Alle innlegg Sukkerforum

De som er på tittern! Og hjerter!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym opptimist ti. 2 juni 2015 22:30

Lurer litt på hvorfor noen er inne å kikker på profilen veldig ofte uten å ta kontakt. Er det da meningen at dette er et hint, eller er det folk som ikke egentlig ønsker noe annet enn å titte tro?
Og hva er det egentlig meningen man skal bruke disse hjertene til? Får noen gule og røde av og til, men hører aldri noe fra de som setter hjerter. Noen få ganger har jeg satt et hjerte i retur av nysgjerrighet, men har fortatt ikke hørt noe. Noen som vet?

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 2 juni 2015 22:34

De flørter med deg, opptimist! Å titte innom profilen din flere ganger, er som å sende lange blikk til deg i baren. Et gult hjerte er som å blunke til deg. Og et rødt hjerte er noen som sender deg et varmt smil.

Det er vel ikke så vanskelig å forstå? Så blir det opp til deg om du vil sende lange blikk, godblunke og smile tilbake.

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 2 juni 2015 22:40

PS: Flørting er ikke vitenskap. Heldigvis. Litt mystikk må det være. *Hva mente han egentlig med å sende meg det blikket...?* Er jeg nysgjerrig nok, finner jeg det ut...:)

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 juni 2015 22:44

@Gauda
Ja, kanskje titterne flørter? Godt tenkt. Jeg har tenkt "teflonhjerner". Din tolkning var mye bedre!

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 2 juni 2015 22:49

@Willie: Jeg er overbevist om at de flørter. De kikker innom og håper du skal kikke tilbake. Så kikker de en gang til, og hvis du kikker tilbake da også: Vips, så dukker det opp en melding. Det er øye-flørting, rett og slett. Man signaliserer gjensidig interesse ved å sende hverandre lange blikk. Da blir det litt lettere å ta kontakt.. ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 juni 2015 22:53 Privat melding

Syns det er bare hyggelig med tittere, så lenge de ikke dukker opp utenfor stuevinduet mitt eller noe, da hadde jeg blitt irritert. Er det noen som titter masse, uten noe i profilen, blir de blokkert.

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 2 juni 2015 23:15

Tror ikke alle legger så mye flørting i de gule hjertene. Blir visst brukt som huskelapper også. Har prøvd med melding til et gult hjerte, men fikk ikke svar. Jeg synes egentlig ikke de gule hjertene burde vært hjerter. Rødt hjerte og gul blomst eller noe, kanskje?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 juni 2015 23:21 Privat melding

@Lillemy: Paraply og Koffert skulle det vært, istedenfor hjerter. Gutta tenker koffert, og jentene tenker paraply. Enkelt og effektivt. :P

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 2 juni 2015 23:23

@Lillemy: Huskelapper? Det er en merkelig måte å bruke hjerter på. Det står jo "jeg er nysgjerrig på deg". Men folk er jo rare. Rart å ikke svare etter å ha sendt et gult hjerte, men kanskje han har blitt opptatt med noen andre/noe annet? Ikke godt å si.

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 2 juni 2015 23:35

equi00
Paraply?
gauda
Huskelapp eller bokmerke eller noe liknende. Jeg synes jo også at man kan forvente å få svar når den andre har sendt et hjerte, men...
Vil forresten heller ha en liten melding enn et rødt hjerte også. De hjertene er liksom litt defensive. Litt som at ja, jeg liker deg men jeg tør ikke snakke med deg.

Skjult ID med pseudonym bos ti. 2 juni 2015 23:52

Gule hjerter for meg er liksom vær forberedt jeg kommer til å ta kontakt når som helst og rødt hjerte er ;jeg vil ta deg med storm :-) Men alle forstår ikke det gitt . Folk er rare !

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 juni 2015 00:12 Privat melding

@Lillemy: Ja, menn tenker koffert, og kvinner tenker paraply. Er noe gamle greier jeg har dratt med meg fra forrige årtusen. :P

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 3 juni 2015 00:31 Privat melding

Sender jeg gult hjerte er jeg nysgjerrig på profilen. Så ser jeg om det er noen respons.Er jeg nysgjerrig nok sender jeg en melding :)

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 3 juni 2015 00:34 Privat melding

Men jeg er ikke flink til å sende første melding :( prøver å bli flinkere :)

(mann 36 år fra Akershus) on. 3 juni 2015 04:25 Privat melding

Med fare for at folk tar seg nær av det:
Det er MANGE profiler her. Jeg klarer ikke å huske alle jeg har vært innom. Har du byttet bilde er det står sjanse for at jeg ikke har full oversikt over hvem du er.
Og, noen ganger må man innom igjen for å se hva det sto.

Jeg har forresten fått hjerter selv, sendt en melding og ikke fått noe svar... en smule merkelig?
Du får sende melding istedet.

