Alle innlegg Sukkerforum

"Din tur".

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tja. sø. 31 mai 2015 16:34

Jeg vet ikke - men jeg går ut fra at når man har startet en samtale på melding her inne, og det er den andres tur til å svare, så skal man vente på svar, og dersom det svaret aldri kommer...? Skal man da "mase" og sende en melding til? Jeg går liksom ut fra at interessen da ikke var den store?

Samme når man har blitt bedre kjent, og det er den andres 'tur' til å ringe, eller sende melding på sms eller face eller whatever. Hvis det går i stampe fordi den andre ikke svarer, da er det sannsynlig at vedkommende kanskje har noen andre de chatter med, og/eller at interessen ikke kom / vedvarte?

Tenker jeg feil?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 16:40 Privat melding

@ts: Hvis interessen er der, vil hun svare. Etter at man har hatt en lengre dialog og kanskje vært på date sammen flere ganger, og kanskje funnet tonen, er det fortsatt interesse som avgjør videre framdrift.

(mann 54 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 17:05 Privat melding

Guuud bedre.... Jeg gir min eeennde over her inne.
Detta er jo laaangt bedre og morsommere enn
"gullrekka" på NRK! Gi meg en pause folks....kniiiizzzz :-)

Hiiiii..... :-)

(mann 40 år fra Akershus) sø. 31 mai 2015 17:26 Privat melding

Hvis svaret ikke kommer samme dag og du ser personen er pålogget her inne, da er nok ikke interessen der. Sånn realitetsmessig hvis det gjelder ei jente, så snakker hun nok med flere samtidig her inne. Det ble bare ikke deg denne gangen. Men da går du videre til neste mulighet :) Tenk positivt!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 31 mai 2015 17:53 Privat melding

Rart dette med forventninger, man forventer at noen skal svare meldinger fordi man ser dem som online. Det kan være tusenvis av grunner hvorfor noen ikke svarer, og det går ikke an å sette opp en regel som "hvis ikke personen svarer innen en dag, så er det over". Virker litt trassete og barnslig. Min tanke har alltid vært at du kan ikke ha noen forventninger før begge to er enige om å gå veien sammen, for alt det du vet, kan det være datteren til personen som svarer deg, kanskje hun har opprettet en profil som moren for å hjelpe henne. Du aner ikke.

Jeg har internett rett i armen, de eneste gangene jeg får spørsmål, er når jeg har koblet ifra, :P

(mann 40 år fra Akershus) sø. 31 mai 2015 18:36 Privat melding

Kommer helt an på hvordan samtalen har vært i forkant. Hvis det bare vært noe overfladiske utvekslinger uten å komme skikkelig igang, så virker det ikke helt som det er noe gjensidig interesse der. Et hjerte er en samtalestarter, men ingen garanti for at det holder seg. Like mye som at utseendet heller er ingen garanti.

(kvinne 37 år fra Østfold) sø. 31 mai 2015 18:45 Privat melding

Hvis jeg er heldig nok til å ha fått mobilnummer til en jeg liker og chatter med ham på mobilen og han IKKE svarer, så blir det nok noen særdeles sarkastiske/morsomme kommentarer til hvorfor han ikke svarer....

Men her på nettet?? Mange grunner til at folk ikke svarer...
1) mistet interessen, eller det du sa falt ikke i smak
2) har ikke tid akkurat nå
3) skal svare senere - men glemmer det
4) vet ikke åssen man skal svare tilbake (får en del av de, selv)

Sikkert tusenvis av andre grunner, men ville sagt disse var det helt vanlige....

(mann 54 år fra Oslo) sø. 31 mai 2015 19:00 Privat melding

@Xsanto

Nettopp :-). Du har skjønt det, tross din unge alder :-)

Så pen som du er burde du ikke ha problemer med
å finne noen i det hele tatt :-)

Skjult ID med pseudonym R sø. 31 mai 2015 19:37

@TS - Tenker det samme som deg. Dersom man har en dialog og han plutselig slutter å svare, så tenker jeg at han har mistet interessen og jeg setter punktum og går videre. Noen ganger er det jo litt kjipt, hvis man liker ham godt, men jeg er ferdig med å bruke tid på noen som ikke bruker tid på meg :-)

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 1 juni 2015 18:32

Synes overskriften gir svaret, for meg i alle fall. Jeg tror ikke det er lurt å mase på den som ikke svarer. Det blir en ubalanse da, da er det trolig en som vil mer, en som er mer interessert. Det er et kraftig varsku er min erfaring. Selvsagt ikke svart / hvitt, men ofte er det sånn tror jeg.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 1 juni 2015 18:52 Privat melding

