:31 Privat melding

De som sier det tar tid og at profilen din og meldingene dine ikke holder mål kan ta seg en bolle. Har vært på møteplassen med mye større suksess en her. Ikke fått en melding på 4 dager her jeg. Og damer som er så narsisistiske og navlebeskuende at et enkelt hei ikke holder som åpnings melding de er sannelig ikke verdt min tid. Jeg skal prøve å bruke angrefristen på denne siden.

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 31 mai 2015 15:33

Jeg svarer på alle meldinger :) også de som bare sier Hei ;))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 15:43 Privat melding

Svarer så fort jeg kan, med "Hei" er ute og går en tur, prøv "Litt senere" :P

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 mai 2015 16:01 Privat melding

@Taarnseilr men hvis du var så fornøyd der, hvorfor kom du hit? Du sier du har vært her under to uker. Noen ganger tar det tid, andre ganger går det fort. Man kan ikke forvente at alt skal bli gitt deg på sølvskje. Og to uker og mindre er nada. Gi det litt tid. Ikke vær så jævla kritisk fordi du ikke får den oppmerksomheten du forventet deg.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 mai 2015 16:04 Privat melding

Og nei det var ikke frekt ment. Men thats life sweetie😉

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 16:13 Privat melding

Noen lar skuffelsen renne over ingenting, jeg venter til hun sier nei. :P

Skjult ID med pseudonym L sø. 31 mai 2015 17:01

@Inked86

Jeg har vært her i 4-5 år nå.
Hvor lenge skal jeg "gi det litt tid" ?

Antall ganger en jente har tatt kontakt med meg først er vel ca. 1 gang pr. kvartal i snitt......
Så hender det jo at jeg får svar fra noen av de jeg sender melding til da.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 mai 2015 17:20 Privat melding

L nå snakket jeg hovedsaklig om de som knapt har vært her inne og "klager". Men uansett så vil slikt gå opp og ned. Ingen er like, og derfor kan vi heller ikke forvente det samme resultatet. Men jeg håper du finner noen. For alle fortjener og ha litt kjærlighet i livet sitt❤️

(mann 53 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 17:28 Privat melding

@Inked86

Søt jente du :-). Ikke ta inn over deg alt som skrives her.
Du burde jo ha beilere over hele fjæla. Gutta! Hvor er dere?

(mann 53 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 17:30 Privat melding

@Scipio_77

Du er en hardhaus mannen. Jeg tror jeg har streifet
forbi deg før. Kan det stemme? :-)