(mann 38 år fra Buskerud) on. 3 juni 2015 09:03 Privat melding

Jeg vet ikke om dette er en manneting, men teflonhjernen min gjør at jeg som Trapezius ofte går inn på profiler jeg har sett på før.
Jeg er ikke så overfladisk at jeg blokkerer ei jente bare fordi det ikke sto noe interessant i profilen første gangen jeg så den (Har DU skrevet alt som er å si om deg i din profil?), og de av dere som har lite eller ingen profiltekst BER om at folk skal komme innom igjen og igjen i påvente av å faktisk få lest noe om deg.
Er det plagsomt og du ikke er interessert så kan du jo blokkere selv. Om det derimot kan hende du er interessert, hva sitter du og venter på at de skal ta kontakt med deg for? Send en melding! Det er mange her som er litt sjenert, synes det er litt skummelt å begynne å date igjen, eller bare ikke helt vet hva de skal gjøre. Jeg var ganske clueless og passiv selv da jeg ble singel etter 9 års samboerskap, men jeg synes likevel jeg er en ganske nice catch ;)

Når det gjelder hjertene så synes jeg tanken er fin, men det funker ikke så bra i praksis. En av grunnene er at folk gjør som trådstarter. De registrerer at de får et hjerte, og så forventer de at personen skal ta kontakt. Hjertet VAR et forsøk på kontakt, så nå er det opp til deg å vise en oppmerksomhet tilbake.

@equi00, du ville blitt irritert om noen tittet inn stuevinduet ditt, men nå sitter du ikke i stuen men i et utstillingsvindu. Om noen titter innom til stadighet kan det som sagt hende de ikke helt vet hvordan de skal tilnærme seg deg. Prøv å ta kontakt med dem istedenfor å blokkere :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 juni 2015 09:29 Privat melding

@xadre: Min erfaring er at personer som titter innom mer en gjennomsnittet, uten profilbilde og uten noe særlig info i profilen er uinteressante. De får lov å se meg, hvorfor vil de da holde ting skjult? Det kan være hvem-som-helst bak en slik profil, selv sjefen som snoker. Er de innenfor mine søkekriterier, er det er forsøk verdt, men ellers ikke.

(mann 31 år fra Oslo) on. 3 juni 2015 18:17 Privat melding

Jeg har i «lang» tid vært på «tittærn».
De profilene som fenger meg får gult hjerte også.
Grunnen til at jeg foreløpig ikke har sendt så mye meldinger er jo enkel.
Hvis man ser rundt i dette forumet f.eks, ser man jentene selv tar lite – ingen kontakt med menn, dem svarer heller ikke på «hei, har du det bra» meldinger.
Derfor har jeg bestemt meg for å bruke noe tid på «de utvalgte» jeg ønsker og sende melding.
Faren med dette er at noen tror det er en «copy-paste» melding, men det får så være…

Hilsen en aktiv titter =)

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 3 juni 2015 18:37 Privat melding

Jeg svarer på alle meldingene, uansett hva som står. Ikke alltid positivt svar, men alle får svar. Vanlig høflighet synes jeg.

(mann 39 år fra Rogaland) on. 3 juni 2015 18:50 Privat melding

Jeg titter ofte innom de jentene jeg liker og er nysgjerrige på. Setter også hjerter innimellom. Håpet er å bli lakt merke til av vedkommende. Noenganger er jeg også så vågal at jeg sender en melding, men ofte pyser jeg ut med å sende melding da jeg ofte stryker på punktet om sixpack osv overfladiske ønsker til personen, selv om jeg har alt det andre personen ser etter i boks. Med lite svar og respons blir det ikke til at jeg sender melding til absolutt alle jeg er nysgjerrig på, tenker vel det skal være gjensidig og at damene også kan vise interesse / ta kontakt.

(mann 31 år fra Oslo) on. 3 juni 2015 18:52 Privat melding

@kaffelise Da er du en gentle-woman ;)
Jeg har sendt 15, fått svar på 3 :o. Men de tre svarene var til gjenngjeld veldig hyggelige ;)

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 3 juni 2015 20:00 Privat melding

@Maurice
Jeg lever bare etter den regelen, at når noen snakker til meg, så er det høflig å svare :-)

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 3 juni 2015 20:01 Privat melding

Sender meldinger selv også, men får ofte ikke svar.

(kvinne 51 år fra Oslo) on. 3 juni 2015 20:18 Privat melding

Kaffelise.
Helt enig med deg! Må jo svare på meldingene når noen har mannet seg opp til å skrive.
Og så får jeg vel samtidig si unnskyld til de som sendte til meg for et år siden uten å få svar. Er eldre og klokere nå. (Ihvertfall på det området) :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 juni 2015 21:57 Privat melding

@my: hender det dukker opp personer som kikker i profilen, jeg klikker tilbake, de klikker tilbake, og sånn holder vi på et par uker. Syns det er morsomt. Sikkert en ny sjekkemetode som jeg ikke kjenner til. Noen blir jeg blokkert av etter en stund, andre gir opp. Syns det er helt greit. De er sikkert slitne i pekefingeren med all denne klikkingen. Slik går dagene her i gården. :)

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 3 juni 2015 22:36 Privat melding

@my
Nei jeg besøker bare de som tiltaler meg. Ikke noe flink til å skrive første melding heller. Glemmer ofte å stille et spørsmål. Sikkert en av grunnene til at jeg ikke får svar.