Dette med meldinger er vanskelig.. Her inne blir det dessverre slik at en del samtaler dør ut... Vil tro det er for at interessen ikke er stor nok fra en eller begge sider. Når man har vært på flere date og gått over til sms blir det litt annerledes. Da tror jeg jenter forventer mer enn gutta ( flere sms, raskere svar etc) da tror jeg heller ikke man skal tenke at man må sende annenhver gang, man må gjøre det som er riktig for seg og bare hyggelig å få flere meldinger på rad. Hadde vært fint hvis folk sa ifra at de rette følelsene ikke kommer også istedenfor å slutte å sende meldinger. Hvis det går 3 dager uten livstegn, tenker jeg at interessen er borte...

Skjult ID ma. 1 juni 2015 19:28

Jeg tenker at det er hyggelig hvis folk svarer på meldingene mine-:). Selv prioriterer jeg å svare fortløpende på meldinger fra familie og venner.

Å sette en tidsfrist på at folk må svare for eksempel innen et døgn er ikke så lurt. Som noen sier her så kan man være opptatt med andre ting i hverdagen.

Egen erfaring med folk er at man er forskjellig. Noen svarer med en gang, mens andre svarer flere dager etterpå. Jeg forventer ikke at de skal forklare hvorfor de ikke har svart tidligere.

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 1 juni 2015 19:31 Privat melding

Dette med meldinger kan være vanskelig. Folk er forskjellige, så det blir litt feil å være helt bastant. Dersom man har en god tone ser jeg ikke på det som negativt om noen sender meg flere meldiger på rad dersom jeg ikke har svart. Det kan jo være at man rett og slett har glemt å svare.
Dette med hjerter derimot har jeg tydeligvis ikke skjønt. Ser at noen har satt hjerte en dag og sletter neste dag når man har sett på profilen.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 1 juni 2015 19:34

@Litah
Må smile, nei kommunikasjon er ikke et brettspill. :-) Det er vel mer som tennis, ping - pong. Blir det mest ping, ping ping, da er det som regel ikke gjensidig nok tenker jeg. Har selv vært i begge posisjoner, den som svarer lite og for sent. Da er jeg ikke nok "på". Den andre posisjonen, hvor jeg sender mest meldinger, - åh den er sånn passe ok synes jeg.

Skjult ID med pseudonym aleccore ma. 1 juni 2015 19:38

Høres mer ut som bowling... lol

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 juni 2015 19:40

@Willie
Det kommer kanskje rene plang plang plang iblant også. (Eller evt plong plong plong fra tvekjønnede.)

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 1 juni 2015 19:40

Men klart vi er ulike her. For meg er gjensidighet viktig. Og det viser seg ofte mener jeg som en god og naturlig flyt av sms og telefoner. Mener ikke 50/50, men noe som merkes, at begge gir og tar.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 1 juni 2015 19:41 Privat melding

Høres mer ut som fisking, å få snøret i bånn. Men hey, jeg skulle jo ikke si sånt. :P

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 1 juni 2015 19:42

@aleccore
Bowling?! he he he, kan du udype den? Så den ikke umiddelbart. *tett i pappen i dag*

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 1 juni 2015 19:44

@equi00
Søte sneller.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 1 juni 2015 19:45

Ehh, ikke udype, men utdype. To forskjellige saker det vel.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 1 juni 2015 19:47 Privat melding

@Wille: Ooohh.. den tenkte jeg ikke på. Nice :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 juni 2015 19:47

Banskje han med do(wli)ng mente dong.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 1 juni 2015 20:22 Privat melding

*holder for ballene* :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 1 juni 2015 21:04 Privat melding

Der gikk livet mitt i grus. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 2 juni 2015 01:11

Heim-ylleccoobre M/ overvokst bage (mente mag)e.

Skjult ID med pseudonym aleccore ti. 2 juni 2015 01:59

hehe... min personlige metode kan vel minnes litt mer om biljard. Håper alltid på at 8eren går ned på første slaget. Er ganske selektiv og vet hva jeg vil ha, så jeg skriver ikke til så mange om gangen. Bowling kommentaren var nok heller ment for noe jeg leste over meg.

Skjult ID med pseudonym aleccore ti. 2 juni 2015 16:03

hehehe @ my